2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar dün bebişim için weewell yoğurt makinası aldım pazar günü ilk denemeyi kendim için yapıcam birde buhar makinası biberon ısıtıcı strelizatör almayı planlıyorum ama daha erkenmi karar vermiş değilim şimdilik markalara ve modellere bakıp karar verme aşamasındayım

ben hep diyorum ne kadar seviyorum derse desin bi gelin sıfatı oluyor bizimkide öle hergün kızlarını arar bizi yok bende arıyorum iki üç güne bi ama hep ben arıyorum bidaha bende aramıorum ne yapayım

canım ben artık aramıyorum çünkü beni o zor günlerimde merak edip aramadı hala bulantılarım devam ederken kusura bakmasın hiçte arayıp halini hatrını soramam

yogurt yapma makinasını kaça aldın canım ? bende almak istiyorum bi denede bizede fikir olsun

valla katlalanıyorsun canım. bebek masrafmış çok gideri olacakmış bilmem ne para lazımmış. benim annem babam herşeyi yaparlar bize bile bırakmaz. 6 yıllık evliyim bebek düşünmemiştik sırf bunlar yüzünden daha ne tartışmalar çıkacak bilmiyorum isim konusunda falan. ailelerde konuşmuyor. biz,ailem, kayınvalidemler hepimiz farklı şehirdeyiz. doğum nasıl olur bilmiyorum.

pericim seni merak ediyordum. msjı yazınca iyi olduğunu düşündüm umarım gerçekten iyisinizdir.

sağol canım iyiyiz çok şükür ama bulantılar kusma ve başağrısı beni fena yaptı
kızlaaaaaaar ne zaaman geçecek bu bulantılar

yogurt yapma makinasını kaça aldın canım ? bende almak istiyorum bi denede bizede fikir olsun

canım e-bebek ten aldım 69,90 dan 59,90 tl ye inmiş henüz denemedim çalıştığım için hafta sonu deneme yapacağım inşallah memnun kalırım bende birkaç kişiden çok kullanışlı bir ürün dendi die aldım umarım pişman olmam deneme yapınca yazarım fikirlerimi

rabbim sana bi melek nasip etti o melekte kendi nasibiyle gelir.. onlara muhtaç olmazsın inş canım.isim konusuna gelince isim koyma hakkı anne ve babaya aittir.dinimizcede bu böyle.hayırlısıyla gülegüle büyütelim inş.allahım yardımcın olsun

allah sabır versin kuzum çok zor walla ama dua et eşin senin yanında sende takma bak bebeğe zararı hiç tınlama bile ne derlerse desinler sen eşine çocuğuna bak gerisi kapı kolu afedersin

AMİN canım. minik mucizem o benim. sağlıklı sıhhatli olsunda hiçkimse umrumda değil.8. haftada doktor kontrolüne gideceğim zaman ben aramıştım kayınvalidemi bu kadar sevinme bozuk embriyoda olabilir demişti. nasıl ağlattı beni. rabbimden sağlık sıhhat istiyorum sadece.

selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.

allah sabır versin kuzum çok zor walla ama dua et eşin senin yanında sende takma bak bebeğe zararı hiç tınlama bile ne derlerse desinler sen eşine çocuğuna bak gerisi kapı kolu afedersin
sağol canım. rabbimde eğriyi doğruyu görüyor zaten beni onlara muhtaç etmesin.

Canım çok geçmiş olsun.

Bol bol su iç ve üşütmemeye dikkat et,en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

Canım mümkün olduğunca mesafeli ol...Ne demek bozuk embriyo olabilir...Canını acıtmasına fırsat verme...Bebeciğinde etkilenir,yazık,günah...

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş allahtan gerçekten hamilelikde su çok önemli sürekli içmek lazım

zapzup cum gecmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer bulantıların..benim 13.haftada kesildi..ama 16.haftaya kadar en fazla uzuyor diye biliyorum..
Hayırlısıyla sende atlatırsın inşallah..Bu dönem cidden sabır dönemi kızlar

ahh canım boşver sen bebeğine ve kendine iyi bak keşke böyle fesat insanlar olmasa ama var işte dün ben hastaydım eşim kaynanamla konuştu durumu anlattı ama kadın beni telefona bile istemedi nasılsım iyimiyim ilgilenmiyo ağlunun gözüne iyi gözükmek için yapıyor senin bebeğin bak mucizem diyorsun mucizeni güzel büyüt bu Allhın bize uygun gördüğü bir mucize bunu ne yaparlarsa değiştiremezler rabbim seni bebeğini korusun işallah.

eveeetttt yeni bitirebildim yazdıklarınızı okudum.

whiteshep CANIM KIZIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN TOPİKİMİZİN İLK KIZI :) MAŞALLAH. :)

nemu3455 ve umutege16 ARKADAŞLAR SİZİN DE İKİLİ SONUÇLARINIZIN İYİ ÇIKTIĞINA ÇOK SEVİNDİM. ALLAH OĞLUŞLARINIZI ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.

tuncsc CANIM ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENMEK AZCIK SABRET CİNSİYET TE BELLİ OLACAK. :)

offpufya ve zapzup GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR KENDİNİZE DİKKAT EDİN MALUM İLAÇ KULLANAMIYORUZ.

DİĞER BÜTÜN ARKADAŞLAR MİĞDE BULANTISI DIŞINDA ÇOK CİDDİ PROBLEMİNİZ OLMAMASINA SEVİNİYORUM BUGÜNLER DE GEÇECEK.

BEN BU ÖĞLEN DİYETİSYENDEN RANDEVU ALDIM ARKADAŞLAR ÖRNEK BİR LİSTE BİRŞEY YA DA CAN ALICI Bİ HABER ALIRSAM YAZICAM SİZE HEMEN. SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VARSA YAZIN SARAYIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…