benim de şuan yanımda kini öldürmediğim için bebeğime dua etsin ya kızlar anlatamam sokakta pislik bulasık çingenler varya kılığıda öyle karakteride konusmasıda ya dilinin dişinin arasında bana küfür ediyor resmen ya yok dayanamıyorum sancı girdi bebeğime bu ....... yüzünden bişi olursa inanın ellerimle öldürürümmm onu kızlar çok kötüyüm ya dip dibe oturuyoruz pislikle allahım gebertesim var bulaşık ya şikayet ettim başkan yardımcılarına şehir dışından dönüncede başkana şikayet edeceğim ve müdahale etmezlerse ve bebeğime birşey olursa onları sorumlu tutacağımı söyledim çok sancım var hiç iyi değilimm lanet olsun bu geçim skıntısı ülkeyi bu hale getirenlerinde allah belasını versin yok borcumuz var işi bıraksam geçinemeyiz ayrı stres iş ayrı stres allah burdakilerin bu pisliği getirenlerin müdahale etmeyenlerin hepsinin belasını versin ağlamak istiyorum ya dibimde resmen alsam dövsem dövsemm o kadar doluyum ki
testle ilgili stres yapan arkadaşlara söylüyorum stres yapmayın benim kardeşim normal doğdu ama sonra bir hastalık geçirdi şimdi özürlü allah kimseninn başına vermesin annem çok çekti garibim halada çekiyor her daim rabbim hepimize sağlık versin stres yaparak kötü enerjiyi çekmeyin üstünüze rahat oln olumlu düşünün iyi şeyler düşünün ki iyi şeyler olsun :)
aynen öyle kızlar benim de ablam ve abim sürekli kontrol de doğmuşlar ama ikiside havaleden zihinsel engelli ateşten allahım hepimizin bebeklerini korusun kızlar bide dogduktan sonrada her konusa soğukkanlı olmayı unutmayın paniklediğimizde sadece zamanın geçmesini ve tedavinin geçikmesini sağlıyoruz allahım sen koru bu bebekleri ve diğer annelrin bebeklerinide sadece nisan bebeklerini değil tüm bebekleri ve çocukları gençlerimizi hepimizi ve tarkan megastar tarkana doktor ultrasonda engelli bu cocuk alalım demişler annesi kıyamamış arastırabilirsiniz adam simdi dünya çapında bi megastar
buradayım tatlım
talım sakin ol ağrın varsa süt iç o iyi gelir ve bu kadar sorunlu bir insan varsa söyle başkana sorunlu insanlar seçmece bunlar üzme kendini dua falan oku sakinleşmeye çalış
benim de şuan yanımda kini öldürmediğim için bebeğime dua etsin ya kızlar anlatamam sokakta pislik bulasık çingenler varya kılığıda öyle karakteride konusmasıda ya dilinin dişinin arasında bana küfür ediyor resmen ya yok dayanamıyorum sancı girdi bebeğime bu ....... yüzünden bişi olursa inanın ellerimle öldürürümmm onu kızlar çok kötüyüm ya dip dibe oturuyoruz pislikle allahım gebertesim var bulaşık ya şikayet ettim başkan yardımcılarına şehir dışından dönüncede başkana şikayet edeceğim ve müdahale etmezlerse ve bebeğime birşey olursa onları sorumlu tutacağımı söyledim çok sancım var hiç iyi değilimm lanet olsun bu geçim skıntısı ülkeyi bu hale getirenlerinde allah belasını versin yok borcumuz var işi bıraksam geçinemeyiz ayrı stres iş ayrı stres allah burdakilerin bu pisliği getirenlerin müdahale etmeyenlerin hepsinin belasını versin ağlamak istiyorum ya dibimde resmen alsam dövsem dövsemm o kadar doluyum ki
cnm yerinin değiştirilmesini iste eğer kem küm ederlerse yazılı olarak ver yine değiştirmezlerse dava bile açabilirsin kanunda hakkımız var sonuçta sen ve bebeğin sağlığı önemli bu kişi hamile olduğunu bilmiomu
