2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Allah iyiyliğini versin.gerçekten çok komik :) acaba bizimki nasıl tepki vercek.gerçi pek bir farkının olacağını düşünmüyorum ama.

voltajım doğum günün kutlu olsun KK'ya yakışan bir pasta olsun istedim gerçi çok eksik bayan var ama pastada ee hepimizi koysak pasta çöker

nice mutlu yaşlara çocuklarınla eşinle bu yaşın ilk başta sağlıkla sana kızını getirsin sonra gönlünde ne varsa ev iş sağlık para onları getirsin hadi dilek tut ve mumları üfle de pasta yiyelim

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

nasıl oldun şimdi ağrın var mı?doktor buldun mu diş için bi gösterseydin
ay ay ve hafta itibariyle mi böleyiz anlamadım, 1 haftadır böleyim, mutlu olsana diorum çok şükür Allah'a içimizde yaşayan bir canlı verdi bize, bu zmaana kadar da durdular, Allah hayırla kucağımza almayı da nasip etsin inş. ama olmuyo işte olmuyo bi garibim, hiç bişe yapasım yok,

neyse senin kaygana iyiydi ya çok şükür ama rahat olmamak kötü tabi, ben şu anda kimseyi çekicek kıvamda değilim mesela işte de öle, bi karış surat, mide, sırt , bel felç durumda, kendimi kaldıramıyorum zaten, ne sırıtıcam:)kimseyi de çekemiyorum haliyle, neyse artık Allah sabır versin hepimize

Amaaan ona razıyım ben doktor yasaklamadığı halde benimkinin kızına bişi olcak diye ödü kopuyo :)

Gel hareket ediyo bebiş desem sallana sallana gelir 1 dk bakar bakmaz gider yine ilgisiz cancaaazım ama iş ona gelince hemen ya çocuuuma bişi olursaa ama olsun en azından böyle düşünüyo diyorum :)

Allah iyiyliğini versin.gerçekten çok komik :) acaba bizimki nasıl tepki vercek.gerçi pek bir farkının olacağını düşünmüyorum ama.

Kız bu erkekler bi garip alışverişe çıkıyoruz abartmadınmı,çanta hazırlıyoruz abartmadınmı,şunu alsakmı abartma artık varya bi yere giderken bi kerede sen bi hazırla çantamızı dicem görücem ondan sonra halini :)

Her akşam şunu bi doğurayım ikinci çocuğu çok düşünücem diyorum :) Hemen başlıyo olurmu arası çok olmasın bıdı bıdı bıdı buncağızımda ben isteye isteye kurudum ikincide melül melül meletmezsem banada ofpufya demesinler bütün alışverişide ona kakalicam bakalım nasıl oluyomuş

mezoşum dişinin ağrısını tamamen geçirmez ama hafifletir sensodyn diş macunu al diş hassasiyetine karşı var maviydi ambalajı sanırım o iyi geliyor sonuçta ilaç bişey değil benimde diş etlerim kanama yapıyordu ve sızlıyordu bunu kullandım rahat ettim soğuk su falan içince bu diş macunu sayesinde sızlamıyor eczanede markette her yerde var al kullan

Kızlar bu arada size anlatacaklarım var dün akşam annemle konuştum ancak doğumda gelebilecek çünkü çalışıyor.Kaynanacım geleyimmi falan die ağzını bile açmadı muhtemelen oda doğumda gelecek zaten erkenden gelmesin bende onu istemem erken doğururum sinirden mazallah

Çok yakın bi arkadaşım var sürekli evimize gelir gider kalır nişanım düğünüm bebişin odasının yerleşmesi alışverişi falan herşeyde yanımdaydı anneme doğumdan önce 10 gün gelecek nolur nolmaz yanımda dursun sık sık doktora gitmek gerekecek ve bana bişi olsa yanımda bi nefes olur dedim annem bi coştu ne işi varmış onun,telefonum elimdeymiş ararmışım kocamı gelirmiş hemen ( iş yerinden eve gelmesi nerdeyse 1 saati bulur) doğumda o kız onun ayağına dolanmasınmış ay nasıl sinir oldum anlatamam ( bu arada annem,kayınvalidem ve arkadaşım hepsi şehir dışında şu an doğuruyorum desem gelmeleri min.6-7 saat) sizce kızmakta haklımıyım haksızmıyım ?

