Bu arada 3. çocuğumda kaideyi bozmassa Cuma qünü doğucak inşş..
Bu Cumada bi hayır war.. İlki Cuma sbh ezanıyla 2.si öğle ezanı.. Bakalım bu nasıl olcak
Cnm benim kiz yigenim 54cm ve 4500gr dogmustu normal ve cok hizli masallah ablamin ne yirtigi oldu ne birseyi 45.dak dogdu:) bence birazda bunye meselesi..ablam hep diyor sanci geldiginde kesinlikle kasma kendini nefees all ve veer..
benim durumumdan çıkardığım pay içerdekilere güvenmiceksin, kendi dünyasını kurmuş senden bağımsız takılıyor. resmen aç gezdim bu hafta ben. gerçi bir akşam bir kurabiye ile yarım kurabiye büyüklüğünde poğaça kaçamağı yapmıştım ama ikisini toplasan 50 gram yapmaz yahu 500 gram ne demek
herkes bebişi büyüsün istiyor ne güzel
ben yine kötü anne oldum
kız sen bugün sabahtan beri uğraşıyorsun :)) az kaldı :)voltajımmmm bacımm yordular seni ya gelde iki lafın belini kırak
yarın çatı muayenem var bugün 15 hurma yedim plates topunda zıpladım 1 saatte yürüyüş yaptım sence yarın bi iş çıkar mı açıklık vs???? kör olası sancı mancıda yok yok yok
Ben ekleyemiyorum canim.Telefondan foto ekleyenler nasıl yapıyorsunuz yAaaa:26:
Ayy cok güldüm utana sıkıla yazmana ve Kocandan haber alinmayacaginaBacı birde şey var
Nasil desem ki valla utandım cok
Göğüs ucuda kasilmayi arttırıyormuş
Hatta yurt dısında kadın sancıdan duramazken kocası hala inatla devam ediyormuş ben bilmem ,
Ama büyük konusmayim da
Gelip öyle yapsa bana sancı anında
Birdaha haber alınmazdi.
Kiz benim kızında zipzip topu varya kulplu benimde onu görünce icim gidiyor ziplayasim var
Bunlar el gördü hayatım,
Benim burda arkadasım yok arkadasciklarim var.
Sizin orda ucuz ev varsa
Ben gelerim agdada yaparım
Yemekte vererim
canım ben normal öünlerimi yedim,muz filan yedim,cerez ama onları hep yiyordum zaten..sürekli yatıyorum ya erken doğum riskinden dolayı,bence o farkettirmiştir..ama son haftalarda daha çok alıyorlar..bak göreceksin seninki de alacak bu haftalarda...
tatlım sende şker mi var acaba..ondan alıyor olmasın bu kadar kilo?..bugün hastanede de vardı bir gebe,bebek haftasından çok önde gidiyormuş şeker çıkmış onda da...
bende yapabilirim yaniiiiiii :))))
Sagol canım böyle cesaret verenleri cok seviyom
Bence bizim sırrımız sağlıksız beslenmek. Bende seker yok. Aylarca bulantidan yemedim içmedim 5 aydan beri de yarı ac yarı tokum.. Duzensiz ve sağlıksız beslendim. Tek faydalı besinlerim hergun muz ve süttü.. Yaradıysa bunlar yaramistir
kız sen bugün sabahtan beri uğraşıyorsun :)) az kaldı :)
Bir tanıdık 40. Haftada dogum başlasın diye gece 5 km yürümüş kocasiyla sabahına dogum yapmıştı yarın doğurursan hic şaşırmam
normalmi istiorsun cnm
Bacı birde şey var
Nasil desem ki valla utandım cok
Göğüs ucuda kasilmayi arttırıyormuş
Hatta yurt dısında kadın sancıdan duramazken kocası hala inatla devam ediyormuş ben bilmem ,
Ama büyük konusmayim da
Gelip öyle yapsa bana sancı anında
Birdaha haber alınmazdi.
