sağol canım ya telsizde istiyorumda önce dönenceyi alayım o zaman. benimde annem ikide bir dönence aldınız mı diye sorup duruyor.almadıysanız sen sipariş ver kredi kartı bilgilerini benimkini gir diyor. bende vermek istemiyorum yapacaklarını yaptılar zaten. hediye takı bile istemiyorum dedim ama olmaz öyle şey diyorlar. ne yapacaklarınıda söylemiyor kızacağımı biliyor çünkü.Canım dönence için bebeğin zeka gelişimi konusunda faydalı olduğu söyleniyor eğer durumun müsaitse en iyisini al ama biz oda için çok masraf ettik eşime artık park yatak için bile bişi diyemiyorum kaynanacımdan tık yok zaten bişi beklemiyorumda bende babama çıtlattım büyük ihtimalle park yatağı babam alacak.
Bence artık başka battaniye alma ihtiyaç olursa doğumdan sonra alırsın hem biz doğurcaz bebişin 40 ı çıkana kadar mayıs ayı gelicek sonrasıda yaz hem ben dün hastane çantası için ebeyle görüştüğümde sakın o peluş battaniyelerden getirme ya pazen ya penye olsun dedi
sağol canım ya telsizde istiyorumda önce dönenceyi alayım o zaman. benimde annem ikide bir dönence aldınız mı diye sorup duruyor.almadıysanız sen sipariş ver kredi kartı bilgilerini benimkini gir diyor. bende vermek istemiyorum yapacaklarını yaptılar zaten. hediye takı bile istemiyorum dedim ama olmaz öyle şey diyorlar. ne yapacaklarınıda söylemiyor kızacağımı biliyor çünkü.
bizim burda hazirana kadar kalorifer yanıyor canım ya. yazın bile evin içinde çorapla dolaşıyoruz. ben burda kısa kollu bişey giydiremem diye almadım bile.
olur canım inşallah bebeğin nasibiyle gelir Allahım olmayan herkese versin inşallah. biz de hala inanamıyoruz evimiz olduğuna. ne de olsa daha borcu dünya kadar.
oyy bende böbrekten şikayetçiyim valla. gece ağrısıyla kalktım. azıcık tuvaletim gelse hemen boşaltmam lazım yoksa ağrıdan duramıyorum. sizin ki daha zor tabi taş kum ağrısı.
Allah şifa versin inşallah.
valla voltajcım ben o odanın o kadar çok şeyinden şikayetçiyim ki anlatamam. inşallah kendi evimize geçince oğluşlarıma güzel bi oda yaparım diyorum nasip bakalım
Kızlar diğer topikte de Mergenden haber yok
Ya kaynanasigil gelecekti ondan giremiyor
Ya Dr hep yat demisti ondan giremiyor
Yada Dogum yaptı ondan giremiyor.
3 ünü de demiştiinsallah kısa zamanda gelir...
canım iyiki yavaş yavaş bişeyler almışız. yoksa maddi yönden de çok sıkışacakmışız. evim büyük canım yatak odası ve salon arasında baya bi mesafe var. telefonu bile duymuyorum. gelen giden olunca salonda oturacak o zaman hiç duyulmaz. son ana kadar beklerim artık. ya da biriktirdiğim paralardan alırımCanım telsiz içinde bence bekle zaten bu minnoşlar doğduğunda gözümüz kulağımız onlar olacak eğer evin çok büyük değilse bence doğumdan sonra alıp almamaya karar ver :)Ben almadım sonraya bıraktım.
kızlar acil bir şey soracağım nefes alamıyorum sanki ben evde de yalnızım hani kıvranmıyorum ama sürekli derin nefes alıyorum yetmiyor annemi çağırsam mı dersiniz? annem de dünyanın en panik insanı korkutmak istemiyorum da... normalir deyip geçmesini mi beklesem??
ehh canım sen ton farkını dert ediyorsun benim oğluşun dolapları pembe :)) heheh bizim bi tane odamız var orda da eşimin bekarlık bazası misafir kanepesi ve benim bekarlık dolaplarım (evlenince de kullanırım diye severek almıştım bekarken ama hep kızım olacağını hesaba katmışım sanırım) duruyordu. bebişin eşyalarını o dolaplara koymuştum. sonra 8 aylıkken oğluşu kendi odasına alıştıralım dedik. ee mecbur beşikte o odaya girdi. anlayacağın rengarenk bişey oldu. şimdi beşiği kaldırdık ufaklık baza da yatıyor. ama lojmanda oturduğumuz için de oda yapasım gelmedi. iyi ki de yapmamışım 2. bebişte geliyor. bi de ev aldık 1-2 sene sonra kendi evimize geçeceğiz o zaman ufaklıklarıma güzel bi oda yapacağım Allah izin verirse.
