2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Biraz zor artık doğuma bile zor gelir o hem hangi yüzle gelmeye cesaret edersede bundan sonra aramızda olacak mesafe sayesinde 1 günde kaçırırım ben onu bakalım 9 aylık hamileyken beni böyle sıkıntıya sokmak neymişşş elbet bende doğurup normal hayatıma döneceğim Allah kısmet ederse ama bu yaptığını hiç unutmicam

Ben mergen ve ersnili sora sora alışkanlık haline getirdim.
Perilous ve gulimiere hic denk gelmiyorum
Bugun ve dun zalzupuda göremedim
Zaten artık kim online kim offline bilemiyorum
Egomego dersen topuğuna sktiracak
Bende nöbet tutmaktan bihal oldum
Yordunuz beni meraklandirdiniz
Bende kaybolacağım

Tutun kollarımdan düşerim şimcik,
Haa mezos kandirikcisi hani evi silecektin de kokuya bakacaktin hihhhh
Kaynanaya itele ısı, yok mis kokacak bilmem ne havalara bak.

Bebecim bnm doktorum 80li, seninkinden 1 yaş daha küçük bi de ama çok ilgili,güleryüzlü. Özellikle de son haftalarda çok ilgileniyor benimle. Bakalım doğumda da inşallah bir sıkıntı olmaz, normal olması için o da elinden geleni yapar.

Canım çok sevindim sizin adınıza, Allah dualarını kabul etti. İnşallah işinden çok memnun kalır, uzun yıllar devam eder yeni firmasında.

Kızlar merhaba,
Biz geldik, olmadı bize çıkmadı ev Olsun kısmetimizde yokmuş demek ki hayırlısı artık.

Mutlaka bir hayır vardır canım, sakın üzülme. Uygun zaman değilmiş demek ki sizin için.

kızlar ya konusmak için daha cok erken ama bebişlerinize 40 mevlüdü yapacak mısınız? yapacak olanlara sorayım ne dağıtmayı planlıyorsunuz yiyecek anlamında?

Bizde de mutlaka mevlüt yapılır canım, tavuklu pilav-ayran-tatlı yada gün formatında kek-börek-çörek yapmayı düşünüyoruz annemle. Şerbet de her türlü ikram edilir bizde. Şerbet bardaklarına takmak için süsleri de haftasonu aldım, çok tatlı oldular :)

Hepsi çok tatlı, çok güzeeel, bayıldııımm.
Çok şanslısın canım, uzakta olmana rağmen etrafında güzel yürekli insanlar var demek ki.

Parfeeee gonşumm,
Kiz beri bak,bu kazmalar işitme testi yapmiyormuş saglık ocağı dedi bu haftaki kontrolde ince detayına soracağım.senin orda yapılıyor muymus?
Birde dogum fiyatı ne diyor,
Bende oraya geçiş yapabilirim ama esimsiz gidemem,otobusle vs gidersem ancak giderim ve ben hic istanbulda otobüse binmedim calinmaktan korkuyorum

Hiiiç korkma gonşucuğumm, eminönü ve mecidiyeköye giden bütün otobüsler geçiyor hastanenin önünden.
Tam önüne durak yapmışlar zaten ama dönüşte sıkıntı, taksiye binmen daha mantıklı olur çünkü durak karşıda hürriyetin önünde, yürümeye kalkarsan gerçekten çalınabilirsin :) etraf pek tekin gözükmüyor çünkü.
Normal doğum 550tl, sezeryan 1250tl ama bu fiyatı aylar önce almıştık, şimdi değişmişmidir bilmiyorum.
İşitme testini de yapıyorlarmış, kursta ebe bahsetmişti.

