2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sipsezan, huysuzmelek, odyo84, pztf, Bebeci, aaumut, BoO_+, yuksel84, chosy, bebegim4242, zynpapatya, idildeniz, khalke, ofpufya, Mezopotamya82, hanipeks, ftm_60, gulimier, tuncss, ofelyam, dertsiz, Yuksek_Voltaj, iklem, DytEda

bu ne ya!!!! oku oku bitmio!!! dağılın uleyyyyyn!!!!

canım doktor usg de bakarken baş aşağıda mı yoksa yukardamı anlayabilirsin ki sende, ekranda başı gösterdiğinde bak usg aleti göbeğinden aşağıdaysa, bebeğin kafası aşağıdadır yani, çok basit anlaşılacak bişeyi doktor bu kadar bariz yanlış söyleyemez yani, ebe belkide poposunu başı sanmış olabilir ama orda da kalp atışları göbekten aşağıdaysa yine kafa aşağıdadır yani

merhabalar bizim keyfimiz yerinde çok şükür kontrolümüz çok iyi geçti.suyumuz normal,kordonla ilgili sıkıntı yok,plasenta yaşı normal, kızım 2900 gr olmuş.çatı muayenesini haftaya yapmak istedi:18: illa bakıcak sezeryan istiyorum diye direttim ,kendini şartlama sen ve bebek için en sağlıklısı hangisi olucaksa onu uygularız dedi.karar haftaya kaldı daha doğrusu.bebeğimiz doğuma hazırmış, şimdi doğsa herşeyi hazır dedi ama 10 gün daha kalırsa mükemmel dedi.erken doğum riskim yok.ama son 1 ay heran doğabilirmiş özellikle kız bebekler.toplamda 17 kilo aldım fırçayı yedik bizden haberler böyle, diğer arkadaşlarımda inşallah iyi haberlelrle dönerler.

Ya bir giremedim gitti
Bu tlf modem de oluyormuş ya en son öyle yapasim geliyor.

Kiz bebeci ne erkeni ne diyorsun sen.
39 a girince tmm.
39 doldurunca hadi su sel geldi.sanci vs .
Ben bugun seni gördüm kurbisinlen dedim ama detaya inmeyim bunu duyacak misim demekki.

Kizlar bebekelriniz dogunca sizinle ayni odadami yatacak yoksa oda hazirlayanlar hemen odasindami yatirtacaksiniz?? Ben cok kararsizim oda hazirladik ama ek olarak yatak odamada birsey alsammiki ilk zamanlar icin? Birde evimiz 2katli yatak ve bebek odasi üst katta oglen uykularinda nerde uyusa yukardami asagidami? Yani yeni dogan bebegin uyku duzeni nedir? Bana bi yardimci olun..

ya demek var işte böle bişe benim de eşim ve fotoğrafçı için konuşucaktık, fotoğrafçı konusunda evet sorun çıkarıyolarmış, çünkü kendi anlaşmalı oldukları fotocu varmış ama eş almaya ne karışıyolar be

Zırt pırt uyanacaklar. Ben hem oda yaptım hemde yatağımın tanına beşik aldım teyzesi

biz odasını yaptık ama yanıma da park yatak aldım canım, işe başlayana kadar alışıtırırım kendi odasına park yatağı da annemlere götürürüm annem bakıcağı için kısmetse, orda da güzel güzel yatağında yatmış olur diye düşüğnüyrum

bu kurabiyeleri görünce direk sen aklıma geldin canım....

Eklentiler

• $199163_350119748438631_1709401645_n.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $576819_350119931771946_2066043757_n.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $580680_350120085105264_906125135_n.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 57
canımm bgün kaynatıoruz bebişler sıraya girdi ne konuşursak kar şimdi

gözün aydın cnm herşey yolunda olmasına sewindim kızlar pek bi aceleci anam ne bu bnde 17 kilo aldm amaaaaaaan boşwer herşey kuzucuklar için nasılsa

Sagol cnm insallah uyku duzeni iyi olan bir bebek olur bana cekse kafidir zaten:) dogumdan nezaman sonra baslicaksin ise?

Birak baksin bari haha:) masallah kizina bencede hemen karar verme normal doguma musaitsen denersin..

bu kurabiyeleri görünce direk sen aklıma geldin canım....

yapma bana bunu yapmaaaaa...

bak şimdi birini bulup bunlardan yaptırasım geldi.. ama yooook yeter bu kadar..

babam her akşam çok sosyetik oldunuz deyip duruyo hazırladıklarımızı gördükçe

daha fotoğrafçıdan haberi yok adamın.. o sabah adamı fotoğraflarımı çekerken görünce ne dicek kimbilir

günümüz aynı seninle, benden soraki hafta normal günü oluyo,sezeryan olursa aynı olabilir ikimizin

evet cnm öyle ama bnm bebiş değerlere göre 1 hafta geriden geliyo..normal olursa ağrım sızım olmadığı sürece 16 nisana kadar beklerim dedi dr um onu hesaba katarak dedim bn sezeryan gününü.

Sagol cnm insallah uyku duzeni iyi olan bir bebek olur bana cekse kafidir zaten:) dogumdan nezaman sonra baslicaksin ise?

ya işte yasal süre ne kadarda o kadar , şu yasa bi çıksa belki maddi durum iyi olursa 1 ay ücretsiz kullanırım, süt iznimi de birleştirmek istiyorum ama izin vermezler herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…