2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sağol canım ya telsizde istiyorumda önce dönenceyi alayım o zaman. benimde annem ikide bir dönence aldınız mı diye sorup duruyor.almadıysanız sen sipariş ver kredi kartı bilgilerini benimkini gir diyor. bende vermek istemiyorum yapacaklarını yaptılar zaten. hediye takı bile istemiyorum dedim ama olmaz öyle şey diyorlar. ne yapacaklarınıda söylemiyor kızacağımı biliyor çünkü.

bizim burda hazirana kadar kalorifer yanıyor canım ya. yazın bile evin içinde çorapla dolaşıyoruz. ben burda kısa kollu bişey giydiremem diye almadım bile.

Canım telsiz içinde bence bekle zaten bu minnoşlar doğduğunda gözümüz kulağımız onlar olacak eğer evin çok büyük değilse bence doğumdan sonra alıp almamaya karar ver :)Ben almadım sonraya bıraktım.

olsun canım olsun Allah ev kurana ev alana yardım edermiş, verir kolaylığını inş., bu kadarı olmuş ya

Kızlar diğer topikte de Mergenden haber yok
Ya kaynanasigil gelecekti ondan giremiyor
Ya Dr hep yat demisti ondan giremiyor
Yada Dogum yaptı ondan giremiyor.
3 ünü de demişti insallah kısa zamanda gelir...

Allah her 3 seçenek içinde mergenimizin yardımcısı olsun inşallah bir an önce hayırlı haberlerle aramıza döner :)

canım iyiki yavaş yavaş bişeyler almışız. yoksa maddi yönden de çok sıkışacakmışız. evim büyük canım yatak odası ve salon arasında baya bi mesafe var. telefonu bile duymuyorum. gelen giden olunca salonda oturacak o zaman hiç duyulmaz. son ana kadar beklerim artık. ya da biriktirdiğim paralardan alırım para yetmediği zaman eşime çıkarıp veriyorum adam nasıl seviniyor yaaaa.

Selam kızlar,

Yemek muhabbeti olmuş, ben de midyeyi çok özledim. Normalde de krizim gelirdi, yemeden duramazdım ki eşim hiç sevmez.
Şimdi de aklıma getirmemeye çalışıyorum, kola çok canım çekiyor bir de. Reklamlarda böyle nasıl tahrik edici gözüme gözüme sokuyolar, buzlu fln, off offff.

Biz de hiç kanka moduna girmedik kocacığımla aralıksız devam ediyoruz. Bu gidişimde sorayım bakayım doktora, son ana kadar izin var mı diye.

kızlar acil bir şey soracağım nefes alamıyorum sanki ben evde de yalnızım hani kıvranmıyorum ama sürekli derin nefes alıyorum yetmiyor annemi çağırsam mı dersiniz? annem de dünyanın en panik insanı korkutmak istemiyorum da... normalir deyip geçmesini mi beklesem??

Çağır canım bence, temkinli olmakta fayda var, ne olur ne olmaz.
Tam açıklama durumu ama hemen gel de.
Ne kadar panik de olsa, destek olur.

benim kızımın beşiğide mavi :)
yiğenimin beşiğini kullanıcaz. içine pembeli mavili bir nevresim aldım. kulplarınıda değiştirmek istiyorum. şöyle mobilyanın kendinden şekilli, kelebekli çiçekli falan ama ne renk almam lazımki mavide sırıtmasın onu bilmiyorum

günaydın kızlar ben grip oldum
koca kış işe gittim geldim birşey olmadı evdeyken grip oldum ne anormal bi insanım ben ya

geçmiş olsun canım

bir tane varsa yeter, annem 1 kadife, 2 pazan battaniye almış. 2 tanede hastane çıkışlarının içindekiler var yeter bunlar dedi ben almadım başka

panik yapma canım, hem kilo aldığımız için nefes almakta daha zorlanıyoruz hemde bebek organlara baskı yaptığı için. bende aylardır var. annenide boşa panik yaptırma

Selam kizlar ben geldim.
Sabah kahvaltiya misafir.aldim.simdi ben misafirlige geldim.
Bakdim evde zaman gecmiyo.geziyorum :)

İnşallah düzelir bu durumun canım yaa..üzülüyorum sen anlattıkça..
ciğeri ben dışardan hazır yiyorum,evde yapmıyorum..sen de öyle yapabilirsin.
battaniyelerin de zaten fazla olmuş,yeterli bence..zaten önümüz yaz olacak..

günaydın kızlar ben grip oldum
koca kış işe gittim geldim birşey olmadı evdeyken grip oldum ne anormal bi insanım ben ya

öyle olur canım maalesef..geçmiş olsun.

