2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım önemli olan kilolu olması değil ki sağlıklı olması bebeğin. Hem kilolu olursa doğum da daha zor oluyor. Ayrıca ikimizin haftası günü aynı ve bu cuma gittiğimizde bizim bebişimiz 2.384 çıktı. Yani anormal bir durum yok. Rahat ol, düşündükçe olmsuz olabilir.

evet canım işe yarıyor gerçekten ben pek şişmedim hala aynı ayakkabılar aynı botlar falan. hatta çorabımın izinden falan anlayabiliyorum.yüzüklerim falan da dönüyo parmaklarımda hala.

o sertleşme bende de oluyo kıvrandırıyo ama beni resmen hele bazen yolda yürüken birden kasığıma doğru bi hamle yapıo içerden kalıyorum öyle. oranın kemikleri de sızlıyo gibi ağrıyo artık

canım ben gunluk 5 lt su ıcıyorumdur.şimdiye kadar 16 kilo aldım hiç odemım şişliğim olmadı çok şükür bence suyun çok onemı var

aynen ben de 4 ya da geçiyorum bazen ben de 16-17 kilo aldım. keşke en başta da içseydim diyorum alacağım kiloyuı en başta aldım çünkü.

canım stres de önemli de bünye de öneml,. bu arada pirinç lapası da işe yarıyo denedim ben bizzat

bugün bi yürüdük geldik 2 saate yakın dşadaydık hva da güzelken çıkalım dedik. okul müdürümü gördüm aa ayaktasın sen dedi bana şaşırdı bi alışverişe çıktık deyince. apartman komşularımı gördüm aa hiç kilon belli olmmaış sen öbür ay doğuracağına emin misin hala ordan oraya geziniyosun hergün temizlik yapıosun nası hamilesin sen dediler. eşim de bana kızdı bi süre evde otur çıkma nazar olacak hoplayıp zıplama ortada diyo. ama ben evde kalınca bunalıyorum yarın mesela annemin günü var oraya gidicem eşim beni tembihledi ay çok kötüyüm ay çok şiştim kıpırdayamıyorum demem içinaldı beni evi getirdi azcık otur diye temizlik falan da yapmıcakmışım. yaparsam da elektrik süpürgesi açmıcakmışım ses gitmesin temizlik yaptığım belli olmasın diye ama ben az sonra yarın evde olmucam için temizlik yapmayı planlıyorum yavaş yavaşş

Mutlu pazarlar kızlar
Mergenden haber gelmemiş hala.
Melisshh bebeğin çıkmış gözün Aydın.
Bugun dışarı çıktık ben almam gerekenler var diye çıktım ne var ne yok alakasız seyler aldım geldim.cunku alacaklarımı unuttum birde arada bir sizlanmalar sancılar olunca tetikteydim su sel gelecek diye bacaklarim kapalı sadece diz kapaklarından alti hareket ettiriyorum 2 de yavru koş oraya koş buraya.
Soran olunca 3 hafta kaldı diyorum aaaa bitmiş ne çabuk diyorlar .
Hııı cok çabuk.
Birde bugun biraz üzgünüm.huzursuz olan kiz kardesime gitti annem.kiz kardesim anneme bir muska vermiş bunu kiyafetlerimde buldum bir baktirsan vs diye.hangi devirdeyiz ne cesaret yaptınız kansizlar.son günlerde o kadar kotu olmuştu ki.gidip evlerini talan edesim var.kaynanayla oturuyor güya ayrı evi üst katta.annem kadını boğmamış ki.huzurlari gelsin diye yaptırdım demiş.ah ahh.
İste efendimiz sav kimsenin orucu namazı sizi aldatmasın diye bosa söylememiş.
Yatacak yerleri var mı bu insanların.

o insanlar nası can verecek...rabbimm herkesin yaşattığını bu dünyada kendisine yaşatıp canını alırmış...sonra yatacak yerleri var mı acaba? nasıl hakkını verecekler bunun? bi de dindar geçinmez mi bu insanlar?? dua ne işe yarıyo madem allaha o kaar inanıyosun da be insan?? allahım dönğp dolaştırıp kendi ellerine ayaklarına dolar inşallah böyle insanların yaptıklarını yapana da dolaştırsın inşallah...

