seninkilerde ayrı bir cins zaten canım. düşüncesiz insanlar. tatlım benim onlardan beklentim yok. hiçbişey almamaları daha iyi. evlenirken evin mobilyası, perdeleri, halıları hepsi alındı ve 2ye bölündü. yarısını ailem yarısını onlar ödedi. kayınvalidem bu ev benim deyip duruyor. bir gün dayanamadım nerden senin dedim. biz ödedik diyor. o zaman yarısı sizin yarısı benim annemlerin dedim. birşey yapıyorlar insanın burnundan getiriyorlar sonra.canım ya benim eşimin tarafı da hiç sormaz napıyosunuz diye, ben işsiz kaldığım dönemde, hatta geçen ay bile para istediler üstüne, oluyo bunlar maalesef, eşin de herhalde onlara sinirlenmiş, senden çıkarmış en yakını en yakını sen olduğun için,, sen bence başbaşa olacak şekilde güzel bişeler yap, ama bu akşam geçtikten sonra da tavrını koy, doğumgünü güzel geçsin ama kırıldığını da bilsin bence
geçmiş olsun canım yediğin birşey mi dokundu acaba? aman canım ya mal delisi insanlar. yemiceksin, içmiceksin ev, dükkan bilmem ne alıcaksın. kayınbabamın hakkını yemiyeyim şimdi arabanın sigortasını ödemiş 154 liragünaydın.. gerçi bana aydın olmadı geceden beri şiddetli karın ağrım var dün dr gittim herşey normal dedi ama bilmiyorum bu ağrının sebebini... voltaj doğum günün kutlu olsun sağlıkla nice yıllara... dertsiz boşver takma kafana onlar kendilerini dünyanın merkezi sanıyor... bebişin doğsun eşin onların gerçek yüzlerini görür.. sen de deseydin baban bize yardım mı edecekmiş. bu kaDAR çırpınan insan yardım eder..
dün geceden beri başım çatlıyor sinirden.
gece gece kayınbabam aradı bir ev bulmuşlar 120 bin tl.
kredi çekilince aylık ödemesi 1600 tl. adam evi alın diye eşime baskı yapıyor.
biz ay sonunu zor getirirken 1600 lirayı nasıl ödücez düşünen yok.
kaç aydır ne yapıyorsunuz alınacak bişey var mı diyen yok.
adam nereye harcıyormuşuz diye hesap soruyor bi de.
biz kendimiz 3,5 parça bişey aldığımız halde yine yetiştiremiyoruz
annemler aldı bütün kıyafetlerini. 1600 kredi 600 kira ay sonuna kadar acından öl...
telefonu kapatınca eşim bana kızmaya başladı ben çok harcıyormuşum bilmem ne
hiç isteklerim bitmiyormuş. ya ben 2 sene mağaza görmedim doğuda, 20li yaşlarımı doğuda bitirdim
imkan varken niye almayayım bu yaşıma bidaha geri mi dönücem. bebek alışverişine döndü sonra
her duyduğumu almak istiyormuşum. küvetini de mi almıcam şimdi dedim. leğende yıkarsın diyor iyice sinir beni.
bugün eşimin doğumgünü bi de işe giderken annemlerde gelse hep beraber doğumgünü kutlasak diyor.
şu an görmek istediğim en son kişiler. telefon edipte çağırırsa hiç şaşırmam.
Bugun alisverise ciktik jean pantolon aldim kendime basta aldigim hamile pant skiyor artik 3 tane de bluz aldim doguma kadar gotursun beni diger hepsinden cok sıkildimm oglusuma da iki tane yazlik pant aldim biri kareli biri cizgili cok tatlilar ama foto yukleyemiyorum gorseniz bayilirsuniz ama cok yoruldum arkadasimda yoruldu bana.sen ne bicim hamilesin masalahin var ben dogurcam simdo dedi dedi her magazaya girmekten dw geri kalmadi sonunda bende yoruldum onun siyatigi var beli agriyoe benim de kasiklarim agridi valla birbirimizden is bekliyoz resmen ama yine yapan bwnim ,anam da geldiginde bacagi agriyordu beni de curukler buluyor ya :)
Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
Yeter ki yanına gitmesin.kalabalik etmesin.
Amaaan.oyle iste ya.istenmemek sigmamak.
seninkilerde ayrı bir cins zaten canım. düşüncesiz insanlar. tatlım benim onlardan beklentim yok. hiçbişey almamaları daha iyi. evlenirken evin mobilyası, perdeleri, halıları hepsi alındı ve 2ye bölündü. yarısını ailem yarısını onlar ödedi. kayınvalidem bu ev benim deyip duruyor. bir gün dayanamadım nerden senin dedim. biz ödedik diyor. o zaman yarısı sizin yarısı benim annemlerin dedim. birşey yapıyorlar insanın burnundan getiriyorlar sonra.
dün eşim merkeze gitmişti. pasta alayım mı diye telefon etti. ilçede pastane yok çünkü. akşam yemeğini dışarıda yedik,eve gelince de doğumgününü kutladık. bugün bişey yapmam herhalde.
canım gittim tahlil yaptırdım. kum yok enfeksiyonda görünmüyor dedi dr.günaydın canlarr..iyisinizdir umarım hepiniz..
Voltajjj gitti mi yiğen?_??
Dertsiz nasıl oldun canım sen de,gittiniz mi hastaneye?
canım hepinize aile boyu mutluluklar dileyelim o zaman.Dertsizim unutmadın canım benim cok sagol...