Kızlar bomba kimin geldim.
Kovayla suyum camsilim ortada allahım biri gelse neyse ki heryer derli toplu.
Neyse esas mevzu esime Msj atmış yeğen size kopyalamak isterdim ama cok uzun.birde sinir bozucu.
Demiş ki "benim Plan'ım ise başlarken sizde kalmakti ayrı eeve çıkmam soz konusu değil yetiremem.
Bende çekiniyorum ama sende haklısın evinde kalmam doğru değil.İstersen aksam giderim zaten yüzüne bakamam daha yazarken bile gözüm doluyor vs."

Benim sarteller marteller koptu.kudurdum.ajitasyon yapmasın benden müsaade alan olmadı isteyen beni arar izah ederim dedim esime.aksam ben halleder yollarım sen canını sıkma demiş.
Benim sag kaburgam seyiriyor o gün kesin cok sinirlenirim.milletin gozu seyirir :)
Ya benim 2 cocuğum var birde bebeğim olacak ev belli nasil kalırsın heyy gidi.....
2+1 evim sadece salonda açılan koltuk var ve hergun işkence.
Kızlar dua edin nolur bir yol olsun artık ve gitsin ( ben esimi cocuklarımı özledim babalariyla sakalasmalarini.eleman sıkıntısından dolayı eşimde gergin olacak ama ben ne yapayım(
Sizide baydım farkındayım ben onun kadar değilim zaar
Hakkınızı helal edin.

Insallah bu.aksam artik sonuclanir voltajimmm
Okurken bile.sinirlendim seni dusunemiyorum bile.
Piskinligin bu kadari. Sanki danismis anlasilmista sen vazgecmissin gibi.davraniyo.
Yemezler sorumlulugunun farkinda olsun artik.sen.elinden.geleni.yaptin.
Hayir.anlamiyorum.kaynanan gelince evde hic yer.kalmicak.o.zaman ne yapcak.

oyyy valla işin zor canım ne kadar rahatmış ki sizde kalmayı planlayarak işe girmiş. keşke bi sorsaydı gerçi sormaya da gerek yok aklı fikri olan sizde kalamayacağını anlardı.
benim kardeşim geçen sene üniversite tercihinde kırıkkaleyi yazacam dedi ben hemen koydum sınırı yazarsa da bana güvenmesin ben kendime çocuğuma zor yetiyorum evim küçük dedim çıktım valla. bu dünya böyle sonuçta herkes rahatını düşünür o bu kadar rahatını düşünüyorsa sen onu hiç düşünme kendine başka iş bulsun

Dimi ama hem.is ver hem kalacak yer ver hem maasini ode.
Aksam yemegini onune getir. Yatagina varincaya kadar hazirla.
Ohhh boyle.ise can.kurban. Piskinlik.ya baska.bisi.degil.

ben tedaviye başlarken doktor yasak demişti, yani biz daha çocuğu yapmadan kanka moduna girmiştik. sonra kimse artık tamam demediği için bozmadım:26::26:

hiiiç tatlı canını sıkma, rana sinir küpü gibi birşey olacak bu gidişle. anladıysa boş ver akşam toplasın eşyalarını gitsin. eşin illaki birini bulur.
orada senelerce çalışsa sen senelerce bakmak zorunda değilsin.
bu akşam çıksın gitsin. kayınvaldende gelmeden bir haftada sen evinin keyfini çıkar

Dengesiz ya kaynanam bide konuşur yani haklı olarak kalkıp yatağını yorganını kaldıracak halı yok ya bende diyemem anne bı kaldır su sersemin yatağını Yada sofrasını diye.laf ola beri gele.hakliyiz Allah Allah
Ersnil sen arkamdasin dimi hakliyim yani,ben yanlış düşünmüyorum dimi allahım affet valla çaresiz olmasam neyse.
Evet valla yazın erkek kardesim 40 gün durdu da yanımda yeri geldi çekindim yani.
Kardesime kurban olim ye demesem ac bekler.gideyim diye yerlere attı kendini de yollamamistim.yok anam yok ev ev üstüne olmuyor.dmt_ sende arkamdasin dımı .kizlar ben niye hem utanıyorum hem kızıyorum dengem sıfır.
Ev kurmaya baslayacaktim falan demiş.napayim ki yani
Allahım affet bende korkuyorum ılerde cocuklarım birinin yanında kalmak zorunda olmasın

ya uzak akraba değil, gelinir kalınır ama karşısındakinin müsaitliğinede bakılır. 2 çocuklu 9 aylık hamile kadınada yük olunmaz.
anneside gelseymiş yanında. hem sana yardım etseydi hem oğluna ev bakıp yerleştirip gitseydi ozaman bilirdin geçici bir dönem diye idare ederdin.
şimdi çocuğuna bakmak zor gelirken birde onun yemeği, çamaşırı ile uğraşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…