2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım bebeşin kilosunu kafana takma benim oğlanda tüy siklet
sağlıklı olsunlar yeter. bende şeker çıktığı için muz, pirinç lapası, pekmez vs. yiyemiyorum. sen de problem yoksa bi dene.

eşim daha öneceden çilek mobilya da çalıştığı için biliyor bir aydan önce teslimat olmaz diyor. o yüzden bir aya kadar gelse çok iyi olur. ben aslında daha önceden verirdim ama kayınpeder burda değildi o yüzden gecikti.

eşim bugün işbaşı yaptı Allah'ın izniyle. inşallah huzurlu mutlu ve bereketli bir işi olsun.

merhaba kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
valla geçmişi okuyayım dedim ama içim karardı yarım braktım valla üç günlük dünyada insanlar neden böyle yapıyorlar ki sanki kendi torunları değil ya hayretler içinde okudum yani yapmıyorsunuz bari kusur bulmayın..kızlar nolur bunları düşünmeyin kendinizi çocuğunuza yoğunlaştırın..voltaj en doğrusunu yapıyor ben de öyle yapmaya çalııyorum biz de de benden çok annem takıyor böyle şeyleri elinizden geldiği kadar yapın kimseden bişi beklememek bence en doğrusu ben annemden bile beklemiyordum ama sağolsun elinden geleni yapıyor o kalanları da ben alarak çocuğuma alışveriş yapabilmenin keyfini çıkarcam inşallah..Tek dileğim hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olabilmesi...Rabbim olmayanlara da nasip etsn inşallah

canım çok sevindim eşin için Rabbim rızkınızı bereketli kılsın inşallah kalan eksiklerinizi de keyifli bi şekilde tamamlarsınız inşallah

laternam canım çok haklısın zorla güzellik olmuyor. ben beni geçiyorumda ailem hakkında söylediklerine tahammül edemiyorum cevap veriyorum. annem sanki beni dolduruyormuş, arama diyormuş gibi konuşuyor. ikide bir bunu söylüyor. annem yine hiçbir zaman kızım şöyle yap dememiştir haksız yere laf söylemesi beni daha çok üzüyor.ben 18 yaşında cahil değilim ki canım başkalarının aklına göre hareket edeyim. kayınvalidemi bir kere gören notunu veriyor hemen. ben bişey anlatmıyorum kimseye ama o kendini çok güzel belli ediyor işte. çok şükür hamileliğimizin bugünlerine kadar geldik, rabbim lohusalığı da dertsiz sıkıntısız atlatmayı nasip etsin hepimize.

kızlar kayınvalidelerden dertler bitmez. ama önemsemezseniz problemleriniz büyümez.
ben kv aynı binada oturuyorum. benim annem doğumuma gelemeyecek. kv olcak doğumda.
benim eşim birde tek çocuk düşünün artık. ilk başlarda çok kıskançlığı oluyordu ama ben önemsemeyince vazgeçti bu huyundan. ( arada bir depreşse de bu huyu ) idare ediyouz.
benim kv merhametlidir. tedaviyle hamile kaldığım için evin işlerinin büyük kısmını o yapar. akşam yemeklerini yapar. hamilelğimden beri evde pek yemek yapmadım. dip köşe temizlikleri o yapar fedakardır. arada bri önemsendiğini hissettirince daha çok coşar.
huyunu çözdüm ne sinirimi bozacağım. maksimum verim almak varken
ben eşimin hatırı için o insanla iyi geçinmeye mecburum. o yüzden bazı olumsuzlukları görmezlikten geliyorum. eşim de bu konuda destekçi bana annesi bilir bunu ona göre davranır.

dimi ama o ne öyle en son anneler gidecek biz bebekle başbaşa kalacağız neticede. eşim nöbetçi olduğu zamanlarda bile telefonu titreşime alıp bizimle yatacak, şimdiden onların planını yapıyo.
Kız ne temizliği benim evde halı yok halı :)bildiğin cıscıbıl:)) şu halılar yıkamadan bi gelse çok rahatlicam
halılar gelirse kayınvaliden de gezmeye gelir bak rahatlar mısın bilmem
Su an hastanedeyim.. Az sonra dr yanina giricem.. Hala kasiliyor karnim.. Valla stres oldum..
çıkınca haber var bize...

canım çok sevindim eşin için Rabbim rızkınızı bereketli kılsın inşallah kalan eksiklerinizi de keyifli bi şekilde tamamlarsınız inşallah

Allah razı olsun canım. çok sıkıntılıydım inşallah geçecek. hayırlısıyla doğuralım da. sen nasılsın. hala yatış diyormu doktor sana

Kız ne temizliği benim evde halı yok halı :)bildiğin cıscıbıl:)) şu halılar yıkamadan bi gelse çok rahatlicam
duvarlar, camlar, koltuklar, mutfak dolapları, vestiyer, halılar hepsi silinecek. kadın kaç gün gelicek bakalım. 3 gün kesin gelir de daha fazlasını bilmiyorum.

Canım, çok teşekkür ederim şablon için de güzel dileklerin için de :)
Hayırlısı dedik, bize çıkmadı.
hayırlısı olsun canım zamanı değilmiş demekki.

temmuz canım benim bulunduğum ilde babalar ayrı yatıyor ama neden diye bir sor bakalım?
eşleriyle birlikte olmasınlar diye zihniyete bak ya.
adamlarda tam tuhaf komşum var mesela yanakları boynu her zaman mosmordur.
9 ay dayanan kocalar 40 gün mü dayanamıcak.

Allahım sen akıl fikir ver yarabbim. biz doğumu nasıl yapcaz diye düşünüyoruz, doğumu yapıp bide birlikte olucaz.

ay bu ne manyak mı bu adamlar tam ayıymış töbe töbe. kadınlarda utanmadan gösteriyor mu?

Aman ya tlf artık full site den girince direkt kapanıyor,
Tlf sürümü cok garip bir alışamadım gitti online olanı görmüyorum takvim yok beğeni yok
Yok Allah yok.

Alıntılardan anladıklarım kadarıyla tuncss gobusu tepecik olunca Dr gitmiş insallah bir sıkıntı çıkmaz ama tek basına tepecikler bebeğin dirseği bacağı bası vs olabiliyor.

Ruveyda cok cok sevindim
Hem mobilyalara hem eşinin işine Allah gönlüne göre versin.

Morgokyuzu hakkında hayırlısı olsun canım insallah en yakın zamanda ev sahibi olursun.

Sağ ol canım:) Rabb'im olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah hayırlısıyla tabii :)

HaNipeks gelmiş hosgelmis..

Wosgi ve zapzup nasılsiniz gorusmeyeli ?

Parfe yine canım çekti seni görünce

Kendimi men etmeliyim bu sayfadan

evet canım balıkesirliyim.ne kadar orda yaşayamasamda.walla benım kıllarımda dokulmenın d si yok hatta gobekimi acıncakıllarım şaha kalkıyo

Erzulumcum biz de Balıkesirliyiz, sen höşmerim diyince benim de canım ondan çekti çook severim çooook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…