2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canlarım bi yandan yemek yapıorum

bi yandan ewi az bişe toparlıorum

annem de geleceği için çarşafları fln hazır edeyim de kociş gelince serelim

o yüzden yazamıorum sizlere ama aklım burda

canlarım bi yandan yemek yapıorum

bi yandan ewi az bişe toparlıorum

annem de geleceği için çarşafları fln hazır edeyim de kociş gelince serelim

o yüzden yazamıorum sizlere ama aklım burda

yorma kendini:) acilma durumun ne oldu en son nisanim geldi demistin durmustur insallah?

He bacı he,
Ne sok yasadım anlatamam.yanindaki sarı kiz soğuk ama mazbut.
Dr sen bunla yetinme birde 4 d de yüzünü görünce sevdi Oyy maşallah burna bak annesi vs dedi bende sirtustuyum ya dilim boğazıma akti
Eşimde diyor yok gülüm sen yanlış anlamissindir o ölçü falan aliyordur:)))
Geneli artık hemen hemen her hastane yapmamaya başladı
Zaten ben spinal istiyordum ama tetikte de genel Dursun.kiz kordon bağlanacak bilmem ne ben o kadar beklerken sıkıntıdan çatlarım.
Bari elisi vs alsam yanıma
Bebeci gelerse gelerim

oyy maşallah.. benim kuzuda seninki gibi
hemen hemen aynı şeyleri işitmişiz.. benim ki de 39 hafta ile uyumlu çıkıyor.. sezeryan için geçen gidişimde kesin demiştik zaten.. haftaya gittiğimde de anestezi vs işleri için görüşücez.. ama benim genel olcak.. doktorum epidurali pek tercih etmiyor..
bizimde aksi bir durum olmadıkça 28 mart sezeryan günümüz.. 39. hafta o gün bitip 40 başlıyor.. son 2 haftamız..
izne de ayrılman iyi olmuş.. bol bol dinlen dicem ama zor.. öyle çok ıvır zıvır işler çıkıyor ki..

oyyii özledim Ankarayı, evimi..
annem pek iyi bakıyor sağolsun.. arada babamla atışıyoruz.. o da eskiden beri sever beni kızdırmayı.. bende onu tabii..
cumadan beri eşimde burda.. çarşamba dönücek, haftaya işleri toplarlayıp yine gelicek inşallah..
doktorum iyi çok şükür.. biraz soğuk duruyor ama hiç aklımda bişey kalmıyor yanından çıkarken.. muhtemel tarihimiz de 28 mart aksi bir durum olmaz ise..
sen Ankarada dr nereye gidiyorsun?

oyy masallah tosun etmissiniz yavrulari benimki ne kadar oldu acep en son 32 de soylemisti bidaha soyler mi bilinmez 28 martami gelecek simdi bebeler cok az kaldi yahu

Chosy si si si.
Kiz nerdesin sen ben mı görmedim ne oldu?
Dr falan mı gittin.

Tuncss haydi gecmis olsun insallah.
Maşallah alicana:)

saol canımmmm
Alican tam Alican olmuş annem her akşam protein bombardımanına tutuyor beni.. son günlerde diyordum zaten bu çocuk semirdi diye.. dediğim de çıktı

oyy masallah tosun etmissiniz yavrulari benimki ne kadar oldu acep en son 32 de soylemisti bidaha soyler mi bilinmez 28 martami gelecek simdi bebeler cok az kaldi yahu

bi aksilik olmaz erken gelmeye kalkmazsa 28i sabahı bizim iş tamamdır
günler bitti gitti işte..

Kiz tuncss ne yedirdi askolsun sana hemen bu aksam söyle iki uç anne bebis zayıf dedi durdu.
O bebek çıkınca varya ay karnın ne rahatlıyor ne yer kaplamış ne rahatsızlık vermiş:))
Ben sanırım artık doğurmayı isteyeceğim
Uç hafta daha sıkayım dişimi

Kizz diyeceğimi unuttum
TuncS "annesinin minik tırtılı "
Bu ileti senin için artik cok anlamsız olmalı
Anasının paşası
Anasının koçu neyim yap

kızlar bende bu çerçeveden almaya karar verdim. eşim illaki bu olsun oğlum muradına ersin diyor. sizce nasıl?
Eki Görüntüle 654217

Cokkkkkk tatlı ya :)) bunu al bunu al

Yaz rahatla sekerim.. Valla söyle kimse kimsenin derdinden anlamıyor.. Birikimin var sanıp rahat olmasınlar.. Söyle bence

Tepeciklerin kralı cikiyo göbeğimde bir o yandaaaaaaa bir bunyandaaaaa hoooppp .. Bu arada bı de makatta acı hissi var voltaj bu belirtiden bahsetmisti...benim dogum yakın (

Tutun kollarımdan düşerim şimcik,
Haa mezos kandirikcisi hani evi silecektin de kokuya bakacaktin hihhhh
Kaynanaya itele ısı, yok mis kokacak bilmem ne havalara bak.

