2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar 2 gecedir idrara 1 kere çıkar oldum.Daha önce en az 3 kere çıkıyordum.:26: Buluttan nem kapma diyorum kendi kendime ama aklımada takılıyor işte.:44:

Kızlar 2 gecedir idrara 1 kere çıkar oldum.Daha önce en az 3 kere çıkıyordum.:26: Buluttan nem kapma diyorum kendi kendime ama aklımada takılıyor işte.:44:

cnm benimde öle oldu ama korkma normaldir çünkü rahim artık meshaneye baskı yapmıormuş netten okudum merak etme yani normal bir durum

Canım bence ev müsaitse,imkan varsa hiç düşünmeye gerek yok,şahane olur cicili bicili bir bebiş odası.

Canım aynı durum bendede var ama bununla ilgili bi yazı okumuştum 12. hafta itibari ile rahim artık pelvisten (çatı) yukarı doğru hareket etmeye başladığı için mesane üzerindeki baskı azalıp sık idarara çıkma durumu azalıyormuş :)

kızlar gözünüzaydın. inşallah bizimde test sonuçlarımız iyi çıkar.

canım bende senin gibi bebek odası yapalım diyorum fakat eşim bebeğimiz büyüyünce o odayı ne yapıcaz 1 park yatak alalım ona uygun birde dolap alalım dedi.park yataklar sonra katlanıp canta haline geliyomuş bi kenara kaldırırz dedi benimde kafama yattı öyle yapıcaz büyük ihtimalle

cnm benimde öle oldu ama korkma normaldir çünkü rahim artık meshaneye baskı yapmıormuş netten okudum merak etme yani normal bir durum

Canım teşekkür ederim,inşallah öyledir.Şimdi bende mide bulantısı vb. de yok ya elimde olan tek belirtim sık idrara çıkmaktı Endişe duydum o nedenle...

Canım bence ev müsaitse,imkan varsa hiç düşünmeye gerek yok,şahane olur cicili bicili bir bebiş odası.

AYyy dimi yaa aslında bi tane bebek odası takımı beğendim bile düz beyaz kız ve erkek olduğu belli olduğunda sadece odadaki aksesuarları ona göre düzenleyeceğim ama şu kararsızlık yokmu bitirdi beni

canım kızlar cevap vermiş mesane 12 haftadan sonra küçülüyorumuş ondan bende öyle okudum
benim de bazen 1 oluyor bazen 3 korkulacak birşey yok

mergencim bebişler göbeğe doğru geliyolar ve idrar kesesine baskı yapmıyolar yavaş yavaş yukarı çıktıkları için..
bende önceden 2 kere çıkardım şimdi 1e düştü..ben şükrediyorum

Hahaha aynı benim kocam şu park yatak olmasaymış bu erkeklerin başka ne fikri olacaktı acaba :))

Tatlım ben bu fikir sıcak gelsede yinede odayı süsleyip püsleme fikrinden kendimi alıkoyamıyorum ne biliiim garip bi duygu aslında masrafına göz atıyorum oda takımı,odanın boyası/kağıdı ,tülü perdesi,oyuncağı bütçeyi zorladıkça zorluyor seçenek o kadar çokki...

Hala kararsızım işteee

günaydın güzel anneler ve minik mucizelerimize
benim dün ikli testim vardı ultrasyonda iyi çıktı herşey çokşükür
kanda bir hafta sonra çıkacak inşallah iyi çıkar oda
bebeğimim cinsiyetinide öğrendik biz
dr % 90 erkek dedi

Canım hayırlı olsun Gözünüz aydın :)Sağlıkla gelsin oğlusun :)

keşke evimiz müsait olsada ben de oda yapabilsem çok istiyorum ama maalesef 2,3 yılda bir tayin görüyoruz her yer eşya dolu zaten böyle bir imkanım olmayacak.

bu arada liste yapmayı bilen yeniden bir düzenleme yapabilirmi..
artık hergün gelen insanlar belli..eski listeyi silip yeni liste yapılsın bence..

bence sen bebiş odası alacaksın gibi

benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..

hayırlı olsun canım..Artık oğluşum yada kızım diye sevmek istiyor insan..bakalım bende yarın kesin öğrenebilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…