- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ne oldu kiz ben takip edemiyorum ya deli oldum neden sevinclisin?hepinize teşekkür ediyorum kızlar..bugün sevinçliyim yaa,yatağa yatmak daha da zor,sığamıyorum içeriye,ama yine de yatıyorum..herşey yoluna girmişken tekrar bozmayayım..
bu cuma doğum yapacak olan annelerimize allah kolay doğum nasip etsin inşallah..
saolasın canım:)..bugün hastanede de vardı bir hamile,şekeri olduğu için bebek çok önden gidiyormuş ama bence çok ileri değilse beslenmene dikkat ederk rahatlıkla tamamlıyorsun gebeliği..hepimiizde faklı sorunlar oldu ama inşallah sağlıkla bebişlerimizi alıcaz kucağımıza..no stress..
aminn canım cümlemizden....bitmezse yarın evdeyim nasılsa özelden mesaj at bitiririrz allahın izniyle =)
Telefondan foto ekleyenler nasıl yapıyorsunuz yAaaa:26:
Bende 6 aydır bir bunu beceremedim.Ben ekleyemiyorum canim.
ooo seninde doğum gelmiş çatmış hadi hayırlısı inşallah
kızlar sağolun yaaa bir terficiyeme el atmadınız (mezopotamya ve vilin hariç)
Perilous cnm bende kendim için niyetlenmistim 4444 tane daha 1600 okudum o yüzden yardım edemiyorum cnm ki sen niyetlenmissin baskası okursa oluyor mü ki :26:
Bu haftanınki mı?
Ben her zamanki gibi hiçbirşeyi yakalayamiyorum.
yok canım ben kendim niyetlenmiştim bitiremeyeceğim gibi görünüyor bende burada yardım istedim
Periii gıız
Cigerparemin adasisin diye ben adına niyet ettim
voltaj sağol canım Allah razı olsun
(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim)
Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100
Kalan=1300
tamam canım çok sağol Allah razı olsuntatlım 100 de bana yaz,bitirince yine alırım Allah nasip ederse;olmadık anda doğuma giderim üstümde kalmasın
Ne oldu kiz ben takip edemiyorum ya deli oldum neden sevinclisin?
Erteledin mı dogumu yoksa.
Çok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
canım hadi geçmiş olsun;gözünüz aydın
prensesin hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inşallah tatlım
kızlar bu gün alışverişe çıktık kayınvalide ile bebişin uyku setini tuzlu bir rakama aldık. ( ben yalnız gitsem 354 lira para vermezdim. )
sonra bebişin şampuanı, bebe yağı, bebe sütü, pişik önleyici krem, pişik kremi, göğüs ucu yara kremi, göğüs pedi, bebeşin leğeni maşrabası, tırnak makası, tarak seti, emziği, biberonu vs aldık. güle güle kullansın kuzum.
bu arada alışveriş sırasında çok acıkmıştım. şekerim olduğu için muzu yemiyordum ama bu sefer deneyeceğim şekerim çıkarsa yemem diye düşündüm. tam 3 tane yerli muz ve yarım armut yedim. 2 saat sonra şekerimi ölçtüm 97 çıktı. çok sevindim muzu artık yiyebilirim diye.. ha birde üsküdar da kanaat diye meşhur bir lokanta var. ordan da dondurma almıştım ve sadece dondurma yedim yaklaşık 250 gr onda da ölçtüm açlık şekerim 89 tokluk şekerim 96 çıkmıştı. benim şekerimi sadece pirinç ve hazır şekerlemeler yükseltiyor deneye deneye öğrendim
artık bebişim için bazı yasaklı yiyecekleri yiyebiliyorum
canım hadi geçmiş olsun;gözünüz aydın
prensesin hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?