- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
canlarım bi yandan yemek yapıorum
bi yandan ewi az bişe toparlıorum
annem de geleceği için çarşafları fln hazır edeyim de kociş gelince serelim
o yüzden yazamıorum sizlere ama aklım burda
He bacı he,Hadi bee, kıss o doktor nasıl bu kadar ilgi gösterebiliyor, varmıymış öyle bir potansiyeli onun :) içindeki saklı cevheri çıkarmış sana demek kikıymetini bil valla
Hem senin hastanen genel anestezi de yapmıyor, sen de gel medipole, bebeci de gelsin hep birlikte doğuralım orda
merhaba kızlar. bugün kontrolüm vardı. oğlum 3.550 olmuş. 50 cm boy. baş çevreside 40. haftayla uyumlu. doktorum bana bu bebek iri normal doğumun çok çok zor olur dedi. bende hemen sezeryan olsun o zaman dedim. tamam o zaman sana gün verelim dedi. anestezi uzmanıyla görüştürdü. anestezi uzmanıda bir takım testler istedi. sorular sordu. spinale karar verdik. doktorum 28 marta sabah 9 a sezeryan günümü verdi. ay çok heyecanlıyım. inşallah oğluş o tarihe kadar gelmeye kalkmaz. bu arada iznime de bugün itibariyle ayrıldım. oh evdeyim artık.
canım çok güzel çıkmış herşey ne güzel.. 41 kere maşallah..
eee ana gibi yar olmaz diye boşa demiyoruz...
doktorun iyiyse hastaneye çok bakma... ebenin dediği doğru...max 2 gece inşallah...
işi gücü de boşver zaten anacığının yanındasın o herşeyi halleder senin için...
sen dinlenmene bak... tabi kafana da hiçbir şey takma.. kulağının birini kapat...
haftaya şöyle güzel bir tarih versin inşallah doktorun...
biz de sizi öptük efendim... Ankara'dan kucak dolusu sevgiler...
laterne, temmuz, voltaj,dyteda vee diğer sevgili anneler..
biz şimdi eve geldiiikkk.. doktor teyzemiz bi güzel baktı bize.. nst çektik.. çok çok azıcık sancımız çıktı o da normal dedi.. tepecikler kasılmalarmış ama rahim kendini hazırlıyor korkma dedi.. aşağıdaki kemikteki ağrı çok zorluyordu parol alabilirsin dedi.. günde 4 taneye kadar müsade var dedi.. magnezyumu kesmiştik onu yeniden iç dedi.. haftaya kadar.. tepecikler beni korkutunca rahatlatır o dedi..
en son 25inde gitmiştim şubatın.. 15 gün filan olmuş.. bebiş 600 gram almış.. ben hiç kilo almamışım.. doktor bu sefer kiloma laf etmedi.. bebiş içinde nasıl beslendin böyle dedieee ana evi işte güzel bakılıyorum burda dedim.. belli belli dedi.. maşallah oğluma 3500 gram olmuş.. boyu da 50 cm hastanede nst için sıra beklerken odaları gezdim.. hiiiç sevmedim.. ebe çok tatlıydı, temelli kalmıcan ya max 2 gece gaz çıkarırsan 1 gece rahat ol dedi..
haftaya pazartesi yine kontrol var.. ameliyat için artık gün alıcaz.. doktorum son ana kadar ne kadar fazla içerde durursa o kadar iyi dedi.. ciğer gelişimi için bu çok önemli dedi.. kilo konusunda kendime güveniyorum +- 100 gram şaşar.. bu bebek iri bir bebek olacak dedi ve sonra bana bakıp, sizden de minik bişey çıkmazdı deyip ilk kez espri de yaptı
işte böyle.. şimdilik bol bol uzanıp dinlenicez.. iş güç, çok yürümek yasak.. ayaklar uzatılacak yatılacak dedi..
içim rahatlamış şekilde çıktım eve geldim..
teşekkür ederim hepinize..
öperim sizleri de minnak yavrularınızı da..
merhaba kızlar. bugün kontrolüm vardı. oğlum 3.550 olmuş. 50 cm boy. baş çevreside 40. haftayla uyumlu. doktorum bana bu bebek iri normal doğumun çok çok zor olur dedi. bende hemen sezeryan olsun o zaman dedim. tamam o zaman sana gün verelim dedi. anestezi uzmanıyla görüştürdü. anestezi uzmanıda bir takım testler istedi. sorular sordu. spinale karar verdik. doktorum 28 marta sabah 9 a sezeryan günümü verdi. ay çok heyecanlıyım. inşallah oğluş o tarihe kadar gelmeye kalkmaz. bu arada iznime de bugün itibariyle ayrıldım. oh evdeyim artık.
Tuncss haydi gecmis olsun insallah.
