2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Cnm benim kiz yigenim 54cm ve 4500gr dogmustu normal ve cok hizli masallah ablamin ne yirtigi oldu ne birseyi 45.dak dogdu:) bence birazda bunye meselesi..ablam hep diyor sanci geldiginde kesinlikle kasma kendini nefees all ve veer..

bende yapabilirim yaniiiiiii :))))

Sagol canım böyle cesaret verenleri cok seviyom

Bence bizim sırrımız sağlıksız beslenmek. Bende seker yok. Aylarca bulantidan yemedim içmedim 5 aydan beri de yarı ac yarı tokum.. Duzensiz ve sağlıksız beslendim. Tek faydalı besinlerim hergun muz ve süttü.. Yaradıysa bunlar yaramistir

kız sen bugün sabahtan beri uğraşıyorsun :)) az kaldı :)

Bir tanıdık 40. Haftada dogum başlasın diye gece 5 km yürümüş kocasiyla sabahına dogum yapmıştı yarın doğurursan hic şaşırmam

Son düzenleme:
Ayy cok güldüm utana sıkıla yazmana ve Kocandan haber alinmayacagina
arkadascik olayina gelince iste bende hazmedemem onları icime sinmesi lazım , esimin bir kuzeninin eşi benle görüşmeye can atar
Ama bende sıfır güven sıfır sevme yapmacikliga gelemem , başka bir kuzenin eşini de cok severim sık sık görüşürüz o da Ankara'dan gelin geldi buraya harbi kızdir birbirimiz cok iyi anlarız ama semt olarak uzak eşlerimizle görüşüyoruz hep

Burası ucuz degil eve taşınırken yan daire satılıkti belki altın ve krediye alırız dedim 350 mi ne oyle birsey dediler sustum daha da ev almaktan bahsetmedim esime , zaten esimin de niyeti yok ev alacağıma bir inşaat daha yaparım diyor ticari düşünüyor adam olurum kalırım karı arkada evsiz kalır düşüncesi yokk
kiralik ev bakalım bacım sana burada bir sürü var ayy ne güzel olurdu hayal iste

Bu arada geçen demiştimya bu hafta hep pirinçten gittim kaç gr aldı bebek merak ediorum demiştim..
Kızlar hiç alakası yokmuş yada bana yaramamış
geçen hafta 3100 gr dı .. Bugün gittim yine 3100 gr dedi.. Nasıl oldu anlamadımm..
hiçmi yediğim yaramadı acaba.. Ama neyse zayıf çocuk kolay doğuyoo artık öyle teselli etcm kendimi

ay canım inş.ya, şu izne kadar bi dayansam ben de yatuıcam sürekli inş.

Insallah yaparsin olumsuz dusunme ve kendine inan!! Allahin izniyle her kadin gibi bizlerde doguracagiz:)

o dediğini bende bi sitede okumuştum bu kadar olayın üstüne bi de onu yapayım bakalım ne oluyo bizimki arkadaşlarına pes oynamaya gitti gelirse bakalım çaresine
zıpla bacım bir hftadır zıplamaktan zıpzıpa döndüm

ama ama bi an önce doğsun istiyorum
birde inşallah normal doğum olsun diye ısrarım devam
allah gönlümüze göre versin inşallah aminnn

Kilosu gayet güzel.. Geçen hafta 2.300 demişti doktor bana.. Artık dr lara da inanmıyorum 1 haftada hiç kilo almaz mı kesin yanlış ölçüyorlar.. Arkadasıma doktor 2.800 doğar dedi çocuk bir çoktı 3,250 :))

Bu arada kızlar bugun bende acayip bir enerji patlaması var.. Normalde Ihlayıp tıslarken bugün merdivenleri çok rshat çıktım.. Oturup kalkarken zorlanıyordum bugun zıplayarak kalktım :)) ara ara çıkartıyordım bugün çıkarttım da.. Doğum yaklaştı herhalde korkumdan bznyoya girdim gece sancı fln gelirse diye..

hepinize teşekkür ediyorum kızlar..bugün sevinçliyim yaa,yatağa yatmak daha da zor,sığamıyorum içeriye,ama yine de yatıyorum..herşey yoluna girmişken tekrar bozmayayım..

bu cuma doğum yapacak olan annelerimize allah kolay doğum nasip etsin inşallah..

saolasın canım:)..bugün hastanede de vardı bir hamile,şekeri olduğu için bebek çok önden gidiyormuş ama bence çok ileri değilse beslenmene dikkat ederk rahatlıkla tamamlıyorsun gebeliği..hepimiizde faklı sorunlar oldu ama inşallah sağlıkla bebişlerimizi alıcaz kucağımıza..no stress..

ooo seninde doğum gelmiş çatmış hadi hayırlısı inşallah

kızlar sağolun yaaa bir terficiyeme el atmadınız (mezopotamya ve vilin hariç)

Kiz siz buraya gelin diyeceğim ama burdaki komşuluklar cok kotu hatta vahim.bir cocuk kavgasına sacbasa girenler var.varda var.
Ev fiyatları ise en kucuk ve ennn ucuzu 170.
Ona sigmamiz imkansız.
Bizlerde ev sahibi oluruz insallah.
Kiz hemde tövbe de,kocan olmayınca evmi görür gözün.ama yinede alıp koysalar fena olmaz

Aman bacı sen pes etme.
İmajımı sarsma
Ama Suna İnan eğer ilk doğumum olsaydı idolumdun

amanamazon sağol canım Allah razı olsun

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300

Kalan=1400

Son düzenleme:
Morgokyuzu,
Yikatmadim kuzum ya cocuklar vardı ve herseyin içindeler.daha kotu olmasından korktum artık yarın ben çektiririm.

aminn canım cümlemizden....bitmezse yarın evdeyim nasılsa özelden mesaj at bitiririrz allahın izniyle =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…