2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım sen çok iyi bri annesinki hamile halinle bebğinin sağlığı için sadece kahvaltı ve leblebi ile bütün gün dayanıyorsun

Somewherecold,
Senin yavru mayali pogaca gibidir
Fis fis hic endise etme
Arkadan ittikce yumuşak yumuşak çıkar

Yine ben geldim
Ve kapanmış perde,
See you.

voltajımmmm bacımm yordular seni ya gelde iki lafın belini kırak
yarın çatı muayenem var bugün 15 hurma yedim plates topunda zıpladım 1 saatte yürüyüş yaptım sence yarın bi iş çıkar mı açıklık vs???? kör olası sancı mancıda yok yok yok

Yahuu ben arkadassizliktan ağaca çıkacam siz arkadaslarınızı beğenmiyorsunuz
Memlekette iki dostum var ikisi de geldi bir hafta kaldı arkalarından buruk bir sekilde kaldım yine
ne güzeldir o dostlar,a içilen turk kahvesi, sohbet muhabbet her telden
benim de son gelen dostum bacaklarima adamı yaptı cts gunü da kuaföre gittik kaslarımı aldırdım ne güzel yüz varmış bende öyle masallah açıldı resmen

EvlenmedEn önce hava kararmadan eve gelirim senin korkmana fırsat vermem diyerek beni istanbulda yasamaya ikna eden kocam
hava kararmadan eve gelmediği gb deprem oldu erken gel dediğim de tırsak diye dalga gecti tamam gelicem askım dedi ama gelene kadar isleri çıktı demiştim zaten sen erken gelemezsin yine birşeyler çıkar diye dün de 6 da arayıp 15dk sonra çıkacam dedi 8de geldi
patrik iyice bozuluyorum benim komşum yok yalnızım bu koca binada hatta semtte , kocam geliyor 8 de ayıp ama

deprem korkusu başka şey
hele hemileyken baş dönmeleri bana hep depremi hatırlatıyor

benimki de abarttı 12 den önce girmiyor eve. çalışsın bakalım
şu fasulyeyi çıkarayım, saracağım başına
görcek anyayı konyayı

yemek yapaydım ben de hamile arkadaşımı çağıracaktım; ama yapıp da yiyememek, yiyeni seyretmek
ne bileyim içimden gelmedi

Benim doktor da hâlâ bir şey demedi doğum şekliyle ilgili. En son sorduğumda henüz erken pelvis muayenesinden sonra belli olur demişti. Ama normali zorlayan bir doktor sağ olsun. Nasip olursa normal istiyoruz ama tabii bebeğimin sağlığı ve benim hayatım söz konusu olursa elbette normal olsun diye diretmeyiz.
Sürekli sert hareketler yapıp duruyor karnımda bu velet Annesi kurban olur oğluşuna. Nasıl değişik bir duyguymuş, Rabb'im isteyen herkese tattırsın.
Benim canım da poğaça çekti şimdi yaaaaaaaaa

VOLTAJ,
Temizlettin mi halını gelenlere? Ne iş varsa yaptıraydın keşke :)

gene dolmuş sayfalarr =)))) gittim kayınvalidemle gezmeye diğer hamile bayan da vardı benden bir ay küçük beni görünce şaşırdılar sağda solda kilon yok diye. bi de ben yaptım çay servisini falan o otururken anlamadğım onu kaldırmıyolar yerinden ben sanki her sene hamileymişim gibi normal halimmiş gibi seslenmiyolar. tabi kayınvalidem dışında o sağolsun yapıştıracaktı beni koltuğa nerdeyse yorulma diye =) az kaldı...

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

gözünaydın dmt. bebeğine de sana da 41 kere maşallah.
hergün bir doğum haberi geliyor kızlar, burası pek bir hareketlendi:)))

Bacı birde şey var
Nasil desem ki valla utandım cok
Göğüs ucuda kasilmayi arttırıyormuş
Hatta yurt dısında kadın sancıdan duramazken kocası hala inatla devam ediyormuş ben bilmem ,
Ama büyük konusmayim da
Gelip öyle yapsa bana sancı anında
Birdaha haber alınmazdi.
Kiz benim kızında zipzip topu varya kulplu benimde onu görünce icim gidiyor ziplayasim var

Bunlar el gördü hayatım,
Benim burda arkadasım yok arkadasciklarim var.
Sizin orda ucuz ev varsa
Ben gelerim agdada yaparım
Yemekte vererim

Selam kızlarrr... Napıosunuz ne war ne yokk.. Geçmiş çok doluydu okuyamadımm önce bi slm weriyim dedim. 2gündür qiremiyorummm boyaydı temizlikti anca bitti işim we tam zamanında yapmışımm bugünden kontrolüm wardı 2 cm açıklığım warmışş we rahmim iyice yumuşamışş.. Cumaya kadar heran doğum yapabilirsin dedi eğer olmassa cuma günü sabah 8.30 da yatırıp sancıyla doğum yapcammm bana dua edinn lütfenn.. Bu doğum işinden iyice psikolojim bozuldu bi kurtulsaydık hepimiz hayırlısıyla.. Bu arada çatı muayenisini en çok abartan bendim ama demekki ilklerde zor oluyomuşç.. Bugün alttan muayene etti inanın hissetmedim bilee... Önemli olan kasmamanızz.. Doğum yapan oldumu acep..
en son BoO yu biliorumm

Hehe:) cok güldüm:) bu millet bazen cok tuhaf oluyor yarebbiim:)

Bu arada 3. çocuğumda kaideyi bozmassa Cuma qünü doğucak inşş..
Bu Cumada bi hayır war.. İlki Cuma sbh ezanıyla 2.si öğle ezanı.. Bakalım bu nasıl olcak

Evet evet yurt disinda ebeler yapior tam acilmadigin zaman ;( hayali bile komik sanci cekiyorsun kadin senin gogus ucunla oynuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…