2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende oğlumun 2 li test sonucuna bakım 48 yani bu tez tutuo gibi geldi bana acaba 2li test sonucrarını alan arkadaşlarda bizimle paylaşabilirmi merak ediyorum ne kadar tutuo
2li test sonucunu öğreneler yazsın bakalım tutup tutmadığınaaaa
bende merak ediyorum:26:

Mrb yaaa offfff benm ki 50nin altında 28.4. Erkekmi şimdi ? (((
yaaa kızım olmasını çook istiyodum Allahım günah yazmasında tabi sağlıklı hayırlı olsun ama kızlar bir başka oluyo

hakkında hayırlı olan olsun inşallah canım...
ama bu tezin tutma oranı yüksek..tabi tutmayanlarda var...

benim kızımda tutmuştu değer 73 tü ve kızdı
bakalaım bunda tutacakmı??:26:

İkili sonucumu aldim. Cok sukur iyi..
Simdi bu free bhcg icin bakayim dedimde.. Bende f-bhcg yok t-bhcg diye bi sonuc var..
82kusur cikmis.. O mu ki.. Gostermedide cinsiyetini.. Kiz mi acaba.. Bi sonraki kontrolum 17ekimde daha da cooook var yaaaa :)))

günaydın
dün gün boyu mide bulantısı baş dönmesi ve sonucunda kusma ile savaştım.
akşama serumu yiyince kendime geldim
artık bitsin bu bulantılar LÜTFENNNNNN

Günaydın güzel anne adayları :)))

Dün ikili testimizi atlattık ve eve çoook mutlu döndük çok şükür :) Ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuç kanla birlikte beş gün sonra belli olacak.

Bebişim ben güldükçe zıp zıp zıpladı, çok tatlıydı. Burun kemiği oluşmaya başlamış onda da bir sorun yok. Bacakları ve elleri daha çok belirginleşmişti.

Bu sefer öyle heyecanlıydım ki tansiyonum bile normale göre yüksek çıktı 14/9.

Veeee topic in ilk kızı geliyor inşallah :))))))))

Doktorumuz %90 kız dedi. Hesapta yüzdeli oran verecek olursa söyleme bir daha ki sefere söylersin diyecektim ama nerdeeeee. O heyecanla hemen öğrenmek istiyor insan :) üç hafta sonra kontrolümüzde %100 belli olmuş olacak dedi. Ama %10 luk yanılma payı çok az bence. Artık bebişimi kızımmmm diye sevmeye başlayabilirim sanırım :))

Darısı ikili test için bekleyenlerin başına inşallah :)

Herkesin huzurlu bir gün geçirmesini dilerim..

Günaydınlar...
Ben dün ikili test yaptırmaya gittim :)
Bebeğim ayaklarının üzerinde zıplıyordu, o sakinleştikçe biz dışardan vurduk tekrar zıpladı. Dr. refleks gösteriyor dedi.

Veee Benimde oğluşum olacakmış :)
Tabi babası dört köşe :)
Ne olursa olsun sağlıklı olması en önemlisi tabi. Ben zaten en başından beri hep erkek hissediyordum, en çokta kocamın mutluluğu benim mutluluğumdur diye düşündüğümden erkek olmasını çok istiyordum. Allah gönlüme göre verdi.
Şimdi karmaşık duygular içindeyiz. Kocacığım mutluluktan dört köşe ama belli etmemeye çalışıyor. Ben de sevinçliyim ama ne hissedeceğimi kestiremiyorum sanki.

Kızlaar çok garip duygularmış bunlar yaa..

günaydın
dün gün boyu mide bulantısı baş dönmesi ve sonucunda kusma ile savaştım.
akşama serumu yiyince kendime geldim
artık bitsin bu bulantılar LÜTFENNNNNN

cnm walla sabah bende öle oldum eşim bıraktı işe arabadan iner inmez başladım yani çok kötü oluyor insan umarım geçecek

cnm çok sevindim bende bugun sana mesaj yazacaktım ne yaptın diye çok sevindim normal çıkmasına inş kanda temiz çıkar ultrason renklimiydi cnm fasülyecikde büyümüştür artık erik olmuştur

cnm çok sevindim allah sana bağışlasın sağ salim oluşunu benimde haftaya bakalım ama benimde hep içime erkek doğuyor hayırlısı tabi çok özledim ya bebemi biran önce gidip görmek istiyorum doya doya baksaydın yavruna ultrason renklimiydi yoksa normalmi normalde nasıl görünüyor hareketleri çok merak ediorum allah bize bu duyguları yaşattığı için hepimiz çok şanslıyız

cnm çok sevindim bende bugun sana mesaj yazacaktım ne yaptın diye çok sevindim normal çıkmasına inş kanda temiz çıkar ultrason renklimiydi cnm fasülyecikde büyümüştür artık erik olmuştur

Kocaman olmuş tabi teyzesi :)) 10 cm lik koca bi kız :))))

Doktorum iki seferdir hem normal hem de renkli gösteriyor. Renkliden çok bi şey anlamıyorum henüz. Yüzü belirginleşince çok güzel oluyor :) doktor renkliyi açınca, baksana dans ediyor resmen dedi :)

Oğluşun hayırlı olsun canım :) ohh maşallah senin ki de hareketliymiş ne güzel. Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi :))

Sağol canım Allah hepimizinkini bizlere bağışlasın. Çok seyrettim gerekli pozisyonu alması biraz zaman aldı bizde o arada bol bol izledik eğlendik. Usg normaldi canım geniş açı bakıldığında ben daha iyi seçiyorum ma zoomlayınca netlik bozuluyor. Benim için önemli olan zaten geniş açı çünkü hareketleri bir bütü olrak görebiliyorum. Allah sana da hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım.

amin cnm inşallah haftaya bende hayırlı haberlerle geleceğim

Eki Görüntüle 519537
kuzumm denedim ses kaydını actım ama varya dilinin dişinin arasında sayıyor bir kez yine konusuyordu dedim ne dion sen ya sesli söyle yüreğin varsa dedim yok ya söyleyeyim de şikayet et gitte demi dedi saf köylü kızı ayağına yatıyor ama fenayım diyen kaçını suya götürürde susuz getirir yani şikayet ettim genel müdür dedi işte ben annesini tanıyorum kızıda aynıdır annesine bayan demek için bin sahit lazım dedi ağzı küfür edepsiz mahremsiz afedersin dedi pis bir kadın yani dedi ama benim elimde olan birsey değil söyledim kac kez baskan yardımcısına dokunmayacaksınız falan filan şimdi benim eşim de burda üst düzeylerden ama başkan yardımcısı kadar değil tabi ama eşimin babası sayesinde onlar bu noktalara geldikleri için bana da bişi yapamıyorlar yoksa varya simdiye beni göndermişti o baskan yrd. şikayet ediyorum die ama dokunamıo bişi diyemio işte yoksa neyse bunu da çağırdı genel mdr. bu bir saf kız o pislik gitti melek geldi yerine allahım bana hanım demeler şeyler ben öyle seyler yapmadım müdürüm iftira falan dio birim mdr.ümüzde ordaydı o şahit hepsine oda kaldı böyle hayır bende gördüm sahidim sahit olmasam kalkar buraya gelmezdim dedi aaa hepsi bir olmuş bana karsı benden ne istiyorsunuz falan ağlamalar falan ya süzme çingene baska bişi değil asalak amannn bugun çok sevdiğim arkadaslarımın kınası var onları çok seviyorummm o yüzden çok mutluymmmmmm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…