ay ne güzel gidince görürsün hazır kurulmuş olur boşver daha iyi:)
Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
Yeter ki yanına gitmesin.kalabalik etmesin.
Amaaan.oyle iste ya.istenmemek sigmamak.
akşama güzel bir süpriz seni bekler foto çek bize paylaşbebeğimin odası geldi ben işteyim eşim evde
montaj yapılıyormuş ben meraktan çatlayacağım:S bugün akşam olmaz yaaa(
verme onlar senin hakkın canım ya madem onlar memleketinde yapılanı aldı seninkilere dokunmasınlar aman ne zor senin eşin ya ailesi ne derse o seni dinlemiyor ikna etmeye çalışöff yok anacım bunlar eşimi kafalamış.
öğlen geldi 360 derece dönmüş. öderiz diyor
benim altınlara da göz dikmişler. ee ne de olsa kasada kayınbabamın üstünde
bana soran olmıcak nasılsa. 3 senedir haberim yok duruyorlar mı onu da bilmiyorum ya
altınlarda benim memleketimde yapılan düğünde takılanlar. benim ailem almadı hiçbirini.
ama kayınvalidemler kendi memleketlerinde kurdelesiyle aldılar boynumuzdan.
öff yok anacım bunlar eşimi kafalamış.
bana soran olmıcak nasılsa. 3 senedir haberim yok duruyorlar mı onu da bilmiyorum ya
altınlarda benim memleketimde yapılan düğünde takılanlar. benim ailem almadı hiçbirini.
akşama güzel bir süpriz seni bekler foto çek bize paylaş
inş. hafta sonu yerleştireyim ondan sonra paylaşacağım:)
öff yok anacım bunlar eşimi kafalamış.
uyku setini kendin mi yapıyordun sen?
Selam kizlarrrr ve tatli bebislerimizzz
Herkes iyidr inssss
Voltaj dogum gunun kutlu olsunnnn nice yillara sonuda kurtulmusun cok sevindim
Peiloussss ins zamaninda gelecekkk bebisin sikma tatli cniniii
Kizlar bisi sorcammm benim bikac gundur goguslerimde bir sizi var boyle yaniyo gibi cok acio biyle bisi yasiyan var mi sut bezlerinden midir
Laternem sen bizi Bosver kuzum sen nasılsın ? İstanbula ne zAman geciyorsun ? Benim kardesim çekmekoy de yaşıyor sana telefonunu göndereceğim. Ordaki tüm hastaneler vs tanıyorlar kuzenim saglık bakanlığı müfettişi bir durum olursa hemen gelirler canım kendi kardesin gibi rahatça arayabilirsin . İnşallah hersey yolunda gidecek dualarımdasin
evet canım aynen bende de öyle bi acı var bazen hatta iyice gerim gerim geriliyo heran sınırsız süt fışkıracak gibifındık kadar göğüslerim oldu kocaman kocaman :S
oy kuzum benim Allah razı olsun..
biz kısmetse pazar günü çıkacağız yola,pazartesi sabah erkenden ameliyata alacaklar
biz kısmetse pazar günü çıkacağız yola,pazartesi sabah erkenden ameliyata alacaklar
bana sorduysan nerde bende o hamaratlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?