ya işte yasal süre ne kadarda o kadar , şu yasa bi çıksa belki maddi durum iyi olursa 1 ay ücretsiz kullanırım, süt iznimi de birleştirmek istiyorum ama izin vermezler herhalde
Enis' im bebegim yan pozisyonunu koruyor hala 3082gr ile iki hafta ileri gelisimini de korumus tarihi belirleyelim 8 nisan nasil dedi esim ve ben sok olduk o kadar yakin gelmiyordu dogum bize,esim niye o kadar erken dedi 38 bitince kimse risk almak istemez suyu gelir azalir sanci gelir plansoz bir sezeryan olmasindansa planli olmasi daha iyi dedi hakli ama 39 bitmeden istemiyorum 15 nisan uzerine yogunlastik simdilik
Ogrendik ki doguma es ya da fotografci almiyorlar esim cok bozuldu uzuldu ben 9 ay bunu beklemisim dedo medipole sorucaz eger orasi tamam derse orayi dusunmeye baslayacagim da nasil bilemedim
Allah insaf versin şu bakanlarada patronlarada
6 ayı beklerken doğum günleri geldi çattı. inşallah yararlanabiliriz.
bende süt iznimi toplu olarak kullanmak istiyorum ama durum pek parlak değil
şimdi girdim hemen baktım çatının boyla alakası var mı diye, çeşitli yorumlar olmuş tabi,
bi ebe hemşire de şöle demiş
ayak numaranız 38 ve üzerindeyse rahat rahat normal doğurursunuz diye yorumda bulunmuş!!!!!:)
benim 37 valla:)
o ayak boyuyla cinsel organ orantısını erkekler için derler, ne kadar büyük o kadar büyük diye
kadınlar için de öyle olduğunu hiç duymamıştım ben
yaaaa benim kuyruk sokumum çok ağrıyo
otur kalk yapıyorum burdada sürekli bi 10 dk ayakta kaldım yine başladı, oturamıyorum şimdi çok fena
amin Allah insaf versin hakkaten iş arkadaşlarına da versin ama burdakiler gözümün yaşına bakmaz valla, okul açılışı falan çok yoğun oluyo diye kesin getittirirler şimdiden ay napıcaz nası yapıcaz biri alınsın senin yerine geçici deyip duruyolar, ben çok sıkıldım zaten bu muhabbetlerinden de ayrıca
Kizlar bebekelriniz dogunca sizinle ayni odadami yatacak yoksa oda hazirlayanlar hemen odasindami yatirtacaksiniz?? Ben cok kararsizim oda hazirladik ama ek olarak yatak odamada birsey alsammiki ilk zamanlar icin? Birde evimiz 2katli yatak ve bebek odasi üst katta oglen uykularinda nerde uyusa yukardami asagidami? Yani yeni dogan bebegin uyku duzeni nedir? Bana bi yardimci olun..
:) kız hani kimi bebekler war ya üstüne bişey örttükçe, ayaklarıyla uğraşa uğraşa pat diye açıyolar, bide sırıtırlar o ara,
seninki onlardan olucak geliba:))
Hiii Kiz sen benden uzunmuss birde ,
Nasil eziklenerek dedim
O kadar boy ne ya
Aa kadın narin olur,çiti piti olur
Yedim yedim hurmaları masaj yapamam valla.. Şimdi de karanfili otlu çöplü bir çay yaptım onu icicem
Aşık atışması :) seviyom onu :)
Kız sen Bade mı koyacaksın. Hadi adıyla yasasın ins.
Ofelyam basından beri biliyorsunuz ben bile doğurursam siz mucizeler yaratırsınız kız. Bak gulimier gacisi bile korkularımlan alay etti.. Voltaj arkadaşıyla birliktecok yalnizimmmm
canım doktor usg de bakarken baş aşağıda mı yoksa yukardamı anlayabilirsin ki sende, ekranda başı gösterdiğinde bak usg aleti göbeğinden aşağıdaysa, bebeğin kafası aşağıdadır yani, çok basit anlaşılacak bişeyi doktor bu kadar bariz yanlış söyleyemez yani, ebe belkide poposunu başı sanmış olabilir ama orda da kalp atışları göbekten aşağıdaysa yine kafa aşağıdadır yani
ya işte yasal süre ne kadarda o kadar , şu yasa bi çıksa belki maddi durum iyi olursa 1 ay ücretsiz kullanırım, süt iznimi de birleştirmek istiyorum ama izin vermezler herhalde
Kizlar bebekelriniz dogunca sizinle ayni odadami yatacak yoksa oda hazirlayanlar hemen odasindami yatirtacaksiniz?? Ben cok kararsizim oda hazirladik ama ek olarak yatak odamada birsey alsammiki ilk zamanlar icin? Birde evimiz 2katli yatak ve bebek odasi üst katta oglen uykularinda nerde uyusa yukardami asagidami? Yani yeni dogan bebegin uyku duzeni nedir? Bana bi yardimci olun..
Canım bende kuyruk sokumu ağrısı sadece kot pantolon giydiğimde dikişlerinin kalın olmasından kaynaklı oluyo sendekide benzer bişi olabilirmi?
Canım doktor baş ölçümü alırken o ultrasonun zımbırtısı bikini bölgesindeydi,hadi içimi kötü tutmiim belki uyluk kemiği ölçümüyle karıştırmışımdır adan haklıdır dedim ama ebe de kalp atışlarına bakarken göbekten aşağıda kasık bölgesimi desem ne desem ordan bi yerden dinledi bak bana kalırsa bebeğin kafası aşağıda yoksa kalp atışı burdan olmazdı dedi bide elle baktı sonra bence sen bi daha ultrasona gir dedi kadıncağız
Cok karisik yazik ufacik bebeklere erkenden ayriliyorlar annelerinden;( insallah yakinda cikar su yasa!! Cnm bizde en fazla 32.haftaya kadar calisabilirsin sonra secmen lazim ya 1yil,1.5,2,3, dogum iznine ayriliyorsun ve her ay tikir tikir paran geliyor 3ayda birde exrtadan cocuk parasi geliyor ben 1.5 yil sectim sonra calismaya devam..ben kreste calisiyordum 30.haftadan beri evdeyim ve her ay normal maasim yatiyor. Keske turkiyedede boyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?