2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herkeze gunaydin kizlar!! sorun yasayanlar az kaldi insallah dogumdan sonra cilloop gibi olacaksiniz..sukur o saydiginiz problemlerin hicbiri bende olmadi kizim hareket etmese bendeki gaz dicem:) sizlere sorum olacak doguma esiniz girecekmi yaniniza?? Benimki tirsiyor ve seni aci cekerke goremem diyor bende zorlamak istemiorum ama girmesinide isterim bakalim belki o an karar degistirir..

Dün burada bazı arkadaşlar poğaça deyip durdular, canım çekmişti. Ben de hemen yoğurdum hamuru yaptım ikinci defa yapıyorum bu arada. İlki çok güzel olmuştu. Bu tatsız tuzsuz olmuş. Bir tatlı kaşığı tuz, bir tatlı kaşığı şeker diyordu tarif ama yemek kaşığıyla koysam olurmuş yani :)
Biraz da peynir maydanoz koydum. Ama tam hamile işi olmuş tuzu yok ya Şimdi bunları buzdolabı poşetine koyup buzluğa atsam sonra çıkarıp ısıttığımda nasıl olur???
Daha önce deneyenler yardımcı olsun lütfeeeeeen!!!

Guzel olur cnm annem hep yapardi buzunu saldiktan sonra azcik mikrodalgada isitirdi tazecik olurdu!! Afiyet olsun

Insallah iyi haberlerle gelirsin!! :)

Canım , açıkçası normal doğum olursa ben bağırıp duruken görmesini istemem ama olur da bir durum olur spinalle sezeryan felan olursa o zaman girmesini isterim, hemen kucağına lır zaten pek hevesli. "BEN BEBİŞİMİ ÇOK ÖZLEDİM" deyip duruyor deli gibi :)
Ben de hiç görmediğin bir şeyi nasıl özlüyorsun diye takılıyorum :)

Guzel olur cnm annem hep yapardi buzunu saldiktan sonra azcik mikrodalgada isitirdi tazecik olurdu!! Afiyet olsun

Sağ ol, canım. Misafirler gelince ısıtıtım çıkarıp artık. :) Gel beraber olsun

aslında ben girsin istiyorum anyayı konyayı görsün

herkese günaydın bizde bugün erkenciyiz,çünkü kontrolüm var çok heyecanlıyım.önce nst, sonra usg belki çatı wuwwww :2: herkese güzel günler

canım ben ilk başlarda çok sıkı diyet yaptım ama sıkıldım. sonra yasaklı yiyecekleri şeker ölçüm cihazıyla kontrollü olarak tüketmeye başladım. bazılarının ciddi anlamda şekerimi yükselttiğini gördüm ve yemeği kestim. bazı yiyecklerin şekerimi etkilmediini gördüm ve çok sık olmamak kaydıyla canım istediğinde tükettim.
bebişin kemik gelişimi haftası ile uyumlu fakat kilo 1 hafta 10 gün arası az çıkıyor. benim bebiş zayıf. sanırım genetik. şekerim bebeği etkilemedi. zaten ben de şekeri yükseltmemeye çalışıyorum

:) benimkide hep diyor artik gelsin cok ozluyorum diye..insallah hep boyle hevesli olurlar!! Bakalim o gun ne gosterecek eger o girmesse ablam girecek yanimda!! Sagol cnm yemis gibi oldum

günaydın kızlar

mart annelerinde çok fena doğum hikayeleri var. işyerinde olmama rağmen tutamadım kendimi ağladım valla

Allahım bize de yaşatsın, sağ salim alalım bebeklerimizi...

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................200 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100
ruveyda12............................100

Kalan=800

Canim benimde 100 adet bitti.
Allahim.kabul.etsin insallah.
sağol canım amiin diline sağlık

canım 100 de ben okurum
tamam canım yazdım Allah razı olsun
canım 100 tane de bana yaz. okudukça isterim inşallah

senide ekledim canım Allah razı olsun

ne güzel canım dilini ısır
benim eşim girecek inş.doğuma , tabi normal ya da epidural sezaryene cesaret edebilirsem, ben ondan daha çok korkuyorum çünkü, gerçi hastaneyle de dhaa konuşmadık izin veriyolar mı diye, bu haftasonu konuşucaz inş.

canım kusura bakma nolur, biz de annemle 4444 niyet ettik bitirdik, Allah kabul etsin inş.,
şimdi başka dualar okuyorum onun için alamıyorum kusura bakma

canım kusura bakma nolur, biz de annemle 4444 niyet ettik bitirdik, Allah kabul etsin inş.,
şimdi başka dualar okuyorum onun için alamıyorum kusura bakma

yok canım ne demek Allah okuyandanda okumayandanda Allah razı olsun
Allah dualarını kabul etsin canım

ben eşimin beni öyle görmesini istemem, kapı önünde beklesin yeter:)

Kızlar ne bunaldım anlatamam ya çatlayacağım sanki.
Ne is yapasim var ne oturasim nede dışarı çıkasım.
İğrenç bir gün
Ben bile sıkıldım yani.
Chosy olaydı az ona satasirdim hic yoksa:
Keyiflenirdim
Dun ben kesin nazara geldim.aksam nasil tansiyonum yükseldi durduk yere.
Sol Gözüm kan çanağı olmuş bugun.bas ağrısı falanda yaptı.
Ayyy valla şiştim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…