2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar.bn uyuyamadım sabaha kadar..bi kaç saat uyuklamışım yarım yamalak tv karşısında...ama doğurmadım daha iyice psikopata baĞLADIK biz bu doğum işini..rüyama giriyo artık ne zmn gözümü kapatsam...yarın dr a gidicez kontrol var.nst ye giricem.bakalım son durumumuz neymiş...

günaydın anneler ve yeğenler
dün kontrolümüz vardı geçen hafta 1-2 haftaya gelir denen kızım rahatı yerindeymiş gününü bekleyebilir dedi dr. bende doğururum die heveslenmiştim. 3200 olmuş kilosu da böyle giderse nasıl normal yapacağım bilmiyorum

günaydın kızlar bugün saat 10 da kontrolümüz var çatı muayenesi yapacak dr:18:

heyecandan uyumak ne mümkün

gece kaç defa kalktım yattım başım ağrıyor hayırlı haberlerle gelirim inşallah

günaydın kızlaaarrrrr midem doğumdan sonra eski haline dönecek mi çok merak ediyorum hani o zaman da uykusuzluk olacak ama en azından içtiğim suyu bilirimbelki inşallah yok uyunmuyo kalktım gene yataktan bari oyalanayım diye sabah sabah temizlik yaptım günlük bitti gözlerim belermiş halde...hadi kızlar güzel haberlerle gelin doktorlardan
bu arada tıkalı burun için ben hamileliğimin 4-5. ayında şu burun bantları var ya onlardan kullanmıştım yatarken rahatlatıyodu. yoksa ağzımdan nefes almak zorunda kalıyodum ağzımın içi çok fena oluyodu

Hadi bakalım bekliyoruz seni :)) hayırlısı..

Bu sorunun cevabını bende cok merak ediyorum bu mide eskiye donecek mı acaba ? Hamileliğin ilk ayından beri en büyük sorunum midemdi .. Hala ağrısı batması yanması bulantisi bitmedi..

Sona geliyoruz kızlar ...herkes aynı baksanıza uykusuzluk, mide sorunları, sinir bozuklukları....

Rabbim saglikla kurtarsın hepimizi inşallah

son sayfaları okudum bu sabah. bakıyorum hepimizin ortak sıkıntı ve belirtileri var.
mide rahatsızlığı,hazımsızlık,nefes alamama...
şu ana kadar 4 şişe gaviskon içtim her mide rahatsızlığında.
oturarak uyudum .oda oda geziyorum bende geceleri. o kadar çok kilo aldım ki ayaklarım taşımıyor artık,sürünüyorum.
karnım da o kadar aşağıya düştü ki alttan karnımı tuta tuta yürüyorum.
bebeğin kilosu 3 kilo ya yakın olsun diye beklemek istiyorum. ama bende dayanacak takat kalmadı resmen.
ehhh 40 lı yaşlarda hamilelik böyle bir şey mi ki?

herkese günaydınnn
kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah Allah yardımcınız olsun
dün annemle konuşuyorduk da ne kadar özendimben de hurma yemeye başlasam mı acaba diyorum???Annem ısrarla karnın çok aşağıda çok kolay doğurursun diyor ben de iki gündür rüyamda doğurup duruyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

günaydın herkese..

canım kazan mübarek olsun:)
gelince tecrübelerini yazarsın, bu c.tesi nstde sancı çıkarsa ben de milli olucamben de çok ama çok korkuyorum ama olabildği kadar rahat olmak lazımmış, ben kızımı emzirirken rüyamda görmüştüm, gözlerimi kapatıp bunu düşünmeye çalışıcam :)

ben de bayağı kötüyüm kızlar, midem ağzımda, artık sıktı bu mide yanması töbe töbe:)
bi de acayip kuyruk sokumum ağrıyo ya üstüne oturamıyorum, gece de uyku yok, sağdan sola dönerken kasıklarımda acı ağrı pöffffzor işler:)
bi de kocamın horultusu, sürekli yana dön yan dön demekten sinir geldi artık
ama yine de şimdi doğsun istemiyroum kızım, biraz daha büyüsün nolur,
ben de çok kilo aldım, bacaklarım zaten kalındı, şimdi bakıyorum 5 kilo et çıkar baldırlardan