kızlar ya sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
beni bir bankadan yarın iş görüşmesine çağırıyorlar
hamile olduğumu doğum yapacağımı uzun bir süre işe başlamayacağımı da biliyorlar
banka merkezde biz ilçe de oturuyoruz
sadece 1 kişi alınacakmış ve çok iyi bir referans istiyorlar.
o konudada çalıştığım yerden dolayı sıkıntım yok.
çalışmayı çok istiyorum ama oğlumu nasıl bırakırım ki ben şimdi
bi de bizim merkeze taşınma durumumuz yok izin verilmiyor
off ya ne için dua etsem bilemedim:26:

Sagol canım,
O otobüsler nerden kalkıyor bakayım once evin reyizi ne der nabzını yoklayim bir.
Bugun asm den aradılar dediler gittiğiniz hastanede yok işitme testi anamm ne sinirlendim.ama doğru mü bir sorayım .
Medipolde gecen komşu normal yaptı cok memnun kalmıştı.
Aslında benim Dr da tam yeni yeni ısınmıştı bana voltajcim hosgeldin vs diyordu karnimdaki jeli temizleyip kaldırıyordu falan birde odası vs değişmişti önceki ay usg si vs 4 d idi.
Birde nst de ebe geldi o bağladı oda cok sicakkanliydi ama beni oraya guvendirmeyen birşeyler var seziyorum
Doguma aylar evvel normal 700 sezaryen 800 Yada 850 demişti.simdi ne alem bilmiyorum malum cok dogum yapan oluyor artık orda.
Amaann karman corman birseyler.

Kizzz onlar neyy
Bende istiyorum beybişovir neyim.
Allahım picaklan pastabasi poz vermiş birde ,
O yerde ki emzirme yastığı mı cok merak ettim kiz.Lila kutulu.

Maşallah canlar... hepimizden böyle güzel haberler gelsin inşallah...

Ne güzel canım annen gelince rahat edersin... malum ana gibi yar olmuyor...

bu haftalar bebeğin ölçüm oranlarından çıkan boy/kilo oranlarına göre belirleniyor tatlım....

canım bebiş iyi ya kilosuna bakma.. Allahım sağlık versin...
işler için kendini çok fazla yorma... herşey olacağına varıyor.. bebişin ve senin sağlığınız daha önemli..

oluyor canım... telaş etme... ama çantanı da hazırda bekletmende fayda var... sonuçta kendin hazırlarsan için daha rahat eder...

sağol canım... herşeyin hayırlısı...

canım burada birbirimize anlatıp rahatlıyoruz... eşim başta ne yazıp duruyorsun diyordu ama insan kendi dertlerini ve ortak konularını paylaşabileceği kişileri kolay kolay bulamıyor...iyi ki varsınız...
işlere de çok kafanı takma bırak o yapsın.. yapamıyorum ağırlaştım diye söyle....

kızlar bende bu çerçeveden almaya karar verdim. eşim illaki bu olsun oğlum muradına ersin diyor. sizce nasıl?
Eki Görüntüle 654217
canım çok güzel... eşinin düşüncesi de çok hoş... sıkı pazarlık yapıp almalısın bence.. bu piyasada fiyatlar çok oynak...

maşallah kuzuna... doktorda süpermiş ya çok güldüm...

hayırlısı canım... aynı sıkıntılar bizde de var... ama inan bana yediklerin kadar moralini yüksek tutmanda önemli...

biz Türk milleti olarak her konuda fikir ve bilgi sahibiyiz malum... hal böyle olunca teyzelerde de laf bitmiyor...

senin bu hatun birşey kırdığında ay hatırası vardı falan desene bakalım ne yapacak yüzsüz şey... insan özür diler ... ama insan olan tabi... böyle insanlardan hiç haz etmem bende... ama senin e dediğin gibi dinsizin hakkından anck imansız gelir...

ne ayrı odası canım... biz anne oluyorsak onlar da baba oluyor... laterna gibi düşünüyorum ben de.. bir kaç günlük değil bir ömür baba oluyorlar...
dün de söylemiştim.. gökten vahiy yoluyla inmedi ya bu çocuklar karnımıza tövbe tövbe...
zaten benim koçiş benden ayrı yatmaz... bizim öyle bir kuralımız var...

