2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar, benim oğluş tekmeleyip duruyor ya Uyku düzenini mahvettim bebişimin. Işığı hissedince tabii o da uyumuyor:S
Yarın sabah 7.30'da doğumu var arkadaşımın, ben de onu ve bebişini görmeye gideceğim. Artık uyusam iyi olacak.
Yarın hayırlı haberler alırız inşaallah. Hepinize hayırlı geceler

Dedigim gibi 2-3 haftadir altta basinc hissediyordum, ara sira sancilarim da oluyor. yuruyunce, cok ayakta kalinca filana ama duzenli ya da aman aman siddetli degil. yurumem filan zorlasdi. Kizim kafasini oynattiginda canim acimaya basladi. birseylerin oldugunu biliyordum da, 4 cm acilma beklemiyordum daha.

Insallah gelir yavrun 40 haftadan once. Ben de hep oyle dua etmistim.

iyi geceler kızlar....

bir hafta kaldı bebeğimi kucağıma almama. offf 9 ay geçti. şu bir hafta geçmez artık. cuma günü kontrolüm var. acaba pazartesi sezeryan olmayım mı diye doktora desem mi. kabul edermi acep. çok sıkıldım artık her şey hazır beklyoz. ya aslında o değilde. son bir haftaya kadar bebeğim acayip hareketliydi. akşamları karnımın bir orası bir burasına yığılır 15 dk. boyunca resmen dans ederdi. eşimle ikimiz korkar endişe bile ederdik ne bu bebiş içerde diye. karnım nasıl dalgalanırdı. şimdi o hareketler yok. bir kaç ufak tepik dışardan görünen o kadar. annem bile bir haftadır yanımda. hani öğle aman aman karnında bir hareket görmüyom diyo. çok üzülüyom. yeri mi daraldı acaba. bu endişelerden bıktım artık. bir an önce doğsa da o ayakları yesem.

sanırım doğum yaklaştıkça hareketleri azalabiliyormuş

perilous 100 tefriciye tamamdır canım...allah niyetini kabul eder inşallah...
feci uykum geldi...yatmaya gidiyorum kızlar...inşallah bu kez uyuyabilirim...
herkese iyi geceler...

yeri daralınca bebeğin hareketlerinde azalma olurmuş. takma kafana cnm. zaten cok az kalmıs doguma. biraz daha sabret. insallah kolay olur doğumun

perilous 100 tefriciye tamamdır canım...allah niyetini kabul eder inşallah...
feci uykum geldi...yatmaya gidiyorum kızlar...inşallah bu kez uyuyabilirim...
herkese iyi geceler...

sağol canım Allah razı olsun diline sağlık

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100 *
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................400 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100 *
ruveyda12............................100 *
dertsiz.................................100 *
DytEda.................................100

Kalan=400

Şuan benimde alt tarafta ara ara basınç oluyor ve kafasını oynatınca canım acıyor benimde özelliklede otuturken.İnşalalh hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza.

canim, benim kizimin da son 6-7 gun hareketleri azalmisti. bugun gittim 4 cm acilmam var, buyuk olasilikla dogum yaklastikca hareketleri azaliyor. Insallah senin de oyledir canim.

seninki yine iyimiş..benimkide geçen dedi.annemle ikisi beni kırklamaya gelceklermiş..bebişin 40 ı çıkınca annede kırklanmış oluyo ya yıkmaya ikisi birlikte gelceklermiş öle diyo..ne kırklaması o dedim..bn kendim yıkanırım olur sana kırklanma dedim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…