- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
şablonu burdan alabilirsin canım.birde albümde kanaviçe battaniye var ona da bak istersen.
Allah gönlünüze versin inşallah kura çekiminden hayırlı haberlerle gelirsin.
şablon kanaviçe desenleri etamin şablon modeller örnekler
çok güzeller laternecim; bence süper bir fikir; kalıcı bir hatıra olmuş olur.
ay canım ne kadar güzel düşünmüşsün ne basiti, ne kadar güzel hem de anlamlı kullanışlı, süper bence ben çok beendim
Su an hastanedeyim.. Az sonra dr yanina giricem.. Hala kasiliyor karnim.. Valla stres oldum..
dimi ama o ne öyle en son anneler gidecek biz bebekle başbaşa kalacağız neticede. eşim nöbetçi olduğu zamanlarda bile telefonu titreşime alıp bizimle yatacak, şimdiden onların planını yapıyo.temmuz tatlım babaların başka oda da uyuması diye gerçekten bir adet var mı yoksa kayınvalideler mi uydurmuş bilmiyorum
ama ben de eşimde kabul etmedik.. bebek eve bir haftalığına misafirliğe gelmiyor ki oda değiştirsin rahat uyumak için.. artık o hep bizimle olacak,anne de baba da bu yeni düzene çabucak alışmak zorunda..
halılar gelirse kayınvaliden de gezmeye gelir bakKız ne temizliği benim evde halı yok halı :)bildiğin cıscıbıl:)) şu halılar yıkamadan bi gelse çok rahatlicam
çıkınca haber var bize...Su an hastanedeyim.. Az sonra dr yanina giricem.. Hala kasiliyor karnim.. Valla stres oldum..
canım çok sevindim eşin için Rabbim rızkınızı bereketli kılsın inşallah kalan eksiklerinizi de keyifli bi şekilde tamamlarsınız inşallah
kızlar bende bu çerçeveden almaya karar verdim. eşim illaki bu olsun oğlum muradına ersin diyor. sizce nasıl?
Eki Görüntüle 654217
duvarlar, camlar, koltuklar, mutfak dolapları, vestiyer, halılar hepsi silinecek. kadın kaç gün gelicek bakalım. 3 gün kesin gelir de daha fazlasını bilmiyorum.Kız ne temizliği benim evde halı yok halı :)bildiğin cıscıbıl:)) şu halılar yıkamadan bi gelse çok rahatlicam
hayırlısı olsun canım zamanı değilmiş demekki.Canım, çok teşekkür ederim şablon için de güzel dileklerin için de :)
Hayırlısı dedik, bize çıkmadı.
temmuz canım benim bulunduğum ilde babalar ayrı yatıyor ama neden diye bir sor bakalım?
eşleriyle birlikte olmasınlar diye zihniyete bak ya.
adamlarda tam tuhaf komşum var mesela yanakları boynu her zaman mosmordur.
9 ay dayanan kocalar 40 gün mü dayanamıcak.
duvarlar, camlar, koltuklar, mutfak dolapları, vestiyer, halılar hepsi silinecek. kadın kaç gün gelicek bakalım. 3 gün kesin gelir de daha fazlasını bilmiyorum.
hayırlısı olsun canım zamanı değilmiş demekki.
temmuz canım benim bulunduğum ilde babalar ayrı yatıyor ama neden diye bir sor bakalım?
eşleriyle birlikte olmasınlar diye zihniyete bak ya.
adamlarda tam tuhaf komşum var mesela yanakları boynu her zaman mosmordur.
9 ay dayanan kocalar 40 gün mü dayanamıcak.
Su an hastanedeyim.. Az sonra dr yanina giricem.. Hala kasiliyor karnim.. Valla stres oldum..
Aman ya tlf artık full site den girince direkt kapanıyor,
Tlf sürümü cok garip bir alışamadım gitti online olanı görmüyorum takvim yok beğeni yok
Yok Allah yok.
Alıntılardan anladıklarım kadarıyla tuncss gobusu tepecik olunca Dr gitmiş insallah bir sıkıntı çıkmaz ama tek basına tepecikler bebeğin dirseği bacağı bası vs olabiliyor.
Ruveyda cok cok sevindim
Hem mobilyalara hem eşinin işine Allah gönlüne göre versin.
Morgokyuzu hakkında hayırlısı olsun canım insallah en yakın zamanda ev sahibi olursun.
HaNipeks gelmişhosgelmis..
Wosgi ve zapzup nasılsiniz gorusmeyeli ?
Parfe yine canım çekti seni görünce
evet canım balıkesirliyim.ne kadar orda yaşayamasamda.walla benım kıllarımda dokulmenın d si yok hatta gobekimi acıncakıllarım şaha kalkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?