ben hep diyorum ne kadar seviyorum derse desin bi gelin sıfatı oluyor bizimkide öle hergün kızlarını arar bizi yok bende arıyorum iki üç güne bi ama hep ben arıyorum bidaha bende aramıorum ne yapayım
kızlar dün bebişim için weewell yoğurt makinası aldım pazar günü ilk denemeyi kendim için yapıcam birde buhar makinası biberon ısıtıcı strelizatör almayı planlıyorum ama daha erkenmi karar vermiş değilim şimdilik markalara ve modellere bakıp karar verme aşamasındayım
valla katlalanıyorsun canım. bebek masrafmış çok gideri olacakmış bilmem ne para lazımmış. benim annem babam herşeyi yaparlar bize bile bırakmaz. 6 yıllık evliyim bebek düşünmemiştik sırf bunlar yüzünden daha ne tartışmalar çıkacak bilmiyorum isim konusunda falan. ailelerde konuşmuyor. biz,ailem, kayınvalidemler hepimiz farklı şehirdeyiz. doğum nasıl olur bilmiyorum.nasıl bir gaddarlıktır ya.o anne olmadı mı sanki böyle yapıyor.bebek sağlıklı olsun sen calışmasanda olur hem senin içinde iyi olur diyeceğine yuhh diyorum artık pes yani.öyle insana anne-baba demiyeceksin arkadaş
pericim seni merak ediyordum. msjı yazınca iyi olduğunu düşündüm umarım gerçekten iyisinizdir.
yogurt yapma makinasını kaça aldın canım ? bende almak istiyorum bi denede bizede fikir olsun
valla katlalanıyorsun canım. bebek masrafmış çok gideri olacakmış bilmem ne para lazımmış. benim annem babam herşeyi yaparlar bize bile bırakmaz. 6 yıllık evliyim bebek düşünmemiştik sırf bunlar yüzünden daha ne tartışmalar çıkacak bilmiyorum isim konusunda falan. ailelerde konuşmuyor. biz,ailem, kayınvalidemler hepimiz farklı şehirdeyiz. doğum nasıl olur bilmiyorum.
canım bende senin gibiyim zaten haftalarımızda aynı. bulantım çok fazla çubuk kraker bile yiyemiyorum.sağol canım iyiyiz çok şükür ama bulantılar kusma ve başağrısı beni fena yaptı
kızlaaaaaaar ne zaaman geçecek bu bulantılar
valla katlalanıyorsun canım. Bebek masrafmış çok gideri olacakmış bilmem ne para lazımmış. Benim annem babam herşeyi yaparlar bize bile bırakmaz. 6 yıllık evliyim bebek düşünmemiştik sırf bunlar yüzünden daha ne tartışmalar çıkacak bilmiyorum isim konusunda falan. Ailelerde konuşmuyor. Biz,ailem, kayınvalidemler hepimiz farklı şehirdeyiz. Doğum nasıl olur bilmiyorum.
sağol canım iyiyiz çok şükür ama bulantılar kusma ve başağrısı beni fena yaptı
kızlaaaaaaar ne zaaman geçecek bu bulantılar
canım bende senin gibiyim zaten haftalarımızda aynı. bulantım çok fazla çubuk kraker bile yiyemiyorum.
AMİN canım. minik mucizem o benim. sağlıklı sıhhatli olsunda hiçkimse umrumda değil.8. haftada doktor kontrolüne gideceğim zaman ben aramıştım kayınvalidemi bu kadar sevinme bozuk embriyoda olabilir demişti. nasıl ağlattı beni. rabbimden sağlık sıhhat istiyorum sadece.rabbim sana bi melek nasip etti o melekte kendi nasibiyle gelir.. onlara muhtaç olmazsın inş canım.isim konusuna gelince isim koyma hakkı anne ve babaya aittir.dinimizcede bu böyle.hayırlısıyla gülegüle büyütelim inş.allahım yardımcın olsun
sağol canım. rabbimde eğriyi doğruyu görüyor zaten beni onlara muhtaç etmesin.allah sabır versin kuzum çok zor walla ama dua et eşin senin yanında sende takma bak bebeğe zararı hiç tınlama bile ne derlerse desinler sen eşine çocuğuna bak gerisi kapı kolu afedersin
selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
AMİN canım. minik mucizem o benim. sağlıklı sıhhatli olsunda hiçkimse umrumda değil.8. haftada doktor kontrolüne gideceğim zaman ben aramıştım kayınvalidemi bu kadar sevinme bozuk embriyoda olabilir demişti. nasıl ağlattı beni. rabbimden sağlık sıhhat istiyorum sadece.
selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
AMİN canım. minik mucizem o benim. sağlıklı sıhhatli olsunda hiçkimse umrumda değil.8. haftada doktor kontrolüne gideceğim zaman ben aramıştım kayınvalidemi bu kadar sevinme bozuk embriyoda olabilir demişti. nasıl ağlattı beni. rabbimden sağlık sıhhat istiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?