günaydın kızlar bugün saat 10 da kontrolümüz var çatı muayenesi yapacak dr:18:
heyecandan uyumak ne mümkün
gece kaç defa kalktım yattım başım ağrıyor hayırlı haberlerle gelirim inşallah
günaydın kızlaaarrrrrmidem doğumdan sonra eski haline dönecek mi çok merak ediyorum hani o zaman da uykusuzluk olacak ama en azından içtiğim suyu bilirimbelki inşallah yok uyunmuyo kalktım gene yataktan bari oyalanayım diye sabah sabah temizlik yaptım günlük bitti gözlerim belermiş halde...hadi kızlar güzel haberlerle gelin doktorlardan
bu arada tıkalı burun için ben hamileliğimin 4-5. ayında şu burun bantları var ya onlardan kullanmıştım yatarken rahatlatıyodu. yoksa ağzımdan nefes almak zorunda kalıyodum ağzımın içi çok fena oluyodu
son sayfaları okudum bu sabah. bakıyorum hepimizin ortak sıkıntı ve belirtileri var.
mide rahatsızlığı,hazımsızlık,nefes alamama...
şu ana kadar 4 şişe gaviskon içtim her mide rahatsızlığında.
oturarak uyudum .oda oda geziyorum bende geceleri. o kadar çok kilo aldım ki ayaklarım taşımıyor artık,sürünüyorum.
karnım da o kadar aşağıya düştü ki alttan karnımı tuta tuta yürüyorum.
bebeğin kilosu 3 kilo ya yakın olsun diye beklemek istiyorum. ama bende dayanacak takat kalmadı resmen.
ehhh 40 lı yaşlarda hamilelik böyle bir şey mi ki?
günaydın herkese..
günaydın kızlaaarrrrrmidem doğumdan sonra eski haline dönecek mi çok merak ediyorum hani o zaman da uykusuzluk olacak ama en azından içtiğim suyu bilirimbelki inşallah yok uyunmuyo kalktım gene yataktan bari oyalanayım diye sabah sabah temizlik yaptım günlük bitti gözlerim belermiş halde...hadi kızlar güzel haberlerle gelin doktorlardan
bu arada tıkalı burun için ben hamileliğimin 4-5. ayında şu burun bantları var ya onlardan kullanmıştım yatarken rahatlatıyodu. yoksa ağzımdan nefes almak zorunda kalıyodum ağzımın içi çok fena oluyodu
günaydın kızlar bugün saat 10 da kontrolümüz var çatı muayenesi yapacak dr:18:
heyecandan uyumak ne mümkün
gece kaç defa kalktım yattım başım ağrıyor hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Selam kızlarrr... Napıosunuz ne war ne yokk.. Geçmiş çok doluydu okuyamadımm önce bi slm weriyim dedim. 2gündür qiremiyorummm boyaydı temizlikti anca bitti işim we tam zamanında yapmışımm bugünden kontrolüm wardı 2 cm açıklığım warmışş we rahmim iyice yumuşamışş.. Cumaya kadar heran doğum yapabilirsin dedi eğer olmassa cuma günü sabah 8.30 da yatırıp sancıyla doğum yapcammm bana dua edinn lütfenn.. Bu doğum işinden iyice psikolojim bozuldu bi kurtulsaydık hepimiz hayırlısıyla.. Bu arada çatı muayenisini en çok abartan bendim ama demekki ilklerde zor oluyomuşç.. Bugün alttan muayene etti inanın hissetmedim bilee... Önemli olan kasmamanızz.. Doğum yapan oldumu acep..
en son BoO yu biliorumm
voltaj sağol canım Allah razı olsun
(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim)
Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100
Kalan=1300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?