Kızlar biliyosunuz dün hastane çantamızı hazırladık :)
Kendisi bir sırt çantası ( temizlik malzemeleri) ve bir orta boy valiz ( benim ve bebişimin giyecekleri )
Dün akşam yemeğimizi yedik sonra eşim yaak odasına gitti ben mutfaktayım bi anda bi çığlık söyledikleri boğuk boğuk anlaşılmıyor ama belliii :)
Hiç kıpırdamadım yerimden mutfağın kapısında bitti kaç gün hastanede kalmayı düşünüyorsun diye :)) Hahahah çok güldüm çooook sonra diyorki hastaneye giderken senimi taşicam çantalarımı çok komikti :))
Karanfil dE kesmedi kuzum attım Bi parol öyle uyudumhayırlısı artık
Sen nasıl oldun. Depresif haller bende tavan yaptı bir haftadır kaynana da bende bir zararı yok ama insan yayilamiyor evinde
DERtSİZ esine aldırma tatli erkeklerde aile etkisinde kalmak gibi bir hastalik var. Benimki de tutturdu abimle ticaret yapicam diye neyine gerekse artık mis gibi isin var şükür bir sıkıntın yok. Risk aranmak niye yani !! Bu erkekleri anlamak mümkün değil takma en iyisi he de geç..
VEEE.. Gelelim gunün anlam ve önemine :) VOLTAJİM balım böreğim iyiki varsin be iyiki dogmussun da surda yolumuz kesişmiş tanımısım seni .. Dogum gunünü kutlarım Zehra, Mert, Rana ve esinle huzur dolu bir ömür dilerim
Hehe 7.5 8 ayi gördük onuda görürüz insallah...
Yalnız o kankalik doğumdan sonra 40 gün devam edecek.birde bir kac hafta sezaryense tedirgin tedirgin yirtilacak gibinormalse dikiş açılacak gibi Oyy
Sonrasında kilolar eriyor dikişler saglamlasiyor eskisinden bin kat seksü ,kadın ve anne oluyorsunuz...
Allah iyiyliğini versin.gerçekten çok komik :) acaba bizimki nasıl tepki vercek.gerçi pek bir farkının olacağını düşünmüyorum ama.
Karanfil dE kesmedi kuzum attım Bi parol öyle uyudumhayırlısı artık
Sen nasıl oldun. Depresif haller bende tavan yaptı bir haftadır kaynana da bende bir zararı yok ama insan yayilamiyor evinde
DERtSİZ esine aldırma tatli erkeklerde aile etkisinde kalmak gibi bir hastalik var. Benimki de tutturdu abimle ticaret yapicam diye neyine gerekse artık mis gibi isin var şükür bir sıkıntın yok. Risk aranmak niye yani !! Bu erkekleri anlamak mümkün değil takma en iyisi he de geç..
VEEE.. Gelelim gunün anlam ve önemine :) VOLTAJİM balım böreğim iyiki varsin be iyiki dogmussun da surda yolumuz kesişmiş tanımısım seni .. Dogum gunünü kutlarım Zehra, Mert, Rana ve esinle huzur dolu bir ömür dilerim
mezoşum dişinin ağrısını tamamen geçirmez ama hafifletir sensodyn diş macunu al diş hassasiyetine karşı var maviydi ambalajı sanırım o iyi geliyor sonuçta ilaç bişey değil benimde diş etlerim kanama yapıyordu ve sızlıyordu bunu kullandım rahat ettim soğuk su falan içince bu diş macunu sayesinde sızlamıyor eczanede markette her yerde var al kullan
Kızlar bu arada size anlatacaklarım var dün akşam annemle konuştum ancak doğumda gelebilecek çünkü çalışıyor.Kaynanacım geleyimmi falan die ağzını bile açmadı muhtemelen oda doğumda gelecek zaten erkenden gelmesin bende onu istemem erken doğururum sinirden mazallah
Çok yakın bi arkadaşım var sürekli evimize gelir gider kalır nişanım düğünüm bebişin odasının yerleşmesi alışverişi falan herşeyde yanımdaydı anneme doğumdan önce 10 gün gelecek nolur nolmaz yanımda dursun sık sık doktora gitmek gerekecek ve bana bişi olsa yanımda bi nefes olur dedim annem bi coştu ne işi varmış onun,telefonum elimdeymiş ararmışım kocamı gelirmiş hemen ( iş yerinden eve gelmesi nerdeyse 1 saati bulur) doğumda o kız onun ayağına dolanmasınmış ay nasıl sinir oldum anlatamam ( bu arada annem,kayınvalidem ve arkadaşım hepsi şehir dışında şu an doğuruyorum desem gelmeleri min.6-7 saat) sizce kızmakta haklımıyım haksızmıyım ?
hımm sıkıntılı bir durum... kız arkadşın gelebilecek durumd olduğuna göre çlışmıyor heralde. annen doğum öncesini değil de doğum sonrasında kalabalık edeceğini düşünmüş snnırım. Ee tabi kıza doğuma kadar kal doğum olunca kalk git diyemezsin de. seninle aynnı şehirde oturan başka tannıdığın güvendiğin yokmu.. arkadaşın gelmezse taamamen yalnızmı olursu yani?
Zapzup onu kullanıyorum canım zatenbenim korkum sanırım dolgu altından ilerliyor bu iltihap ,dis etim şişti aksam doktoruma uğrayıp bir antibiyotik tavsiyesi alicam tel de görüştüğüm dis hekimi öyle tavsiye etti, bebeği etkilermiş iltihap
Bu arada Voltaj için hazırladığın pastaya bayıldım :)) dişimden utanmadan bir dilimine talibim :)
Ofelyam kiz arayacağım seni iki lafın belini kıralım, özledim
Tuncs Hemsom maşallah kuzucuguna ne tosun olmuş o öyle :)) ay ben dayanamıyorum Hanipeks kızmasa gidip aldırsam erkendensevmek istiyorum artık o minnacik ayakları
Zapzup onu kullanıyorum canım zatenbenim korkum sanırım dolgu altından ilerliyor bu iltihap ,dis etim şişti aksam doktoruma uğrayıp bir antibiyotik tavsiyesi alicam tel de görüştüğüm dis hekimi öyle tavsiye etti, bebeği etkilermiş iltihap
Bu arada Voltaj için hazırladığın pastaya bayıldım :)) dişimden utanmadan bir dilimine talibim :)
Ofelyam kiz arayacağım seni iki lafın belini kıralım, özledim
Tuncs Hemsom maşallah kuzucuguna ne tosun olmuş o öyle :)) ay ben dayanamıyorum Hanipeks kızmasa gidip aldırsam erkendensevmek istiyorum artık o minnacik ayakları
bebeğimin odası geldi ben işteyim eşim evde
montaj yapılıyormuş ben meraktan çatlayacağım:S bugün akşam olmaz yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?