doğru söylüyorsun canım. bizimkilerde 20 gündür sende napıyosun diye aramıyorlar. ama doğuncada bizden gitmezler.zaten ayrı şehirlerdeyiz geldi mi gitmek bilmiyorlar.
ya kızlar bu kayınvalideler hep mi aynı?? bizimkide beni en son bayramda gördü ve bulantıdan ölüyordum o dönemde.insan bi merak eder arar demi daha 3 gün önce aradı ilk defa.ben kızıyordum eşime söyledim belkide o aradı anne ara diye.torun istiyordu sözde ikidebir torunda torun diyordu.hiçte öyle davranmıyor.insanın kendi annesi gibisi yok.kayınpederimin hakkını yiyemem kendi kızından ileri tutuyor adamcağız.
ya kızlar bu kayınvalideler hep mi aynı?? bizimkide beni en son bayramda gördü ve bulantıdan ölüyordum o dönemde.insan bi merak eder arar demi daha 3 gün önce aradı ilk defa.ben kızıyordum eşime söyledim belkide o aradı anne ara diye.torun istiyordu sözde ikidebir torunda torun diyordu.hiçte öyle davranmıyor.insanın kendi annesi gibisi yok.kayınpederimin hakkını yiyemem kendi kızından ileri tutuyor adamcağız.
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarmış bacım..beni aradığında bebek nasıl diye bile sormadı..bu daha acı..
ama umrum değil..kendi kaybediyo
günaydın annişler benimde yarın 2. randevum var hayırlı geçer umarım cinsiyetini bi öğrensem çok merak ediyorum
birde bende bebek odası yapmayı istiyorum şimdiden nette bebek odalarına bakıyorum
canım fazla odan varsa yap tabiykikızlar benim evimde müsait değil ama ben yapacağım bilmiorum yanlışmı düşünüyorum ama özeniyorum ben niye çalışıyorum ki hayatta çoluğum çocuğum daha iyi bir hayat yaşasın diye değilmi hemde öle bi özencim var benim kendi odası olsun çünkü çok yanımda yatırmayı düşünmüyorum belli bir aya geldimi çocuklar hissedermiş yapılanları o yüzden ysnımızda yatırma taraftarı değilim şahsen bide çalıştığım için sürekli birisi bizde olacak annem yada kaynanam mecbur ona da bir yer olacak
Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...
Kızlar aslında bir sırrım daha var :) Bebek odası yapmayı düşündüğüm oda yatak odamızın hemen yan tarafında ve kayınvalidem her geldiğinde inatla bu odada yatıyor bende bundan hoşlanmıyorum açıkçası :)))
ya kızlar bu kayınvalideler hep mi aynı?? Bizimkide beni en son bayramda gördü ve bulantıdan ölüyordum o dönemde.insan bi merak eder arar demi daha 3 gün önce aradı ilk defa.ben kızıyordum eşime söyledim belkide o aradı anne ara diye.torun istiyordu sözde ikidebir torunda torun diyordu.hiçte öyle davranmıyor.insanın kendi annesi gibisi yok.kayınpederimin hakkını yiyemem kendi kızından ileri tutuyor adamcağız.
hepsi aynı canım ya. bizimki de 20 gün önce aradı 7 haftalıktım bulantım fazla dedim. niye fazlaymış geçmesi lazımmış.sanki ben numara yapıyorum. bi de ben 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım. hamile olunca eşim izin vermedi.niye çalışmıyorum diye demediklerini bırakmadılar. ona daha çok sinir oldum zaten. yemeğimizi onlar vermiyor çok şükür çalışmasamda geçinebiliyoruz. senin sağlığın daha önemli diyen yok.ya kızlar bu kayınvalideler hep mi aynı?? bizimkide beni en son bayramda gördü ve bulantıdan ölüyordum o dönemde.insan bi merak eder arar demi daha 3 gün önce aradı ilk defa.ben kızıyordum eşime söyledim belkide o aradı anne ara diye.torun istiyordu sözde ikidebir torunda torun diyordu.hiçte öyle davranmıyor.insanın kendi annesi gibisi yok.kayınpederimin hakkını yiyemem kendi kızından ileri tutuyor adamcağız.
aynen öyle.annem günde iki kere arıyor nasılsın diye sormak için.günde iki kere arasın da demiyorum ama en azından iki haftada bi bari hal hatır sor.canım annem sen yorma kendini diyor dün aradı domates-biber salçaların,kuşburnu-incir reçelin,konservelerin hazır ne zamn getireyim diyor.gözlerim doldu off yaa
Canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ben tam 11+0 da kontrole gittim doktor cinsiyetini söylemedi 3 hafta sonra tahmin-16. haftadan sonra kesin dedi bi hevesle gitmiştim bende belki öğrenirim diye ...
ben de oda yapmayı düşünüyordum ama tam da doğuma yakın birkaç ay işsiz kalacağımdan dolayı haftaya annemlerin yanına taşınıyoruz. Zor günlerde doğacak miniğim bakalım hayırlısı.
canım fazla odan varsa yap tabiyki
benim odam olmadığı için mecbur yatak odasına göre ayarlamak zorundayım benimde odam olsaydı bende yapardım kesin
bence kesinlikle yapmalısınnnn
sen erken davranmışsın canım normalde 14.hafta diyorlar benim bugün 13 haftalık oldu sanırım birde erkek olunca tahmin biraz daha kolay oluyo
sağlıklı olsunda geç öğrensekte olur
ben bile gördüm oğluşun pipisini yaaa
Canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ben tam 11+0 da kontrole gittim doktor cinsiyetini söylemedi 3 hafta sonra tahmin-16. haftadan sonra kesin dedi bi hevesle gitmiştim bende belki öğrenirim diye ...
hadi yaaaa beklicez demekki az biraz dahabebek eşyalarına bakıp bakıp duruyorum gözüm hep pembelerde ama hayırlısı artık canım sanada hayırlı hamilelikler tatlım allah hepimize sağlık versinde bekleriz artık
hepsi aynı canım ya. bizimki de 20 gün önce aradı 7 haftalıktım bulantım fazla dedim. niye fazlaymış geçmesi lazımmış.sanki ben numara yapıyorum. bi de ben 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım. hamile olunca eşim izin vermedi.niye çalışmıyorum diye demediklerini bırakmadılar. ona daha çok sinir oldum zaten. yemeğimizi onlar vermiyor çok şükür çalışmasamda geçinebiliyoruz. senin sağlığın daha önemli diyen yok.
hepsi aynı canım ya. bizimki de 20 gün önce aradı 7 haftalıktım bulantım fazla dedim. niye fazlaymış geçmesi lazımmış.sanki ben numara yapıyorum. bi de ben 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım. hamile olunca eşim izin vermedi.niye çalışmıyorum diye demediklerini bırakmadılar. ona daha çok sinir oldum zaten. yemeğimizi onlar vermiyor çok şükür çalışmasamda geçinebiliyoruz. senin sağlığın daha önemli diyen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?