2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ne oldu kiz ben takip edemiyorum ya deli oldum neden sevinclisin?
Erteledin mı dogumu yoksa.

Perilous cnm bende kendim için niyetlenmistim 4444 tane daha 1600 okudum o yüzden yardım edemiyorum cnm ki sen niyetlenmissin baskası okursa oluyor mü ki :26:

Perilous cnm bende kendim için niyetlenmistim 4444 tane daha 1600 okudum o yüzden yardım edemiyorum cnm ki sen niyetlenmissin baskası okursa oluyor mü ki :26:

benim bildiğim kadarı ile oluyor canım sende bitiremezsen haber ver inşallah bitirip sanada okurum

yok canım ben kendim niyetlenmiştim bitiremeyeceğim gibi görünüyor bende burada yardım istedim

Anladım hayatım,
Aslında ya tek basına okusaydin Yada sen hic başlamadan herkese dagitsaydin o vakit daha güzel

Bende 100 tane okuyayım kiz uyuyana kadar insallah...

voltaj sağol canım Allah razı olsun

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100

Kalan=1300

Son düzenleme:

tatlım 100 de bana yaz,bitirince yine alırım Allah nasip ederse;olmadık anda doğuma giderim üstümde kalmasın

tatlım 100 de bana yaz,bitirince yine alırım Allah nasip ederse;olmadık anda doğuma giderim üstümde kalmasın
tamam canım çok sağol Allah razı olsun

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100
laterne................................100

Kalan=1200

Ne oldu kiz ben takip edemiyorum ya deli oldum neden sevinclisin?
Erteledin mı dogumu yoksa.

sen gene yoksun buralarda ama gelince okursun gari..

benim kız çözdürmüş kordonu,hem de iki kez dolalı olan kordonu... maşallah diyeyim de gene dolamasın son anda..

haftaya doğum için verdiği günde kontrol için gitçem eğer bir sorun görürse hemen doğuma alcak,eğer olmazsa 4 nisanda alacak..

erken doğum riskim hala var,ilaçlara devam..

canım hadi geçmiş olsun;gözünüz aydın
prensesin hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inşallah tatlım

merak ettim bebişinin kilo gelişimi nasıl..bende de şeker varda diyet yapmama rağmen bebek biraz kilolu. 36. hafta ortasında 3.5 kilo dedi doktor. 2 hafta sonra bakacak eğer 4 kilo olmuşsa sezeryanla almalıyız dedi..sende durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…