Hanımlar,
Arı sütünün anne karnındaki bebeğe kilo aldırdığını ve beslediğini duymuştum.. aranızda deneyen ve bilgisi olan var mı acaba?

canım arı sütü çok besleyici bir ürün ama kovandan çıktığı an tüketilmesi gereken bir ürünmüş. piyasa da satılan arı sütlerine uzun süre dayanması için katkı maddesi katılıyormuş. bu işlerle meşgul olan bir tanıdığım bana kullanma dedi. ben arı poleni içiyorum sabahları aç karnına. bir de alerji problemin varsa uzak dur bu tarz ürünlerden. ben poleni falan hamile kalmadan öncede kullandığım için herhangi bir alerjik reaksiyonum olmadığı halde gebeliğimin ilk 6 ayı kullanmadım.
doktoruna sormadan kullanma derim.
birde bebeğin kilo alması genetik faktörlere de bağlı. anne babanın doğum kilosu ile orantılı.

Ben dün aynı şeyi kendi kv için söyledim normalde 5 vaktine 5 katar ama ya gelmeden önce,ya geldiğinde yada dönerken mutlaka bi huzursuzluk çıkarır eltimi bana anlatmaya kalkar beni başkalarına şu hamile halimle beni kaçıncı ağlatışı !!! Allah'tan bi de şehir dışında öyle yakın olsak biz eşimle mümkün değil geçinemezdik ki eşim sağolsun hep arkamda bugün annesine bu yaptığını bi kenara yaz sakın unutma dedi çünkü doğumda aramicaz en azından doğum gerçekleşip ben çıkana kadar sadece eşim ve ben olucaz :) eşimde böyle olduğu için çok üzülüyor bişi demiyo ama anlıyorum bu sabah perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş annemde aynı öyle işte yine gelişini belli etti dedi

canım ne vicdansız insanlar ya bunlar. benim kayınvalideye de böyle muska yapmışlar kocası hala kadını düşmanı gibi görüyor. iyi bir hocaya gösterin eğer zaman aşımına uğramadıysa bozdurun.
Allah bu tarz insanları bildiği gibi yapsın. kardeşinin de evine huzur ve bereket getirsin inşallah

bugün benim garip agrılarım var. arada sırada sanki karnıma iğne batıyomuş gibi oluyo. bu doğum sancısını tam tarif eden kimse olmadığı için ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum. :44:
bu arada kızımızın ismine hala karar veremedik. ben kendimce güzel isimler buldum ama eşim annesinin adı olsun diye tutturdu. benim annem de kayınvalidemin adını koyucaz diye kıyameti koparıyo desem yeridir. büyük ihtimal iki isim olacak. şeytan da bi taraftan beni dürtüyo, yanına da kendi annenin ismini koy diye. sonra kızım ömrü boyunca ismini sevmeyecek diye düşünüyorum. şaşırdım kaldım.

canım eşlerinde elinden fazla bir şey gelmiyor. anneleri sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. siz ne güzel birbirinize destek oluyorsunuz o yeter. Allah kv sana muhtaç etsmesin öyle dua et.

Aaaa beddua yok.
Rabbim biliyor diyoruz stop:)) hele karnimizdaki meleklerle asla.
Duanın cevabı ağır geliyor diye sabredemiyorlar o yüzden boyle işlerle uğraşıyorlar.Ona dolansa yine oğlundan çıkacak.
Unutmamak lazım Rabb'in değirmeni ağır doner ama ince ogutur.Kendilerini
Boyle rahatlatıyorlar:)

mutlu pazarlar kızlar

bakıyorum ağırlaştıkça hafta sonu evde oturanlar çoğalmış:)
bizde bugün dışarı çıkıp, bi dolaşıp alışveriş yapar geliriz diyoduk
ama sabahtan beri katlamalı perdeleri ütüleyip takarken helak olduk
bu arada diğer ütüleride yaptım tabi
eşim deseniz of puf benden çok yoruldu:)
kaldık öle, şimdi dışarı çıkmayı hiç yemiyo walla:)

