2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tatlım bana 200 okunmuş olarak ekleyebilirsin;şimdi bitirdim..
Allah kabul etsin etsin inşallah

kızlar iyi geceler. yattım ama uyudum uyandım doğum yaptım ağrımı girdi yoksa sancımı girdi suyummu gelcek derken uyku gitti..midemden de resmen alev topları çıkıyo zaten...yavrularımız gelsede onlarla ilgilensek artık...

selam kızlar uyuyamayanlar hep burada galiba benim midemde de yangınlar var afedersiniz çıkardım ama o bile rahatlatmadı ballı sıcak su yaptım limonlu onu deneyeceğim.. uyku gözümden akıyor ama uyumak ne mümkün..

merak etme canım çok az kaldı hayırlısı ile sorun bile olsa zaten oğluşunun doğma zamanı geldi erkenden gelmiyor

tamam canım sağol

kızlar kendimi kötü hissediyorum ben gidip biraz uzanayım hepinize iyi geceler diliyorum

Hayirlisi artik canim. Ilk olunca insan ne olucaginu bilmedigi.icin telaslaniyor.
Allahim hepimizin yardimcii.olsun. Cok gecmis olsun.

Cok mantikli gercekden. Ben.isigi actigim icin belkide oglus gece kipir.kipir.
Gunduz babamizi.ise gonderince sakinlesip.uyuyoruz oglusla.
Gece anneyle bas basa kalmayi tercih ediyoruz :)
Soylediklerin iyi.oldu dikkat etcem canim.

Bu gece bnimde midem cok.yaniyor nedense.
Doktor.ilac demisti.ama istememistim.
Cumayada az kaldi gerci ama dayanilmaz olabiliyo.

Ise yariyor mu bende deniyim canim.
Gerci limonumda yok.kanimca
Bende kocisle yemekden sonra yuruyuse cikdim.soda ictim ama yok.bana misin demiyor.
Ozellikle.uzandigim.anda midem fena yaniyor.

Ise yariyor mu bende deniyim canim.
Gerci limonumda yok.kanimca
Bende kocisle yemekden sonra yuruyuse cikdim.soda ictim ama yok.bana misin demiyor.
Ozellikle.uzandigim.anda midem fena yaniyor.

biraz rahatladım gibi ama bilemiyorum yatınca belli olur 3 yastıkla

işte kaynana kaynana, hep bişe olmaz mantığındalar, kendi kızı olsa öle mi der acaba, bi de hep gelinim değil kızım gibisin derler
YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

kıııızııım benimki rahat kadın.. kızı doğum yaptığında gece 3 gibi filan doğmuş.. benimki evde fosur fosur uyuyormuş.. sabah kalkıp görmeye gitmiş düşün işte rahatlığını.. benim annem deli gibi gecede elli kez kontrol ediyo beni iyi misin diye.. Rabbim iyi analardan eylesin bizi..
benimkinin ağzından daha hiç kızım duymadım, duyacağımı da sanmıyorum

ayy ne çok şey biliyor senin kv maaşallah ona doktordan daha iyi bilirler zaten.sen takma canım bi kulağından girsin diğerinden çıksın

ooo biliiir pek bilir.. ama bi halt bilmez aslında.. öyle umrumda bile değil.. en azından gelmeyi akıl etmiş, buna bile sevindim.. babam sürekli ne sorumsuzlar deyip duruyordu.. iyi oldu..

tuncsssssss

sen çıkarsın hastaneden, senin kayınvalideyi yatırın o gece, görsün
accık kesiversinler hemşireler

süper fikir aslında
kesseler ama uzuuun dilini mesela ne iyi olur

benimki de hamileliğim boyunca -ki bir sokak ötemde oturur kendisi- taş çatlasın 15 kez görmüşümdür.. umrunda bile değiliz kadının.. düşün ki çocuğumun odasını burda herkes merak etti o etmedi
kayınpeder benim kaynanadan beter.. o da ilgi budalası.. her dakka sevcen pohpohlıcan.. kusura bakmasın valla kendime gücüm yok benim..
rahat olmak en iyisi.. ben kendime güveniyorum, çok şükür bu güne dek saygımda hiç kusur etmedim.. onlar düşünsün..
pek biliir peeekkk, Allah cümlemizin yardımcısı olsun canımm

mezoşşuummm hemşooommm.. kuzum ankaraya götürmicek.. hiç öyle bi niyeti yok.. annemin evine hemen getircek beni.. Ankarayı hiç anmıyo bile.. sormuyo bile ne zaman gelirsin evine diye.. amaaan ben mutluyum anamın evinde ama hastaneden de öle zırt diye çıkılmıyo ki..