o anne evladını düşünse tayin konusuna karışmaz... ama nerede o anlayış..
sen direk yer belirtmesen de bebişi için daha iyi olacak bir yere geçebiliriz istersen falan de... öyle öyle yavaş yavaş aklına gir...
alınacak şeyleri de hiç kafana takma.... sen böyle güzel yürekli olduktan sonra hepsi zamanla yerine gelir...

canım koçişlerde artık bunaldılar.. hamiş olan biziz ama inan onların içinde de çok fırtınalar kopuyordur... onlar hem bebişleri hem bizi düşünüyorlar..
yiğitliğe b..k sürdürmemek için de kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar... hal böyle olunca onlar da bizim gibi birer stres topu oluyorlar...:18:
sen ona şöyle tatlı dille söyle... önden kimse gelmesin ben iyiyim sen merak etme falan de...

canım çok güzel düşünmüşsün ben de aynı mantıktan gidiyorum... işe yarasın istiyorum.. ben de bu hafta ekleyeceğim fotoları... tesbihin beyaz inci şekli çok hoş ve zarif duruyor... çok güzel seçmişsin...

Su an hastanedeyim.. Az sonra dr yanina giricem.. Hala kasiliyor karnim.. Valla stres oldum..

canım güzel haberlerini bekliyoruz....

eşinin işi inşallah çok iyi ve hayırlı olacak... buna inan.. başka düşünceleri aklına bile getirme...
mobilyası azıcık geç olsun hiç önemli değil.. sağlıkla gelsin yeter...

Kızlar merhaba,
Biz geldik, olmadı bize çıkmadı ev Olsun kısmetimizde yokmuş demek ki hayırlısı artık.

Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım.. sen hiç sıkma canının gün doğmadan neler doğar...

çok güldüm ya... zihniyete bak... onlar birşeyleri ispat etme çabasındalar... hayatlarında o konudan başka konuşacak birşeyleri olmayan insanlar işte....

bence de tatlım olayı çözmüşsün sen.. boşver sen yorulma ver gazı yapsın... sen de rahat et hiç olmazsa....

Esra cok sevindim senin adına gurbette böyle birbirine sıkı sıkı tutunmak cok güzel :) hersey cok hoş gözüküyor
Güle güle kullan canım

canım ne kadar şanslısın ne güzel bir süpriz olmuş senin için hediyeler, hazırlıklar, masa çok güzel görünüyo kıymetini bil arkadaşlarının.

herşey süper görünüyo yaaa, bizde gelseydik keşke

hediyelerini güle güle sağlıkla giydir inşallah canım

esracım gurbette de olsan yanında seni unutmayan arkadaşların olduğu için çok şanslısın. herşey çok güzel olmuş. bebeğimiz kıyafetlerini güle güle giysin.

Hepsi çok tatlı, çok güzeeel, bayıldııımm.
Çok şanslısın canım, uzakta olmana rağmen etrafında güzel yürekli insanlar var demek ki.

tesekkur ederim kizlar, insan gurbette olunca bi avuc kadar olsa da birbirne tunuyor iste, Allah eksikliklerini gostermesin

Kizzz onlar neyy
Bende istiyorum beybişovir neyim.
Allahım picaklan pastabasi poz vermiş birde ,
O yerde ki emzirme yastığı mı cok merak ettim kiz.Lila kutulu.

daha guzelleri senin olsun Voltajim

daha ne pozlar verdim de evet emzirme yastigi bende alsam mi almasammi diye dusunurken almamistim cok iyi oldu, onu alan arkadasda amerikali kilifini dahi almis sagolsun cok comert insanlar gercekten

Hadi bee, kıss o doktor nasıl bu kadar ilgi gösterebiliyor, varmıymış öyle bir potansiyeli onun :) içindeki saklı cevheri çıkarmış sana demek ki kıymetini bil valla

