evet canım artık yapıcak bişe yok, yan yana koymak zorunda kaldık biz, odanın durumu itibariyla ama belki başkaları o kadar farketmez, amaaaannn farketse de adım hıdır ellimden gelen budur yani:) sen önce yatak al da bakarsın sonra kulp falan canım, denokids güzel ama bakarsın bi ara
ben de o tarz bi mobilya süsü sticker operayonu yapıcam herhalde, aman napiym tabi canım oldu oldu olmadı o da oldu, yatağın dolabı bundan 450 lira daha fazlaydı e arabasını aldık yani:)
Bizde öyle hep basına vurulan olduk aman o yaralara hiç tırnak atmayalım kelesimi alıp tarayasim geliyor hepsini.ay canım ya valla aynen bende böyle hep özenmişimdir çocuğunu hep övene, başkası için kalbini kırmayana. benim de amcamlar falan bize sanki kendi çocukları gibi rahat davranırlardı. gerçi kendi çocukları olunca bize davrandıkları gibi bile davranmadılar herkesin çocuğu el üstünde oldu. annem sesini çıkaramazdı, babam kardeşlerine toz kondurmazdı. yıllar geçti. babam yeğenlerine en ufak laf etse kardeşleri hemen çocuklarını savundular. o zaman bizimkiler anladı hatasını ama biz kırıldığımızla kaldık.
ayy voltajcım en kesin korunma yöntemi kadının kendini erkekten korumasıdır diye boşa dememişler. benim de en büyük kabusum bi kazaya uğramak(
canım sert bi şekilde kızmışsın artık sesini çıkaramaz herhalde. eğer bi daha yaprsa da anla ki bildiğin yüzsüz. o zaman da hiiç ortada kaldı diye üzülmezsin verirsin eline bavulunu.
Heçççben ofelyam kız doğru, ama senin odan çok eğlenceli olmuş şekerim, yeşille kahverengiye bayılırm ki ben zaten, bişeler yapıcaz artık, aman önce taktım ama şimdi takmıyorum napalım oxford vardı da biz mi okumadık ama dimi:)
ehh canım sen ton farkını dert ediyorsun benim oğluşun dolapları pembe :)) heheh bizim bi tane odamız var orda da eşimin bekarlık bazası misafir kanepesi ve benim bekarlık dolaplarım (evlenince de kullanırım diye severek almıştım bekarken ama hep kızım olacağını hesaba katmışım sanırım) duruyordu. bebişin eşyalarını o dolaplara koymuştum. sonra 8 aylıkken oğluşu kendi odasına alıştıralım dedik. ee mecbur beşikte o odaya girdi. anlayacağın rengarenk bişey oldu. şimdi beşiği kaldırdık ufaklık baza da yatıyor. ama lojmanda oturduğumuz için de oda yapasım gelmedi. iyi ki de yapmamışım 2. bebişte geliyor. bi de ev aldık 1-2 sene sonra kendi evimize geçeceğiz o zaman ufaklıklarıma güzel bi oda yapacağım Allah izin verirse.
yani şükret ki sadece renk farkı var bizimki gibi direkt pembe değil dolabınız :))
Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623
senin sancın bitmez ki voltajım. elin sudan çıkmıyor.Dertsizim bende bugun cok sanciliyim.sakin ayaklarını usutme sık wc cık su zaten tartışılmaz.4 ayak üstü hani kedi duruşu sancı girince.birde su monurol verir kesin vermediyse onuda gece wc git oyle ic ve sabaha kadar gitme.
Benim de berbat taslari vücudum kendi yapıyor ve genetik olduğu için çözüm yok ölene dek benle...
Yeğenime benzer birsey dedikte bana bir battaniye yeter kivrilir yatarım diye sırıtıyor .bogmak lazım.
Dmt_ benim orda bir evin dolabı saks mavisiydi bende tabi takinti tavan.
Yapistirma kağıtlar varya cilt gibi rulo olan ondan 2 rulo aldım tüm kulpları çıkardım kapladım dolapları full.
Mis oldu mis.6 ay oturdum ama sinirlenmeden:))
Şimdi dolabı kahve veya krem alırsam sifonyere öyle yapacagım bakalım fırsat olursa.
Rahatsiz ediyorsa seni dene derim...
Eki Görüntüle 637559
öyle canım bak arabayı almışsınız o parayla bak bizim dolapta böyle oldu stiker yapıştırınca istersen daha çok yapıştırırsan kimseye beğendirmek zorunda değilsin bütçen neye uyarsa onu alırsın dimi ama
günaydın kızlar ben grip oldum
koca kış işe gittim geldim birşey olmadı evdeyken grip oldum ne anormal bi insanım ben ya
ofpufya herşey çok güzel. güle güle kullanın canım. dönencenizi ne aldınız merak ettim?
iyi yapmışsın valla canım en azından bir de bunu düşünmemiş oldun.canım dönencemiz promosyonoda takımını aldığımız mağazadan bu da hediyeniz olsun diye kapıp çıkmıştım ama dandik bişi ilerde daha iyi bişi alasım var :)
canım ev benim olsun, kızımın dolapları mavi olsun, hatta lacivert olsun:)
Dertsizim bende bugun cok sanciliyim.sakin ayaklarını usutme sık wc cık su zaten tartışılmaz.4 ayak üstü hani kedi duruşu sancı girince.birde su monurol verir kesin vermediyse onuda gece wc git oyle ic ve sabaha kadar gitme.
Benim de berbat taslari vücudum kendi yapıyor ve genetik olduğu için çözüm yok ölene dek benle...
Yeğenime benzer birsey dedikte bana bir battaniye yeter kivrilir yatarım diye sırıtıyor .bogmak lazım.
Dmt_ benim orda bir evin dolabı saks mavisiydi bende tabi takinti tavan.
Yapistirma kağıtlar varya cilt gibi rulo olan ondan 2 rulo aldım tüm kulpları çıkardım kapladım dolapları full.
Mis oldu mis.6 ay oturdum ama sinirlenmeden:))
Şimdi dolabı kahve veya krem alırsam sifonyere öyle yapacagım bakalım fırsat olursa.
Rahatsiz ediyorsa seni dene derim...
Kızlar diğer topikte de Mergenden haber yok
Ya kaynanasigil gelecekti ondan giremiyor
Ya Dr hep yat demisti ondan giremiyor
Yada Dogum yaptı ondan giremiyor.
3 ünü de demiştiinsallah kısa zamanda gelir...
iyi yapmışsın valla canım en azından bir de bunu düşünmemiş oldun.
ben de fisher price mı yoksa tiny love mı ikisi arasında kararsız kaldım. o kadar çok eksik varken almasam mı acaba diyorum
kızlar siz şu kadife battaniyelerden aldınız mı? bizim bir sürü battaniyemiz oldu 3 tane örgü, bir işleme, 3 penye, 1 pazen, bi de kadife çıtçıtlı var. alıp almamakta kararsızım.
belki kayınvalidem alır diyorum ama almazsa da çok gerekli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?