sizin kayınvalidelerinizi okudukça ben sinir oluyom , nası bu enerjiyi buluyo bu insanlar anlamıyorum
Allah yardımcınız olsun
benim kayınvalidem çalışıyo, iyidir de kendisi
doğumda sabah gelip akşam dönücekmiş 4,5 saatlik yol
bi gün izin alabilirim demiş, hafta sonu gelirim tekrar demiş
bende eşime dedim kendisine nası uygunsa öle yapsın, benim için sorun yok
eşimde mutlu, bende, eminim kayınvalidemde
zormu Allah aşkına bunu yapmak ya
kadın böle yaptıkça zaten ben istemiyorum diyemiyorum ki
bana zararı yok çok şükür, öle olunca kendiside saygı görüyo, geçinip gidiyoruz
inşallah bundan sora da böle devam ederde, bu günleri aramam:))

kız voltaj kayınvalidesinin yaptığı belli olmuş mu ben onu anlamadım
litven b12 eksikliği olanları da düşün, çok kırıldım

Slm kizlar. Bende dunden beri prensesimin neyi var neyi yok hepsini yikadim. Sabah 9dan beride utuyle besigi yerlestirmekle ugrastim bitti cok sukur. Ama daha bi suru kiyafet battaniyeler falan var. Amaa pilim bitti sanirim :))

Hayatım asla ağlama.uzme kendini bu tarz muamelelerden ötürü.inan o kadar yazık ki gençliğine neşene yaşayacağın seyleri erteletme.ben cok ağladım ve gördüm ki faydasiz ve su anda etrafımda pervaneler.esinede yazık ama ne mutlu ki farkında ezmiyor sukur.sen ılerde yavrun olunca göreceksin ki anne baban bile gonlunde Cook ılerde bir yerde.kaldı ki kaynana.sen mutlu ol o kaynanana yeterde artar bile
Âmin canım Allah razı olsun.zaman gecikmistir birde o tür seylerin ici alınır onu bilmiyorlar galiba:)o tür seyler insanın ustunde birebir kalmadikca yenip icilmedikce kalmaz.bana sorsaydı söylerdim kadına:))annem korkar boyle seylerden ama enişteme gösterecek ilahiyatçı anlar az cok ama niyeti bilmeyince bulunur mü bilemem.
kız voltaj kayınvalidesinin yaptığı belli olmuş mu ben onu anlamadım
litven b12 eksikliği olanları da düşün, çok kırıldım
Cook afidirsin sekerim,
Bizimki anneme dan diye getirip söyleyince annem cok asiri agresiftir.hemen kadına hesap sormuş .bir kac kez anneme teklif etmişti zaten.
Cok anormaller bacı,damadın abisi psikolojik rahatsız ilaçlarından bizim damada da içirmiş kadın sakinlessin diye.gerisini var sen duşun.

anladım şimdi:)
Allah yardımcısı olsun kardeşinin
bişe sorcam, cahilliğimi mazur görün:)
bu tarz şeyler kişi inanmayınca tutmazmış diye bişe duymuştum, doğrumu ki?

ne güzel :) ellerine sağlık. Ben arasam da bulamam malzeme, bulsam yapabilir miyim acaba? Aslında eğlenceli olur hem de daha kıymetli el emeği :) fotoğraflarını paylaşırsan çok sevinirim :)

canım ben malzemelrı ınternetten sparıs verdım.gelsın dıe dort gozle beklıorom kendım yapıcm kınamızdada kendımız yapmıstık cok eglencelı oluyo hemde dedıgın gıbı el emegi.baska bıseyın yerını tutmuo

Kızlar çantalara ne koydunuz ben bı turlu hazırlayamıyorumbıde karar veremedım pramature kıyafetmı koysam normal hastane cıkıslarınımı

anladım şimdi:)
Allah yardımcısı olsun kardeşinin
bişe sorcam, cahilliğimi mazur görün:)
bu tarz şeyler kişi inanmayınca tutmazmış diye bişe duymuştum, doğrumu ki?

Âmin .
Evet evet iyi biliyorsun ne cahilliği uyanık seni
Bizim kiz görünce korkmustur ne acaba diye yemistir kendini:)))
Bende cok rahat davranıyorum bu konularda Rabbim esirgesin artık cok mü gereksiz görüyorum inanmadigimdan mı acep

öle dicektim ama yanlış bişe demiym diye sordum önce
bende hiç inanmıyorum öle şeylere
tek işe yarıyo, yapmaya çalışanlara günah yazılıyo bence, kara kalplerini daha da karartıyo
genede Allah bilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…