2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yaaaa benim kuyruk sokumum çok ağrıyo
otur kalk yapıyorum burdada sürekli bi 10 dk ayakta kaldım yine başladı, oturamıyorum şimdi çok fena

ya işte yasal süre ne kadarda o kadar , şu yasa bi çıksa belki maddi durum iyi olursa 1 ay ücretsiz kullanırım, süt iznimi de birleştirmek istiyorum ama izin vermezler herhalde

Allah insaf versin şu bakanlarada patronlarada
6 ayı beklerken doğum günleri geldi çattı. inşallah yararlanabiliriz.

bende süt iznimi toplu olarak kullanmak istiyorum ama durum pek parlak değil

Medipol bagcilar i kastediyorsan normal dogumda esini yanina aliyorlar canim.. Sezeryan olacagim ben cok israr ettim sez de almiyor esini. iki sekilde de fotografci aliolar. soyleyim dedim..

Allah insaf versin şu bakanlarada patronlarada
6 ayı beklerken doğum günleri geldi çattı. inşallah yararlanabiliriz.

bende süt iznimi toplu olarak kullanmak istiyorum ama durum pek parlak değil

amin Allah insaf versin hakkaten iş arkadaşlarına da versin ama burdakiler gözümün yaşına bakmaz valla, okul açılışı falan çok yoğun oluyo diye kesin getittirirler şimdiden ay napıcaz nası yapıcaz biri alınsın senin yerine geçici deyip duruyolar, ben çok sıkıldım zaten bu muhabbetlerinden de ayrıca

o ayak boyuyla cinsel organ orantısını erkekler için derler, ne kadar büyük o kadar büyük diye
kadınlar için de öyle olduğunu hiç duymamıştım ben

o ayak boyuyla cinsel organ orantısını erkekler için derler, ne kadar büyük o kadar büyük diye
kadınlar için de öyle olduğunu hiç duymamıştım ben

ama ama ben o ebenin yalancısıyım:)aynen de böle yazmış:)

Merhabalar.doğuranları görünce telaş sardı benide ve ben daha doğurmak istemiyorum.pazartesi izne ayrılacağım evde yatmak istiyorum 3 hafta dinlenmeye ihtiyacım var.16 nisanda 40. haftam doluyor ve bebeğim önden gidiyor nezaman doğururum acaba?sonuna kadar dur kızım lütfen.

yaaaa benim kuyruk sokumum çok ağrıyo
otur kalk yapıyorum burdada sürekli bi 10 dk ayakta kaldım yine başladı, oturamıyorum şimdi çok fena

Canım bende kuyruk sokumu ağrısı sadece kot pantolon giydiğimde dikişlerinin kalın olmasından kaynaklı oluyo sendekide benzer bişi olabilirmi?

sözde 15 güne kadar çalışma bitecek diye haberler çıkmıştı ama tık yok

biz ayrı oda hazırladık ama bebekler yeni doğduğunda kendilerini anne karnındaki gibi dar bi yerde hissetmek isterlermiş..o yüzden hem dışarıda kullanabileceğim(hastaneden çıkarken anane babanneye giderken fln) hemde istedğim odaya taşıyabileceğim sepet beşiklerden aldık fiyatları da uygun .. ben e-bebek ten almıştım istersen bi bak..

:) kız hani kimi bebekler war ya üstüne bişey örttükçe, ayaklarıyla uğraşa uğraşa pat diye açıyolar, bide sırıtırlar o ara,
seninki onlardan olucak geliba:))

sanırsam galiba öyle bişi olucak , anası babası gibi gececi olacak minik kuşum benim, sabaha karşı uyuyo 10-11 gibi uyanıyo fıstığım

Hiii Kiz sen benden uzunmuss birde ,
Nasil eziklenerek dedim

O kadar boy ne ya
Aa kadın narin olur,çiti piti olur

benim gbi narin olun accık yaa 160 boy 36 num ayak, 95 kilo

ayyy kuzum pat diye yazdım ben sonra okuyunca direk sen geldin aklıma üzüldüm:26:
ama baksana sen benden daha cesaretliymişsin halletmişsin o korkuları ufakkenden

