2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende de var canım... özellikle sabahları oluyor... genelde bulantıyı kesen ilaç içiyorum.. bazen de çubuk kraker ile geçiştiriyorum...

bu haftalarda normalmi acaba benim sabah akşam farketmiyor.. neyse en azından tek olmadığımı bilmek güzel :) teşekkür ederim cevabın için hayırlı doğumlar herkese..

bizim doktor+anestezi+Güven hastanesi+refakat = 8000 gibi... şimdilik görünen bu bir aksilik olmazsa tabi...:18:
sgk'lı medicana ve hrs var. 1000-1500 TL fark ediyor. ama onlarda yeni doğan ünitesi, kan bankası falan yok..
benim doğduğum hastanede Güven... bakalım hayırlısı artık...
tasarımlar çok güzel ilk gördüğümde çooook beğenmiştim zaten...
bende office 1 store'da bastırırız diye düşünüyorum.. bakalım kısmet artık....

bence çerçeve çok güzel ama belki gittiğinde daha farklı şeyler bulursun... kocişleri bu konuda ikna etmek zor.. benimki de ben anlamam sen ne istiyorsan onu yap diyor...

Tuncs bende yürürken cok zorlanıyorum çöktüğüm yerden yardimla kalkıyorum bı de iki gündür feci sırt ağrım var (

sanırım benden başka mide bulantısı yaşayan yok :)

Benim bı sonraki aşamada var canım sadece bulanmakla kalmıyorum sabahları ve yemeklerden sonra fenayim

Edacim epey tuzluymus seninki Allah kolaylık versin :))

Egomegoooo gelmiş :) hosgelmis :)

Tuncs bana bı kavanoz ayır Ada' ya gelince alicam bak bayildimmmmm

Son düzenleme:
Sevgili anneciklerim doktor amcamıza gittik yaramazlık yapıyo bizim kız doktordan önceki günlerde hareket etmeyip beni endişelendiriyo doktor u gördüğü anda başlıyo oynamaya tabi sonrasında da yaramaz kızım :))) bu arada çok sağlıklı gözüküyo herşeyi :)

Maşallah

Bu kızlarımız hepsi yaramaz olacak belli ki.. Cok şükür ki iyiymis bebecigin

kızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur

Haydii kizlar doguma :))
Benim ayin 20 sinde medilifetaki doktorumla randevum var bana derse ki normal olmaz sezeryan tarihi belirleyelim o zaman medipolden hemen randevu alicam sezeryan olacaksa medipolde olsun icim daha rahat olur o hastanede

Allah yardimciniz olsun canim, saglikla kucagina al insallah kizini...

Hepsi olur gider canim sen saglikla kucagina al da , bizi de habersiz birakmamaya calis insallah rabbimin iznoyle saglikla kucagina alirsin

slm kızlar herkes iyidir inşallah
benim için günler artık çok yorucu geçiyor yemek yaparken yoruluyorum resmen
az kaldı hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı
bugün çantamızı hazırladık sonunda.iki tane çantamız oldu biri benim biri oğlumun tıkabasa dolu çantalar içine koyulacak birkaç parça daha var ama çok mu koydum ne
bir 10 nu hastane seti
5 li hastane seti
1 tane tulum
3 tane çıtçıtlı badı
3 battaniye biri kundak şeklinde olandan
3 çift çorap
2 patik
2 tane yelek
6 tane ağız mendili
3 tane ter bezi
pişik kremi
ıslak mendil
biberon-emzik
tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü
bir tane ince yastık
25 tane bez
tarak setinide koydum her ihtimale karşı

kendim için
3 pijama takımı
2 tane sabahlık
2 tane gecelik
3 çorap
2 tane emzirme südyeni
1 tane emzirme atleti
3 tane iç çamaşırı
3 tanede tek kullanımlık iç çamaşırı
banyo havlusu
3 tane el havlusu
3 tane minik havlu
loğusa tacı-saç tokası-ayna tarak-makkaj malzemeleri-diç fırçası-macunu

eksik kalan şampuan ve terlik ve çıkarken giyiceğim kıyafetler onlarıda koyunca tam olacak,
birde eşim için pijama takımı
acaba unuttuğum birşey var mı:26:

göğüs koruyucu krem ve göğüs pedi de koydum
koymam gereken birde ped var sanırım:26:

Son düzenleme:

Ben cok duygulandim,
34+3 te suyu bitti alındı benim zehramda.
Sende 34+ dasın galiba.
Özellikle dua edeceğim.seni ben birebir yaşıyor ve anlıyorum canım benim...

Umutege
Hayatım herseyi koymussun fazlasıyla
Kendine bardak veya kupada koy birde şey varya hani el temizleme jeli ondan alıp koyarsan gelene gidene yaklaşana kolonya gibi sık dalcinmasinlar bebeğe.birde pet bardak gs koyarsan gelen giden suydu vs icmek için .
Anakucagi vs zaten koyarsin.sua dağıldım aklıma bunlar geldi.

canım dualarımız seninle ve prensesinle olacak;Rabbim hep hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
eksiklere hiç takılma tatlım,kızını sağlıkla kucağına aldığında eminim tek eksiğin prensesinin olduğunu hissedeceksin :)
Allah yardımcınız olsun..

Ben cok duygulandim,
34+3 te suyu bitti alındı benim zehramda.
Sende 34+ dasın galiba.
Özellikle dua edeceğim.seni ben birebir yaşıyor ve anlıyorum canım benim...

canım bende 34+2 bugun sezaryana girdiğimde 34+4 olacak kısmetse.nasıl kaç kilo doğdu zehran küveze girdimi ben çok stres yaptım ya sütüm gelmezse daha çok erken

tatlım arkadaşların ne güzel bir kutlama hazırlamışlar senin için,bayıldım bayıldım
az önce eşime;oğlumuz doğduğunda eve geleceğimiz de pastahaneye gidecek kadar iyi olursan böyle pasta yaptır
diye gösterdim senin resimleri

kağıthavlı vs koyucam zaten canım bardak da koyarım kolanya da koydum
ama temizleme jeline gerek yok bizim sanmıyotum hsateneye birilerinin geleceğini hafta içi olursa eğer doğum.
benim ailem yakınımda değil zatenannemle babamın gelip gelmeyeceği bile belli değil.eve gelinir bizde daha çok.
sağlık olsun ben hayırlsısıyla kucağıma alayım oğlumuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…