günaydın herkese...
bugün kontrolü olan anneler inşallah güzel haberlerle gelirsiniz...
bende sağlık ocağına gidicem şimdi,son bi kez tahlillerini tekrarlayalım diye çağırdılar...eşime yalnız giderim dedim,hem yürüyüş yapmış olurum...
yine rüyalara girmeye başlamış doğumlar...bizde de tam tersi bi durum var eşim görüyo o rüyaları geçen gece bi uyandım adam yatakta kıkır kıkır gülüyo,hemen konuşturdum tabi aşkım neye gülüyosun diyorum? bizim ufaklık gelmiş,onunla oynuyoruz,çok güzel diyo ben ne ara doğurduysam adam bebekle oynamaya bile başlamış
allah o günleri hepimize göstersin inşallah

Günaydın kızlar
Gün cok sıkıcı ve gergin başladı hayrolsun.

Doğuracaklarını hissedenler:))
Hissedince değil beklemedik anda oluyor dogum üstüne kondurmadiginiz ve artık doğsun diye yalvardiginiz anda.
Yoksa karnım düştü ,uykum kaçtı keske boyle olsa ama değil...

Vitamin haydi hayırlı haberlerle gel.
Kiz ben ilk o muayene de ikinacaktim kendimi nasil kaptirdiysam artık:))
Senden umutlu haberlerim var bakalım:))

Mart annelerinden artık giren yok,
Bizim 2-3 hafta sonraki hallerimiz.
Orda iki annenin yazısını alintilamistim ama gelmemiş galiba.
Biri 3700 mü ne iken 2950 doğan bebek
Biri 400 gram eksik tam hatırlamıyorum kiloyu.
Cok guvenmemek lazım usg ye.

anam, allahtan işlerini zamanında bitirmişsin.
kaynanan dönmüş oluyor mu cumaya

canım 100 de ben okurum

bizim de kilosu fazla gidiyor diye sezeryan olur dedi doktor, sonra zayıf doğarsa o doktoru var yaaaaaaa....

Oğlışumla kahvaltı yapıyoruz şu an:) Kahvaltıdan sonra midemi cayır cayır yaksa da NUTELLA yemeden kalkamıyorum şu sofradan off yaa Hazırlanıp çıkacağız birkaç mobilyacıdan yavru yataklı baza bakacağız :) Netten baktım ama canlı görmek lazım. Sonra da kocacığım beni arkadaşıma bırakacak. Aylar sonra iki çift muhabbet edeceğim ohh yaa Vallahi tanıdığın olmadığı yerde gurbette hayat zor, ama tabii güzel yanları da var. İstediğin zaman istediğin kadar kafanı dinleyebiliyorsun. Gelen giden olmadığına insan bazen üzülüyor bazen de şükrediyor.
Oğluşum aramıza katılınca benim 20 kadar iş arkadaşım gelir aynı anda, eşiminkiler belirsiz, bir de memleketten görmeye birkaç kişi gelirse o yani başka da gelecek kimsemiz yok. Ama haziranda ben gideceğim annemlere 2 haftalığına, sonra da eşimin memleketine gideceğiz iki hafta da orada kalırız. Kürkçü dükkanına dönüş, ramazan bayramında aynı gidiş gelişler ve tatil sonunda da oğluşumuzla gecikmiş balayımız inşaallah
İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR :) İNŞAALLAH BUGÜN HEP GÜZEL HABERLER ALIRIZ.
Şikayetlerimiz hep aynı neredeyse, yakında hepsi bitecek ve uykusuz ama tatlı gecelerimiz başlayacak Allah'ın izniyle :)
Öpüyorum hepinizi.

günaydın kızlar, doğuran yok dimi bugün?

benimde bugün kontrolüm var. bakalım 3 haftadır neler değişmiş.
öğlen yemeğimi hazırladım, pilavımı yaptım.
şimdide vücut temizliği var sırada (eminim çok zor olacak)
evin her yeri dandini. temizlikçi ablaya bugün gelme perşembe cuma gel dedim.
her yer yarım yamalak duruyor evden kaçasım geliyor böyle.

kızlar dün bana can bebeden kargo geldi. çok şaşırdım ismi can bebe değil ama paketi açınca gördüm
benim değil deyince adam açabilirsin dedi. baktım 2 tane yenidoğan bebek bezi, 1 tanede peluş oyuncak gelmiş.
can bebeye üye olduğumu unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…