Kiz benim kızında zipzip topu varya kulplu benimde onu görünce icim gidiyor ziplayasim var
bende yapabilirim yaniiiiiii :))))
Sagol canım böyle cesaret verenleri cok seviyom
Bence bizim sırrımız sağlıksız beslenmek. Bende seker yok. Aylarca bulantidan yemedim içmedim 5 aydan beri de yarı ac yarı tokum.. Duzensiz ve sağlıksız beslendim. Tek faydalı besinlerim hergun muz ve süttü.. Yaradıysa bunlar yaramistir
kız sen bugün sabahtan beri uğraşıyorsun :)) az kaldı :)
Bir tanıdık 40. Haftada dogum başlasın diye gece 5 km yürümüş kocasiyla sabahına dogum yapmıştı yarın doğurursan hic şaşırmam
Bu arada geçen demiştimya bu hafta hep pirinçten gittim kaç gr aldı bebek merak ediorum demiştim..
Kızlar hiç alakası yokmuş yada bana yaramamış
geçen hafta 3100 gr dı .. Bugün gittim yine 3100 gr dedi.. Nasıl oldu anlamadımm..
hiçmi yediğim yaramadı acaba.. Ama neyse zayıf çocuk kolay doğuyoo artık öyle teselli etcm kendimi
kordonunuzun açılmasına çok sevindim; ben şekerliyim ne yazık ki,:2::2::2:
çok dikkat ediyorum şekerim de normal çıkıyor dikkat edince ama içerdeki kilo almaya devam ediyor
ekranda 40 ıncı hafta ile uyumluyu görünce biz hastane çantasını getirmedik dedim doktora.
Selam kızlarrr... Napıosunuz ne war ne yokk.. Geçmiş çok doluydu okuyamadımm önce bi slm weriyim dedim. 2gündür qiremiyorummm boyaydı temizlikti anca bitti işim we tam zamanında yapmışımm bugünden kontrolüm wardı 2 cm açıklığım warmışş we rahmim iyice yumuşamışş.. Cumaya kadar heran doğum yapabilirsin dedi eğer olmassa cuma günü sabah 8.30 da yatırıp sancıyla doğum yapcammm bana dua edinn lütfenn.. Bu doğum işinden iyice psikolojim bozuldu bi kurtulsaydık hepimiz hayırlısıyla.. Bu arada çatı muayenisini en çok abartan bendim ama demekki ilklerde zor oluyomuşç.. Bugün alttan muayene etti inanın hissetmedim bilee... Önemli olan kasmamanızz.. Doğum yapan oldumu acep..
en son BoO yu biliorumm
kızlar sağolun yaaa bir terficiyeme el atmadınız (mezopotamya ve vilin hariç)
Ayy cok güldüm utana sıkıla yazmana ve Kocandan haber alinmayacagina
arkadascik olayina gelince iste bende hazmedemem onları icime sinmesi lazım , esimin bir kuzeninin eşi benle görüşmeye can atar
Ama bende sıfır güven sıfır sevme yapmacikliga gelemem , başka bir kuzenin eşini de cok severim sık sık görüşürüz o da Ankara'dan gelin geldi buraya harbi kızdir birbirimiz cok iyi anlarız ama semt olarak uzak eşlerimizle görüşüyoruz hep
Burası ucuz degil eve taşınırken yan daire satılıkti belki altın ve krediye alırız dedim 350 mi ne oyle birsey dediler sustum daha da ev almaktan bahsetmedim esime , zaten esimin de niyeti yok ev alacağıma bir inşaat daha yaparım diyor ticari düşünüyor adam olurum kalırım karı arkada evsiz kalır düşüncesi yokk
kiralik ev bakalım bacım sana burada bir sürü var ayy ne güzel olurdu hayal iste
o dediğini bende bi sitede okumuştumbu kadar olayın üstüne bi de onu yapayım bakalım ne oluyo bizimki arkadaşlarına pes oynamaya gitti gelirse bakalım çaresine
zıpla bacım bir hftadır zıplamaktan zıpzıpa döndüm
amanamazon sağol canım Allah razı olsun
(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim)
Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Kalan=1400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?