2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar bu arada ben bebek arabasıda araştırdım :)

Bi arkadaşımız cybex kullanıyordu ve çokta memnun bende doğumdan sonra almayı düşünüyordum cybex callisto :)

Geçen gün babamla konuşurken ben alırım dedi ayy ne mutlu oldum :))))

doğru söylüyorsun canım. bizimkilerde 20 gündür sende napıyosun diye aramıyorlar. ama doğuncada bizden gitmezler.zaten ayrı şehirlerdeyiz geldi mi gitmek bilmiyorlar.

ya kızlar bu kayınvalideler hep mi aynı?? bizimkide beni en son bayramda gördü ve bulantıdan ölüyordum o dönemde.insan bi merak eder arar demi daha 3 gün önce aradı ilk defa.ben kızıyordum eşime söyledim belkide o aradı anne ara diye.torun istiyordu sözde ikidebir torunda torun diyordu.hiçte öyle davranmıyor.insanın kendi annesi gibisi yok.kayınpederimin hakkını yiyemem kendi kızından ileri tutuyor adamcağız.

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarmış bacım..beni aradığında bebek nasıl diye bile sormadı..bu daha acı..
ama umrum değil..kendi kaybediyo

Aynı şekerim hepsi aynı benimkide kaç gündür hastayım bile bile aramadı.Özellikle yapıyor sanki aradığındada hep eşimin evde olduğu saatlerde arıyor :)
Baştan başımın etini yedi torun allah torun diye ...

günaydın annişler benimde yarın 2. randevum var hayırlı geçer umarım cinsiyetini bi öğrensem çok merak ediyorum
birde bende bebek odası yapmayı istiyorum şimdiden nette bebek odalarına bakıyorum

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarmış bacım..beni aradığında bebek nasıl diye bile sormadı..bu daha acı..
ama umrum değil..kendi kaybediyo

aynen öyle.annem günde iki kere arıyor nasılsın diye sormak için.günde iki kere arasın da demiyorum ama en azından iki haftada bi bari hal hatır sor.canım annem sen yorma kendini diyor dün aradı domates-biber salçaların,kuşburnu-incir reçelin,konservelerin hazır ne zamn getireyim diyor.gözlerim doldu off yaa

günaydın annişler benimde yarın 2. randevum var hayırlı geçer umarım cinsiyetini bi öğrensem çok merak ediyorum
birde bende bebek odası yapmayı istiyorum şimdiden nette bebek odalarına bakıyorum

Canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ben tam 11+0 da kontrole gittim doktor cinsiyetini söylemedi 3 hafta sonra tahmin-16. haftadan sonra kesin dedi bi hevesle gitmiştim bende belki öğrenirim diye ...

canım fazla odan varsa yap tabiyki
benim odam olmadığı için mecbur yatak odasına göre ayarlamak zorundayım benimde odam olsaydı bende yapardım kesin

bence kesinlikle yapmalısınnnn

ofpufya,umutege16,katinamm teşekkür ederim canlarım

Canım en azından kayınpederin iyiymiş...O da bir şans inan ki...

ben hep diyorum ne kadar seviyorum derse desin bi gelin sıfatı oluyor bizimkide öle hergün kızlarını arar bizi yok bende arıyorum iki üç güne bi ama hep ben arıyorum bidaha bende aramıorum ne yapayım

hepsi aynı canım ya. bizimki de 20 gün önce aradı 7 haftalıktım bulantım fazla dedim. niye fazlaymış geçmesi lazımmış.sanki ben numara yapıyorum. bi de ben 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım. hamile olunca eşim izin vermedi.niye çalışmıyorum diye demediklerini bırakmadılar. ona daha çok sinir oldum zaten. yemeğimizi onlar vermiyor çok şükür çalışmasamda geçinebiliyoruz. senin sağlığın daha önemli diyen yok.

Benim annecim bebek haberini almadan önce anneanne olmaya henüz hazır değilim deyip duruyordu :)
Şimdi hergün arıyor, babamdanda haberlerini alıyorum alışverişe bile başlamış :) Ben daha 1 çorap bile almadım dedim babam merak etme kızım annen aldı dedi :)))

Canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ben tam 11+0 da kontrole gittim doktor cinsiyetini söylemedi 3 hafta sonra tahmin-16. haftadan sonra kesin dedi bi hevesle gitmiştim bende belki öğrenirim diye ...

sen erken davranmışsın canım normalde 14.hafta diyorlar benim bugün 13 haftalık oldu sanırım birde erkek olunca tahmin biraz daha kolay oluyo
sağlıklı olsunda geç öğrensekte olur
ben bile gördüm oğluşun pipisini yaaa

ben de oda yapmayı düşünüyordum ama tam da doğuma yakın birkaç ay işsiz kalacağımdan dolayı haftaya annemlerin yanına taşınıyoruz. Zor günlerde doğacak miniğim bakalım hayırlısı.

Allah deldiği boğazı aç bırakmazmış..bebişin kısmetiyle gelir inşallah..umutsuz olma güzel annesi

canım fazla odan varsa yap tabiyki
benim odam olmadığı için mecbur yatak odasına göre ayarlamak zorundayım benimde odam olsaydı bende yapardım kesin

bence kesinlikle yapmalısınnnn

benimde odam yok evim 2+1 ama oturma odasını iptal edeceğim nasılsa bi işe yaramıor salonda oturuyoruz boş boş durcağına

Genelde ikili testte tahmin yapıyorlar diye duymuştum o nedenle o kadar hevesli gittimki :)
Tabi 3 hafta sonra deyince pöööfff hüsran :)))
Sağlıklı olsunda kız erkek farkmez.Tek derdim minik karnışımı kızım yada oğlum diye sevebilmek istiyorum artık ...

hadi yaaaa beklicez demekki az biraz daha bebek eşyalarına bakıp bakıp duruyorum gözüm hep pembelerde ama hayırlısı artık canım sanada hayırlı hamilelikler tatlım allah hepimize sağlık versinde bekleriz artık

Heheh bu pembişlerde ne varsa bende hep pembişli kırmızılı uyku setleri falan bakıyorum DENİZime ama 17 ekimi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

nasıl bir gaddarlıktır ya.o anne olmadı mı sanki böyle yapıyor.bebek sağlıklı olsun sen calışmasanda olur hem senin içinde iyi olur diyeceğine yuhh diyorum artık pes yani.öyle insana anne-baba demiyeceksin arkadaş

Böyle her konuda kendilerinde söz hakkı görmüyorlarmı çok sinir bozucu gercekten.

Bile bile kendilerinden soğutuyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…