2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm o belli ki kıskanıyo seni yıldırma politikasına girmiş ama sen olma gör bak sen sakin oldukça bu sefer o delitcek bana güven ve uygula bizzat ben yaşadım sana tasiyem o yokmuş gibi davran

kesinlikle katılıyorum sedaya..sen sustukça o daha kudursun..
hatta ne yap biliyomusun o başlayınca saf saf konusmaya al eline teli ses kaydını yap..bütün firmaya ilet rezil olsun..ama dikkat et sen hiç cevapp verme çok sevdim bu fikri

aynen ya en azından erkekler ileri gidemiyor ya var fena erkekler de ileri gidemiyor işte aynen kuzum kıskanıo 21 yasındayım işim var kendime ait bir hayatım var evliyim arkadaslarım var etrafımda seviliyorum kendi en as 42-43 yasında kıskanıo tebbet okuyorum hasetten koruyormuş kızlar valla okuyorum hepimize bağışlıyorum öpüyorum sizi ohh mesai bitti bu hatun kaçarrrr dısarıda bi temiz hava cekeyim giç bişiyim kalmaz öptümm allahım korusun sizi allaha emanet

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazısını görüyomusun benim bebeğimin gelişiminin altında..
oraya tıkla ve gün ay yıl şeklinde BDT tarihini gir..

Benimde regl düzensizdi canım.
Ve benim de son adet tarihim bir temmuz.
Ve bebeğim salı günü SAT'a göre 12 + 2
CRL ye göre ultrasonda yai 12+1 görünüyor.

Son düzenleme:

bende oğlumun 2 li test sonucuna bakım 48 yani bu tez tutuo gibi geldi bana acaba 2li test sonucrarını alan arkadaşlarda bizimle paylaşabilirmi merak ediyorum ne kadar tutuo

Canım amin,inşallah,çok teşekkür ederim.

Darısı senin ve teste gidecek tüm arkadaşlara inşallah.

Hayırlı,iyilik haberleri daim olsun,Allah tüm bebekleri korusun inşallah.

kızlar yaaaa geçer mi onca zaman

Kesesiydi,kalp atışıydı,ikili testiydi,cinsiyetiydi,üçlü testiydi,ayrıntılı ultrasonuydu,bebişlerin hareketlerini hissetmeydi,alışverişleriydi derken geçecek canım Allah'ın izniyle sağlıkla,hayırla...

Son düzenleme:

bana hiç öyle gelmiyor yaaaaa sanki zaman durdu akmıyor

Son düzenleme:
bana hiç öyle gelmiyor yaaaaa sanki zaman durdu akmıyor

Herkes 3 aydan sonrasının çok daha hızlı ve keyifli geçtiğini söylüyor canım.

Bazen bana da zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor,sonra ultrason görüntülerine bakıyorum,gün be gün büyüdüklerini,geliştiklerini görüyorum sonra böyle düşününce zamanın hızla geçmesi isteğinden vazgeçiyorum.İçimdeki mucizelerimin her anının keyfine vara vara yaşamayı istiyorum.:97:

İyi akşamlar kızlar,dikkat edin kendinize ve bebişlere...

Yarın güzel bir güne merhaba demek ve iyi haberler almak dileğiyle.

bende oğlumun 2 li test sonucuna bakım 48 yani bu tez tutuo gibi geldi bana acaba 2li test sonucrarını alan arkadaşlarda bizimle paylaşabilirmi merak ediyorum ne kadar tutuo

Mrb yaaa offfff benm ki 50nin altında 28.4. Erkekmi şimdi ? (((
yaaa kızım olmasını çook istiyodum Allahım günah yazmasında tabi sağlıklı hayırlı olsun ama kızlar bir başka oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…