Telefondan foto ekleyenler nasıl yapıyorsunuz yAaaa:26:

telefonun modeli ne bilmiyorum ama benim telefonum samsung galaxy.. sayfalar tam açılıyor bende.. yani pc de açmakla telefonda açmak arasında hiçbir fark yok.. o nedenle pcdeki gibi aynı yöntemle ekleme yapabiliyorum..

kızlar mide yanmasına az şekerli ılık süt de iyi gelirmiş bi deneyin isterseniz.ama maalesef şuan bnm evimde süt yok .üstelik eşim ünlü bi süt firmasında çalışıyo..adam olmadığını bilse kahrolur valla her seferinde kasayla taşıyo ama bu sefer biteceği tuttu..

ayy uyuyamadım ben de... bebeğim çok hareketlendi ve aşağı doğru sanki küçük tuvaletim geliyo gibi bi baskı yapıyo midem dehşet halde zaten.oyuluyo resmen. elimde süt kutusu içip duruyorum ama etkisi kısa sürüyo. ama kızım beni korkutuyo şu an öyle böyle değil ilk kez böyle aşağıya doğru hareket ediyo karnıma bakamıyorum

hehe aynen benimde öle..sanki her an tuvaletim var diye koşucam ama bi bakıcam suyum gelmişş...öle bi baskı yapıyo çünkü aşağıya...aslına bakarsan ölede olsun diye bakıyorum .gelsin artık yavrum...iyice stres yapmaya başladım...

çok tırstım ama yaa annem yarın şehir dışına gidiyo o gelsin öyle doğrurayım inşallah ama bugün ben zaten korkurdan doğururum bu gidişle

amanamazon İNŞALLAH şimdi gelmez bebişin..ama bn şimdi daha iyi farkettimki bnm kız hiç olmadığı kadar baskı yapıyo aşağıya bu gece..çıkıp gelcek galiba bu gidişlee..bu arada mide yanması için maden suyu içtim azalttı baya.bi dene istersen sende.

Bende az sekerli sut isittim umarim ise yarar.

Benimde oglus cok hareketli masallah.
Asagiya dogru baskiyi bende hissediyorum artik.normal bu durumlar.
Bebisler buyudu ve biz hareketlerini daha net hissediyoruz.
Allahim yardimcimiz olsun.

seninki de sıkılmaya başladı desene içerde ayy inşallah bişi olmasın da bu geceyi de atlatalım :18: altıma kaçırıyorum gibi geliyo soda da denedim ama süt yudumlamak daha rahatlatıyo beni...ah ah zamanında 5 ay süren bulantılarım neymişki atıyodum iki bulantı hapı ver elini uyku döne döne uyurdum.hap olmayınca krize giriyodum gerçi ama şimdi hiçbişi işlmiyo rabbimm kalan zamanı sabırla geçirmeyi nasip etsin

kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler...iyice evham yaptım kendime bi yerlerim ağrıyomuş gibi geliyo..uykum yok ama hiç dğeilse kocişin yanına gideyimde tv izliyim belki uyuyakalırım hazır midem de geçmişken..yarın grşrz...

1 aydır her gece oturur şekilde uyuyorum ya midem yanıyor bir de bu gece boğazım ağrımaya başladı, burnum da tıkandı, nezle olmasam iyiydi, şurada kaç gün kaldı doğuma

1 aydır her gece oturur şekilde uyuyorum ya midem yanıyor bir de bu gece boğazım ağrımaya başladı, burnum da tıkandı, nezle olmasam iyiydi, şurada kaç gün kaldı doğuma

Bir aydır benimde burnum tıkalı.. Ciğerlerime baskıdan ztn zor nefes alıyorum.. Mide bi taraftan.. Hamilelikten önce de midem zaten çok düzgün değildi.. Daraltı bastı beni artık sinirden zaman zaman ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…