arkadaşlar meraba.. sizlere bi sorum olacak bende 34hafta 2 günlük hamileyim. doğum nisanda olacak sorum şu birkaç gündür mide bulantısı yaşamaya başladım acaba aynı şeyi yaşayan arkadaşlar var mı? merak ettim..
arkadaşım sgklı olmasına rağmen 5000 ödedi hastaneye.. çok da fark yokmuş yani
tasarımları arkadaş yaptı, baskıyı da tanıdık matbaadan aldık..
çerçeve için çok kararsızım.. yarın eğer eşimi ikna edebilirsem bi götürücem, gözümüzle görüp birlikte seçelim istiyorum ama o pek dahil olmuyor bu konulara :)
yaa benim tepeler koldan bacaktan popodan oldumu anlıyorum.. bu seferkiler bi tuhaftı.. doktor rahim hazırlık yapıyor normal dedi..
o makattaki hiç bende daha çok ama benimde o kemiklerde ağrım çok oluyo.. bacaklarımı kapatamıyorum.. bugün dr eğer doğumdan sonra geçmezse ortopediye yönlendiririm dedi.. yürüyemediğimi görünce acıdı herhal halime..
ne güzel yardım ediyo kaynanacııın.. elleri dert görmesin..
bende bu hafta yufka alıp börek sarcam, gelen gidene ikram eder annem.. tabii ben yufkaları alırım sarma eylemi bana kalmaz gibi duruyor.. daha şimdiden her akşam gelen giden.. herkes beklemede..
sanırım benden başka mide bulantısı yaşayan yok :)
bizim doktor+anestezi+Güven hastanesi+refakat = 8000 gibi... şimdilik görünen bu bir aksilik olmazsa tabi...:18:
sgk'lı medicana ve hrs var. 1000-1500 TL fark ediyor. ama onlarda yeni doğan ünitesi, kan bankası falan yok..
benim doğduğum hastanede Güven... bakalım hayırlısı artık...
tasarımlar çok güzel ilk gördüğümde çooook beğenmiştim zaten...
bende office 1 store'da bastırırız diye düşünüyorum.. bakalım kısmet artık....
bence çerçeve çok güzel ama belki gittiğinde daha farklı şeyler bulursun... kocişleri bu konuda ikna etmek zor.. benimki de ben anlamam sen ne istiyorsan onu yap diyor...
Sevgili anneciklerim doktor amcamıza gittik yaramazlık yapıyo bizim kız doktordan önceki günlerde hareket etmeyip beni endişelendiriyo doktor u gördüğü anda başlıyo oynamaya tabi sonrasında dayaramaz kızım :))) bu arada çok sağlıklı gözüküyo herşeyi :)
Kızlar merhaba,
Biz geldik, olmadı bize çıkmadı evOlsun kısmetimizde yokmuş demek ki hayırlısı artık.
kızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur
Hepsi olur gider canim sen saglikla kucagina al da , bizi de habersiz birakmamaya calis insallah rabbimin iznoyle saglikla kucagina alirsinkızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur
kızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur
Ben cok duygulandim,
34+3 te suyu bitti alındı benim zehramda.
Sende 34+ dasın galiba.
Özellikle dua edeceğim.seni ben birebir yaşıyor ve anlıyorum canım benim...
Umutege
Hayatım herseyi koymussun fazlasıyla
Kendine bardak veya kupada koy birde şey varya hani el temizleme jeli ondan alıp koyarsan gelene gidene yaklaşana kolonya gibi sık dalcinmasinlar bebeğe.birde pet bardak gs koyarsan gelen giden suydu vs icmek için .
Anakucagi vs zaten koyarsin.sua dağıldım aklıma bunlar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?