Kızlar selam bugün NST miz vardı şükür normal dedi doktorumuz:) geçen hafta kilosunu dert etmiştim öğünlerimi düzenledim biliyosunuz doktordan ölçüm yapmasını istedim 3160 olmuş kuzum 300 gr almışız çok sevindim ama 28 lerde 32 kerde aşağıda olan baş bugün yukarıda dedi doktorum 38 e kadar dönmezse sezeryan dedi normal doğum için çıldıralım ben için pek iyi olmadı bu habersonra sağlık Ocağı'na gittim oradada kontrolüm vardı aklıma takılınca ebeyede sordum bebişin başı yukarıdaymış diye ebede üstten elleriyle tekrar baktı bence baş aşağıda dedi haydaaaa kısacası bana ikinci bi doktor ve ultrason yolu gözüktü gibi eğer bebeğin başı aşağıda iken beni yanıltıyorsa bu kadar aydır normal doğum istediğimi her fırsatta dile getirdiğim Dr a nasıl güvenebilirim ki puuuufff
evet canım adet sancısı gibi ağrı çektim ama öle belim falan açılınca değil, bayağı adet sancısı işte, herşeyden bağımsız:)
Enis' im bebegim yan pozisyonunu koruyor hala 3082gr ile iki hafta ileri gelisimini de korumus tarihi belirleyelim 8 nisan nasil dedi esim ve ben sok olduk o kadar yakin gelmiyordu dogum bize,esim niye o kadar erken dedi 38 bitince kimse risk almak istemez suyu gelir azalir sanci gelir plansoz bir sezeryan olmasindansa planli olmasi daha iyi dedi hakli ama 39 bitmeden istemiyorum 15 nisan uzerine yogunlastik simdilik
Ogrendik ki doguma es ya da fotografci almiyorlar esim cok bozuldu uzuldu ben 9 ay bunu beklemisim dedo medipole sorucaz eger orasi tamam derse orayi dusunmeye baslayacagim da nasil bilemedim
sayın hamileler bişey sorcam yeni hamileyken adet görcekmiş gibi acayip bi ağrı çektinizmi özellikle ayakları üşütünce birde bel açılınca falan
Kizlar bebekelriniz dogunca sizinle ayni odadami yatacak yoksa oda hazirlayanlar hemen odasindami yatirtacaksiniz?? Ben cok kararsizim oda hazirladik ama ek olarak yatak odamada birsey alsammiki ilk zamanlar icin? Birde evimiz 2katli yatak ve bebek odasi üst katta oglen uykularinda nerde uyusa yukardami asagidami? Yani yeni dogan bebegin uyku duzeni nedir? Bana bi yardimci olun..
Kizlar bebekelriniz dogunca sizinle ayni odadami yatacak yoksa oda hazirlayanlar hemen odasindami yatirtacaksiniz?? Ben cok kararsizim oda hazirladik ama ek olarak yatak odamada birsey alsammiki ilk zamanlar icin? Birde evimiz 2katli yatak ve bebek odasi üst katta oglen uykularinda nerde uyusa yukardami asagidami? Yani yeni dogan bebegin uyku duzeni nedir? Bana bi yardimci olun..
canımm bgün kaynatıoruz bebişler sıraya girdi ne konuşursak kar şimdisipsezan, huysuzmelek, odyo84, pztf, Bebeci, aaumut, BoO_+, yuksel84, chosy, bebegim4242, zynpapatya, idildeniz, khalke, ofpufya, Mezopotamya82, hanipeks, ftm_60, gulimier, tuncss, ofelyam, dertsiz, Yuksek_Voltaj, iklem, DytEda
bu ne ya!!!! oku oku bitmio!!! dağılın uleyyyyyn!!!!
merhabalar bizim keyfimiz yerinde çok şükür kontrolümüz çok iyi geçti.suyumuz normal,kordonla ilgili sıkıntı yok,plasenta yaşı normal, kızım 2900 gr olmuş.çatı muayenesini haftaya yapmak istedi:18: illa bakıcaksezeryan istiyorum diye direttim ,kendini şartlama sen ve bebek için en sağlıklısı hangisi olucaksa onu uygularız dedi.karar haftaya kaldı daha doğrusu.bebeğimiz doğuma hazırmış, şimdi doğsa herşeyi hazır dedi ama 10 gün daha kalırsa mükemmel dedi.erken doğum riskim yok.ama son 1 ay heran doğabilirmiş özellikle kız bebekler.toplamda 17 kilo aldım fırçayı yedik bizden haberler böyle, diğer arkadaşlarımda inşallah iyi haberlelrle dönerler.
Zırt pırt uyanacaklar. Ben hem oda yaptım hemde yatağımın tanına beşik aldım teyzesi
biz odasını yaptık ama yanıma da park yatak aldım canım, işe başlayana kadar alışıtırırım kendi odasına park yatağı da annemlere götürürüm annem bakıcağı için kısmetse, orda da güzel güzel yatağında yatmış olur diye düşüğnüyrum
merhabalar bizim keyfimiz yerinde çok şükür kontrolümüz çok iyi geçti.suyumuz normal,kordonla ilgili sıkıntı yok,plasenta yaşı normal, kızım 2900 gr olmuş.çatı muayenesini haftaya yapmak istedi:18: illa bakıcaksezeryan istiyorum diye direttim ,kendini şartlama sen ve bebek için en sağlıklısı hangisi olucaksa onu uygularız dedi.karar haftaya kaldı daha doğrusu.bebeğimiz doğuma hazırmış, şimdi doğsa herşeyi hazır dedi ama 10 gün daha kalırsa mükemmel dedi.erken doğum riskim yok.ama son 1 ay heran doğabilirmiş özellikle kız bebekler.toplamda 17 kilo aldım fırçayı yedik bizden haberler böyle, diğer arkadaşlarımda inşallah iyi haberlelrle dönerler.
bu kurabiyeleri görünce direk sen aklıma geldin canım....
bu kurabiyeleri görünce direk sen aklıma geldin canım....
günümüz aynı seninle, benden soraki hafta normal günü oluyo,sezeryan olursa aynı olabilir ikimizin
Sagol cnm insallah uyku duzeni iyi olan bir bebek olur bana cekse kafidir zaten:) dogumdan nezaman sonra baslicaksin ise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?