2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
seninkilerde ayrı bir cins zaten canım. düşüncesiz insanlar. tatlım benim onlardan beklentim yok. hiçbişey almamaları daha iyi. evlenirken evin mobilyası, perdeleri, halıları hepsi alındı ve 2ye bölündü. yarısını ailem yarısını onlar ödedi. kayınvalidem bu ev benim deyip duruyor. bir gün dayanamadım nerden senin dedim. biz ödedik diyor. o zaman yarısı sizin yarısı benim annemlerin dedim. birşey yapıyorlar insanın burnundan getiriyorlar sonra.

dün eşim merkeze gitmişti. pasta alayım mı diye telefon etti. ilçede pastane yok çünkü. akşam yemeğini dışarıda yedik,eve gelince de doğumgününü kutladık. bugün bişey yapmam herhalde.

geçmiş olsun canım yediğin birşey mi dokundu acaba? aman canım ya mal delisi insanlar. yemiceksin, içmiceksin ev, dükkan bilmem ne alıcaksın. kayınbabamın hakkını yemiyeyim şimdi arabanın sigortasını ödemiş 154 lira nerden aklına geldiyse.

off sinir oldum yaaaa doktor gelmemis dahaa.. beklemekten nefret ediyorummm..

voltajiiimm caaniimmmmm nice guzel,saglikli mutlu yaslarin olsun sevdiklerinle..

zaten hiç soran yok milletdünyaları kazanıyoruz zannediyor eşim 6 ay işsiz kaldı kimse sormadı kiranızı nasıl ödüyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz ancak kazandığımızı ne yaptığımızın hsbını soruyorlar sanki bizimle kazanıyorlarmış gibi.. ben bende dertlendim şimdi... :)

iyi günlerde kullan... aynı benim görümcem ayda yılda bir gelir işten off çok yorgunum offf başım ağrıyor.

hakkınızda en hayırlısı adına çok sevindim:)

bu arada mutlu mutlu senelere...

Son düzenleme:
Günaydıııın anneleer ve tatlı bebişleriii Voltajıııım nice mutlu seneleree ve geçmiş olsuun :))) herkese bol gülücüklü sağlıklı günleeer

günaydın canlarr..iyisinizdir umarım hepiniz..

Voltajjj gitti mi yiğen?_??

Dertsiz nasıl oldun canım sen de,gittiniz mi hastaneye?

Günaydın kızlar nasılsınız bugün Voltajcım doğum günün kutlu olsun.Çoktandır böyle uzun yazamıyosun hep günaydın deyip çıkmak zorunda kalıyodum.Birde tupperware almak isteyen bi arkadaş var galiba benim üyeliğim var almak isteyen olursa özel mesaj atabilir bana.

aman yok canım bana zararları olmasın yeter diye du a ediyorum ben , yoksa bişe istemem hayatta, zaten hiç bişe yapmadılar evlenşrken de ne istiycem , sizinkiler yine iyi kötü yapmışlar, tabi sonradan bunu çarpıtarak başa kakması da güzel olmuş yani.

dün kutladıysanız o zmn bugün rahat rahat trip atabilirsin canım:):)

günaydın canlarr..iyisinizdir umarım hepiniz..

Voltajjj gitti mi yiğen?_??

Dertsiz nasıl oldun canım sen de,gittiniz mi hastaneye?
canım gittim tahlil yaptırdım. kum yok enfeksiyonda görünmüyor dedi dr.
lökosit 3-4 epitel 9-10 çıktı. enfeksiyon yokmuş az da olsa var gibi bana göre bilmiyorum artık. sancı neden oluyor anlamadım.
kan tahlili de yapıldı kanda yine enfeksiyon var. 10 gün antibiyotik içtim hiçbir işe yaramamış. değerde düşme bile yok.

Son düzenleme:
Dertsizim unutmadın canım benim cok sagol...
Ofelyam,tuncss,dmt,Meryem,sersav,BoO...
Hepinize Rabbim ailenizle saglikla uzuuun bir ömür nasip etsin.
Topigin en dogum gunlu annesi(oğlum,kızım,ben,esim hep ard ardayiz) olarak opuyorum seviyorum...

canım hepinize aile boyu mutluluklar dileyelim o zaman.
kuş gibi hafiflemişsindir bugün.

Ben ve sırt ağrımdan herkese günaydın :)

Voltajım doğum günü hediyeni dün akşam yeğenin gidişiyle almışsın :)

Günaydın kızlar..
Benim grip bir haftdır geçmedi, burnum tıkalı yeterli oksijen alamadığım için baş ağrısı ve halsizlik yapıyor.
Sabahları ağzım burnum kupkuru kalkıyorum.
Hiç bu kdar uzun süreli hast olmamıştım, iki bilemedin üç günde birşeyim kalmazdı benim. bu defa çok yoruyor beni..

Sakin olmaya çalış canım. tüm olumsuzluklar birbirini tetikler. hepsi üstüste geldi sanarız.
Umarım çabucak çıkarsın bu ruh halinden. o zaman da güzellik güzelliği getirir...

Bilmezler anacım bilmezler...
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür diye bir söz var.
Onlara kalsa siz para içinde yüzüyorsunuzdur.Oğullarının parası boş gidiyor sanırlar.
Boşver sen yine gereğince harcamana bak alınmış olan yanına kar kalır.
Tabi ev sahibi olmak da önemli, ona da eşin elinde kalanı değerlendirecek şekilde planlama yapmalı..

Canım sabırla önce kendine ve bebeğine sonra da Dr.una güvenerek sağlıklı haftalara kadar ertelersiniz Allahı izniyle...
Bu süreçte dinlenir, kendine çok dikkat eder, tansiyon ve şekerini dengede tutarsan daha iyi sonuç alınabildiğini duymuştum.

