- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Çatı muayenesi dediğimde oişte alttan muayene edecek.Normalde daha erken başlıyor burdada ama dr ultrasonda baktı ve henüz erken haftaya başlıyalım dedi haftaya zaten perşembeye gün verdi son 10 gününm kalmış oluyor inşallah 40 haftayı geçirmeden gelir
Senin şuan hiçbir ağrı yada başka bir belirtin varmı.Açılman olduğunu dr söyleyene kadar anlamamıştın dimi.
epidural normal doğum düşünen annelerin fikrini almak istiyorum birde 35.haftadayım bebişlerinizin kiloları ne kadar?[/QUOT
benim bebeğim 35+5 te 2800 gram. tam standartlarında dedi doktor nazar değmesin:)
iyi geceler kızlar....
bir hafta kaldı bebeğimi kucağıma almama. offf 9 ay geçti. şu bir hafta geçmez artık. cuma günü kontrolüm var. acaba pazartesi sezeryan olmayım mı diye doktora desem mi.kabul edermi acep. çok sıkıldım artık her şey hazır beklyoz. ya aslında o değilde. son bir haftaya kadar bebeğim acayip hareketliydi. akşamları karnımın bir orası bir burasına yığılır 15 dk. boyunca resmen dans ederdi. eşimle ikimiz korkar endişe bile ederdik ne bu bebiş içerde diye. karnım nasıl dalgalanırdı. şimdi o hareketler yok. bir kaç ufak tepik dışardan görünen o kadar. annem bile bir haftadır yanımda. hani öğle aman aman karnında bir hareket görmüyom diyo. çok üzülüyom. yeri mi daraldı acaba. bu endişelerden bıktım artık. bir an önce doğsa da o ayakları yesem.
iyi geceler kızlar....
bir hafta kaldı bebeğimi kucağıma almama. offf 9 ay geçti. şu bir hafta geçmez artık. cuma günü kontrolüm var. acaba pazartesi sezeryan olmayım mı diye doktora desem mi.kabul edermi acep. çok sıkıldım artık her şey hazır beklyoz. ya aslında o değilde. son bir haftaya kadar bebeğim acayip hareketliydi. akşamları karnımın bir orası bir burasına yığılır 15 dk. boyunca resmen dans ederdi. eşimle ikimiz korkar endişe bile ederdik ne bu bebiş içerde diye. karnım nasıl dalgalanırdı. şimdi o hareketler yok. bir kaç ufak tepik dışardan görünen o kadar. annem bile bir haftadır yanımda. hani öğle aman aman karnında bir hareket görmüyom diyo. çok üzülüyom. yeri mi daraldı acaba. bu endişelerden bıktım artık. bir an önce doğsa da o ayakları yesem.
perilous 100 tefriciye tamamdır canım...allah niyetini kabul eder inşallah...
feci uykum geldi...yatmaya gidiyorum kızlar...inşallah bu kez uyuyabilirim...
herkese iyi geceler...
Şuan benimde alt tarafta ara ara basınç oluyor ve kafasını oynatınca canım acıyor benimde özelliklede otuturken.İnşalalh hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza.Dedigim gibi 2-3 haftadir altta basinc hissediyordum, ara sira sancilarim da oluyor. yuruyunce, cok ayakta kalinca filana ama duzenli ya da aman aman siddetli degil. yurumem filan zorlasdi. Kizim kafasini oynattiginda canim acimaya basladi. birseylerin oldugunu biliyordum da, 4 cm acilma beklemiyordum daha.
Insallah gelir yavrun 40 haftadan once. Ben de hep oyle dua etmistim.
iyi geceler kızlar....
Şuan benimde alt tarafta ara ara basınç oluyor ve kafasını oynatınca canım acıyor benimde özelliklede otuturken.İnşalalh hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza.
amiin insallah canim. kizin mi oglun mu oluyor peki?
Kızım olacak Allah kısmet ederse.Senin?
Kesinlikle.canim. Allahtan bir haftalik surede annemde yanimda olcak.
Cok farkli.fikirleri var.iyiki.eylule kadar oglusun yaninda olcam bol bol.gozlemleme.sansim.olcak.
Ya voltajim.silinir.de sabun.ne alaka.birde durulariz dio ya.
Sanki.ben onun yaninda yapcam.
Kirilmasin diyorum ama son anda babannecilik.oynamasi sinirime.dokunuyo.
Hm benim yeni gelinligin mi kalmis.millete gosteris mi yapcam.
Ben duscem orda can derdine kadin ne dusunuyo.
Sen gel kuzum koydurmm.ben zaten hepsi annemde :)
Benim de kizim olacak canim. Ismi de Sara Nalan. Kizlar erken dogarmis genelde, o yuzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?