2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar A101 de fresh'n soft alt açma örtüleri 7 lira. içinde 12 tane var 60*60 ebatlarında. bana çok uygun geldi fiyatı.

Voltaj doğum günün kutlu olsun canım,ailenle birlikte nice mutlu yıllara..Yiğenin gitmesine sevindim,haberim yoktu ben evden girmiyorum ya pek nete..

Kızlar rüyamda doğuruyordum 32 haftada 3 kiloydu kızım pek güzeldi peeeekk...artık onun sevdasından mı bilmem bir uyumuşuz oğlumla uyandığımda saat 8.30 du..9 da geldik okula bugün..

Sagol canımm...
Kiz abası farketmemişse ,gözünden kacmistir yoksa degerlendirirdi
voltajım kuzenin gideceği içime doğuyordu valla. allahım herkese ev nasip etsin. sizede en kısa zamanda nasip etsin canım.
Âmin canimm insallah fazlasında gözüm yok valla...
kızlar A101 de fresh'n soft alt açma örtüleri 7 lira. içinde 12 tane var 60*60 ebatlarında. bana çok uygun geldi fiyatı.

Bencede iyi hayatım burda yok yani yakınımda.
Cok gerekli oluyor.

Sagol canım insallah.
Gitti gitti
Hayrolsun rüyan insallah...

Yuksegim voltajim dogum gunun kutlu olsun , ailenle birlikte nice guzel yaslarin olsun hatta bundan.sonraki yasini yeni evinde huzurla mutlulukla saglikli kutlamayi nasip etsin rabbim:)
Iyi ki dogmussun ,iyi ki seni tanimisim gercekten , hem dert ortagimiz hem nese kaynagimiz oldun her zaman forum kardesligimizin surmesi dilegiyle cok opuyoruuum

Gunaydinn!!! Voltajcim dogum gunun kutlu olsun. Evindede bol huzurlu sakin gunler dilerim. 57 gun kaldi oleyyy ama kiz bebek 9 ay 10 gunu beklemezmis 9 ayda dogarmis oyle mi? Oyleyse 47 ayyyyy cok heyecanliyim cokkk

İnsallah canimm,cok teşekkür ettim.
Rabbim dileyen cümlesine nasip etsin içlerinden bir tanede bana.
İyiki gercekten ve yürekten diyorum bende sizlerleyim.uzuntumde saglıgım da mutluluğumda tesellim de iyiki varsınız...

Kızlar biliyosunuz dün hastane çantamızı hazırladık :)

Kendisi bir sırt çantası ( temizlik malzemeleri) ve bir orta boy valiz ( benim ve bebişimin giyecekleri )

Dün akşam yemeğimizi yedik sonra eşim yaak odasına gitti ben mutfaktayım bi anda bi çığlık söyledikleri boğuk boğuk anlaşılmıyor ama belliii :)

Hiç kıpırdamadım yerimden mutfağın kapısında bitti kaç gün hastanede kalmayı düşünüyorsun diye :)) Hahahah çok güldüm çooook sonra diyorki hastaneye giderken senimi taşicam çantalarımı çok komikti :))

Zapzup ben kuşları cok sevdim...

Lena kiz senin kuşun da mı var ama ben korkuyorum ve sevmiyorum iyi durmuşsunuz.
Gobise maşallah...

Çok sağol canım ben biraz kuş manyağıyım da

Senin de doğum günün kutlu olsun sağlıklı,mutlu,huzurlu nice senelere... :)

Gunaydinn!!! Voltajcim dogum gunun kutlu olsun. Evindede bol huzurlu sakin gunler dilerim. 57 gun kaldi oleyyy ama kiz bebek 9 ay 10 gunu beklemezmis 9 ayda dogarmis oyle mi? Oyleyse 47 ayyyyy cok heyecanliyim cokkk

Sagol canım.insallah cümlemiz...
Evet kızlar öyle.benimde 39 gun ama sezaryen olduğu için 10 gün geriye çekildi.hele 38 haftada de alırsa 35 gün abo
Ben ama hazır değilim sanki ya ne bileyim
Baskası doğuracak gibi değişik
Pztsi kontrolum var bakalım Sultanim ne kadar olmuş.benim karnım küçüldü gibi Yada ben genişledim .dogum yaklaştıkça göbek küçülüyor .
Ağrılar artiyor uykular azalıyor devamlı bir depresif hal.
Mutlu olamiyorsun .
Ve dogum oluyor sancılar disinda(bir kac gün) kus gibi hafif tay gibi zip zip ağrı yok egilebiliyorsun sirtustu yuzustu her daim yatıyorsun her istediğin ayakkabı oluyor

Ben o günleri görmek istiyorum zıp zıp zıplayacağım yüzüstü yayılarak yatabileceğim veee kankalığın sona ereceği günleri :)

Ben o günleri görmek istiyorum zıp zıp zıplayacağım yüzüstü yayılarak yatabileceğim veee kankalığın sona ereceği günleri :)

Hehe 7.5 8 ayi gördük onuda görürüz insallah...
Yalnız o kankalik doğumdan sonra 40 gün devam edecek.birde bir kac hafta sezaryense tedirgin tedirgin yirtilacak gibi normalse dikiş açılacak gibi Oyy
Sonrasında kilolar eriyor dikişler saglamlasiyor eskisinden bin kat seksü ,kadın ve anne oluyorsunuz...

