kızlar A101 de fresh'n soft alt açma örtüleri 7 lira. içinde 12 tane var 60*60 ebatlarında. bana çok uygun geldi fiyatı.
Sagol canımm...günaydın kızlar voltajım bacım doğum günün kutlu olsun
bugün eşiminde doğum günü fakat dünki sürprizi kaçırdığı için bugün hiçbişey yapmayı düşünmüyorum.cezalı
Âmin canimm insallah fazlasında gözüm yok valla...voltajım kuzenin gideceği içime doğuyordu valla. allahım herkese ev nasip etsin. sizede en kısa zamanda nasip etsin canım.
kızlar A101 de fresh'n soft alt açma örtüleri 7 lira. içinde 12 tane var 60*60 ebatlarında. bana çok uygun geldi fiyatı.
Voltaj doğum günün kutlu olsun canım,ailenle birlikte nice mutlu yıllara..Yiğenin gitmesine sevindim,haberim yoktu ben evden girmiyorum ya pek nete..
Kızlar rüyamda doğuruyordum 32 haftada 3 kiloydu kızımpek güzeldi peeeekk...artık onun sevdasından mı bilmem bir uyumuşuz oğlumla uyandığımda saat 8.30 du..9 da geldik okula bugün..
Yuksegim voltajim dogum gunun kutlu olsun , ailenle birlikte nice guzel yaslarin olsun hatta bundan.sonraki yasini yeni evinde huzurla mutlulukla saglikli kutlamayi nasip etsin rabbim:)
Iyi ki dogmussun ,iyi ki seni tanimisim gercekten , hem dert ortagimiz hem nese kaynagimiz oldun her zaman forum kardesligimizin surmesi dilegiyle cok opuyoruuum
Zapzup ben kuşları cok sevdim...
Lena kiz senin kuşun da mı var ama ben korkuyorum ve sevmiyorumiyi durmuşsunuz.
Gobise maşallah...
Gunaydinn!!! Voltajcim dogum gunun kutlu olsun. Evindede bol huzurlu sakin gunler dilerim. 57 gun kaldi oleyyy ama kiz bebek 9 ay 10 gunu beklemezmis 9 ayda dogarmis oyle mi? Oyleyse 47 ayyyyycok heyecanliyim cokkk
Sagol canım.insallah cümlemiz...
Evet kızlar öyle.benimde 39 gun ama sezaryen olduğu için 10 gün geriye çekildi.hele 38 haftada de alırsa 35 gün abo
Ben ama hazır değilim sanki ya ne bileyim
Baskası doğuracak gibi değişik
Pztsi kontrolum var bakalım Sultanim ne kadar olmuş.benim karnım küçüldü gibi Yada ben genişledim .dogum yaklaştıkça göbek küçülüyor .
Ağrılar artiyor uykular azalıyor devamlı bir depresif hal.
Mutlu olamiyorsun .
Ve dogum oluyor sancılar disinda(bir kac gün) kus gibi hafif tay gibi zip zip ağrı yok egilebiliyorsun sirtustu yuzustu her daim yatıyorsun her istediğin ayakkabı oluyor
Ben o günleri görmek istiyorum zıp zıp zıplayacağım yüzüstü yayılarak yatabileceğim veee kankalığın sona ereceği günleri :)
bol bol dinlen bol su iç işallah 36 ya kadar dayanır bebişin ama zaten tehlikeli dönemleri atlattık bundan sonra doğsalarda toparlarlar çabucak ee ciğer geliştiricide olmuşsun daha ne dualarımız seninle sağlıkla gelsin bebeişinmerhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...
annemle beraber yaparız çok hamarattır annem pratik hatundur yaparız onla işallah vaz geömezsem tabi daha uyku setleri bitmedi ya off çok işvar çokkKuslu olan zor olur zapzup canim hemen baslaman lazim cunku dolgu oldugu icin dikmen lazim ve detaylari var
mersi tatlımZapzup gobus harika
hahay sağol şekerim ya fotoda ince çıktı yinede tombişlik var biraz önceden çok zayıftım ondan çok tombiş olmadım hafif tombiş oldumKiz senin bacak popis nerde.
Enemm ben en fittim ne ara yettin:))
yok gogusmus vs yok anam sen doğumdan taytla çıkarsın
çoğunluk kuş dedi o zman bende yapabilirsem yaparım artıkZapzup ben kuşları cok sevdim...
Lena kiz senin kuşun da mı var ama ben korkuyorum ve sevmiyorumiyi durmuşsunuz.
