2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım çok sağol cevabın için evet mantıklı amadr a kabul ettiremiyorum sanırım yine zorunlu gösterip hem sgortadan hem bendenmi para alacak acaba?o zaman ben başka bir hastane daha var aklımda oraylada bir görüşeyim.Şuan batı bahat hospitale gidiyorum.Rumalei hospitalde bir dr var birisi tavsiye etmişti iyi bir dr diye onunlada bir görüşeyim.

bENCEDE BÖYLE OLMALI AMA NEDEN DR UM ÖYLE YAPIYOR BİLMİYORUM O KADAR DİL DÖKTÜM YAPABİLECEĞİM BİRŞEY YOK DEDİ ÇIKTI İÇİNDEN.

selam kizlar dun benim babyshowerim vardi.. Burdaki Turk arkadaslar hamile olan arkadasa surpriz parti seklinde hazirliyorlar bahsetmistim, neyse beni bi program diye cagirdilar bende cakmamis gibi yapip gittim fotograf makinemle, susumle pusumle

Allah hepsinden bin kez razi olsun cok guzel bi gun gecirdim cok eglendik, biri seker hamurundan bebek pastasi yapmis, biri cupcakeler hazirlamis, zaten baya cesit biseyler yapmislardi, bebek sekerleri hazirlamislar, tabaklar bardaklar peceteler hersey bebek temaliydi cok tatliydi :) bir masa hediye vardi, hediyeleri teker teker actirdilar bana oturdugum yerde cok zevkliydi:) sonra da babyshower ozgu oyunlar var onlardan oynadik oda baya eglencliydi.. oyle iste baya bi fotograf cektik bikacini ekleyim, hem sizede fikir olur:)

4 tane Amerikali arkadas da cagirmislar, icleriden birinin annesi battaniye ormus gelenekmis onlarda bebeklere hep bu battaniyelerden orulurmus, resmi var gormeniz lazim muhtesem bisey:) ne kadar yuce gonullu insanlar samimi bile degiliz aslinda...

bunlarda hediyelerin acilmis hali:)

bahsettigim el orgusu battaniye baya buyuk aslinda ben katli fotografini cektim

bu da pastanin susuydu calip eve getirdim:)

Son düzenleme:

Bu kilo normal mi diyorsun?Ama sitelerde haftasına göre baktığımda en alt sınırda bende o yuzden biraz evham yaptımm..Bide benim bebişim ters içerde bu yuzden sezeryan olacağım gibi görünüyor,38 hafta dolunca alacak 3 kilo bile alamam elime oğlumu diye korkuyorum....

Bence tahtaya vur duvara vur demire vur nazar değmesin
:))))
Çalıştığı için sanslisin
Heryerim agriyor hem temizlikci bayanin hem de annemin pesinde kosmaktan kemiklerim sizliyor.
Ay bende yarın yapıcam aynını.. Voltajin önerdiği mutlu yuvamdan aldım bakalım misler kimin kokacak mı yuvamız :)

Esra cok sevindim senin adına gurbette böyle birbirine sıkı sıkı tutunmak cok güzel :) hersey cok hoş gözüküyor
Güle güle kullan canım

canım ne kadar şanslısın ne güzel bir süpriz olmuş senin için hediyeler, hazırlıklar, masa çok güzel görünüyo kıymetini bil arkadaşlarının.

tamam tamam beddua yok ama rabbim büyük nasılsa yerde bırakmaz...ben baba evimdeyken bu muska mutlak yüzünden çocukluğum mahvoldu anacım alt üst haldeydi o yüzden dayanamıyorum böyle insanlara....

şimdi geldim oturdumm nevresimleri değiştirdim bakalım bi ütüm kaldı bugünlük yarın da annemin günündeyimm yeni bi elbise aldım lcw den üstü siyah göğüs altından itibaren siyah beyaz kısa kollu bişi onu giycemmmm

Kızlar çantalara ne koydunuz ben bı turlu hazırlayamıyorumbıde karar veremedım pramature kıyafetmı koysam normal hastane cıkıslarınımı

bebek için,
1 tane10 lu hastane çıkışı ve 2 tane 5 li hastane çıkışı,
1 kadife 1 pazen battaniye koydum,
2 tane önlük,
2 tane çorap,
1 örgü yelek,
1 paket ıslak mendil,
havlu kağıt, tuvalet kağıdı,
3 tane ağız silme mendili koydum.