Ofelyam,tuncss,dmt,Meryem,sersav,BoO...
Hepinize Rabbim ailenizle saglikla uzuuun bir ömür nasip etsin.
Topigin en dogum gunlu annesi(oğlum,kızım,ben,esim hep ard ardayiz) olarak opuyorum seviyorum...
dün yine depresyonum tuttu benim, böyle içimde bi korku, bi huzursuzluk, bi sıkıntı, bi napsam mutlu olamama durumu , garip bişe , ağladım ağladım,
gece kuzey güneyi izlerken uyuyakalmışım, tocam da uyumuş, ooohh 2de kalktım da gittik içerde yattık, sabah baktm etraf aydınlık tel.e bi baktım kapanmış, çalmamış, sarjı bitmiş herhalde , koşup bi baktım saate servisin gelmesine 10 dk var hemen hazırlandım , servis 15 dk geç geldi, nası da soğuk, üşüdüm,
inanılmaz bi hazımsızlık var bende ya, o kadar şiş ve rahatsız hissediyorum ki kendimi, hiçbişeyi öğütemiyorum,zaten bi de bikaç gündür sürekli kurufasulye nohut karnıbahar derken iyice şiştim, bi de dün moralim bozuk diye her moralim bozuk olduğunda olduğunda olduğu gibi, çok yedim, dün geceden beri nefes alamıyorum valla, çok da kilo aldım zaten, ona da canım çok sıkkın , pöfff
dün geceden beri başım çatlıyor sinirden.
gece gece kayınbabam aradı bir ev bulmuşlar 120 bin tl.
kredi çekilince aylık ödemesi 1600 tl. adam evi alın diye eşime baskı yapıyor.
biz ay sonunu zor getirirken 1600 lirayı nasıl ödücez düşünen yok.
kaç aydır ne yapıyorsunuz alınacak bişey var mı diyen yok.
adam nereye harcıyormuşuz diye hesap soruyor bi de.
biz kendimiz 3,5 parça bişey aldığımız halde yine yetiştiremiyoruz
annemler aldı bütün kıyafetlerini. 1600 kredi 600 kira ay sonuna kadar acından öl...
telefonu kapatınca eşim bana kızmaya başladı ben çok harcıyormuşum bilmem ne
hiç isteklerim bitmiyormuş. ya ben 2 sene mağaza görmedim doğuda, 20li yaşlarımı doğuda bitirdim
imkan varken niye almayayım bu yaşıma bidaha geri mi dönücem. bebek alışverişine döndü sonra
her duyduğumu almak istiyormuşum. küvetini de mi almıcam şimdi dedim. leğende yıkarsın diyor iyice sinir beni.
bugün eşimin doğumgünü bi de işe giderken annemlerde gelse hep beraber doğumgünü kutlasak diyor.
şu an görmek istediğim en son kişiler. telefon edipte çağırırsa hiç şaşırmam.
merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...
Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
Yeter ki yanına gitmesin.kalabalik etmesin.
Amaaan.oyle iste ya.istenmemek sigmamak.
hamileyken grip geçmek bilmiyor canım ya. inşallah bir an önce atlatırsın.Günaydın kızlar..
Benim grip bir haftdır geçmedi, burnum tıkalı yeterli oksijen alamadığım için baş ağrısı ve halsizlik yapıyor.
Sabahları ağzım burnum kupkuru kalkıyorum.
Hiç bu kdar uzun süreli hast olmamıştım, iki bilemedin üç günde birşeyim kalmazdı benim. bu defa çok yoruyor beni..
Bilmezler anacım bilmezler...
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür diye bir söz var.
Onlara kalsa siz para içinde yüzüyorsunuzdur.Oğullarının parası boş gidiyor sanırlar.
Boşver sen yine gereğince harcamana bak alınmış olan yanına kar kalır.
Tabi ev sahibi olmak da önemli, ona da eşin elinde kalanı değerlendirecek şekilde planlama yapmalı..
haklısın canım akıl veren çok maalesef. gerçekten o kadar lükse düşkün değilim. ama eşimin konumundan dolayı kılık kıyafete daha çok dikkat etmek zorundayım. o da aşırı bir şekilde değil zaten.Dertsiz hayatım her daim dibinde boyle akıl verip başka yardımı dokunmayan insanlar dolu oluyor.esin ılerde cok vurur basını taslara ama heyhatt,
Ben senin cok asiri lüksüne düşkün bir insan olduğunu te burdan duymamisken onu söylemesi,birde cok istiyorsun herseyi istiyorsun sözleri kiricidir.sen sıkayım diye catlarken bu tür imajı nasil çizdiyse kafasında.gerci o seyden,hani baba evinde hersey önünde ya gizliden bir hasetlenmek oluyor.benim eşimde öyleydi kaynanagilde.ama neyimiz varsa sayemde yani
Yap at denize,balik bilmez de(o kesin)Rabbim bilir...
Sagol canim...Evet hafifim salonum tozsuz Tüysüz tuycuksuz yorgan yastık yerlerde değil ...canım hepinize aile boyu mutluluklar dileyelim o zaman.
kuş gibi hafiflemişsindir bugün.
:))) dertsiz gecen gün ne içten dua ettiyse artık valla kabul olduBen ve sırt ağrımdan herkese günaydın :)
Voltajım doğum günü hediyeni dün akşam yeğenin gidişiyle almışsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?