Gobise maşallah...
teşekkür ederim sende çıtırsın gördük seni deCitir hatunsun masallah sana. Allahim.nazarlardan saklasin ba
:) canım benim ya ben önden değil yandan şişman duruyorum az değil 14 kilo aldım boydan kurtardık kuzum yaii geceler kızlar, çoook yorulmuşum, uykum geldi
bu gece şifonyeri kurduk, benim elimde kurulum kılavuzu, eşim kas gücü:)) ayak parmaklarımla işaret ettim, şu deliğe şu vidalar diye:))
ama hamile olmasam bennn kimseye bakmam çoktan yapardım:))
merak ettiğim konular war çok
1- hürrem oraya nasıl gitti?
2- voltajın kuzenin son durumu ne?
3- niye diğer hamileler (zapzup mesela)şişman durmuyo?
annesi bile böyle düşünmüş yazık çocuğa ama senin üstleneceğin bir sorumluluk değil aile içinde halletsinler abi baksın madem olmadı tutsun 1 oda ev kendi kendine baksın kimseye yük olmazİnsallah hayir olur.evet annesi bunlar ortaokuldan çıktı hemen yurttu yatiliydi dağıttı.biri okudu kurtuldu biri de bu dondurdu okulunu rezillesiyor boyle.kizda evde lisede.amaaan Ne bileyim yaannesinin lafı bana bile ağır geldi.
aman tatlım sıkma canını benim kayınpeder de bir ay falan oluyor camide ev alcam oğluma diye konuşmuş sonra babamı görenler hayırlısı olsun dünürün ev alıyormuş diye babam ehh hayırlısı olsun demiş babam biliyor ev alma durumu yok kredi çekip araba aldılar biz kirada oturuyoruz keyiflerine araba aldılar destek çıksalar ev alsak olurdu tek oğlu var zaten işte böyle yap et yapcam demesi kolay siiznkiler almasa bebişin eşyalarını siz zorlanırdınız eşine sakin dille anlat benim ailem bunları yaptı seninkiler bişey yapmadı yetiyormu demiyor ev alın diyorlar de yani ben kızarım haksızlığa gelemem eşim bile olsa savunurum kendimi atıp tutmak yok öyledün geceden beri başım çatlıyor sinirden.
gece gece kayınbabam aradı bir ev bulmuşlar 120 bin tl.
kredi çekilince aylık ödemesi 1600 tl. adam evi alın diye eşime baskı yapıyor.
biz ay sonunu zor getirirken 1600 lirayı nasıl ödücez düşünen yok.
kaç aydır ne yapıyorsunuz alınacak bişey var mı diyen yok.
adam nereye harcıyormuşuz diye hesap soruyor bi de.
biz kendimiz 3,5 parça bişey aldığımız halde yine yetiştiremiyoruz
annemler aldı bütün kıyafetlerini. 1600 kredi 600 kira ay sonuna kadar acından öl...
telefonu kapatınca eşim bana kızmaya başladı ben çok harcıyormuşum bilmem ne
hiç isteklerim bitmiyormuş. ya ben 2 sene mağaza görmedim doğuda, 20li yaşlarımı doğuda bitirdim
imkan varken niye almayayım bu yaşıma bidaha geri mi dönücem. bebek alışverişine döndü sonra
her duyduğumu almak istiyormuşum. küvetini de mi almıcam şimdi dedim. leğende yıkarsın diyor iyice sinir beni.
bugün eşimin doğumgünü bi de işe giderken annemlerde gelse hep beraber doğumgünü kutlasak diyor.
şu an görmek istediğim en son kişiler. telefon edipte çağırırsa hiç şaşırmam.
maşallah tosunuma annesi ne güzel bakmış ona maşallah maşallahhala doktordayiz biiizzz.. gordum simdi oglusumu.. masallah kuzuma 2.700gr 47 cm olmus.. kuzum benimm
amin işallah işallah duaların kabul olsun Allah da senin ve herkesin gönlündekini versinvoltajım kuzenin gideceği içime doğuyordu valla. allahım herkese ev nasip etsin. sizede en kısa zamanda nasip etsin canım.
canım benim ya çok geçmiş olsun, karanfil varsa karanfil koysana çok iyi gelir, zeytini ezip koy o da iyi geliyo, doktora gidene kadar başka bişe aklıma gelmiyo
hala doktordayiz biiizzz.. gordum simdi oglusumu.. masallah kuzuma 2.700gr 47 cm olmus.. kuzum benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?