benim durumumdan çıkardığım pay içerdekilere güvenmiceksin, kendi dünyasını kurmuş senden bağımsız takılıyor. resmen aç gezdim bu hafta ben. gerçi bir akşam bir kurabiye ile yarım kurabiye büyüklüğünde poğaça kaçamağı yapmıştım ama ikisini toplasan 50 gram yapmaz yahu 500 gram ne demek
herkes bebişi büyüsün istiyor ne güzel
ben yine kötü anne oldum
saol canım inşallah kilolarımı verebilirim.38. haftalık kızım doğum haberlerini alınca heyecan yapıyorum inşallah güzel haberlerini alırız bebişlerimizin:)
Yine ben geldim
Ve kapanmış perde,
See you.
Yahuu ben arkadassizliktan ağaca çıkacam siz arkadaslarınızı beğenmiyorsunuzSlm canlar,
Ayy valla basım şişti bu ney
50 kadın olsa 2 cocuk misafir olmasa.
Herkes iyi insallah doğuran eden var mı
Artikin üzülmüyorum sevineceğim doguma.
Tabi bugun yine doğumda söyle yap boyle yap tantanası offf
Yahu 3 bu uccccc
Sadece inatla bir arkadas doğumda üstündeki ışığa bakma dedi durdu
Hani ameliyatta ustteki yanan feşterek varya.
50 defa ya,
Bakacağım nere var başka oraya bakarım dedikce ben ,bu costuuuu
Güya ben dogum yaparken bana ne yapıldığını görüp korkarım diye diyor
Hangi mantık ile bakilir kim bakar?
Aman ya bir kurtulsaydım birde son temizliğime gelme derdinde biri hatta agdama kadar hevesli
Offff .
38. haftadayız. 2 haftadır nts ye giriyorum. doktor normal diyip gönderiyo. sancın olursa, suyun gelirse gel vs. diyo, o kadar.
Somewherecold,
Senin yavru mayali pogaca gibidir
Fis fis hic endise etme
Arkadan ittikce yumuşak yumuşak çıkar
cnm banada öle dio bi kere sordumdaha erken dedi daha konuşuruzdedi ama haftaya gidince konuşacağım
EvlenmedEn önce hava kararmadan eve gelirim senin korkmana fırsat vermem diyerek beni istanbulda yasamaya ikna eden kocam
hava kararmadan eve gelmediği gb deprem oldu erken gel dediğim de tırsak diye dalga gecti tamam gelicem askım dedi ama gelene kadar isleri çıktı demiştim zaten sen erken gelemezsin yine birşeyler çıkar diye dün de 6 da arayıp 15dk sonra çıkacam dedi 8de geldi
patrik iyice bozuluyorum benim komşum yok yalnızım bu koca binada hatta semtte , kocam geliyor 8 de ayıp ama
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
Bacı birde şey varvoltajımmmm bacımm yordular seni ya gelde iki lafın belini kırak
yarın çatı muayenem var bugün 15 hurma yedim plates topunda zıpladım 1 saatte yürüyüş yaptım sence yarın bi iş çıkar mı açıklık vs???? kör olası sancı mancıda yok yok yok
Yahuu ben arkadassizliktan ağaca çıkacam siz arkadaslarınızı beğenmiyorsunuz
Memlekette iki dostum var ikisi de geldi bir hafta kaldı arkalarından buruk bir sekilde kaldım yine
ne güzeldir o dostlar,a içilen turk kahvesi, sohbet muhabbet her telden
benim de son gelen dostum bacaklarima adamı yaptı cts gunü da kuaföre gittik kaslarımı aldırdım ne güzel yüz varmış bende öyle masallah açıldı resmen
gene dolmuş sayfalarr =)))) gittim kayınvalidemle gezmeye diğer hamile bayan da vardı benden bir ay küçük beni görünce şaşırdılar sağda solda kilon yok diye. bi de ben yaptım çay servisini falan o otururken anlamadğım onu kaldırmıyolar yerinden ben sanki her sene hamileymişim gibi normal halimmiş gibi seslenmiyolar. tabi kayınvalidem dışında o sağolsun yapıştıracaktı beni koltuğa nerdeyse yorulma diye =) az kaldı...
Bacı birde şey var
Nasil desem ki valla utandım cok
Göğüs ucuda kasilmayi arttırıyormuş
Hatta yurt dısında kadın sancıdan duramazken kocası hala inatla devam ediyormuş ben bilmem ,
Ama büyük konusmayim da
Gelip öyle yapsa bana sancı anında
Birdaha haber alınmazdi.
Kiz benim kızında zipzip topu varya kulplu benimde onu görünce icim gidiyor ziplayasim var
Bunlar el gördü hayatım,
Benim burda arkadasım yok arkadasciklarim var.
Sizin orda ucuz ev varsa
Ben gelerim agdada yaparım
Yemekte vererim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?