benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..
benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..
bende şimdik senin gibi düşünüyorum
inşallah biraz büyüdüğünde oda yaparız bebişlerimize
benim odam küçük olduğu için mobilyadan ölçülü bir beşik yaptırmayı düşünüyorum birde şüfonyer
hayırlı olsun canım..Artık oğluşum yada kızım diye sevmek istiyor insan..bakalım bende yarın kesin öğrenebilecekmiyim
kızlar benim evimde müsait değil ama ben yapacağım bilmiorum yanlışmı düşünüyorum ama özeniyorum ben niye çalışıyorum ki hayatta çoluğum çocuğum daha iyi bir hayat yaşasın diye değilmi hemde öle bi özencim var benim kendi odası olsun çünkü çok yanımda yatırmayı düşünmüyorum belli bir aya geldimi çocuklar hissedermiş yapılanları o yüzden ysnımızda yatırma taraftarı değilim şahsen bide çalıştığım için sürekli birisi bizde olacak annem yada kaynanam mecbur ona da bir yer olacak
canım senin yerinde bende olsam odayı yapardım.Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...
Kızlar aslında bir sırrım daha var :) Bebek odası yapmayı düşündüğüm oda yatak odamızın hemen yan tarafında ve kayınvalidem her geldiğinde inatla bu odada yatıyor bende bundan hoşlanmıyorum açıkçası :)))
canım senin yerinde bende olsam odayı yapardım.
kızlar benim evimde müsait değil ama ben yapacağım bilmiorum yanlışmı düşünüyorum ama özeniyorum ben niye çalışıyorum ki hayatta çoluğum çocuğum daha iyi bir hayat yaşasın diye değilmi hemde öle bi özencim var benim kendi odası olsun çünkü çok yanımda yatırmayı düşünmüyorum belli bir aya geldimi çocuklar hissedermiş yapılanları o yüzden ysnımızda yatırma taraftarı değilim şahsen bide çalıştığım için sürekli birisi bizde olacak annem yada kaynanam mecbur ona da bir yer olacak
doğru söylüyorsun canım. bizimkilerde 20 gündür sende napıyosun diye aramıyorlar. ama doğuncada bizden gitmezler.zaten ayrı şehirlerdeyiz geldi mi gitmek bilmiyorlar.Dimiiii :) Çünkü doğum yaptığımda oda olmadığını düşünüyorum bebek bık dese hemen yan taraftan hoooop bizim odada bitecek bütün bunları hayal edebiliyorum :)
Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...
Kızlar aslında bir sırrım daha var :) Bebek odası yapmayı düşündüğüm oda yatak odamızın hemen yan tarafında ve kayınvalidem her geldiğinde inatla bu odada yatıyor bende bundan hoşlanmıyorum açıkçası :)))
Dimiiii :) Çünkü doğum yaptığımda oda olmadığını düşünüyorum bebek bık dese hemen yan taraftan hoooop bizim odada bitecek bütün bunları hayal edebiliyorum :)
Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...
kaynana değilmi iştesen işi bilmiosun biraz şöle patırtı kütürtü yap bak bida yatıomu
heh şöyle desene
hatta kenarı köşeyi sıkıstırda bi çekyatta şuraya alın en azından burada yatarım demesin
Yok kız vazgeçecek olsa orda yatmayı bile düşünmez öyle detay düşünecek yapıda değil o aile yöneticisi heryerden yetişiyor :) Hele bir iktidarını sars senden kötüsü olamaz ....
ewt hiç özelin kalmayacak cnm odaen iyisi hem sizin açınızdan hem çocuk açısından bu seferde odadan bebeği alıp gelmesin bahane çok isteyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?