Voltajım canımmm yeni yaşın kutlu olsun
Allah sevdiklerinle geçirebileceğin sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür nasip etsin inşallah

İyi kiiiiii Doğdun

Zapzup onu kullanıyorum canım zaten benim korkum sanırım dolgu altından ilerliyor bu iltihap ,dis etim şişti aksam doktoruma uğrayıp bir antibiyotik tavsiyesi alicam tel de görüştüğüm dis hekimi öyle tavsiye etti, bebeği etkilermiş iltihap

Bu arada Voltaj için hazırladığın pastaya bayıldım :)) dişimden utanmadan bir dilimine talibim :)

Ofelyam kiz arayacağım seni iki lafın belini kıralım, özledim

Tuncs Hemsom maşallah kuzucuguna ne tosun olmuş o öyle :)) ay ben dayanamıyorum Hanipeks kızmasa gidip aldırsam erkenden sevmek istiyorum artık o minnacik ayakları

hımm sıkıntılı bir durum... kız arkadşın gelebilecek durumd olduğuna göre çlışmıyor heralde. annen doğum öncesini değil de doğum sonrasında kalabalık edeceğini düşünmüş snnırım. Ee tabi kıza doğuma kadar kal doğum olunca kalk git diyemezsin de. seninle aynnı şehirde oturan başka tannıdığın güvendiğin yokmu.. arkadaşın gelmezse taamamen yalnızmı olursu yani?

Hiç kimse yok canım bi eşim bi ben kız arkadaşım çalışıyor ama 10 gün izni var.

selam güzellerim inşallah hepiniz iyisinizdir:26:

Mergencimden haber yok galiba;inşallah oğlanlar acele etmemiştir Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah...

Mezocumm geçmiş olsun tatlım diş ağrısı çekiyormuşsun

Dertsizim canım kızmakta haklısın ama yapabilecek bşy yok eşin oturup hesap kitap yapar kendiliğinden vazgeçer üzme kendini..
Perilous tatlım erken doğum riskin var galiba korkma tatlım Allahın izniyle artık erken de gelseler yavrularımız kendilerini kurtardı
Voltajım evlatlığından kurtulmuşsun tam doğumgünü hediyesi olmuş;temiz kalpli Dertsizim demişti sana

ofpuf tatlım kızmakta çok haklısın bence.. arkadaşın gerçekten güvenebileceğin biriyse ve yanında olmayı istiyorsa kesinlikle çağır;benim doğumumda hem annem hem kayınvalidem yanımdaydı ama çok yakın bir arkadaşımda hep benimle oldu hem de kırkım çıkana kadar ne kadar iyi hissettirdi anlatamam
çok okuyamadım yine gelir bakarım ne var ne yok sizlerde diye hepinizi çok öpüyorum

günaydınn herkeseeee =)) benim günüm daha yeni ayıyo gece sabaha kadar böbrek midir nedir bişi sağ tarafımda kıvarndırdı beni sonra sabaha karşı uyumuşum. ya bi de bişi dicem kızlar geceden sabaha bi insan 3 kilo verir mi yaaa :s hergün tartıyla kavga ediyoruzzz =)

voltaaaaajj doğum günün kutlu olsunn nice güzel mutlu sağlıklı yaşlara yavrularınla eşinle ailenle sevdiklerinle =)) hayırlı yaşlara =)

aa iyi kullanıyormuşsun demekki sende iltihap var sen doktoruna git canım bir an evvel tedaviye başla
pastayı hepimiz için koydum afiyet bal şeker olsun bebişlere yarasın işallah

Laternem sen bizi Bosver kuzum sen nasılsın ? İstanbula ne zAman geciyorsun ? Benim kardesim çekmekoy de yaşıyor sana telefonunu göndereceğim. Ordaki tüm hastaneler vs tanıyorlar kuzenim saglık bakanlığı müfettişi bir durum olursa hemen gelirler canım kendi kardesin gibi rahatça arayabilirsin . İnşallah hersey yolunda gidecek dualarımdasin

ara kız ara:)istediğin zaman şekerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…