Kizlar dun ne yaptim... :) Benim kocis 26 yasinda daha akli bir karis havada kolay saniyor bu hamilelik isini. dun kazaklari parcalari aldim geldim yanina kalk ayaga dedim karnina bagliycam 3 kiloya yakin bi karin yaptim ona :))) iyice bagladim. dedim hadi bu sekilde bu agirlikla yasa biraz :))) yasarim ne var dedi gitti oturdu. hayiiiir dedim bu halinle bulasik makinesine bulasik diz :) temizleri cikar dolaplara diz :)) supurge ac. ahahahahha bakislarini gormeniz lazimdi.

Canım doktor baş ölçümü alırken o ultrasonun zımbırtısı bikini bölgesindeydi,hadi içimi kötü tutmiim belki uyluk kemiği ölçümüyle karıştırmışımdır adan haklıdır dedim ama ebe de kalp atışlarına bakarken göbekten aşağıda kasık bölgesimi desem ne desem ordan bi yerden dinledi bak bana kalırsa bebeğin kafası aşağıda yoksa kalp atışı burdan olmazdı dedi bide elle baktı sonra bence sen bi daha ultrasona gir dedi kadıncağız

ya işte yasal süre ne kadarda o kadar , şu yasa bi çıksa belki maddi durum iyi olursa 1 ay ücretsiz kullanırım, süt iznimi de birleştirmek istiyorum ama izin vermezler herhalde

Cok karisik yazik ufacik bebeklere erkenden ayriliyorlar annelerinden;( insallah yakinda cikar su yasa!! Cnm bizde en fazla 32.haftaya kadar calisabilirsin sonra secmen lazim ya 1yil,1.5,2,3, dogum iznine ayriliyorsun ve her ay tikir tikir paran geliyor 3ayda birde exrtadan cocuk parasi geliyor ben 1.5 yil sectim sonra calismaya devam..ben kreste calisiyordum 30.haftadan beri evdeyim ve her ay normal maasim yatiyor. Keske turkiyedede boyle olsa

Cok yazik ufacik bebeklere erkenden ayrilacak annelerinden..insallah cikar su yasa!! Cnm burdaki sistem cok gzl en fazla 32.haftaya kadar calisbilirsin sonra mecbur evdesin doguma kadar normal maasini aliyorsun..dogumdan sonra secmen lazim 1, 1.5, 2, veya 3 yil evde kalabilirsin ve ona gore para veriorlar ben 1.5 yil sectim ve aylik 800€ alicam 3ayda birde extradan cocuk parasi..keske turkiyedede boyle olsa super olur!!

Canım bizde oda yaptık bana kalsa ilk günden odasına yatıracaktım ( zalım anne ) zaten eşime bi beşik daha alalım demeye yüzüm kalmamıştı odaya yapılan masraftan dolayı ama annem sağolsun duyunca sen delimisin çocuk ağlar duymazsınız,kusar boğulur Allah korusun ayrı yatırılırmı hemen bebek dedi gitti bi park yatak aldı kargoylada gönderdi oh mis kurduk yatak odasına kızımızı bekliyoruz içi dolsun diye :)

Canım bende kuyruk sokumu ağrısı sadece kot pantolon giydiğimde dikişlerinin kalın olmasından kaynaklı oluyo sendekide benzer bişi olabilirmi?

yok canım yok hep aynı pantolonu giyiorum bu sabahtan beri var çok fena yeni çıktı işte herhalde ama çok fena, inadına da biri geliyo kalk otur kalk otur bıktım valla, evde dinlenmek istiyorum ya

o zman senin doktor şaşırmış demekki, bi daha usg de sen söyle '''''ama ölçümü aşağıdan yapıyosunuz''' diye,
sezeryancı mı acaba senin doktor? en baştan ne demişti sana?

ya o neymiş ya ben de istiyorum ondan nerdesin canım sen?ben de geliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…