amannn tatlım senin derdin vardı ben dert anlatıyorum sana ya senin canın neye skıldı tatlım valla ben dayanamıorum hareketlerini bi görsen keşke video ya çekip koysam şuraya ben telde konusuyorum kokoş kokoş dio dilinin dişinin arasında duruo gerizekalı dio şimarık zengin p.ci dio artık susamıyorsun bi süre sonra kurban ol sen bana dio sen kimsin konusuosun kes sesini muhattap olma ya dedim kurban ol sen bana kokoş dio bi ben değil tüm iş yeri bayan erkek hepsi lanet okuyor bu nerden çıktı die keyfi istio işlem yapıo istemio yapmıo gezio erkeklerle lak lak yapıo basit basit ama dedim konuş sen it ürür kervan yürür seni burdan aldıklarında görürüm o çeneni dedim böyle klavyeye bi basıo ki klavyeyi ikiye bölecek seni de böyle yaparım dio su içiom bogazında kalsada gebersen dio ya problemli gibi ya evde kalmış kalık 40 küsür yasında küsüratını bilmiyoruz valla ben 21 yasındayım annemle yasıt neredeyse benimle çocuk gibi dalasıo bana da nie gıcık oldu pc bilmiyormus bende bana güvenip almadılar ya işe alan öğretsin dedim ona pc öğretmemişim hayatımı burnumdan getirecekmişim ya mause ve klayve hangileri bilmiyor ben en bastan pc öğretecek misim pc yi nasıl acacagını bilmiyor insanlarla konusmaktan aciz ya ayy neyse derin bir nefes alıyorum sakin müzik acayım dur azıcık bide su içeyim süt yokki yanımda kuzum çok sağol
Oyy kuzucum ya kıyamam.Bebeğin için umursamaya çalış.
İnşallah başkan gelince bir şeyler değişir.Allahım yardımcın olsun.
amannn tatlım senin derdin vardı ben dert anlatıyorum sana ya senin canın neye skıldı tatlım valla ben dayanamıorum hareketlerini bi görsen keşke video ya çekip koysam şuraya ben telde konusuyorum kokoş kokoş dio dilinin dişinin arasında duruo gerizekalı dio şimarık zengin p.ci dio artık susamıyorsun bi süre sonra kurban ol sen bana dio sen kimsin konusuosun kes sesini muhattap olma ya dedim kurban ol sen bana kokoş dio bi ben değil tüm iş yeri bayan erkek hepsi lanet okuyor bu nerden çıktı die keyfi istio işlem yapıo istemio yapmıo gezio erkeklerle lak lak yapıo basit basit ama dedim konuş sen it ürür kervan yürür seni burdan aldıklarında görürüm o çeneni dedim böyle klavyeye bi basıo ki klavyeyi ikiye bölecek seni de böyle yaparım dio su içiom bogazında kalsada gebersen dio ya problemli gibi ya evde kalmış kalık 40 küsür yasında küsüratını bilmiyoruz valla ben 21 yasındayım annemle yasıt neredeyse benimle çocuk gibi dalasıo bana da nie gıcık oldu pc bilmiyormus bende bana güvenip almadılar ya işe alan öğretsin dedim ona pc öğretmemişim hayatımı burnumdan getirecekmişim ya mause ve klayve hangileri bilmiyor ben en bastan pc öğretecek misim pc yi nasıl acacagını bilmiyor insanlarla konusmaktan aciz ya ayy neyse derin bir nefes alıyorum sakin müzik acayım dur azıcık bide su içeyim süt yokki yanımda kuzum çok sağol
ya yok öyle bişi kimle yerimi değiştirecekler bu gitsin bizim bura çok gıcık ben yerimide seviyorum değiştirmelerini istesem başka birime verecekler yeni yer yeni kişiler yeni ortam hiç yapamam burda herkesle çok iyiyim samimi arkadaslarım var rahatca skıntımı söyleyebildiğim yer değişebiliosa bunu alsınlar tesislere bulasıkcı versinler yapacagı en iyi iş temiz değil oda ayrı ya düşünsene işe yeni başladı tuvalete girdi çıktı sadece bizim birimin bayanları kullanıyor anahtarla acıp giriyoruz ayy bu çıktı girdik afedersiniz büyük abdestinş yaptıgı gibi çıkmıs bide regl heralde kan var allahım günah dedik rencide etmeyelim kibarca dedim ki bak biz kendimiz temizliyoruz eee temizle benim büyüğümden mi tiksindin dio böyle bi muhabbet varmı ya kuzumm
