Canım çok sağol cevabın için evet mantıklı amadr a kabul ettiremiyorum sanırım yine zorunlu gösterip hem sgortadan hem bendenmi para alacak acaba?o zaman ben başka bir hastane daha var aklımda oraylada bir görüşeyim.Şuan batı bahat hospitale gidiyorum.Rumalei hospitalde bir dr var birisi tavsiye etmişti iyi bir dr diye onunlada bir görüşeyim.Nasıl yani sen eğer psikolojik olarak kendını normal doğuma hazır setmiyorsan bu da zorunlu bir sezeryan sebebi...Tansiyonun yukselir nabzın fırlar vs,sezeryan istiyorsan doktorunun bunu desteklemesi gerekir...Bence değiştirmelisin.Hangi hastane ve dr a gidiyorsun?
bENCEDE BÖYLE OLMALI AMA NEDEN DR UM ÖYLE YAPIYOR BİLMİYORUM O KADAR DİL DÖKTÜM YAPABİLECEĞİM BİRŞEY YOK DEDİ ÇIKTI İÇİNDEN.canim benim gittigim hastanede fiyatlari konusurken bunuda sorum. zorunlu sezaryende fiyat farklimi diye hayir yok oyle bisi dediler. ama sizlerden duymustum bazi dr. lar fiyat farkli istiyomus. bence cok anlamsiz. isteye bagli yapinca farkli mi kesiyorlar sanki
Canım önemli olan kilolu olması değil ki sağlıklı olması bebeğin. Hem kilolu olursa doğum da daha zor oluyor. Ayrıca ikimizin haftası günü aynı ve bu cuma gittiğimizde bizim bebişimiz 2.384 çıktı. Yani anormal bir durum yok. Rahat ol, düşündükçe olmsuz olabilir.
Bence tahtaya vur duvara vur demire vur nazar değmesinmutlu pazarlar kızlar
sizin kayınvalidelerinizi okudukça ben sinir oluyom , nası bu enerjiyi buluyo bu insanlar anlamıyorum
Allah yardımcınız olsun
benim kayınvalidem çalışıyo, iyidir de kendisi
doğumda sabah gelip akşam dönücekmiş 4,5 saatlik yol
bi gün izin alabilirim demiş, hafta sonu gelirim tekrar demiş
bende eşime dedim kendisine nası uygunsa öle yapsın, benim için sorun yok
eşimde mutlu, bende, eminim kayınvalidemde
zormu Allah aşkına bunu yapmak ya
kadın böle yaptıkça zaten ben istemiyorum diyemiyorum ki
bana zararı yok çok şükür, öle olunca kendiside saygı görüyo, geçinip gidiyoruz
inşallah bundan sora da böle devam ederde, bu günleri aramam:))
Ay bende yarın yapıcam aynını.. Voltajin önerdiği mutlu yuvamdan aldım bakalım misler kimin kokacak mı yuvamız :)Heryerim agriyor hem temizlikci bayanin hem de annemin pesinde kosmaktankemiklerim sizliyor.
selam kizlar dun benim babyshowerim vardi.. Burdaki Turk arkadaslar hamile olan arkadasa surpriz parti seklinde hazirliyorlar bahsetmistim, neyse beni bi program diye cagirdilar bende cakmamis gibi yapip gittimfotograf makinemle, susumle pusumle
Allah hepsinden bin kez razi olsun cok guzel bi gun gecirdim cok eglendik, biri seker hamurundan bebek pastasi yapmis, biri cupcakeler hazirlamis, zaten baya cesit biseyler yapmislardi, bebek sekerleri hazirlamislar, tabaklar bardaklar peceteler hersey bebek temaliydi cok tatliydi :) bir masa hediye vardi, hediyeleri teker teker actirdilar bana oturdugum yerde cok zevkliydi:) sonra da babyshower ozgu oyunlar var onlardan oynadik oda baya eglencliydi.. oyle iste baya bi fotograf cektik bikacini ekleyim, hem sizede fikir olur:)
4 tane Amerikali arkadas da cagirmislar, icleriden birinin annesi battaniye ormus gelenekmis onlarda bebeklere
Aaaabeddua yok.