yani şükret ki sadece renk farkı var bizimki gibi direkt pembe değil dolabınız :))
günaydın kızlar ben grip oldum
koca kış işe gittim geldim birşey olmadı evdeyken grip oldum ne anormal bi insanım ben ya
iyi yapmışsın valla canım en azından bir de bunu düşünmemiş oldun.
ben de fisher price mı yoksa tiny love mı ikisi arasında kararsız kaldım. o kadar çok eksik varken almasam mı acaba diyorum
kızlar siz şu kadife battaniyelerden aldınız mı? bizim bir sürü battaniyemiz oldu 3 tane örgü, bir işleme, 3 penye, 1 pazen, bi de kadife çıtçıtlı var. alıp almamakta kararsızım.
belki kayınvalidem alır diyorum ama almazsa da çok gerekli olur mu?
kızlar acil bir şey soracağım nefes alamıyorum sanki ben evde de yalnızım hani kıvranmıyorum ama sürekli derin nefes alıyorum yetmiyor annemi çağırsam mı dersiniz? annem de dünyanın en panik insanı korkutmak istemiyorum da... normalir deyip geçmesini mi beklesem??
tünaydın kızlar,
offf ne kadar çok uyuyorum ben ya yeni uyandım.
dün son antibiyotiğimi içmedim. sen misin içmeyen
11 de yattım 1 saat sonra kıvrana kıvrana uyandım.
çok kötü sancım vardı yine. antibiyotik içmediğimde daha kötü oluyorum.
antibiyotikte bitti bugün napıcam bakalım :18:
dün akşam acile gidecektik laboratuarda üst kattaki komşu nöbetçiymiş.
idrarı adamın eline vermiyeyim diye gitmedim ya (akıla bak)
inşallah bugün gidicem.
kızlar ciğer konusunda doktorum bişey demedi. ama sakatat ve A vitamini diye yemek istemedim.
bir de arkadaşım deneme yapmak için elini ciğere sürmüş sonrada bacağına dokunmuş.
kızının bacağında parmak izi gibi bişey var. ciğerden oldu bu diyor.
günaydın kızlar ben grip oldum
koca kış işe gittim geldim birşey olmadı evdeyken grip oldum ne anormal bi insanım ben ya
Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
odanıza bayıldım ,harika olmuş..kız için diye mi bilmem daha çok hoşuma gidiyor böylelerini gördükçe..
Selam kızlar,
Yemek muhabbeti olmuş, ben de midyeyi çok özledim. Normalde de krizim gelirdi, yemeden duramazdım ki eşim hiç sevmez.
Şimdi de aklıma getirmemeye çalışıyorum, kola çok canım çekiyor bir de. Reklamlarda böyle nasıl tahrik edici gözüme gözüme sokuyolar, buzlu fln, off offff.
Biz de hiç kanka moduna girmedik kocacığımlaaralıksız devam ediyoruz. Bu gidişimde sorayım bakayım doktora, son ana kadar izin var mı diye.
ahhh yaz gelsin hepsinin acısını çıkarcam,ben herşeyi yiyenlerdenim..
sor bakalım,bize de haber ver..ben şimdiden koydum mesafeyi ama bayağı bir zor geliyor ikimize de..bekliyorum haberlerini..bende sorardım ama arkadaşım çalışıyor doktorun yanında,onun yanında soramıyorum nedense..
Kızlar bomba kimin geldim.
Kovayla suyum camsilim ortada allahım biri gelseneyse ki heryer derli toplu.
Neyse esas mevzu esime Msj atmış yeğen size kopyalamak isterdim ama cok uzun.birde sinir bozucu.
Demiş ki "benim Plan'ım ise başlarken sizde kalmakti ayrı eeve çıkmam soz konusu değil yetiremem.
Bende çekiniyorum ama sende haklısın evinde kalmam doğru değil.İstersen aksam giderim zaten yüzüne bakamam daha yazarken bile gözüm doluyor vs."
Benim sarteller marteller koptu.kudurdum.ajitasyon yapmasın benden müsaade alan olmadı isteyen beni arar izah ederim dedim esime.aksam ben halleder yollarım sen canını sıkma demiş.
Benim sag kaburgam seyiriyor o gün kesin cok sinirlenirim.milletin gozu seyirir :)
Ya benim 2 cocuğum var birde bebeğim olacak ev belli nasil kalırsın heyy gidi.....
2+1 evim sadece salonda açılan koltuk var ve hergun işkence.
