- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Kizlar inanmazsiniz beslenme seklime,hersey dogal tuketiyorum.Yumurtayi bile markette degil yakindaki tavuk besleyen kadindan satin aliyorum dogal yumurta.Muzu asiri tuketiyorum zaten hamileligin basindan beri.Yogurdumu evde mayaliyorum sutcuden sut alip :)kefir iciyorum.Sadece sizma zeytinyagi ve koy tereyagi kullaniyorum.Balik yagi demir hapi aliyorum. :))) Baya baya detaya iniyorum yani..Ama hamileligim sikintilar ustune geldi genelde hep stresli bir ortamdayim,bu yuzdenmi yedigim yaramiyor acaba..((
Benim de yüzüm ve karnım :S Su içiyor musun yeterince. Şu an 3 litremi tamamlamaya çalışıyorum yatmadan. Ödem ve şişlik için su için bol bol diyorlar bilmem gerçekten yarıyor mu işe?
Ben de aynı duygular içindeyim :)
İyi qeceler kızlarr... Umarım iyisinizdir.. Benim 2-3 gündür karnımda acayip sertleşmeler oluyo yaa böyle taş kesiliyo karnım kasılıyo.. oğlum dikiliyo galiba karnımda ama çok rahatsız edici bi durum.. Ha bide aynı ağrıyı çekeniniz warmı bilmiorm ama bnm oramın kemikleri ağrıoooosizdede warmı..
canım ben gunluk 5 lt su ıcıyorumdur.şimdiye kadar 16 kilo aldım hiç odemım şişliğim olmadı çok şükür bence suyun çok onemı var
Kızlar bu bebişlere nasıl kilo aldıracağız?? Sizin fırlamalar kaç kilo. Ben gecen hafta gittim dr a 34.haftanın içindeydim 2350 kg. Alt sınır sanırım..Bu gidişle 3 kiloyu görürmü bilmem.. Napsak napsak... Bebişinin kilosu güzel olan annelerrrrrr bana bir el verin siz neler yiyorsunz,neler içiyorsunuz :)
Birde bugun biraz üzgünüm.huzursuz olan kiz kardesime gitti annem.kiz kardesim anneme bir muska vermiş bunu kiyafetlerimde buldum bir baktirsan vs diye.hangi devirdeyiz ne cesaret yaptınız kansizlar.son günlerde o kadar kotu olmuştu ki.gidip evlerini talan edesim var.kaynanayla oturuyor güya ayrı evi üst katta.annem kadını boğmamış ki.huzurlari gelsin diye yaptırdım demiş.ah ahh.
İste efendimiz sav kimsenin orucu namazı sizi aldatmasın diye bosa söylememiş.
Yatacak yerleri var mı bu insanların.
Hanımlar,
Arı sütünün anne karnındaki bebeğe kilo aldırdığını ve beslediğini duymuştum.. aranızda deneyen ve bilgisi olan var mı acaba?
Mutlu pazarlar kızlar
Mergenden haber gelmemiş hala.
Melisshh bebeğin çıkmış gözün Aydın.
Bugun dışarı çıktık ben almam gerekenler var diye çıktım ne var ne yok alakasız seyler aldım geldim.cunku alacaklarımı unuttumbirde arada bir sizlanmalar sancılar olunca tetikteydim su sel gelecek diye bacaklarim kapalı sadece diz kapaklarından alti hareket ettiriyorum 2 de yavru koş oraya koş buraya.
Soran olunca 3 hafta kaldı diyorum aaaa bitmiş ne çabuk diyorlar .
Hııı cok çabuk.
Birde bugun biraz üzgünüm.huzursuz olan kiz kardesime gitti annem.kiz kardesim anneme bir muska vermiş bunu kiyafetlerimde buldum bir baktirsan vs diye.hangi devirdeyiz ne cesaret yaptınız kansizlar.son günlerde o kadar kotu olmuştu ki.gidip evlerini talan edesim var.kaynanayla oturuyor güya ayrı evi üst katta.annem kadını boğmamış ki.huzurlari gelsin diye yaptırdım demiş.ah ahh.
İste efendimiz sav kimsenin orucu namazı sizi aldatmasın diye bosa söylememiş.
Yatacak yerleri var mı bu insanların.
