çok güzel olmuş odanız perdeleriniz bayılkdım harikaKızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623
Kızlar bomba kimin geldim.
Kovayla suyum camsilim ortada allahım biri gelseneyse ki heryer derli toplu.
Neyse esas mevzu esime Msj atmış yeğen size kopyalamak isterdim ama cok uzun.birde sinir bozucu.
Demiş ki "benim Plan'ım ise başlarken sizde kalmakti ayrı eeve çıkmam soz konusu değil yetiremem.
Bende çekiniyorum ama sende haklısın evinde kalmam doğru değil.İstersen aksam giderim zaten yüzüne bakamam daha yazarken bile gözüm doluyor vs."
Benim sarteller marteller koptu.kudurdum.ajitasyon yapmasın benden müsaade alan olmadı isteyen beni arar izah ederim dedim esime.aksam ben halleder yollarım sen canını sıkma demiş.
Benim sag kaburgam seyiriyor o gün kesin cok sinirlenirim.milletin gozu seyirir :)
Ya benim 2 cocuğum var birde bebeğim olacak ev belli nasil kalırsın heyy gidi.....
2+1 evim sadece salonda açılan koltuk var ve hergun işkence.
Kızlar dua edin nolur bir yol olsun artık ve gitsin( ben esimi cocuklarımı özledim babalariyla sakalasmalarini.eleman sıkıntısından dolayı eşimde gergin olacak ama ben ne yapayım (
Sizide baydım farkındayım ben onun kadar değilim zaar
Hakkınızı helal edin.
Zapzup sende arkamdasin dımı :))bosa koysam dolmuyor dolusu almıyor bu galiba.çok güzel olmuş odanız perdeleriniz bayılkdım harika
helal olsun canım ne demek hepimiz birbirimizin derdini dinliyoruz rahatlıyoruz çok sevindim işallah gider rahat edersin çocuk demek hiç gitme niyetinde değil el insaf yani pes
Voltajjj arkandayim sonuna kadar valla bazen keske bende biraz rahat olaydım diyorum te Allahim ya !!!
Zapzup sende arkamdasin dımı :))bosa koysam dolmuyor dolusu almıyor bu galiba.
Bende dumur oldum hiç boyle birsey düşünmediğini okuyunca.esim direkt Msj lari kopyaladı hani.biliyor benim ivilini civilini soracağımı.
İnsallah kurtulurum içimdeki sızıda gitsin insallah.
Cok sagolun kızlar iyiki yine varsınız iyiki birseyler dediniz.
Kızlar bomba kimin geldim.
Kovayla suyum camsilim ortada allahım biri gelseneyse ki heryer derli toplu.
Neyse esas mevzu esime Msj atmış yeğen size kopyalamak isterdim ama cok uzun.birde sinir bozucu.
Demiş ki "benim Plan'ım ise başlarken sizde kalmakti ayrı eeve çıkmam soz konusu değil yetiremem.
Bende çekiniyorum ama sende haklısın evinde kalmam doğru değil.İstersen aksam giderim zaten yüzüne bakamam daha yazarken bile gözüm doluyor vs."
Benim sarteller marteller koptu.kudurdum.ajitasyon yapmasın benden müsaade alan olmadı isteyen beni arar izah ederim dedim esime.aksam ben halleder yollarım sen canını sıkma demiş.
Benim sag kaburgam seyiriyor o gün kesin cok sinirlenirim.milletin gozu seyirir :)
Ya benim 2 cocuğum var birde bebeğim olacak ev belli nasil kalırsın heyy gidi.....
2+1 evim sadece salonda açılan koltuk var ve hergun işkence.
Kızlar dua edin nolur bir yol olsun artık ve gitsin( ben esimi cocuklarımı özledim babalariyla sakalasmalarini.eleman sıkıntısından dolayı eşimde gergin olacak ama ben ne yapayım (
Sizide baydım farkındayım ben onun kadar değilim zaar
Hakkınızı helal edin.
Aaumut arkamdasin dimi .sagol canım ya valla rahatlamaya ihtiyacım vardıikna olmuyor gönlüm niye bilmiyorum.simdi tlf subenin guvenlik kameralari yüklü baktım hemen yazik vs acimayacagim diye tekrarladım ay iyice deliye bağladım ben.
Neyse kızlar kanka moduna biz bir aydır bağladık fırsat yokki.esim her defa diyor özledim vs.
