2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623
çok güzel olmuş odanız perdeleriniz bayılkdım harika

helal olsun canım ne demek hepimiz birbirimizin derdini dinliyoruz rahatlıyoruz çok sevindim işallah gider rahat edersin çocuk demek hiç gitme niyetinde değil el insaf yani pes

Aaumut arkamdasin dimi .sagol canım ya valla rahatlamaya ihtiyacım vardı ikna olmuyor gönlüm niye bilmiyorum.simdi tlf subenin guvenlik kameralari yüklü baktım hemen yazik vs acimayacagim diye tekrarladım ay iyice deliye bağladım ben.

Neyse kızlar kanka moduna biz bir aydır bağladık fırsat yokki.esim her defa diyor özledim vs.
Zaten 1 kac haftaya size cok kotu gelecek yani cok gereksiz bir is gibi.ama dikkat edin gebelikteki pozisyonlara uyun.doguma kadar hiçbir sakınca yok.erken dogum vs gibi risk yoksa.

Zapzup sende arkamdasin dımı :))bosa koysam dolmuyor dolusu almıyor bu galiba.
Bende dumur oldum hiç boyle birsey düşünmediğini okuyunca.esim direkt Msj lari kopyaladı hani.biliyor benim ivilini civilini soracağımı.
İnsallah kurtulurum içimdeki sızıda gitsin insallah.
Cok sagolun kızlar iyiki yine varsınız iyiki birseyler dediniz.

Voltajjj arkandayim sonuna kadar valla bazen keske bende biraz rahat olaydım diyorum te Allahim ya !!!

Heyt sende varsan sırtım yere gelmez benim
Rahat olma yok anam.yuk bu ben bu yasta cocuklarımın pesinden vizir vizirim.eski pisliği bile temizliyorum gittiğim yerde.
Bu cok farkliymis bu halde bunuda yasadım ya ne diyeyim...
Ana babası düşünsün ben değil.evine gidince anası 1 hafta durdurmadı git çalış diye.bende12. Gün.
Ee napayim artık elimden gelen bu.allahim affetsin.

arkandayım canım hepimizden tam destek var sana kendi halimizi bildiğimizden senin nasıl zorlandığını yorulduğunu anlıyoruz ve bir çogumuzun ilk bebekleri gelecek ee sende 2 tane zaten var kat ve kat yoruluyorsun sen şu durumda hizmet edecek değil hizmet edilecek durumdasın anlayış yani kaynanan gelince bırak o yapsın ah uh yap salla işleri ona yemek bulaşık bırak yapsın yardıma diye gelip yan gelip yatmasın yük etmesin

bu ne yüzsüzlüktür topik bezdi bu yeğenden ya hu topiğin bütün hamişlerinin kötü enerjileri yeğenin için gelsin ve bir an önce pıl pırtı toplanıp gidilsin bunu kendi istedi maalesef

arkandayız tabi,haklısın. ayıpta değil, günahta değil yaptığın. mecburiyetin yok

Zapzup maşallah canım sana,ne güzel sadece göbek yapmışsın..benim göbek de pop da şişti ben bide koca kazakları giyince oluyorum bir top..

Voltajjjjjjjj senin yiyeğinin harbiden pişkinmiş yaa..plan proje yapmış beyimiz kendince ama sizin haberiniz yok..ne ala..ohh...:
ver kız adresini bir dövüp geleyim,gerginim zaten dünden beri,atarım bari üstümden..
Neyse bence bitecek bu iş bu akşam..kurtulacaksın artık,ama yelkenleri suya indirmek yok..bırak nasıl plan yaptıysa kendine göre,şimdi de çekip gitsin..senin suçun yok bu işte..

voltajım bütün nisan annenleri olarak arkandayız.
gözyaşı falan dökerse sakın kanma.
o kuzen bu akşam gidecek arkadaş ben çok umutluyum
eşini de tebrik ediyorum valla o da gerçekten çok sabırlıymış.
herkes bu kadar göz yummaz valla.

