2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sagol cnm buyuk ihtimal bende alicam o sepet besiklerden...yanimdan ayiramam gibime geliyor..en azindan ilk2 ay yanimda yatiracagim

Ahahhh güzel fikir :)) bende aynısını yapayım

Ayni cnm ilk bende dedim alissin odasina etraftakiler sagolsun aklimda yokke korkuttular beni!! Bende 2 ay kadar yanimda yatirip sonra hooop kendi odasina :)

kız ara ara deminden beri alıntıda gördüm de ancak buldum yazını Alla Alla,
karanfilli çay neymişki onu duymadım bak,
AAA daha yeni mi duydun kızımın adını:)SAOL CANIM,
aman yok öle hiiiiç harikalar yaratamıycam beni sezaryene alın diye yırtınıcam gibime geliyo
hele o çatı korkusuallah'ım Allah'ım eskiden doğum olucağı zaman bakılırmış şimdi bu ne böle hemencedcik korkutmak için mi yapıyolar acep:):18:

Cnm gördüm alintimyaptim Cvp veremedim sistem beni attı
iphone ve iPad lerde sorun var galiba Kadınlar kulubünü kaldırmıyor gecmisi okumaya çalışıyorum inatla beni atıyor sistemden

Kurbisimle kavga ettik hastane çıkış , yönetim esler giremez doguma diyince esim çıkısti kadına
bende arabaya giderken t atlı dille uyarayım dedim " askım sen niye insanlara cikisiyorsun hastanenin prosedürü bu kız da bunu ileten " dedim demez olaydım bana da çıkisti ne koruyorsun kadını falan dedi uzunca bir laf dalasina girdik o da agzindan bakalayi cikardi ben 9 ay beklemisim bunu seni birakamam biz oyle anlastik diyor ağladım artık sinirden hemen eridi tabii öptü etti barıştık yemeğe gittik malum olmuş sana benim kocam refakatçi olarak da kalmak istiyor odayı sorduk suit oda onda da tek yatak varmış tekli koltuk da var ayriyetten iyi sen orada yatarsın diyorum annen yatsın orda diyor masallah bu gidişat güzel yanımda olmak istemesi
belki doner de normal dogum şansı olur diye 1 hafta daha şans denemesi yapmak istiyorum sanırım

Aaaaaaaa hic korkma yakın olsan elinden tutardim kız ( bak hele bana bakkkkkkkkkk )

En fazla 5 dk acı çekeriz sonra bitecek son anda bakıp sezeryan dese daha kötü ben onceden bilmek istiyorum şahsen dogurabilir miyim doğuramaz miyim

Doğumu hızlandırmanın ilk ve en önemli yolunun hamile kişinin kendisini rahat hissetmesi olduğunu belirten doğum uzmanları; hamilenin gergin ve üzgün olmasının doğumu geciktireceğini, bu sebeple hamile kadınların mum ışığında ılık bir banyo yapmasının, masajın ya da akupunktur ile vücuttaki belli noktaları rahatlatarak ya da aromaterapi ile vücudu rahatlatmanın doğum için faydalı olacağını belirtiyor.

Yavaşça açan bir çiçeği hayal edin

Beklenen tarihte doğum gerçekleşmemişse bundan sonraki her gün kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir şey yapmak için zaman ayırma tavsiyesinin yer aldığı uyarılar arasında “Manikür yaptırın, güzel bir restorana gidin, sevdiğiniz bir filmi izleyin ya da dondurma yiyin. Bunların yanı sıra meditasyon yapmayı da deneyebilirsiniz. Gözlerinizi kapatın ve birkaç kez burnunuzdan derin nefes alın. Topuklarınızdan başlayarak yüzünüze kadar bütün vücudunuza dokunun nefes alıp verirken yavaşça açan bir çiçeği hayal edin, bebeğinizin neye benzeyeceğini hayal edin” tavsiyeleri de yer alıyor.

“Doğumu başlatmak için seks yapın”

Doğumu başlatmak için en bilinen yöntemlerden birinin de seks olduğunu vurgulayan uzmanlara göre, dölde bulunan doğal düzenleme enzimleri doğumu başlatan hormonlardan biri.