Kızlar dua edin nolur bir yol olsun artık ve gitsin( ben esimi cocuklarımı özledim babalariyla sakalasmalarini.eleman sıkıntısından dolayı eşimde gergin olacak ama ben ne yapayım (
Sizide baydım farkındayım ben onun kadar değilim zaar
Hakkınızı helal edin.
oyyy valla işin zor canım ne kadar rahatmış ki sizde kalmayı planlayarak işe girmiş. keşke bi sorsaydı gerçi sormaya da gerek yok aklı fikri olan sizde kalamayacağını anlardı.
benim kardeşim geçen sene üniversite tercihinde kırıkkaleyi yazacam dedi ben hemen koydum sınırı yazarsa da bana güvenmesin ben kendime çocuğuma zor yetiyorum evim küçük dedim çıktım valla. bu dünya böyle sonuçta herkes rahatını düşünür o bu kadar rahatını düşünüyorsa sen onu hiç düşünme kendine başka iş bulsun
sor bakalım,bize de haber ver..ben şimdiden koydum mesafeyi ama bayağı bir zor geliyor ikimize de..bekliyorum haberlerini..bende sorardım ama arkadaşım çalışıyor doktorun yanında,onun yanında soramıyorum nedense..
Kızlar bomba kimin geldim.
Kovayla suyum camsilim ortada allahım biri gelseneyse ki heryer derli toplu.
Neyse esas mevzu esime Msj atmış yeğen size kopyalamak isterdim ama cok uzun.birde sinir bozucu.
Demiş ki "benim Plan'ım ise başlarken sizde kalmakti ayrı eeve çıkmam soz konusu değil yetiremem.
Bende çekiniyorum ama sende haklısın evinde kalmam doğru değil.İstersen aksam giderim zaten yüzüne bakamam daha yazarken bile gözüm doluyor vs."
Benim sarteller marteller koptu.kudurdum.ajitasyon yapmasın benden müsaade alan olmadı isteyen beni arar izah ederim dedim esime.aksam ben halleder yollarım sen canını sıkma demiş.
Benim sag kaburgam seyiriyor o gün kesin cok sinirlenirim.milletin gozu seyirir :)
Ya benim 2 cocuğum var birde bebeğim olacak ev belli nasil kalırsın heyy gidi.....
2+1 evim sadece salonda açılan koltuk var ve hergun işkence.
Kızlar dua edin nolur bir yol olsun artık ve gitsin( ben esimi cocuklarımı özledim babalariyla sakalasmalarini.eleman sıkıntısından dolayı eşimde gergin olacak ama ben ne yapayım (
Sizide baydım farkındayım ben onun kadar değilim zaar
Hakkınızı helal edin.
Dengesiz yaInsallah bu.aksam artik sonuclanir voltajimmm
Okurken bile.sinirlendim seni dusunemiyorum bile.
Piskinligin bu kadari. Sanki danismis anlasilmista sen vazgecmissin gibi.davraniyo.
Yemezler sorumlulugunun farkinda olsun artik.sen.elinden.geleni.yaptin.
Hayir.anlamiyorum.kaynanan gelince evde hic yer.kalmicak.o.zaman ne yapcak.
Evet valla yazın erkek kardesim 40 gün durdu da yanımda yeri geldi çekindim yani.oyyy valla işin zor canım ne kadar rahatmış ki sizde kalmayı planlayarak işe girmiş. keşke bi sorsaydı gerçi sormaya da gerek yok aklı fikri olan sizde kalamayacağını anlardı.
benim kardeşim geçen sene üniversite tercihinde kırıkkaleyi yazacam dedi ben hemen koydum sınırı yazarsa da bana güvenmesin ben kendime çocuğuma zor yetiyorum evim küçük dedim çıktım valla. bu dünya böyle sonuçta herkes rahatını düşünür o bu kadar rahatını düşünüyorsa sen onu hiç düşünme kendine başka iş bulsun
Dengesiz yakaynanam bide konuşur yani haklı olarak kalkıp yatağını yorganını kaldıracak halı yok ya bende diyemem anne bı kaldır su sersemin yatağını Yada sofrasını diye.laf ola beri gele.hakliyiz Allah Allah
Ersnil sen arkamdasin dimi hakliyim yani,ben yanlış düşünmüyorum dimiallahım affet valla çaresiz olmasam neyse.
Evet valla yazın erkek kardesim 40 gün durdu da yanımda yeri geldi çekindim yani.
Kardesime kurban olim ye demesem ac bekler.gideyim diye yerlere attı kendini de yollamamistim.yok anam yok ev ev üstüne olmuyor.dmt_ sende arkamdasin dımı .kizlar ben niye hem utanıyorum hem kızıyorum dengem sıfır.
Ev kurmaya baslayacaktim falan demiş.napayim ki yani
Allahım affet bende korkuyorum ılerde cocuklarım birinin yanında kalmak zorunda olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?