Bende merakla bekliyorum kan testini.
Ctesi eşimle gidip alıcaz kısmetse.
ersnil CANIM HARİKA ÇIKMIŞ BEBİŞ. NE İYİ ETMİŞSİN DE RESMİ KOYMUŞSUN MAŞALLAH.
kızlar benim aklım fikrimde testte doktor ultrasonda bi sorun yok demişti ama insan gene de tedirgin oluyor
ya aslında benim hamile kalmam falan da mucize bekarken bana tüm doktorlar imkansız senin tedavisiz bebeğin olmaz diyorlardı hatta eşimle evlenmeden önce sorunumu konuşmuştuk ve gerekirse ilerde evlat edinmeyi bile düşünmüştük =) ama evlenir evlenmez hamile kaldım mucize benim için
şu an ne kadar mutlu olsam da tedirgin oluyorum işte böyle şeylere takılıp...ama herşey yolunda gitcek inşallah =)
canım benim cinsiyetini ögrendiniz demek hayırlı olsun hemende koymuş usg görüntüsünü maaşşallah
katinamm benimde yolum uzun.Metroya yokuş aşağı inmem lazım.
Eşim dedi ki metroya kadar ben seni bırakırım.Ama sonrası metro ve deniz yolum var.
Vapura kadar yine yurucem ama bu sefer düzlük.Buz filan tutarsa ne yaparım hiç bilmiyorum.
Allahım yardımcımız olsun gerçekden.
laterne canım canın her ne çektiyse bence kesinlikle yemelisin.
Kendini zorlamana hiç ama hiç gerek yok.
Benimde mide bulantılarım azaldı şükür.
Ama ben tatlı yiyemiyorum.Ptesi kısmetse listeli beslenmeye geçicem.
Kız ben oğluşuma bakmaya doyamıyorum ki :)
Ordan bakmasam sürekli masa üstüne bakıyorum :)
Hem sizlerede fikir olsun :) Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.
maşallah canım allah nazarlardan saklasın rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ya aslında benim hamile kalmam falan da mucize bekarken bana tüm doktorlar imkansız senin tedavisiz bebeğin olmaz diyorlardı hatta eşimle evlenmeden önce sorunumu konuşmuştuk ve gerekirse ilerde evlat edinmeyi bile düşünmüştük =) ama evlenir evlenmez hamile kaldım mucize benim için
şu an ne kadar mutlu olsam da tedirgin oluyorum işte böyle şeylere takılıp...ama herşey yolunda gitcek inşallah =)
cnm neler var listende bizlerle de paylaşabilirsin
Ayh okuyamadım içim daraldı sonlara doğru
canım benımde geç döllenme durmum var.senın ne kadar gecikmeli?benim bu konu hakkında baya bı kafam karışık.çevremde bu şekilde hamılelık yaşayanda hiç yok.hesaplara göre benım eglım yaklaşık 2 hafta gecıkecekmış.yanı ben normalde reglı olduğum tarıhden yaklaşık 3-4 gun once hamıle kalmış oluyorum.kafam hala karışık anlıyacağın.normalde bekledığım regl tarıhınden 1 hafta sonra beta hcg 44 çıktı.doktor daha bı kaçgunluk bu dedi.
senınkı nekadar geç döllenme?doktorun bu konu hakkında neler dedı?
Canım çok sıkkın. Uzun uzun anlatamıyorum çünkü aklıma gelip de tekrar sinirlenince cümlelerimi toparlayamıyorum. Ağzıma ne geliyorsa saydım sövdüm. İşe de ihtiyacım yok dedim beni fazla zorlamayın dedim. Sıkıntıya gelemeyeceğim artık daha fazla.
Canım çok sıkkın. Uzun uzun anlatamıyorum çünkü aklıma gelip de tekrar sinirlenince cümlelerimi toparlayamıyorum. Ağzıma ne geliyorsa saydım sövdüm. İşe de ihtiyacım yok dedim beni fazla zorlamayın dedim. Sıkıntıya gelemeyeceğim artık daha fazla.
benim de şuan yanımda kini öldürmediğim için bebeğime dua etsin ya kızlar anlatamam sokakta pislik bulasık çingenler varya kılığıda öyle karakteride konusmasıda ya dilinin dişinin arasında bana küfür ediyor resmen ya yok dayanamıyorum sancı girdi bebeğime bu ....... Yüzünden bişi olursa inanın ellerimle öldürürümmm onu kızlar çok kötüyüm ya dip dibe oturuyoruz pislikle allahım gebertesim var bulaşık ya şikayet ettim başkan yardımcılarına şehir dışından dönüncede başkana şikayet edeceğim ve müdahale etmezlerse ve bebeğime birşey olursa onları sorumlu tutacağımı söyledim çok sancım var hiç iyi değilimm lanet olsun bu geçim skıntısı ülkeyi bu hale getirenlerinde allah belasını versin yok borcumuz var işi bıraksam geçinemeyiz ayrı stres iş ayrı stres allah burdakilerin bu pisliği getirenlerin müdahale etmeyenlerin hepsinin belasını versin ağlamak istiyorum ya dibimde resmen alsam dövsem dövsemm o kadar doluyum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?