ya yok öyle bişi kimle yerimi değiştirecekler bu gitsin bizim bura çok gıcık ben yerimide seviyorum değiştirmelerini istesem başka birime verecekler yeni yer yeni kişiler yeni ortam hiç yapamam burda herkesle çok iyiyim samimi arkadaslarım var rahatca skıntımı söyleyebildiğim yer değişebiliosa bunu alsınlar tesislere bulasıkcı versinler yapacagı en iyi iş temiz değil oda ayrı ya düşünsene işe yeni başladı tuvalete girdi çıktı sadece bizim birimin bayanları kullanıyor anahtarla acıp giriyoruz ayy bu çıktı girdik afedersiniz büyük abdestinş yaptıgı gibi çıkmıs bide regl heralde kan var allahım günah dedik rencide etmeyelim kibarca dedim ki bak biz kendimiz temizliyoruz eee temizle benim büyüğümden mi tiksindin dio böyle bi muhabbet varmı ya kuzumm
cnm çok sinir olma çünkü kimi sevmezsen huyu ona benzer derler bebeğin boşver allahından bulsun
bebeğim çok sağol inşallah eşim baya sert konusmus ama inşallah suratını gören zaten cin görmüşe dönüo vatandas oraya doğru yürüyor bu kafasını kaldırınca bana doğru bir manevra yapıyorlar =)
anammmm bacım kurban olayım sana ağzından yel alsın ayy haklısın tamam tamam muck sana ayy direk size yazdım kapalıydı yoksa kk ayy hepinizi iyi tanımısım kızlar iyi ki varsınız tüm stresimi aldınız ve suan bebeğimin oynadıgını hissettim oda teşekkür ediyor sanırımm =)valla sihirli değneğiniz var gibi bana güc veriyorsunuz mutlu oluyorum sizlerle bişiler paylastıkca
Canim ben pkoluyum.. Yani polikistik over.. Hayatim boyunca ilacsiz hic adet olamadim desem yeri.. Surekli ilac kyllaniyordum.. Evlendikten sonrada bi sure dogum kontrol kullandim. Sonra tedaviler basladi.. Son bir yildir ilaclada olsa 30-32 gunde adet oluyordum.. Son ay doktorum kontrol etcem yumurta takibi yapalim dedi. 22. Gunumde hala gelismemekte israr eden 15mmlik bir yumurtam vardi ve umidi kesti doktorum gelisimi durdugu icin.progestana baslatti.. Normalde progestani icer 3-4 gune adet olurdum olmadim.. Bir hafta oldu lekelenmeler oldu iki gun filan.. Ama bi turlu sokulmedi. Sonra kontrole gittim kanda bakildi 850 cikmisti degerim. Ama benim 6.haftamdi.. Bebek meydana ciksin adeti degistiririz dedi doktorum. Ve 18 haziran olan son adetim 28 olarak degistirildi. Simdi gelisim bu tarihe gire degerlendiriliyor. Seninde doktorun yakin zaman yeni bi tarih belirler. Kafana takma hic. Saglikli olsunarda.. Gec erken hic muhim degil..
senin o sana takmış belli sen bence hiç muhatap olma onunla ama alttada kalma yoksa bu ses çıkarmıo die iyice ezer bak şimdi benim gelip dövesim geldi
Hohhhhhhhh daha neler ya.Allah aşkına bunun torpili nerdendi ?
Yazık insanlara ya bu ne biçim şey böyle.Hepiniz ortak kararlr imza filan toplayın ne bileyim mail filan döndürün değiştirsinler.
çok zor durumun Allah yardımcın olsun..ben kesinlikle ortalıgı ayağa kaldırmıstım çoktan..bu nasıl konusma tarzı..ne cüretle seninle böyle konusabiliyor..bunları hiç kimse duymuyormu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?