2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar benim aklım fikrimde testte doktor ultrasonda bi sorun yok demişti ama insan gene de tedirgin oluyor

ya kızlar siz böyle yazdıkça ben ben hiç takmıyormusum gibi geliyo..neden kendinize gereksiz yere korku veriyosunuz..iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun..bebekler hissediyor lütfen bebeğiniz için bari stres yapmayın..ben hiç kötüsünü düşünmüyorum..iyi olucak Allahın izniyle diyorum..kendi kendinizi telkin etmek zorundasınız..herşey miniklerimiz için..tamam canım sıkıntı yapma..

testle ilgili stres yapan arkadaşlara söylüyorum stres yapmayın benim kardeşim normal doğdu ama sonra bir hastalık geçirdi şimdi özürlü allah kimseninn başına vermesin annem çok çekti garibim halada çekiyor her daim rabbim hepimize sağlık versin stres yaparak kötü enerjiyi çekmeyin üstünüze rahat oln olumlu düşünün iyi şeyler düşünün ki iyi şeyler olsun :)

ya aslında benim hamile kalmam falan da mucize bekarken bana tüm doktorlar imkansız senin tedavisiz bebeğin olmaz diyorlardı hatta eşimle evlenmeden önce sorunumu konuşmuştuk ve gerekirse ilerde evlat edinmeyi bile düşünmüştük =) ama evlenir evlenmez hamile kaldım mucize benim için
şu an ne kadar mutlu olsam da tedirgin oluyorum işte böyle şeylere takılıp...ama herşey yolunda gitcek inşallah =)

inşallah herşey yolunda gidecek korkma

canım benim cinsiyetini ögrendiniz demek hayırlı olsun hemende koymuş usg görüntüsünü maaşşallah

Kız ben oğluşuma bakmaya doyamıyorum ki :)
Ordan bakmasam sürekli masa üstüne bakıyorum :)
Hem sizlerede fikir olsun :) Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

cnm neler var listende bizlerle de paylaşabilirsin

Kız ben oğluşuma bakmaya doyamıyorum ki :)
Ordan bakmasam sürekli masa üstüne bakıyorum :)
Hem sizlerede fikir olsun :) Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

maşallah canım allah nazarlardan saklasın rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

maşallah canım allah nazarlardan saklasın rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Aminnn canım cümlemizinkini inşallah.

Doktor banada senin yumurtalıkların çalışmıyor diyordu.
Bizde eşimle bebişde hemen düşünmediğimiz için gayet rahattık.
O çift çizgiyi gördüğüm de elim ayağım boşaldı hüngür hüngür ağladım.
Eşimde bende şokdaydık.Hey gidi hey şimdi oğluşum nasılda büyüyor:)

cnm neler var listende bizlerle de paylaşabilirsin

Şekerim henüz listem yok,olursa bu ctesi olcak ve tabiyki paylaşırım.

Canım çok sıkkın. Uzun uzun anlatamıyorum çünkü aklıma gelip de tekrar sinirlenince cümlelerimi toparlayamıyorum. Ağzıma ne geliyorsa saydım sövdüm. İşe de ihtiyacım yok dedim beni fazla zorlamayın dedim. Sıkıntıya gelemeyeceğim artık daha fazla.

aynen ben de o çizgileri gördüğümde kalpten gidecektim =) ama bi yandan da hala ama yok demişti doktor dur sevinmemeyim belki test bozuktur diyodum en çok da eşim hayal kırıklığına uğramasın diye çünkü o sevinçten havalara uçmuştu =) benim de yumurtalıklarımda genetik bi sorun vardı ama nası oldu hala anlamıyorum hiçbişey yok şu an çok şükür doktorum sorunsuz rahim ve yumurtalıklar diyo =)) elimden gelse hergün ultrasonda görsem bebeğimi izlesem kalp atışını duysam =)) rabbimin bana hediyesi o =)

Canim ben pkoluyum.. Yani polikistik over.. Hayatim boyunca ilacsiz hic adet olamadim desem yeri.. Surekli ilac kyllaniyordum.. Evlendikten sonrada bi sure dogum kontrol kullandim. Sonra tedaviler basladi.. Son bir yildir ilaclada olsa 30-32 gunde adet oluyordum.. Son ay doktorum kontrol etcem yumurta takibi yapalim dedi. 22. Gunumde hala gelismemekte israr eden 15mmlik bir yumurtam vardi ve umidi kesti doktorum gelisimi durdugu icin.progestana baslatti.. Normalde progestani icer 3-4 gune adet olurdum olmadim.. Bir hafta oldu lekelenmeler oldu iki gun filan.. Ama bi turlu sokulmedi. Sonra kontrole gittim kanda bakildi 850 cikmisti degerim. Ama benim 6.haftamdi.. Bebek meydana ciksin adeti degistiririz dedi doktorum. Ve 18 haziran olan son adetim 28 olarak degistirildi. Simdi gelisim bu tarihe gire degerlendiriliyor. Seninde doktorun yakin zaman yeni bi tarih belirler. Kafana takma hic. Saglikli olsunarda.. Gec erken hic muhim degil..

canım kendini bu kadar strese sokma bebeğiniz için maalesef her iş yerinde sorunlar var benimde başımda bitane sorunlu insan var yakındır az kaldık boğucam onu anam erkek ben ne yesem oda aynısını istiyor canım çekti diyor aş eriyor sanki tatlım elinden geldiği kadar görme duyma

canım üzme kendini desemde üzüceksin biliyorum işyerleri böyle malesef..kimse kimseye acımıyor..en azından cevabını vermişsin..

çok can sıkıcı bir şey yaşamışsın belli,çok üzüldüm canım iş hayatı malesef acımasız özellikle de aciz olduğumuz dönemlerde umarım şimdi biraz daha iyisindir..

benim de şuan yanımda kini öldürmediğim için bebeğime dua etsin ya kızlar anlatamam sokakta pislik bulasık çingenler varya kılığıda öyle karakteride konusmasıda ya dilinin dişinin arasında bana küfür ediyor resmen ya yok dayanamıyorum sancı girdi bebeğime bu ....... yüzünden bişi olursa inanın ellerimle öldürürümmm onu kızlar çok kötüyüm ya dip dibe oturuyoruz pislikle allahım gebertesim var bulaşık ya şikayet ettim başkan yardımcılarına şehir dışından dönüncede başkana şikayet edeceğim ve müdahale etmezlerse ve bebeğime birşey olursa onları sorumlu tutacağımı söyledim çok sancım var hiç iyi değilimm lanet olsun bu geçim skıntısı ülkeyi bu hale getirenlerinde allah belasını versin yok borcumuz var işi bıraksam geçinemeyiz ayrı stres iş ayrı stres allah burdakilerin bu pisliği getirenlerin müdahale etmeyenlerin hepsinin belasını versin ağlamak istiyorum ya dibimde resmen alsam dövsem dövsemm o kadar doluyum ki

cnm yerinin değiştirilmesini iste eğer kem küm ederlerse yazılı olarak ver yine değiştirmezlerse dava bile açabilirsin kanunda hakkımız var sonuçta sen ve bebeğin sağlığı önemli bu kişi hamile olduğunu bilmiomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…