Yuh yani voltaj, okudum okuduğuma inanamadım.
Paşaya bak yaa, oturmuş planını yapmış gayet. Düşüncesizliğin, anlayışsızlığın da bu kadarı.
Yaa benim 80 yaşındaki annenannem kızının evinde 3 günden fazla kalmaz.
Evimden başka yerde rahat edemiyorum der, nasıl kaçacağını şaşırır.
Sen hamilesin bir de, bir bardak su versen helallik istemek zorunda.

Hiç üzülme arkadaşım, ben de arkandayım.
Sen yapman gerekeni fazlasıyla yaptın.

Oyyy maşallah Ayşemize, sağlıkla doğduklarını da görelim inşallah.

Bizim kız da sırık olacak sanırım. Ben 1.80im, eşim 1.90.
Ortalaması 1.85 olur bu kız diyorlar :)
O kadar uzun olsun istemiyorum ama avantajı kadar dezavantajı da var, 1.75 iyidir :)

Son düzenleme:

benim mobilya geleli 2 hafta oldu ve hala inceden bir koku var maalesef.. ki düşün her gün açıp açıp havalandırıyorum.. sirkeli su ile silmek baya işe yarıyor.. mobilyanın kokusunu alıyor hemde deterjansız temizlik oluyor.. dene istersen..
bu arada aynı dolaptan bende de var ve benimde yatak şifonyer parlak beyaz.. eşim gidip gelip olmadı o dolap orda diyor.. ama şimdilik idare edeceği başka yolu yok diyorum bende..

Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623

süper oldu arkadaşım yaa.. bayıldım valla..

dünürcüğüüüümmmm koca mı göbek mi? anam sizin koca anlayışlarınıza hayranım.. ben benim göbeği eklesem demek kaçacak delik arayacaksınız, benimkinin yanında sizinkiler leblebi yutmuş solucan ayol

oyy maşallahhhh.. bende kendimi uzun bilirdim 1,76 bende de boy.. Allah'tan eşim çok uzun değil.. onunda 1,80.. idare ediyoruz birbirimizi işte.. ama oğlum bana ve bizim tarafa çeksin inşallah.. erkekde uzun boy iyi oluyor..

voltaaaajjjjjjjj kocana sölesene beni de işe alsııınnn.. yatacak yer, yol parası, yemek,içmek, çamaşır, ütü tüm hizmetler sağlanıyo sizde.. ehh sende bebeme bakarsın bebek bakıcılığı da bedavaya gelmiş olur.. ayy kuzum valla sabrına hayranım.. ben burdan deliriyorum.. inşallah bu akşam işlem tamam olacak gibi.. hadi hayırlısı..

aa ben geldim herkes dağıldı..
neyse bende çıkıyorum.. eşim gelecek az sonra.. ulus'a gidip bebek şekerlerine bi bakacağız.. gözüme kestirdiğim iyi bişey bulursam hazır alacağım, yoksa kendim yapacağım..
akşama görüşürüz fıstıklar

Zapzup maşallah canım sana,ne güzel sadece göbek yapmışsın..benim göbek de pop da şişti ben bide koca kazakları giyince oluyorum bir top
sağol canım bende göbek göğüs oldu sadece bugün saçıma fön çektim baktım bu bluzla biraz daha ince düzgün gözüküyorum hemen foto çekip koydum kazak giyince kocaman oluyorum bende

zapzup bebek kız olunca popoda genişlermiş ya sen de hiçbişey yok maşallah canım

ahh nerde tatlım ya hiç popoya gitmedi bacak popo incecik kaldı göbek ve memede toplandı kilolar 14 kg aldım şu ana kadar tabi boy 1.74 olunca pek kilo belli olmadı

:)) güldürdün beni ya anasına bak kızını al diye bir laf vardır ondan beni gör diye ekledim akşam eşime dünürüm var kızımıza kısmet çıktı dedim ben vermem diyor babası vermez söyle diyor alem bu kocam ya adamın suratı asılıyor kızını zor evlendirir kesin

beğendiklerinin fotosunu çek bize de paylaş fikir olsun

ay şu sirkeli suyu deniyim canım ya inş. işe yarar ya çok saol, ben de eşime diorum gidip gelip o dolap orda olmadı olmadı diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…