Rabbim biliyor diyoruz stop:)) hele karnimizdaki meleklerle asla.
Duanın cevabı ağır geliyor diye sabredemiyorlar o yüzden boyle işlerle uğraşıyorlar.Ona dolansa yine oğlundan çıkacak.
Unutmamak lazım Rabb'in değirmeni ağır doner ama ince ogutur.Kendilerini
Boyle rahatlatıyorlar:)
Kızlar çantalara ne koydunuz ben bı turlu hazırlayamıyorumbıde karar veremedım pramature kıyafetmı koysam normal hastane cıkıslarınımı
selam kizlar dun benim babyshowerim vardi.. Burdaki Turk arkadaslar hamile olan arkadasa surpriz parti seklinde hazirliyorlar bahsetmistim, neyse beni bi program diye cagirdilar bende cakmamis gibi yapip gittimfotograf makinemle, susumle pusumle
Allah hepsinden bin kez razi olsun cok guzel bi gun gecirdim cok eglendik, biri seker hamurundan bebek pastasi yapmis, biri cupcakeler hazirlamis, zaten baya cesit biseyler yapmislardi, bebek sekerleri hazirlamislar, tabaklar bardaklar peceteler hersey bebek temaliydi cok tatliydi :) bir masa hediye vardi, hediyeleri teker teker actirdilar bana oturdugum yerde cok zevkliydi:) sonra da babyshower ozgu oyunlar var onlardan oynadik oda baya eglencliydi.. oyle iste baya bi fotograf cektik bikacini ekleyim, hem sizede fikir olur:)
4 tane Amerikali arkadas da cagirmislar, icleriden birinin annesi battaniye ormus gelenekmis onlarda bebeklere hep bu battaniyelerden orulurmus, resmi var gormeniz lazim muhtesem bisey:) ne kadar yuce gonullu insanlar samimi bile degiliz aslinda...
Eki Görüntüle 653508 Eki Görüntüle 653507 Eki Görüntüle 653506 Eki Görüntüle 653505
Eki Görüntüle 653504
bunlarda hediyelerin acilmis hali:)
Eki Görüntüle 653514 Eki Görüntüle 653515 Eki Görüntüle 653511 Eki Görüntüle 653512
bahsettigim el orgusu battaniye baya buyuk aslinda ben katli fotografini cektim
Eki Görüntüle 653513
bu da pastanin susuydu calip eve getirdim:)
Eki Görüntüle 653517
Mezom ne zamandir dicem unutuyorum hep, ben de iki yildir mutlu yuvami kullaniyorum bi gun kapici bile sordu abla ne kullaniyorsun ben de alayim diye :)))) missssssss
Ay dur dayanamayip geceden başlayacağım :)))
Aslında su an ruh Halim berbat beni ancak temizlik paklarbiliyorsunuz kv bende yarın da annem geliyor asıl bombaaaaaaa haftasonu gorumcek gelecekmiş uzak diyarlardan (( Allahım bu benim kabusumdu ya gerçek oldu. Bana da söylemiyorlar ha kv telde konuşurken duydum ( Rabbim senden sonsuz sabır diliyorum.
Ofpufya için dua eden tüm hamisler bana da deyin inşallah gelmez deyüuçağı kaçırsın birsey olsun ya offf off
Gercekten şimdiden fena oldum gebelik basında hayatımın en kötü günlerini yaşatmıştı bana. Hele o gelince kv de değişiyor tekken melek olan kadın onun yanında bı değişik oluyo. Koca kadın beni kiskaniyo ( gorumcek) annesinden kardesinden vs. Cocuk gibi...
Oyyyyyyyyyyyy alam basımı nere gidem bu halde ben şimdi :26:
Slm kizlar nasilsiniz
canım ne bu erkenden damlamış herkez, en acısıda görümceğin geliyo... sen normal doğum yapacaksın daha da baya var bu durumda, sen mi çağırdın da geldiler yoksa kendilerimi öyle münasip buldu. bu arada bana da 10 nisan'a sezeryan günü verdi doktor :26:
Slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim canım 10 nisana doğum günü aldık. 30dan geri saymaya başladım, heyecan yaptım az biraz. sen nasılsın bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?