Geçmişler olsun canım.. Bu da eviden gelip geçen bir misafirdi sadece..
Doğum gününe eşinle ve çocuklarınla başbaşa girmişsin ne güzel..
Nice sağlıklı ve huzurlu yaşların olsun...

Dertsiz hayatım her daim dibinde boyle akıl verip başka yardımı dokunmayan insanlar dolu oluyor.esin ılerde cok vurur basını taslara ama heyhatt,
Ben senin cok asiri lüksüne düşkün bir insan olduğunu te burdan duymamisken onu söylemesi,birde cok istiyorsun herseyi istiyorsun sözleri kiricidir.sen sıkayım diye catlarken bu tür imajı nasil çizdiyse kafasında.gerci o seyden,hani baba evinde hersey önünde ya gizliden bir hasetlenmek oluyor.benim eşimde öyleydi kaynanagilde.ama neyimiz varsa sayemde yani
Yap at denize,balik bilmez de(o kesin)Rabbim bilir...

günaydın kızlar voltajım bacım doğum günün kutlu olsun

bugün eşiminde doğum günü fakat dünki sürprizi kaçırdığı için bugün hiçbişey yapmayı düşünmüyorum.cezalı

Günaydın Kızlarr,

Bu eşlerin aileleri neden hep böyle geri planda kalmayı yeğliyorlar anlamıyorum... Bizim kayınvalide artık utandığından mı ne bi yelek başlamış, Dünde annemi arayıp diyormuş yelek örüyorum kızıma diye:) Ben her gördüğümde bahsediyorum işte annemin arkadaşları bile şöyle hırka örmüş böyle yelek örmüş diye , herhalde ordan mı etkilendi bilmem ... Hiçmi sorulmaz var mı benimde yapabileceğim birşey diye, Korkuyorlar herhalde sorarsa yük bindiririz diye, ama gelip bi işe yardım etse bile yeter, Şimdi bebek odası yerleşirken çağırıcam o sormasada ben söylicem gelsin yardım etsin bi işe eli dokunsun.

Eşim oturma odasınıda boyadı koltuklar dışarı çıktı tabi onalrı içeri alması var ,Dışarı çıkarırken halıları yıkamaya vermiştim halıyı almaya gelen adamdan yardım istemiş. Şimdide nasıl alıcam diye düşünüyor ,bana acaba amcanı çağırsak mı diyor :))Abisi varken izmandut gibi .. Ben de abini çağırsan ya dedim , aa doğru dedi bide şöyle güzel bi yemek yediririz ona dedi veeee bende şarteller attı ne yani karşılıksız iş yaptıramayacak mısın deidm , Hemen söylediğin şeye bak ,
Haksız mıyım? Yani adama iş yaptıracak ya abisi hemen yemeğini düşünüyor, Çağırma dedim ben amcamı çağırırım,

Önümüzdeki haftasonu bizimde mobilyalar gelecek , haftaya yoğun olaca k, Avizesinide almıştık, Bir halı kaldı ... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.... Gerisi boş,

hala doktordayiz biiizzz.. gordum simdi oglusumu.. masallah kuzuma 2.700gr 47 cm olmus.. kuzum benimm

hamileyken grip geçmek bilmiyor canım ya. inşallah bir an önce atlatırsın.
canım biz ev alsak bile 20 sene o evde oturamayacağız. sürekli tayinciyiz.
bi de 5 sene önce istanbuldan alışveriş merkezinden bir dükkan aldık.
tapusunu alamadık henüz. o falan kiraya verilse tamam diyeceğimde.
şu durumda ne olacağı belli değil.
ya bir hastalığımız çıkarsa doğumdan sonra o zaman napıcaz.(allah korusun)
kayınvalidemde kayınbabamda memur emeklisi. 4 tane evleri var kirada.
sürekli sıkıntı çekmişler. eşim pilli arabada hala gözüm var diyor.
mal mülk var ama eşimin çocukluğu bir hiç...yaşamamış ki...
aynı sıkıntıyı niye bende çocuğuma yaşatayım

haklısın canım akıl veren çok maalesef. gerçekten o kadar lükse düşkün değilim. ama eşimin konumundan dolayı kılık kıyafete daha çok dikkat etmek zorundayım. o da aşırı bir şekilde değil zaten.

Docalan sagol canim...
Nemucum cok sagol canım ,hakikaten misafirdi ben evi yadirgiyordum:))

Yegenim zaten ayda 2-3 sefer gelirdi 1-2 gece kalıp haftasonumuda evde gecirmeme sebep olur giderdi karşıda abisiyle calisiyordu ona kustu geldi iste.yani istediği zaman yine gelir ,kabul edersem tabi :)))abisi gelsin burda is cok beraber gider geliriz dedi.Yanından kendi göndermişti.sayemde ballandi.ben elimden geleni yaptım onu biliyorum.eksiksem o benim insanlığımın ayıbı olur ne yapayım...
canım hepinize aile boyu mutluluklar dileyelim o zaman.
kuş gibi hafiflemişsindir bugün.
Sagol canim...Evet hafifim salonum tozsuz Tüysüz tuycuksuz yorgan yastık yerlerde değil ...
Ben ve sırt ağrımdan herkese günaydın :)

Voltajım doğum günü hediyeni dün akşam yeğenin gidişiyle almışsın :)
:))) dertsiz gecen gün ne içten dua ettiyse artık valla kabul oldu
Kiz birde ev almam için dua et kuzum :))

Ayy kuzum dedim Mergen aklıma geldi kuşum derdi hep.
Listede yasimida duzlemeyecek (

voltajım kuzenin gideceği içime doğuyordu valla. allahım herkese ev nasip etsin. sizede en kısa zamanda nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…