Dün burada bazı arkadaşlar poğaça deyip durdular, canım çekmişti. Ben de hemen yoğurdum hamuru yaptım ikinci defa yapıyorum bu arada. İlki çok güzel olmuştu. Bu tatsız tuzsuz olmuş. Bir tatlı kaşığı tuz, bir tatlı kaşığı şeker diyordu tarif ama yemek kaşığıyla koysam olurmuş yani :)
Biraz da peynir maydanoz koydum. Ama tam hamile işi olmuş tuzu yok yaŞimdi bunları buzdolabı poşetine koyup buzluğa atsam sonra çıkarıp ısıttığımda nasıl olur???
Daha önce deneyenler yardımcı olsun lütfeeeeeen!!!
Insallah iyi haberlerle gelirsin!! :)günaydın kızlar, doğuran yok dimi bugün?
benimde bugün kontrolüm var. bakalım 3 haftadır neler değişmiş.
öğlen yemeğimi hazırladım, pilavımı yaptım.
şimdide vücut temizliği var sırada(eminim çok zor olacak)
evin her yeri dandini. temizlikçi ablaya bugün gelme perşembe cuma gel dedim.
her yer yarım yamalak duruyor evden kaçasım geliyor böyle.
kızlar dün bana can bebeden kargo geldi. çok şaşırdım ismi can bebe değil ama paketi açınca gördüm
benim değil deyince adam açabilirsin dedi. baktım 2 tane yenidoğan bebek bezi, 1 tanede peluş oyuncak gelmiş.
can bebeye üye olduğumu unutmuşum
Herkeze gunaydin kizlar!! sorun yasayanlar az kaldi insallah dogumdan sonra cilloop gibi olacaksiniz..sukur o saydiginiz problemlerin hicbiri bende olmadi kizim hareket etmese bendeki gaz dicem:) sizlere sorum olacak doguma esiniz girecekmi yaniniza?? Benimki tirsiyor ve seni aci cekerke goremem diyor bende zorlamak istemiorum ama girmesinide isterim bakalim belki o an karar degistirir..
Guzel olur cnm annem hep yapardi buzunu saldiktan sonra azcik mikrodalgada isitirdi tazecik olurdu!! Afiyet olsun
Herkeze gunaydin kizlar!! sorun yasayanlar az kaldi insallah dogumdan sonra cilloop gibi olacaksiniz..sukur o saydiginiz problemlerin hicbiri bende olmadi kizim hareket etmese bendeki gaz dicem:) sizlere sorum olacak doguma esiniz girecekmi yaniniza?? Benimki tirsiyor ve seni aci cekerke goremem diyor bende zorlamak istemiorum ama girmesinide isterim bakalim belki o an karar degistirir..
merak ettim bebişinin kilo gelişimi nasıl..bende de şeker varda diyet yapmama rağmen bebek biraz kilolu. 36. hafta ortasında 3.5 kilo dedi doktor. 2 hafta sonra bakacak eğer 4 kilo olmuşsa sezeryanla almalıyız dedi..sende durumlar nedir?
Canım , açıkçası normal doğum olursa ben bağırıp duruken görmesini istemem ama olur da bir durum olur spinalle sezeryan felan olursa o zaman girmesini isterim, hemen kucağına lır zaten pek hevesli. "BEN BEBİŞİMİ ÇOK ÖZLEDİM" deyip duruyor deli gibi :)
Ben de hiç görmediğin bir şeyi nasıl özlüyorsun diye takılıyorum :)
Sağ ol, canım. Misafirler gelince ısıtıtım çıkarıp artık. :) Gel beraber olsun
aslında ben girsin istiyorum anyayı konyayı görsün
herkese günaydın bizde bugün erkenciyiz,çünkü kontrolüm var çok heyecanlıyım.önce nst, sonra usg belki çatı wuwwww:2: herkese güzel günler
sağol canım amiin diline sağlıkCanim benimde 100 adet bitti.
Allahim.kabul.etsin insallah.
tamam canım yazdım Allah razı olsuncanım 100 de ben okurum
canım 100 tane de bana yaz. okudukça isterim inşallah
(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim)
Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................200 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100
ruveyda12............................100
Kalan=800
sağol canım amiin diline sağlık
tamam canım yazdım Allah razı olsun
senide ekledim canım Allah razı olsun
canım kusura bakma nolur, biz de annemle 4444 niyet ettik bitirdik, Allah kabul etsin inş.,
şimdi başka dualar okuyorum onun için alamıyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?