pericim seni merak ediyordum. msjı yazınca iyi olduğunu düşündüm umarım gerçekten iyisinizdir.bana hiç öyle gelmiyor yaaaaa sanki zaman durdu akmıyor
Kızlar 2 gecedir idrara 1 kere çıkar oldum.Daha önce en az 3 kere çıkıyordum.:26: Buluttan nem kapma diyorum kendi kendime ama aklımada takılıyor işte.:44:
Kızlar henüz çok erken bunu düşünmek için belki ama Bebek odası sizce gereklimi ?
Biz eşimle bu konuda bir türlü fikir birliği sağlayamadık ben istiyorum o gerek yok diyor
Benim evim 3+1 müsait bir odam var malumunuz kısmetse Nisan annesi olacağım bebiş 6 aylık olduğunda Ekim ayı gelecek nerdeyse yani kış kapıya dayanacak.
Bulunduğumuz ilde doğalgaz yok bildiğiniz klima kullanıyoruz yaz-kış :)
Ama oda yapmazsamda bütün dolaplarım dolu ve bebişin eşyalarını koyacak bir cm yerim yok
Ayyy bi tek benmi düşünüyorum bunları erkenden hadi bana bi destek olun :))
Ben şimdiden plan programı yapıp listeyi hazırlayıp 4. aydan sonrada ufaktan alışverişe başlamak istiyorum.
Kızlar 2 gecedir idrara 1 kere çıkar oldum.Daha önce en az 3 kere çıkıyordum.:26: Buluttan nem kapma diyorum kendi kendime ama aklımada takılıyor işte.:44:
İkili sonucumu aldim. Cok sukur iyi..
Simdi bu free bhcg icin bakayim dedimde.. Bende f-bhcg yok t-bhcg diye bi sonuc var..
82kusur cikmis.. O mu ki.. Gostermedide cinsiyetini.. Kiz mi acaba.. Bi sonraki kontrolum 17ekimde daha da cooook var yaaaa :)))
Günaydın güzel anne adayları :)))
Dün ikili testimizi atlattık ve eve çoook mutlu döndük çok şükür :) Ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuç kanla birlikte beş gün sonra belli olacak.
Bebişim ben güldükçe zıp zıp zıpladı, çok tatlıydı. Burun kemiği oluşmaya başlamış onda da bir sorun yok. Bacakları ve elleri daha çok belirginleşmişti.
Bu sefer öyle heyecanlıydım ki tansiyonum bile normale göre yüksek çıktı 14/9.
Veeee topic in ilk kızı geliyor inşallah :))))))))
Doktorumuz %90 kız dedi. Hesapta yüzdeli oran verecek olursa söyleme bir daha ki sefere söylersin diyecektim ama nerdeeeee. O heyecanla hemen öğrenmek istiyor insan :) üç hafta sonra kontrolümüzde %100 belli olmuş olacak dedi. Ama %10 luk yanılma payı çok az bence. Artık bebişimi kızımmmm diye sevmeye başlayabilirim sanırım :))
Darısı ikili test için bekleyenlerin başına inşallah :)
Herkesin huzurlu bir gün geçirmesini dilerim..
kızlar gözünüzaydın. inşallah bizimde test sonuçlarımız iyi çıkar.Günaydınlar...
Ben dün ikili test yaptırmaya gittim :)
Bebeğim ayaklarının üzerinde zıplıyordu, o sakinleştikçe biz dışardan vurduk tekrar zıpladı. Dr. refleks gösteriyor dedi.
Veee Benimde oğluşum olacakmış :)
Tabi babası dört köşe :)
Ne olursa olsun sağlıklı olması en önemlisi tabi. Ben zaten en başından beri hep erkek hissediyordum, en çokta kocamın mutluluğu benim mutluluğumdur diye düşündüğümden erkek olmasını çok istiyordum. Allah gönlüme göre verdi.
Şimdi karmaşık duygular içindeyiz. Kocacığım mutluluktan dört köşe ama belli etmemeye çalışıyor. Ben de sevinçliyim ama ne hissedeceğimi kestiremiyorum sanki.
Kızlaar çok garip duygularmış bunlar yaa..
Kızlar henüz çok erken bunu düşünmek için belki ama Bebek odası sizce gereklimi ?
Biz eşimle bu konuda bir türlü fikir birliği sağlayamadık ben istiyorum o gerek yok diyor
Benim evim 3+1 müsait bir odam var malumunuz kısmetse Nisan annesi olacağım bebiş 6 aylık olduğunda Ekim ayı gelecek nerdeyse yani kış kapıya dayanacak.
Bulunduğumuz ilde doğalgaz yok bildiğiniz klima kullanıyoruz yaz-kış :)
Ama oda yapmazsamda bütün dolaplarım dolu ve bebişin eşyalarını koyacak bir cm yerim yok
Ayyy bi tek benmi düşünüyorum bunları erkenden hadi bana bi destek olun :))
Ben şimdiden plan programı yapıp listeyi hazırlayıp 4. aydan sonrada ufaktan alışverişe başlamak istiyorum.
cnm benimde öle oldu ama korkma normaldir çünkü rahim artık meshaneye baskı yapmıormuş netten okudum merak etme yani normal bir durum
Canım bence ev müsaitse,imkan varsa hiç düşünmeye gerek yok,şahane olur cicili bicili bir bebiş odası.
canım bende senin gibi bebek odası yapalım diyorum fakat eşim bebeğimiz büyüyünce o odayı ne yapıcaz 1 park yatak alalım ona uygun birde dolap alalım dedi.park yataklar sonra katlanıp canta haline geliyomuş bi kenara kaldırırz dedi benimde kafama yattı öyle yapıcaz büyük ihtimalle
günaydın güzel anneler ve minik mucizelerimize
benim dün ikli testim vardı ultrasyonda iyi çıktı herşey çokşükür
kanda bir hafta sonra çıkacak inşallah iyi çıkar oda
bebeğimim cinsiyetinide öğrendik biz
dr % 90 erkek dedi
Canım hayırlı olsun Gözünüz aydın :)Sağlıkla gelsin oğlusun :)
Hahaha aynı benim kocam şu park yatak olmasaymış bu erkeklerin başka ne fikri olacaktı acaba :))
Tatlım ben bu fikir sıcak gelsede yinede odayı süsleyip püsleme fikrinden kendimi alıkoyamıyorum ne biliiim garip bi duygu aslında masrafına göz atıyorum oda takımı,odanın boyası/kağıdı ,tülü perdesi,oyuncağı bütçeyi zorladıkça zorluyor seçenek o kadar çokki...
Hala kararsızım işteee
günaydın güzel anneler ve minik mucizelerimize
benim dün ikli testim vardı ultrasyonda iyi çıktı herşey çokşükür
kanda bir hafta sonra çıkacak inşallah iyi çıkar oda
bebeğimim cinsiyetinide öğrendik biz
dr % 90 erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?