Maşallah alicana:)
oyy masallah tosun etmissiniz yavrularibenimki ne kadar oldu acep en son 32 de soylemisti bidaha soyler mi bilinmez 28 martami gelecek simdi bebeler cok az kaldi yahu
kızlar bende bu çerçeveden almaya karar verdim. eşim illaki bu olsun oğlum muradına ersin diyor. sizce nasıl?
Eki Görüntüle 654217
sağol cnm iyi olmaya calışıyorum. Ağrılarım artmaya başladı stresdearttı tabi benim akıllı kocişde badana boya yapmaya kalkıştı kış günü acacip pislik icindeyim bunalıma girdim valla kv.denin hicblr sorunu gormezden gelmeside cabası oldu hergün ağlama kırizine giriyorum işten çıkmam baya zorluyor bizi aileme söylemeyi düşünüorum belki kv anlarda elini cebine atar .. Bende dert bitmez uzun zamandır canınızı sıkmamak için yzmıyordum ama bugün patmadım. Kusura bakmayın..
karnımda yer yer tepecikler oluyor bugün.. netten baktım da şimdi bunlar kasılma imiş.. stres oldum bi an.. dün gece de aşağıda çok sancım olmuştu.. kuzenim kadım doğumcu onunla konuşmuştum.. git nst iste demişti.. kasılmalar başlamış olabilir demişti.. şimdi hemen giyinip çıkacağım.. doktor hastanede iken gidip bir baktırsam iyi olcak sanırım..
Tutun kollarımdan düşerim şimcik,
Haa mezos kandirikcisi hani evi silecektin de kokuya bakacaktin hihhhh
Kaynanaya itele ısı, yok mis kokacak bilmem ne havalara bak.
Kiz tuncss ne yedirdi askolsun sana hemen bu aksam söyle iki uç anne bebis zayıf dedi durdu.
O bebek çıkınca varya ay karnın ne rahatlıyor ne yer kaplamış ne rahatsızlık vermiş:))
Ben sanırım artık doğurmayı isteyeceğim
Uç hafta daha sıkayım dişimi
Kizz diyeceğimi unuttum
TuncS "annesinin minik tırtılı "
Bu ileti senin için artik cok anlamsız olmalı
Anasının paşası
Anasının koçu neyim yap
Tepeciklerin kralı cikiyo göbeğimde bir o yandaaaaaaa bir bunyandaaaaa hoooppp .. Bu arada bı de makatta acı hissi var voltaj bu belirtiden bahsetmisti...benim dogum yakın(
oyyii özledim Ankarayı, evimi..
annem pek iyi bakıyor sağolsun.. arada babamla atışıyoruz.. o da eskiden beri sever beni kızdırmayı.. bende onu tabii..
cumadan beri eşimde burda.. çarşamba dönücek, haftaya işleri toplarlayıp yine gelicek inşallah..
doktorum iyi çok şükür.. biraz soğuk duruyor ama hiç aklımda bişey kalmıyor yanından çıkarken.. muhtemel tarihimiz de 28 mart aksi bir durum olmaz ise..
sen Ankarada dr nereye gidiyorsun?
canım insan duyunca bile heyecanlanıyor... ne güzel yaaa....
28 mart'ta dilem ve sen... başka olur mu acep??
ben ankara'da Mehmet Ergeneli'ye gidiyorum... bekarken de ona giderdim.. yaklaşık 10 yıldır doktorum... çok memnunum...
tek zor kısım tamamen özel olacak olmam... devlet memuruyum ama malesef anlaşmalı yerler uygun değil.. Allah izin verirse doğum Güven hastanesinde olacak...
hmm biraz tuzlu olcak sana ama olsun sağlıkla kavuş da bebeğine..
heyecan fena vallahi.. 16 gün sonra uyanıcam ve yepyeni bir hayatım olacak..
eveeet hazır vakit bulmuşken hastanede dağıtacaklarımızı ve mevlüt için düşündüğüm çerçeveyi paylaşayım dedim..
Eki Görüntüle 654752
bu kavanozlarımız :))
Eki Görüntüle 654754
bu sularımız :))
Eki Görüntüle 654755
bu çerçeveden de mevlüte yaptırıcam..
çerçevelere gücüm yok valla.. yoksa onları da kendim yapacaktım ama sanırım onu hazırlatacağım..
evet canım baya tuzlu olacak ne yapalım karşılayacağız artık... 8000 gibi...
yepyeni bir hayat gerçekten di mi yaaa... ne ilginç geliyor insana... iki kişiyken birden üç olacağız.... :13:
hayatımızı vereceğiz... çok değişik bir duygu..
çok güzel olmuş bunlar....çerçevesi de pek şirin olacak... Allahım hayırlı, sağlıklı günler nasip etsin canım...
tatlım sen etiketleri nerede bastırmıştın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?