Uzmanlar, “Bu tekniği kullanacaksanız seks yaptıktan sonra hemen ayağa kalkmayın ve dölün rahim boyunda kalmasını sağlamak için bir süre uzanın. Hamileliğin sonlarına doğru pek çok kadın ilişkiye girmek konusunda isteksizdir. Fakat ön sevişme hareketleri de doğum için yardımcı olacaktır. Kadın orgazmının rahim boyunu 2 santimetreye kadar açtığı bilinmektedir” diyor.

“Salıncakta sallanmak doğuma yardımcı olur”

Başka bir yöntemin de salıncakta sallanmak olduğunu belirten uzmanlar, “Bu şekilde bebeğinizin konumunu değiştirip leğen kemiğine yaklaştırabilirsiniz. Veya kasistli bir yolda otomobil kullanmayı ya da doğada kısa bir yürüyüşe çıkmayı deneyebilirsiniz. Hafif bir yürüyüş ya da sabitlenmiş bir bisikletin pedallarını yavaşça çevirmek de doğum sancılarını başlatabilir. Bunları yaparken bol bol sıvı tüketmeyi ve vücut ısınızı korumayı ihmal etmeyin” dediler.

“Kivi, mango ve ananas doğum sancısına neden oluyor”

Beslenmede yapılacak değişikliklerin de doğumun daha kısa ve kolay olmasına katkıda bulunacağını ifade eden uzmanlar, “Kivi, mango, ananas gibi tropik meyvelerde orta şiddette doğum sancısına neden olabilen bir enzim bulunur. Doğal bir bağırsak uyarıcısı olan baharatlı yiyecekler de doğum sancılarının başlatılmasına yardımcı olabilir. Son olarak rahim boyunuzu harekete geçiren prostaglandin bazlı jel paketlerini vajinanıza yerleştirerek doktorunuz size yardımcı olabilir. Bu uygulamadan 24 ila 48 saat sonra büyük ihtimalle doğum gerçekleşecektir” dediler.

o zman senin doktor şaşırmış demekki, bi daha usg de sen söyle '''''ama ölçümü aşağıdan yapıyosunuz''' diye,
sezeryancı mı acaba senin doktor? en baştan ne demişti sana?

En başından beri ben bişi demesine fırsat vermedimki hep normal istiyorum dedim oda son haftalarda belli olacak deyip durdu ama kendi eşinede 2. çocukta sezeryan yapmış geçen ay muhtemelen 1. De öyledir kendi eşine sezeryan yapan bana yapmazmı hiiiiiç ayy ben o kadar yağladım baktım göbüşüme bi çatlakım bilene yokken ne diye kestireyim ben göbüşümü eşimde takılıp duruyo doktorun kendi karısı pörtledi herhalde kilo yönünden yada sezeryandan falan bu adam bizi çekemiyo geçen hafta bebişin kilosu düşük bol bol ye dedi sana kilo aldırmak için bu haftada baktı yediklerin bebişe gitmiş sen hala Ebru Şallı gibi göbüşü kesmeye niyetlendi diyo
Ama ben ne yaptım haftaya Çarşamba çatı muayenemiz var önce yine bu doktoruma gidicem öğleden sonrası içinde hamilelik öncesi gittiğim ve gerçekten güvendiğim devlet hastanesindeki doktorumdan randevu aldım

hadi hayırlı olsun canım benim..
güzel haberlerini bekleyeceğim.. çok heyecanlı.. bizde salı günü gideceğiz sezeryana..
Allah'ım kolaylıkla dünyaya getirmek nasip etsin cümlemize..

Amin canim cumlemize insallah.
Kendimi iyice cumatlya adapte ettim insallah saglikla atlatiriz.
Hepimiz icin hayirliai.

Yok canim daha once alttan muayene etmisti.
Ondan.dolayi biliyor catinin durumunu.
Alahim.hepimiz icin hayirlisini nasip etsin ins

Cuma ersnİl salı tuncs..

