biz ayrı oda hazırladık ama bebekler yeni doğduğunda kendilerini anne karnındaki gibi dar bi yerde hissetmek isterlermiş..o yüzden hem dışarıda kullanabileceğim(hastaneden çıkarken anane babanneye giderken fln) hemde istedğim odaya taşıyabileceğim sepet beşiklerden aldık fiyatları da uygun .. ben e-bebek ten almıştım istersen bi bak..
Kizlar dun ne yaptim... :) Benim kocis 26 yasinda daha akli bir karis havada kolay saniyor bu hamilelik isini. dun kazaklari parcalari aldim geldim yanina kalk ayaga dedim karnina bagliycam 3 kiloya yakin bi karin yaptim ona :))) iyice bagladim. dedim hadi bu sekilde bu agirlikla yasa biraz :))) yasarim ne var dedi gitti oturdu. hayiiiir dedim bu halinle bulasik makinesine bulasik diz :) temizleri cikar dolaplara diz :)) supurge ac. ahahahahha bakislarini gormeniz lazimdi.
ya o neymiş ya ben de istiyorum ondan nerdesin canım sen?ben de geliyim:)
Canım bizde oda yaptık bana kalsa ilk günden odasına yatıracaktım ( zalım anne ) zaten eşime bi beşik daha alalım demeye yüzüm kalmamıştı odaya yapılan masraftan dolayı ama annem sağolsun duyunca sen delimisin çocuk ağlar duymazsınız,kusar boğulur Allah korusun ayrı yatırılırmı hemen bebek dedi gitti bi park yatak aldı kargoylada gönderdi oh mis kurduk yatak odasına kızımızı bekliyoruz içi dolsun diye :)
Yedim yedim hurmaları masaj yapamam valla.. Şimdi de karanfili otlu çöplü bir çay yaptım onu icicem
Aşık atışması :) seviyom onu :)
Kız sen Bade mı koyacaksın. Hadi adıyla yasasın ins.
Ofelyam basından beri biliyorsunuz ben bile doğurursam siz mucizeler yaratırsınız kız. Bak gulimier gacisi bile korkularımlan alay etti.. Voltaj arkadaşıyla birliktecok yalnizimmmm
Ya bir giremedim gitti
Bu tlf modem de oluyormuş ya en son öyle yapasim geliyor.
Kiz bebeci ne erkeni ne diyorsun sen.
39 a girince tmm.
39 doldurunca hadi su sel geldi.sanci vs .
Ben bugun seni gördüm kurbisinlen dedim ama detaya inmeyim bunu duyacak misim demekki.
kız ara ara deminden beri alıntıda gördüm de ancak buldum yazını Alla Alla,
karanfilli çay neymişki onu duymadım bak,
AAA daha yeni mi duydun kızımın adını:)SAOL CANIM,
aman yok öle hiiiiç harikalar yaratamıycam beni sezaryene alın diye yırtınıcam gibime geliyo
hele o çatı korkusuallah'ım Allah'ım eskiden doğum olucağı zaman bakılırmış şimdi bu ne böle hemencedcik korkutmak için mi yapıyolar acep:):18:
o zman senin doktor şaşırmış demekki, bi daha usg de sen söyle '''''ama ölçümü aşağıdan yapıyosunuz''' diye,
sezeryancı mı acaba senin doktor? en baştan ne demişti sana?
hadi hayırlı olsun canım benim..
güzel haberlerini bekleyeceğim.. çok heyecanlı.. bizde salı günü gideceğiz sezeryana..
Allah'ım kolaylıkla dünyaya getirmek nasip etsin cümlemize..
muayene olmadanmı dedi, çatının dar olduğunu? nası anlamış?
bizim bi kadın doğumcu asistan arkadaş kızların basenlerinden anlıyodu, kalçası geniş olanın çatısıda geniş mi olur acaba?
ayy çok heyecanlı ya, cuma günü kısmetse bebişin kucağında olucak inşallah
bende hafta sonlarını sayıyorum, 2 hafta sonumuz war kısmetse, ondan sora oğlumuzla birlikte olucaz inşallah
sizinde son 2 gece:))
Cuma ersnİl salı tuncs..
Hadi bakalım..
Gelsin bebecikler
ayyyy canıııııımmm
ernsil de doğuma gidermiş:)ay Allah bi avazda kurtarsın canım
ya benim boyum 1.58 benim çatım dar mı şimdidoktor söler herhalde neye bakçak çatı muayenesinde dimi
bu cuma mı doğum haftaya mı bu cumaysa çok ani olmuş
sanki
çok yaşa e mi sen ne kaa güldüm anlatamamo ayak boyuyla cinsel organ orantısını erkekler için derler, ne kadar büyük o kadar büyük diye
kadınlar için de öyle olduğunu hiç duymamıştım ben
benimkinde zaten benden fazla göbek var,bi de çul bağlasam yerinden kalkamaz herifimKizlar dun ne yaptim... :) Benim kocis 26 yasinda daha akli bir karis havada kolay saniyor bu hamilelik isini. dun kazaklari parcalari aldim geldim yanina kalk ayaga dedim karnina bagliycam 3 kiloya yakin bi karin yaptim ona :))) iyice bagladim. dedim hadi bu sekilde bu agirlikla yasa biraz :))) yasarim ne var dedi gitti oturdu. hayiiiir dedim bu halinle bulasik makinesine bulasik diz :) temizleri cikar dolaplara diz :)) supurge ac. ahahahahha bakislarini gormeniz lazimdi.