Zaten 1 kac haftaya size cok kotu gelecek yani cok gereksiz bir is gibi.ama dikkat edin gebelikteki pozisyonlara uyun.doguma kadar hiçbir sakınca yok.erken dogum vs gibi risk yoksa.
kızlar biz geldik
ayşemin yüzünü gördüm bugünnn, Allahım ne güzel bişey o öyle, dudaklar yanaklar gözler burnu koca koca annesi gibi oyyyyyyyyy
2 kilo olmuş fıstığım, bacak boyu 2 hafta önden gidiyomuş, halasına çekecek maşallah kızımaa
ilk kez ayaklarını gördümmm yerim ben onları yaaaaa,
doğum pozisyonuna girmiş, bi sıkıntı yok şimdilik,
fıstığım gıcıklık yapmak isterse 16 nisanda da doğabilir dedi doktor hanım
midem çok fena benim de yine bi 2 gün ara verdi saolsun yine başladı
dün de karyolamız geldi,dolabı ikeadan almıştık, dolap sarı karyola beyaz kaldı, çok çirkin oldu, yani aslında ikisi de beyaz mat lake güya ama ton tutmadı işte, çirkin oldu ben de sinir oldum kulp alıcam hepsine aynı , belki tül halı falan gelince göze batmaz diye ümit ediyorum, büyüyen karyola da hakkaten büyükmüş yani, odada yer kalmadı, dün annemler de bizdeydi, saolsunlar yardım ettiler bizi pıtışın bi parti daha ütülenmesi gerekenleri vardı onları ütüledik, sbah işe gelirken açtım camını karyola kokusu çıksun diye inanılmaz boya kokuyo, odayı boyadık bu kadar kokmadı be
Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623
Oyyy maşallah Ayşemize, sağlıkla doğduklarını da görelim inşallah.
Bizim kız da sırık olacak sanırım. Ben 1.80im, eşim 1.90.
Ortalaması 1.85 olur bu kız diyorlar :)
O kadar uzun olsun istemiyorum ama avantajı kadar dezavantajı da var, 1.75 iyidir :)
sağol canım bende göbek göğüs oldu sadece bugün saçıma fön çektim baktım bu bluzla biraz daha ince düzgün gözüküyorum hemen foto çekip koydum kazak giyince kocaman oluyorum bendeZapzup maşallah canım sana,ne güzel sadece göbek yapmışsın..benim göbek de pop da şişti ben bide koca kazakları giyince oluyorum bir top
zapzup bebek kız olunca popoda genişlermiş ya sen de hiçbişey yok maşallah canım
:)) güldürdün beni ya anasına bak kızını al diye bir laf vardır ondan beni gör diye ekledim akşam eşime dünürüm var kızımıza kısmet çıktı dedim ben vermem diyor babası vermez söyle diyor alem bu kocam ya adamın suratı asılıyor kızını zor evlendirir kesindünürcüğüüüümmmm koca mı göbek mi? anam sizin koca anlayışlarınıza hayranım.. ben benim göbeği eklesem demek kaçacak delik arayacaksınız, benimkinin yanında sizinkiler leblebi yutmuş solucan ayol
beğendiklerinin fotosunu çek bize de paylaş fikir olsunaa ben geldim herkes dağıldı..
neyse bende çıkıyorum.. eşim gelecek az sonra.. ulus'a gidip bebek şekerlerine bi bakacağız.. gözüme kestirdiğim iyi bişey bulursam hazır alacağım, yoksa kendim yapacağım..
akşama görüşürüz fıstıklar
benim mobilya geleli 2 hafta oldu ve hala inceden bir koku var maalesef.. ki düşün her gün açıp açıp havalandırıyorum.. sirkeli su ile silmek baya işe yarıyor.. mobilyanın kokusunu alıyor hemde deterjansız temizlik oluyor.. dene istersen..
bu arada aynı dolaptan bende de var ve benimde yatak şifonyer parlak beyaz.. eşim gidip gelip olmadı o dolap orda diyor.. ama şimdilik idare edeceği başka yolu yok diyorum bende..
süper oldu arkadaşım yaa.. bayıldım valla..
dünürcüğüüüümmmm koca mı göbek mi? anam sizin koca anlayışlarınıza hayranım.. ben benim göbeği eklesem demek kaçacak delik arayacaksınız, benimkinin yanında sizinkiler leblebi yutmuş solucan ayol
oyy maşallahhhh.. bende kendimi uzun bilirdim1,76 bende de boy.. Allah'tan eşim çok uzun değil.. onunda 1,80.. idare ediyoruz birbirimizi işte.. ama oğlum bana ve bizim tarafa çeksin inşallah.. erkekde uzun boy iyi oluyor..
voltaaaajjjjjjjj kocana sölesene beni de işe alsııınnn.. yatacak yer, yol parası, yemek,içmek, çamaşır, ütü tüm hizmetler sağlanıyo sizde.. ehh sende bebeme bakarsın bebek bakıcılığı da bedavaya gelmiş olur.. ayy kuzum valla sabrına hayranım.. ben burdan deliriyorum.. inşallah bu akşam işlem tamam olacak gibi.. hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?