Hadi bakalım..
Gelsin bebecikler

Hayirlisiyla saglikka.ins mezosum

ayyyy canıııııımmm
ernsil de doğuma gidermiş:)ay Allah bi avazda kurtarsın canım

ya benim boyum 1.58 benim çatım dar mı şimdidoktor söler herhalde neye bakçak çatı muayenesinde dimi

Bilmiyorum.ki canim kizi.anlatirken.ole dedi ama sanmiyirum.
Kiz 10.da gelmis 3 saat bitmeden dogurdu.
37+4 deymis. Doktorum dedi ki iki hafta once bile normal yapabilirdi.beklettim.
Hatun sansli.anlican :)

bu cuma mı doğum haftaya mı bu cumaysa çok ani olmuş
sanki

Yok canim gecen haftadan belliydi bu cuma.olacagi ani bir karar degil yani.

o ayak boyuyla cinsel organ orantısını erkekler için derler, ne kadar büyük o kadar büyük diye
kadınlar için de öyle olduğunu hiç duymamıştım ben
çok yaşa e mi sen ne kaa güldüm anlatamam

benimkinde zaten benden fazla göbek var,bi de çul bağlasam yerinden kalkamaz herifim
ama seninki gibi olaydı kesin ben de yapardım bunu

way anasını yaa,böyle yerler de var desene

vitamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım,hemşom nerdesin?
senin tarif süpermiş tam mesajındaki gibi yaptım,3 tepsi oldularve az önce tadına bakıyım dedim,bayıldım,hazır gibi oldu aynı,tarif için çok çok teşekkür ederim 1 tepsisini aşeren kocam için ayırıp diğer 2 tepsiyi dondurucuya atıcam
sen başka ne koydun dolabına söyle hele

Giz kop kop
Cabihhh
Bak neler diyor ananas mango kivi neyim ne.
Bol bol sıcak suyla yıkan kese at.
Hurrem niye cart cart doğuruyor
Hamamda saatlerce keyif yapıyor
Ama sen yikanirken meyve neyim yeme banyoda hafizanallah

Kiz valla kavga ediyordunuz
Hemde senin kanaman vardı kurbisin doğumda senle tartışıyor gelmiyor hastaneye
Demekki tam tersi senle kalacak:))
Kiz kameranı kendin götür ver hemşireye ebeye.
Bizim hastane erkek sinek almıyor oraya hemde benim esim sıkılır öyle beklemekten heyecan yapar sinirlenirim benide yirtik pirtik masadan kaldırıp elimi belime koydurur

Msj sahibi ilen Msj icerigi örtüşmüyor
Tekrar deneyin

Kanama mı Bu neye işaret , 8 Nisan'a tarih mı alsam ne yapsam
Mathilda nin dediğine göre medipolde de es alamıyorlarmış ben benimkinin bayılmasından şüphe ediyorum ki rüyamda gördüm bayılıyordu
Hayal ettim seni yırtik pırtik el belinde Bu arada sen hangi hastaneye karar verdin

günlerimiz birebir aynı..bende pazartesi son kez gidiyorum işe, ama bebişin kilosu önden gidiyor doktora 2 hafta sonra gidicem eğer 4 kilo olmuşsa sezeryanla alırız dedi. bu durumda fazladan çalışmış olacağım..doğumdan önceki 3 hafta sonraya atılmıyor demişlerdi..fazladan çalışırsak nasıl atıcaz onu bilgin var mı..birde yine rapor almak gerekmiş 3 hafta kaldı çalışamaz diye..

Kan görsen ruya bozulur derler
Ama ben duydum nasil bakam
Ben tip merkez devam ediyorum ama
İşitme testini unutmuşum sormayı
Yarın kontrol var hem ücreti hizmeti hemde testi yenidogani soracağım bakalım.
Esim medipole sıcak bakmıyor sanki
Ben cok istiyorum ama
Eşimde şey mantığı vardır
Pahaliysa iyi kaliteli.Bura cok iyi hoş eve 5 dk.ama beni rahat ettirmeyen birseyler var.
O yüzden şimdilik burda yarın artık

Aaaaa
Sunu bastan desene
Adamın eli kaşınmış ille kesecek seni
Benim ikinci dogum sonrasında bile kesı yerim (aynı yerden açılmıştı)4 parmak ve innnnnncecik cok kucukken el kesilir beyazimsi bir iz kalır ya aynen öyle ve hala öyle.
Birde tam seyinin üstü yani görünmesi için bayağı acik giymelisin.onu gorenide tbrk etmeli .benim Dr gecen hafta sordu mesela sezaryen mı diye :)

Dünkü arkadasın biride bildigin normal dikiş yapılmış 2. De bir cm üstten yapılmış.bakirkoyde doğurmuş .
Hala inanmadı bana embesil,olmaz ya öyle dedi.
Bak gene sinirim geldi.
Oldu iste olduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…