1 paket yenidoğan bezi, pişik önleyici krem ve emzik ekliycem bu listeye ve bir de anakucağı

kendim için,
1 sabahlık,1 pijama takımı,
2 penye çorap, 2 pantolon çorabı,
3 tane hamile külodu,
1 tane emzirme atleti, 1 emzirme sütyeni,
2 tane yemeni,
5-6 tane ped koydum

2 gecelik, 1 terlik, makyaj malzemeleri, tarak, taç toka, saç bandı, tayt, ayna, diş fırçası ve macunu ekliycem,
en yakın randevumda, hasteneye gelirken neler istiyolar diye sorup, çantaya eklemeler yapıcam ben.

bebeğin klilosu normal seyrindeyse prematüre almana gerek yok sanırım, yenidoğanlar olur heralde

herşey süper görünüyo yaaa, bizde gelseydik keşke

hediyelerini güle güle sağlıkla giydir inşallah canım

kızlaaar çok fazla kalsiyum aldım galiba benden de 20 lik diş patladı

Mezom ne zamandir dicem unutuyorum hep, ben de iki yildir mutlu yuvami kullaniyorum bi gun kapici bile sordu abla ne kullaniyorsun ben de alayim diye :)))) missssssss

Mezom ne zamandir dicem unutuyorum hep, ben de iki yildir mutlu yuvami kullaniyorum bi gun kapici bile sordu abla ne kullaniyorsun ben de alayim diye :)))) missssssss

Ay dur dayanamayip geceden başlayacağım :)))

Aslında su an ruh Halim berbat beni ancak temizlik paklar biliyorsunuz kv bende yarın da annem geliyor asıl bombaaaaaaa haftasonu gorumcek gelecekmiş uzak diyarlardan (( Allahım bu benim kabusumdu ya gerçek oldu. Bana da söylemiyorlar ha kv telde konuşurken duydum ( Rabbim senden sonsuz sabır diliyorum.

Ofpufya için dua eden tüm hamisler bana da deyin inşallah gelmez deyü uçağı kaçırsın birsey olsun ya offf off

Gercekten şimdiden fena oldum gebelik basında hayatımın en kötü günlerini yaşatmıştı bana. Hele o gelince kv de değişiyor tekken melek olan kadın onun yanında bı değişik oluyo. Koca kadın beni kiskaniyo ( gorumcek) annesinden kardesinden vs. Cocuk gibi...

Oyyyyyyyyyyyy alam basımı nere gidem bu halde ben şimdi :26:

canım ne bu erkenden damlamış herkez, en acısıda görümceğin geliyo... sen normal doğum yapacaksın daha da baya var bu durumda, sen mi çağırdın da geldiler yoksa kendilerimi öyle münasip buldu. bu arada bana da 10 nisan'a sezeryan günü verdi doktor :26:

Ayy mezoşum Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla gelemez dualarım seninle :) Allah'tan bende görümcek yok düşünsene benim kaynananın genç versiyonunu :)

bebek şekerinde kafasını nasıl monte ettin? yapıştırıcı kullandım olmadı kundağa diksem alt kısın tek kat üste diksem tuhaf olmaz mı???:26:

Temmuzcummm 10 Nisan miiiiiiii Cok heyecanlı be :) tarih net olunca daha bı zor beklemesi. Benimde sezeryan tarihi 18 martti vazgeçtim iste.

Allahhhhh kız benim kızım doğmuş olur o zamana :) ins

Ben kimseyi çağırmadım annemden başka digerleri davetsiz misafir ((. Tantanayı gor sen bizim evde şimdi sütüm kaçmasa bari

Allah kolaylık versin kızlar kayınvalide ve görümce mağdurlarına Hakkaten ne kadar erken üşüşmüş millet evinize yaaa ne aceleleri var daha bebeklerimizin doğmasına var. Erken doğum yaptırmaya mı geliyolar? Gelenler de işe yarasa :S

O kadar bahsettiniz ki şu BİNGO MUTLU YUVAM dan ben de alacağım :)
Ben de hâlâ çantamızı hazırlamadım ama hepsi ütülü çekmecede bekliyor bebişimin eşyaları. Benim gecelik ve pijamalar yeni olduğu için onları yıkayacağım işte. Bir emzirme atleti bulamadım dün beş altı yere sordum, sütyen var atlet yok. Ben de normalde de sütyenle rahatsız olan biriyim zaten atlet daha rahat olur diye atlet istiyorum. Bakalım artık...
Yarın da bebiş görmeye gidiyoruz eşimle :) Bakalım nasıl bir şey :)

ben iyiyim canım 10 nisana doğum günü aldık. 30dan geri saymaya başladım, heyecan yaptım az biraz. sen nasılsın bakim?

Bende iyiyim cok sukur canim oda hazirligimiz vardi bu hafta boyunca cok yorulduk a bitti sukur.simdi de evimizi falan boya yapicaz bayaa yogun geciyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…