cnm o belli ki kıskanıyo seni yıldırma politikasına girmiş ama sen olma gör bak sen sakin oldukça bu sefer o delitcek bana güven ve uygula bizzat ben yaşadım sana tasiyem o yokmuş gibi davran
kızlar benımde iletilerimin altında hamilelik bilgilerimin çıkması ıçın ne yapmam gerekiyo.yardım lütfennnn
güzelim evde kalmış biri ile çalışmak kabusu yaşamak eski iş yerimde benimde vardı böyle bir dert ehr gün kriz geçirttirdi ama ne oldu kendisi kaybetti hep derim doğru duvar yıkılmaz sen işini iyi yaptıktan saonra ona ..... yeme düşer afedersin o senin herşeyini kıskanıyordue şimdi sen dulara falan oku bide hiç korkma sende bebeğinde allaha emanetsiniz melekler koruyor sizi aslında kadınlarla çalışmak daha zordur ama bazı erkeklerde var kadınlardan beter rabbim onun aklını başaka yöne verir inşallah ne bilim inşallah bir sevgilisi olurda sen uğraşmaktan vaz geçer
canım benım o şekilde bir sağlık sorunumda yoktu.evet zaman zaman adetimde gecikme oluyordu ama bu kadarda olmuyordu.bazen kafam karışıyo.benım normalde regl tarıhım 1 temmuzdu.şimdi doktor 14 temmuz yaptı.yanı yumurtlamam ay sonu.çoğu kişiye tuhaf geliyo.annem falan olurmu öle şey dıyo.bende ilk defa duydum ve yaşadım.hala kafam karışık anlıyacağın.Allah sağlık sıhat versin inşallah hepimize ve yavrularımıza
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız canlar allaha emanet benim mesai bitti yarın görüşürüz
bende nisanda doğum yapacaklardan,herkese merhabalar :)))
bende nisanda doğum yapacaklardan,herkese merhabalar :)))
2 li testte fbhcg değeri varya o değer 50 den büyükse kız 50den küçükse erkek diye bi değerlendirme yapılmış topiklerin birinde..
bayada tutuyomuş...benim kızımda tutmuştu bi bak bakalım değerin kaç?
ARKADAŞLAR DÜN AKŞAMÜSTÜNDEN BU YANA YAZDIKLARINIZI ANCA BİTİREBİLDİM. ) MAŞALLAH HEPİNİZDEN HABERLER GÜZEL. CEVAP YAZINCA SON SAYFAYA GEÇTİĞİM İÇİN BULUNDUĞUM YERİ KAYBEDİYORUM TOPLU CEVAP YAZARIM DİYORUM BU SEFER DE TEK TEK UNUTUYORUM :)
İKİLİ TESTİ İYİ ÇIKAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM TEKRAR :) DARISI BAŞIMIZA.
ersnil CANIM HARİKA ÇIKMIŞ BEBİŞ. NE İYİ ETMİŞSİN DE RESMİ KOYMUŞSUN MAŞALLAH.
mergen İKİZLER İÇİN BEN DE ÇOK HEYECANLANIYORUM SENİN KEYFİN NEŞEN VE MUTLULUĞUN HEYECANIN BİZİMKİLERİN 2 KATI OLSA GEREK İNSAN HANGİSİNİ SEVECEĞİNİ MINCIKLAYACAĞINI ŞAŞIRIR VALLAHİ. MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.
hanipeks DÜNKÜ STRESLİ GÜNÜ GÜZEL BİR ŞEKİLDE ATLATMANA ÇOK SEVİNDİM. EŞİN VE KAYINVALİDEN DE GÖRDÜLER DEMEK NE GÜZEL OLMUŞ :) ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK DA GÜZEL YAZMIŞ ANLATMIŞSIN DUYGULANDIM. KIZ ERKEK FARK ETMEZ CANIM CAN ONLAR CAN :) CANLARIMIZ BİZİM . AMA BEN DE MERAKTAYIM NE YALAN SÖYLEYİM. :)
kızlar yaaaa geçer mi onca zaman
Kesesiydi,kalp atışıydı,ikili testiydi,cinsiyetiydi,üçlü testiydi,ayrıntılı ultrosunuydu,bebişlerin hareketlerini hissetmeydi,alışverişleriydi derken geçecek canım Allah'ın izniyle sağlıkla,hayırla...
bana hiç öyle gelmiyor yaaaaa sanki zaman durdu akmıyor
bende oğlumun 2 li test sonucuna bakım 48 yani bu tez tutuo gibi geldi bana acaba 2li test sonucrarını alan arkadaşlarda bizimle paylaşabilirmi merak ediyorum ne kadar tutuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?