2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..

bende şimdik senin gibi düşünüyorum
inşallah biraz büyüdüğünde oda yaparız bebişlerimize
benim odam küçük olduğu için mobilyadan ölçülü bir beşik yaptırmayı düşünüyorum birde şüfonyer

benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..

bizde senin gibi yapıcaz canım. artık bi cinsiyetler netleşsinde hayırlısıyla

kızlar benim evimde müsait değil ama ben yapacağım bilmiorum yanlışmı düşünüyorum ama özeniyorum ben niye çalışıyorum ki hayatta çoluğum çocuğum daha iyi bir hayat yaşasın diye değilmi hemde öle bi özencim var benim kendi odası olsun çünkü çok yanımda yatırmayı düşünmüyorum belli bir aya geldimi çocuklar hissedermiş yapılanları o yüzden ysnımızda yatırma taraftarı değilim şahsen bide çalıştığım için sürekli birisi bizde olacak annem yada kaynanam mecbur ona da bir yer olacak

arkadaşlar hamile pilatesi yapan ya da yapmayı düşünen var mı?
ben daha öncede pilates yapıyordum şimdi sırt ve boyun ağrılarım çok fazla pilatesin eksikliğini hissediyorum.
netten ebru şallıyla hamile pilatesi dvdsini sipariş verdim bugün yarın gelir herhalde.
hareketlerine bi bakıcam eğer çok zorlamazsa doktoruma da sorup yapmayı düşünüyorum.

Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...

Kızlar aslında bir sırrım daha var :) Bebek odası yapmayı düşündüğüm oda yatak odamızın hemen yan tarafında ve kayınvalidem her geldiğinde inatla bu odada yatıyor bende bundan hoşlanmıyorum açıkçası :)))

canım senin yerinde bende olsam odayı yapardım.

canım herkesin fikirleri bir olucak değilki..sen oda yapmak istersen sonuna kadar hakkındır..ben zaten 6.ayında diğer odaya alıcam beşiğini niyetim bu yönde..benim yengemde oda yaptı yıllar sonra çöp oldu..ama sen istiyorsan yapmalısın tabiki..ben daha ilerki yaşlarda yapmayı planlıyorum..

Dimiiii :) Çünkü doğum yaptığımda oda olmadığını düşünüyorum bebek bık dese hemen yan taraftan hoooop bizim odada bitecek bütün bunları hayal edebiliyorum :)
doğru söylüyorsun canım. bizimkilerde 20 gündür sende napıyosun diye aramıyorlar. ama doğuncada bizden gitmezler.zaten ayrı şehirlerdeyiz geldi mi gitmek bilmiyorlar.

kaynana değilmi işte sen işi bilmiosun biraz şöle patırtı kütürtü yap bak bida yatıomu

Dimiiii :) Çünkü doğum yaptığımda oda olmadığını düşünüyorum bebek bık dese hemen yan taraftan hoooop bizim odada bitecek bütün bunları hayal edebiliyorum :)

ewt hiç özelin kalmayacak cnm odaen iyisi hem sizin açınızdan hem çocuk açısından bu seferde odadan bebeği alıp gelmesin bahane çok isteyene

heh şöyle desene
hatta kenarı köşeyi sıkıstırda bi çekyatta şuraya alın en azından burada yatarım demesin

kaynana değilmi işte sen işi bilmiosun biraz şöle patırtı kütürtü yap bak bida yatıomu

Yok kız vazgeçecek olsa orda yatmayı bile düşünmez öyle detay düşünecek yapıda değil o aile yöneticisi heryerden yetişiyor :) Hele bir iktidarını sars senden kötüsü olamaz ....

Yok kız vazgeçecek olsa orda yatmayı bile düşünmez öyle detay düşünecek yapıda değil o aile yöneticisi heryerden yetişiyor :) Hele bir iktidarını sars senden kötüsü olamaz ....

sinir oluyorum işte böle insanlara kendide bi ananın oğlu ile evlendi zamanında

bence de imkanımız elverdiği ölçüde iyi ya da kötü oda yapılmalı bebeğe ben yapmayı düşünüyorum ( kısmet olur da alırsak hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza) sonradan pişman olcam biliyorum yapmazsam içimde kalır..

ben de oda yapmayı düşünüyordum ama tam da doğuma yakın birkaç ay işsiz kalacağımdan dolayı haftaya annemlerin yanına taşınıyoruz. Zor günlerde doğacak miniğim bakalım hayırlısı.

artık günaydın değil TÜNAYDIN demem lazım herhalde :) Yeni açabildim işler çok yoğunlaştı. Hepiniz iyisinizdir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…