sağol canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah cumayada bişe kalmadı heyecan doruktadır
(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim)
Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................100
ersnil...................................100
Kalan=1100
merak etme canım çok az kaldı hayırlısı ile sorun bile olsa zaten oğluşunun doğma zamanı geldi erkenden gelmiyor
tamam canım sağol
kızlar kendimi kötü hissediyorum ben gidip biraz uzanayım hepinize iyi geceler diliyorum
olmaz bence canım, zaten ilk doğduklarında hepsi aynı olucak, 2 saatte bi emzirin diolar ya, düzene girene kadar hepsi aynı olucak
ama ben şey düşünüyoırum bilmiyorum ne kadar mantıklı
hamileliğin bu dönemlerinde ışığa duyarlı oluyolarmış ya
uyumsak bile göbeği örtsek gece olduğunu anlasa
drlar bebek doğduktan sora, gece emzirirken altını alırken bile ışığı açmayın, gece gündüz farkını anlasın diyolar
hatta gece ağlarken bile loş ışıkta tutucakmışsın,ışığı açmıcakmışsın
öle diolar:)
Hepinize hayırlı geceler diyor ve tatlı uykular diliyorum. Şimdi gidip uyumaya çalışacağım, kaburgalarım ağrıyor ve midem acayip şekilde yanıyor. Önce şurubumdan içeyim işe yaramasa da.
Görüşmek üzere.
selam kızlar uyuyamayanlar hep burada galiba benim midemde de yangınlar var afedersiniz çıkardım ama o bile rahatlatmadı ballı sıcak su yaptım limonlu onu deneyeceğim.. uyku gözümden akıyor ama uyumak ne mümkün..
Ise yariyor mu bende deniyim canim.
Gerci limonumda yok.kanimca
Bende kocisle yemekden sonra yuruyuse cikdim.soda ictim ama yok.bana misin demiyor.
Ozellikle.uzandigim.anda midem fena yaniyor.
işte kaynana kaynana, hep bişe olmaz mantığındalar, kendi kızı olsa öle mi der acaba, bi de hep gelinim değil kızım gibisin derler
YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN
ayy ne çok şey biliyor senin kv maaşallah onadoktordan daha iyi bilirler zaten.sen takma canım bi kulağından girsin diğerinden çıksın
tuncsssssss
sen çıkarsın hastaneden, senin kayınvalideyi yatırın o gece, görsün
accık kesiversinler hemşireler
Ayyy bu kv ler nasıl doğurdu pırttadanakta bu kadar kolay geliyo onlara anlamadım :) Allah'tan benimki küstüde son 1 ayım huzur ve sükunet içinde geçiyor :) doğuma Allah Kerim eşim eğer ararsa gelir herhalde sağolsun kayınpederde dün aradı o evde yokken hal hatır sordu bildiğin kaçak aradı yani adamcağız belliki gönlü el vermedi :) içim rahat ben rahat oh:)) senin kv dede benimki gibi çok bilenlerden belliki Allah yardımcın olsun arkadaşım
Canımkuzuna.. Benim inat kızım acmadı kordonunu.. Herseyi iyi maşallah
Gözün Aydın :)
HANİPEKS canım krem mı olacak.. Senin odan rengarenkti bence canlı birsey bulursun onlara yakışacak..
RUVEYDA bak nasıl da nasibiyle geliyor bebeğin.. Bosuna üzüldün .. Rabbim herkesin sıkıntısını feraha çevirsin
TUNCS inadına gitme kv nin.. Kadına bak ya. Ameliyatli insan yazık değil i. Gelin olunca canı olmuyo zaten çıkar ameliyattan dört saat yol götür.insaf..
MORGOKYUZU çekebilirsem kendi kose takımımı ekleyeceğim hic kullanışlı olmuyor. Biz de enza dan aldık fiyatta uygundu âma memnun değilim.
VOLTAJJJJJJJJJJJJJJJ. Kız misafirleri ne yaptın hele gel de anlat.. Wc ye kaç arada :)
PERİLOUS okudum canım tefriciyeleri . Rabbim sana hayırlı kolay dogum nasip etsin
SOMEWHERECOLD. doktor mü dedi normal olmaz kız ? Benimki de 3600 grnormalin sınırı ne ki ?
Telefondan foto ekleyenler nasıl yapıyorsunuz yAaaa:26:
ayy uyuyamadım ben de... bebeğim çok hareketlendi ve aşağı doğru sanki küçük tuvaletim geliyo gibi bi baskı yapıyo midem dehşet halde zaten.oyuluyo resmen. elimde süt kutusu içip duruyorum ama etkisi kısa sürüyo. ama kızım beni korkutuyo şu an öyle böyle değil ilk kez böyle aşağıya doğru hareket ediyo karnıma bakamıyorum
1 aydır her gece oturur şekilde uyuyorum ya midem yanıyorbir de bu gece boğazım ağrımaya başladı, burnum da tıkandı, nezle olmasam iyiydi, şurada kaç gün kaldı doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?