bol bol dinlen bol su iç işallah 36 ya kadar dayanır bebişin ama zaten tehlikeli dönemleri atlattık bundan sonra doğsalarda toparlarlar çabucak ee ciğer geliştiricide olmuşsun daha ne dualarımız seninle sağlıkla gelsin bebeişin
Kuslu olan zor olur zapzup canim hemen baslaman lazim cunku dolgu oldugu icin dikmen lazim ve detaylari var
annemle beraber yaparız çok hamarattır annem pratik hatundur yaparız onla işallah vaz geömezsem tabi daha uyku setleri bitmedi ya off çok işvar çokk

Zapzup gobus harika
mersi tatlım
Kiz senin bacak popis nerde.
Enemm ben en fittim ne ara yettin:))
yok gogusmus vs yok anam sen doğumdan taytla çıkarsın
hahay sağol şekerim ya fotoda ince çıktı yinede tombişlik var biraz önceden çok zayıftım ondan çok tombiş olmadım hafif tombiş oldum

Zapzup ben kuşları cok sevdim...

Lena kiz senin kuşun da mı var ama ben korkuyorum ve sevmiyorum iyi durmuşsunuz.
Gobise maşallah...
çoğunluk kuş dedi o zman bende yapabilirsem yaparım artık

Citir hatunsun masallah sana. Allahim.nazarlardan saklasin ba
teşekkür ederim sende çıtırsın gördük seni de

:) canım benim ya ben önden değil yandan şişman duruyorum az değil 14 kilo aldım boydan kurtardık kuzum ya

annesi bile böyle düşünmüş yazık çocuğa ama senin üstleneceğin bir sorumluluk değil aile içinde halletsinler abi baksın madem olmadı tutsun 1 oda ev kendi kendine baksın kimseye yük olmaz
aman tatlım sıkma canını benim kayınpeder de bir ay falan oluyor camide ev alcam oğluma diye konuşmuş sonra babamı görenler hayırlısı olsun dünürün ev alıyormuş diye babam ehh hayırlısı olsun demiş babam biliyor ev alma durumu yok kredi çekip araba aldılar biz kirada oturuyoruz keyiflerine araba aldılar destek çıksalar ev alsak olurdu tek oğlu var zaten işte böyle yap et yapcam demesi kolay siiznkiler almasa bebişin eşyalarını siz zorlanırdınız eşine sakin dille anlat benim ailem bunları yaptı seninkiler bişey yapmadı yetiyormu demiyor ev alın diyorlar de yani ben kızarım haksızlığa gelemem eşim bile olsa savunurum kendimi atıp tutmak yok öyle

hala doktordayiz biiizzz.. gordum simdi oglusumu.. masallah kuzuma 2.700gr 47 cm olmus.. kuzum benimm
maşallah tosunuma annesi ne güzel bakmış ona maşallah maşallah nazar boncuğu koyalım nazar değmesin

voltajım kuzenin gideceği içime doğuyordu valla. allahım herkese ev nasip etsin. sizede en kısa zamanda nasip etsin canım.
amin işallah işallah duaların kabul olsun Allah da senin ve herkesin gönlündekini versin

iyimiş ben canbebe aldım 10'lu 10 tl mi neydi uygunmuş

Kızlar benim çok karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor kızım tepikler atıyor sonra sırtım ağrıyor doğum yapmaktan korkuyorum sonra o kesi olayı var ya ben onu da istemiyorum
dün gece bir ağlama geldi dayanamıyorum sanki psikolojim mi bozuldu nedir ?

dün gece kızımı emziriyodum rüyamda, Allah'ım nası güzel bi his
sonra nedense bırakıp eşimle sinemaya gidiyoruz, bak diorum ne yiycek şimdi çocuk biz yokken unuttum ben onu, keşke pompa almış olsaydık sağardım, annemi arıyorum bisküvi verdim dio , nası yediyse artık

hep aklıma rüyam geliyo içim huzur doluyo, çırılçıplak kızçem öle emziriyprum üşüycek kuzumdayanılmaz mide yanmama katlanmama sebep de bu bugün

canım benim ya çok geçmiş olsun, karanfil varsa karanfil koysana çok iyi gelir, zeytini ezip koy o da iyi geliyo, doktora gidene kadar başka bişe aklıma gelmiyo

Karanfil dE kesmedi kuzum attım Bi parol öyle uyudum hayırlısı artık
Sen nasıl oldun. Depresif haller bende tavan yaptı bir haftadır kaynana da bende bir zararı yok ama insan yayilamiyor evinde

DERtSİZ esine aldırma tatli erkeklerde aile etkisinde kalmak gibi bir hastalik var. Benimki de tutturdu abimle ticaret yapicam diye neyine gerekse artık mis gibi isin var şükür bir sıkıntın yok. Risk aranmak niye yani !! Bu erkekleri anlamak mümkün değil takma en iyisi he de geç..

VEEE.. Gelelim gunün anlam ve önemine :) VOLTAJİM balım böreğim iyiki varsin be iyiki dogmussun da surda yolumuz kesişmiş tanımısım seni .. Dogum gunünü kutlarım Zehra, Mert, Rana ve esinle huzur dolu bir ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…