Ben dün aynı şeyi kendi kv için söyledim normalde 5 vaktine 5 katar ama ya gelmeden önce,ya geldiğinde yada dönerken mutlaka bi huzursuzluk çıkarır eltimi bana anlatmaya kalkar beni başkalarına şu hamile halimle beni kaçıncı ağlatışı !!! Allah'tan bi de şehir dışında öyle yakın olsak biz eşimle mümkün değil geçinemezdik ki eşim sağolsun hep arkamda bugün annesine bu yaptığını bi kenara yaz sakın unutma dedi çünkü doğumda aramicaz en azından doğum gerçekleşip ben çıkana kadar sadece eşim ve ben olucaz :) eşimde böyle olduğu için çok üzülüyor bişi demiyo ama anlıyorum bu sabah perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş annemde aynı öyle işte yine gelişini belli etti dedi
o insanlar nası can verecek...rabbimm herkesin yaşattığını bu dünyada kendisine yaşatıp canını alırmış...sonra yatacak yerleri var mı acaba? nasıl hakkını verecekler bunun? bi de dindar geçinmez mi bu insanlar?? dua ne işe yarıyo madem allaha o kaar inanıyosun da be insan?? allahım dönğp dolaştırıp kendi ellerine ayaklarına dolar inşallah böyle insanların yaptıklarını yapana da dolaştırsın inşallah...
Hayatım asla ağlama.uzme kendini bu tarz muamelelerden ötürü.inan o kadar yazık ki gençliğine neşene yaşayacağın seyleri erteletme.ben cok ağladım ve gördüm ki faydasiz ve su anda etrafımda pervaneler.esinede yazık ama ne mutlu ki farkında ezmiyor sukur.sen ılerde yavrun olunca göreceksin ki anne baban bile gonlunde Cook ılerde bir yerde.kaldı ki kaynana.sen mutlu ol o kaynanana yeterde artar bileBen dün aynı şeyi kendi kv için söyledim normalde 5 vaktine 5 katar ama ya gelmeden önce,ya geldiğinde yada dönerken mutlaka bi huzursuzluk çıkarır eltimi bana anlatmaya kalkar beni başkalarına şu hamile halimle beni kaçıncı ağlatışı !!! Allah'tan bi de şehir dışında öyle yakın olsak biz eşimle mümkün değil geçinemezdik ki eşim sağolsun hep arkamda bugün annesine bu yaptığını bi kenara yaz sakın unutma dedi çünkü doğumda aramicaz en azından doğum gerçekleşip ben çıkana kadar sadece eşim ve ben olucaz :) eşimde böyle olduğu için çok üzülüyor bişi demiyo ama anlıyorum bu sabah perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş annemde aynı öyle işte yine gelişini belli etti dedi
Âmin canım Allah razı olsun.zaman gecikmistir birde o tür seylerin ici alınır onu bilmiyorlar galiba:)o tür seyler insanın ustunde birebir kalmadikca yenip icilmedikce kalmaz.bana sorsaydı söylerdim kadına:))annem korkar boyle seylerden ama enişteme gösterecek ilahiyatçı anlar az cok ama niyeti bilmeyince bulunur mü bilemem.canım ne vicdansız insanlar ya bunlar. benim kayınvalideye de böyle muska yapmışlar kocası hala kadını düşmanı gibi görüyor. iyi bir hocaya gösterin eğer zaman aşımına uğramadıysa bozdurun.
Allah bu tarz insanları bildiği gibi yapsın. kardeşinin de evine huzur ve bereket getirsin inşallah
Cook afidirsin sekerim,kız voltaj kayınvalidesinin yaptığı belli olmuş mu ben onu anlamadım
litven b12 eksikliği olanları da düşün, çok kırıldım
Cook afidirsin sekerim,
Bizimki anneme dan diye getirip söyleyince annem cok asiri agresiftir.hemen kadına hesap sormuş .bir kac kez anneme teklif etmişti zaten.
Cok anormaller bacı,damadın abisi psikolojik rahatsız ilaçlarından bizim damada da içirmiş kadın sakinlessin diye.gerisini var sen duşun.
ne güzel :) ellerine sağlık. Ben arasam da bulamam malzeme, bulsam yapabilir miyim acaba? Aslında eğlenceli olur hem de daha kıymetli el emeği :) fotoğraflarını paylaşırsan çok sevinirim :)
anladım şimdi:)
Allah yardımcısı olsun kardeşinin
bişe sorcam, cahilliğimi mazur görün:)
bu tarz şeyler kişi inanmayınca tutmazmış diye bişe duymuştum, doğrumu ki?
öle dicektim ama yanlış bişe demiym diye sordum önceÂmin .
Evet evet iyi biliyorsun ne cahilliği uyanık seni
Bizim kiz görünce korkmustur ne acaba diye yemistir kendini:)))
Bende cok rahat davranıyorum bu konularda Rabbim esirgesin artık cok mü gereksiz görüyorum inanmadigimdan mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?