Voltajimmm sildi kv evi ayyyy kokusuna o da mest oldu... Ne bu sampuan mi dedi misler gib koktu..
Annem de geldi ama kiyamam gripti uçak kulakları tıkamış beynim patliyo diyo yatıyor..
Kv börek sarıyor şimdi dogum zamanı için.. Evde hep tek olduğumuz için bu kalabalık tuhaf geliyor :))

Son düzenleme:

Kizz diyeceğimi unuttum
TuncS "annesinin minik tırtılı "
Bu ileti senin için artik cok anlamsız olmalı
Anasının paşası
Anasının koçu neyim yap

ayyy voltaj geberdim gülecem diye.. Allah da seni güldürsün..
ben kelebek delisiyim.. kelebek fotoğrafları çekiyorum.. hep tırtılım diye seviyorum oğlumu.. babası da aynı şeyi diyor.. çocuk tırtıl değil ki dombili deyip duruyor
anneme gelinceee, her akşam et ve et ürünleri, sabahları yumurtalar.. ben zaten kırmızı et manyağıyım.. babam da eski et tüccarlarından ehh malum etle büyümüş bir insan olarak.. her türlü et ürününü keyifle tüketiyorum.. annem de sağolsun her akşama bişey pişiriyor.. babamda sabahları yumurtamı sütümü peynirimi hazırlıyor.. burası süper valla.. bakım pek iyi.. nasıl bırakıp evime gidicem diye şimdiden kara kara düşünüyorum
tırtıl olayını koç paşa olarak değişsen hakketen fena olmayacak gibi

Tepeciklerin kralı cikiyo göbeğimde bir o yandaaaaaaa bir bunyandaaaaa hoooppp .. Bu arada bı de makatta acı hissi var voltaj bu belirtiden bahsetmisti...benim dogum yakın (

yaa benim tepeler koldan bacaktan popodan oldumu anlıyorum.. bu seferkiler bi tuhaftı.. doktor rahim hazırlık yapıyor normal dedi..
o makattaki hiç bende daha çok ama benimde o kemiklerde ağrım çok oluyo.. bacaklarımı kapatamıyorum.. bugün dr eğer doğumdan sonra geçmezse ortopediye yönlendiririm dedi.. yürüyemediğimi görünce acıdı herhal halime..

ne güzel yardım ediyo kaynanacııın.. elleri dert görmesin..
bende bu hafta yufka alıp börek sarcam, gelen gidene ikram eder annem.. tabii ben yufkaları alırım sarma eylemi bana kalmaz gibi duruyor.. daha şimdiden her akşam gelen giden.. herkes beklemede..

canım insan duyunca bile heyecanlanıyor... ne güzel yaaa....
28 mart'ta dilem ve sen... başka olur mu acep??

ben ankara'da Mehmet Ergeneli'ye gidiyorum... bekarken de ona giderdim.. yaklaşık 10 yıldır doktorum... çok memnunum...
tek zor kısım tamamen özel olacak olmam... devlet memuruyum ama malesef anlaşmalı yerler uygun değil.. Allah izin verirse doğum Güven hastanesinde olacak...

eveeet hazır vakit bulmuşken hastanede dağıtacaklarımızı ve mevlüt için düşündüğüm çerçeveyi paylaşayım dedim..

bu kavanozlarımız :))

bu sularımız :))

bu çerçeveden de mevlüte yaptırıcam..

çerçevelere gücüm yok valla.. yoksa onları da kendim yapacaktım ama sanırım onu hazırlatacağım..

hmm biraz tuzlu olcak sana ama olsun sağlıkla kavuş da bebeğine..

heyecan fena vallahi.. 16 gün sonra uyanıcam ve yepyeni bir hayatım olacak..

arkadaşlar meraba.. sizlere bi sorum olacak bende 34hafta 2 günlük hamileyim. doğum nisanda olacak sorum şu birkaç gündür mide bulantısı yaşamaya başladım acaba aynı şeyi yaşayan arkadaşlar var mı? merak ettim..

hmm biraz tuzlu olcak sana ama olsun sağlıkla kavuş da bebeğine..

heyecan fena vallahi.. 16 gün sonra uyanıcam ve yepyeni bir hayatım olacak..

evet canım baya tuzlu olacak ne yapalım karşılayacağız artık... 8000 gibi...
yepyeni bir hayat gerçekten di mi yaaa... ne ilginç geliyor insana... iki kişiyken birden üç olacağız.... :13:
hayatımızı vereceğiz... çok değişik bir duygu..

çok güzel olmuş bunlar....çerçevesi de pek şirin olacak... Allahım hayırlı, sağlıklı günler nasip etsin canım...
tatlım sen etiketleri nerede bastırmıştın??

Son düzenleme:

arkadaşım sgklı olmasına rağmen 5000 ödedi hastaneye.. çok da fark yokmuş yani

tasarımları arkadaş yaptı, baskıyı da tanıdık matbaadan aldık..
çerçeve için çok kararsızım.. yarın eğer eşimi ikna edebilirsem bi götürücem, gözümüzle görüp birlikte seçelim istiyorum ama o pek dahil olmuyor bu konulara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…