way anasını yaa,böyle yerler de var deseneCok karisik yazik ufacik bebeklere erkenden ayriliyorlar annelerinden;( insallah yakinda cikar su yasa!! Cnm bizde en fazla 32.haftaya kadar calisabilirsin sonra secmen lazim ya 1yil,1.5,2,3, dogum iznine ayriliyorsun ve her ay tikir tikir paran geliyor 3ayda birde exrtadan cocuk parasi geliyor ben 1.5 yil sectim sonra calismaya devam..ben kreste calisiyordum 30.haftadan beri evdeyim ve her ay normal maasim yatiyor. Keske turkiyedede boyle olsa
Cnm gördüm alintimyaptim Cvp veremedim sistem beni attı
iphone ve iPad lerde sorun var galiba Kadınlar kulubünü kaldırmıyor gecmisi okumaya çalışıyorum inatla beni atıyor sistemden
Kurbisimle kavga ettik hastane çıkış , yönetim esler giremez doguma diyince esim çıkısti kadına
bende arabaya giderken t atlı dille uyarayım dedim " askım sen niye insanlara cikisiyorsun hastanenin prosedürü bu kız da bunu ileten " dedim demez olaydım bana da çıkisti ne koruyorsun kadını falan dedi uzunca bir laf dalasina girdik o da agzindan bakalayi cikardi ben 9 ay beklemisim bunu seni birakamam biz oyle anlastik diyor ağladım artık sinirden hemen eridi tabii öptü etti barıştık yemeğe gittik malum olmuş sana benim kocam refakatçi olarak da kalmak istiyor odayı sorduk suit oda onda da tek yatak varmış tekli koltuk da var ayriyetten iyi sen orada yatarsın diyorum annen yatsın orda diyor masallah bu gidişat güzel yanımda olmak istemesi
belki doner de normal dogum şansı olur diye 1 hafta daha şans denemesi yapmak istiyorum sanırım
Aaaaaaaa hic korkma yakın olsan elinden tutardim kız ( bak hele bana bakkkkkkkkkk )
En fazla 5 dk acı çekeriz sonra bitecek son anda bakıp sezeryan dese daha kötü ben onceden bilmek istiyorum şahsen dogurabilir miyim doğuramaz miyim
Kiz valla kavga ediyordunuz
Hemde senin kanaman vardı kurbisin doğumda senle tartışıyor gelmiyor hastaneye
Demekki tam tersi senle kalacak:))
Kiz kameranı kendin götür ver hemşireye ebeye.
Bizim hastane erkek sinek almıyor oraya hemde benim esim sıkılır öyle beklemekten heyecan yapar sinirlenirim benide yirtik pirtik masadan kaldırıp elimi belime koydurur
Merhabalar.doğuranları görünce telaş sardı benide ve ben daha doğurmak istemiyorum.pazartesi izne ayrılacağım evde yatmak istiyorum 3 hafta dinlenmeye ihtiyacım var.16 nisanda 40. haftam doluyor ve bebeğim önden gidiyor nezaman doğururum acaba?sonuna kadar dur kızım lütfen.
Kanama mıBu neye işaret , 8 Nisan'a tarih mı alsam ne yapsam
Mathilda nin dediğine göre medipolde de es alamıyorlarmış ben benimkinin bayılmasından şüphe ediyorum ki rüyamda gördüm bayılıyordu
Hayal ettim seni yırtik pırtik el belindeBu arada sen hangi hastaneye karar verdin
En başından beri ben bişi demesine fırsat vermedimki hep normal istiyorum dedim oda son haftalarda belli olacak deyip durdu ama kendi eşinede 2. çocukta sezeryan yapmış geçen ay muhtemelen 1. De öyledir kendi eşine sezeryan yapan bana yapmazmı hiiiiiç ayy ben o kadar yağladım baktım göbüşüme bi çatlakım bilene yokken ne diye kestireyim ben göbüşümü eşimde takılıp duruyo doktorun kendi karısı pörtledi herhalde kilo yönünden yada sezeryandan falan bu adam bizi çekemiyo geçen hafta bebişin kilosu düşük bol bol ye dedi sana kilo aldırmak için bu haftada baktı yediklerin bebişe gitmiş sen hala Ebru Şallı gibi göbüşü kesmeye niyetlendi diyo
Ama ben ne yaptım haftaya Çarşamba çatı muayenemiz var önce yine bu doktoruma gidicem öğleden sonrası içinde hamilelik öncesi gittiğim ve gerçekten güvendiğim devlet hastanesindeki doktorumdan randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?