Hem senin hastanen genel anestezi de yapmıyor, sen de gel medipole, bebeci de gelsin hep birlikte doğuralım orda

kızlar ya

başım ağrıyo gibi ağrımıyo gibi

midem bi acaip bulanıo gibi

anlamadm gitti nooluyooo

yemek yapmam gerek hiç halim yok yaa hiiç

laterne, temmuz, voltaj,dyteda vee diğer sevgili anneler..
biz şimdi eve geldiiikkk.. doktor teyzemiz bi güzel baktı bize.. nst çektik.. çok çok azıcık sancımız çıktı o da normal dedi.. tepecikler kasılmalarmış ama rahim kendini hazırlıyor korkma dedi.. aşağıdaki kemikteki ağrı çok zorluyordu parol alabilirsin dedi.. günde 4 taneye kadar müsade var dedi.. magnezyumu kesmiştik onu yeniden iç dedi.. haftaya kadar.. tepecikler beni korkutunca rahatlatır o dedi..
en son 25inde gitmiştim şubatın.. 15 gün filan olmuş.. bebiş 600 gram almış.. ben hiç kilo almamışım.. doktor bu sefer kiloma laf etmedi.. bebiş içinde nasıl beslendin böyle dedi eee ana evi işte güzel bakılıyorum burda dedim.. belli belli dedi.. maşallah oğluma 3500 gram olmuş.. boyu da 50 cm hastanede nst için sıra beklerken odaları gezdim.. hiiiç sevmedim.. ebe çok tatlıydı, temelli kalmıcan ya max 2 gece gaz çıkarırsan 1 gece rahat ol dedi..
haftaya pazartesi yine kontrol var.. ameliyat için artık gün alıcaz.. doktorum son ana kadar ne kadar fazla içerde durursa o kadar iyi dedi.. ciğer gelişimi için bu çok önemli dedi.. kilo konusunda kendime güveniyorum +- 100 gram şaşar.. bu bebek iri bir bebek olacak dedi ve sonra bana bakıp, sizden de minik bişey çıkmazdı deyip ilk kez espri de yaptı
işte böyle.. şimdilik bol bol uzanıp dinlenicez.. iş güç, çok yürümek yasak.. ayaklar uzatılacak yatılacak dedi..
içim rahatlamış şekilde çıktım eve geldim..

teşekkür ederim hepinize..
öperim sizleri de minnak yavrularınızı da..

merhaba kızlar. bugün kontrolüm vardı. oğlum 3.550 olmuş. 50 cm boy. baş çevreside 40. haftayla uyumlu. doktorum bana bu bebek iri normal doğumun çok çok zor olur dedi. bende hemen sezeryan olsun o zaman dedim. tamam o zaman sana gün verelim dedi. anestezi uzmanıyla görüştürdü. anestezi uzmanıda bir takım testler istedi. sorular sordu. spinale karar verdik. doktorum 28 marta sabah 9 a sezeryan günümü verdi. ay çok heyecanlıyım. inşallah oğluş o tarihe kadar gelmeye kalkmaz. bu arada iznime de bugün itibariyle ayrıldım. oh evdeyim artık.

canım çok güzel çıkmış herşey ne güzel.. 41 kere maşallah..
eee ana gibi yar olmaz diye boşa demiyoruz...
doktorun iyiyse hastaneye çok bakma... ebenin dediği doğru...max 2 gece inşallah...
işi gücü de boşver zaten anacığının yanındasın o herşeyi halleder senin için...
sen dinlenmene bak... tabi kafana da hiçbir şey takma.. kulağının birini kapat...
haftaya şöyle güzel bir tarih versin inşallah doktorun...
biz de sizi öptük efendim... Ankara'dan kucak dolusu sevgiler...

canım size de 41 kere maşallah....
Allahım hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
ay ne güzel heyecanlar bunlar... artık yavaş yavaş sıraya gireceğiz desenize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…