2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Az once geldik eve. Nst ye bagladi hemsire hem sanciya hem kalp atislarina bakti. Sık sık kramplarim oldu cinar da hic durmadi yerinde deli gibi hareket etti. Sonra hemsire sonuclari aldi bir sorun gorunmuyor drunuzu arayayim dedi. Biz de toparlandik ayakkabilarimi giydim hemsire geldi tekrar baglicam bu sefer sadece sanciya bakcaz dedi. Tekrar uzandim bi yarim saat kadar. Sonra hemsire sancin yok dr unu arayayim dedi. Dr yarin gelmemi istemis tekrardan nst ye baglayacakmis. Kramplarim ve agrim devam ediyor malesef

Hanipeksim canimm.. Magnezyum aliyormusun? Benimde dehset kramplar oluyordu karnimda.. Kasiliyordu surekli.. Bu haftaya dek kullandim magnezyumu.. İnsallah bur sorun yoktur ki olsa nstde sancin filan olurdu..
Sabah gidersin herhalde haberlerini bekliyorum canim..

Missflower.. Ohh masallah agrisiz 4 cm.. Hayirlisi ile bi avazda kurtul insallah..

Pek hareketledik valla.. Haftaya bircogumuzun dogumlari olacak gibi..

Gecmis olsun cnm..umarim doktorun daha net birseyler söyler!

hayırlı sabahlar güzel anneler.bizim dün kontrolümüz vardı kızım 3350 kg olmuş.nst ye bağladı.çatı muayenesini de yaptı öyle korkulacak bir muayene değişlmiş kızlar bende korkuyodum ama muayene anında aklım bebeğimdeydi acaba başı yerleşmişmi diye düşünürken muayene oldum bitti.bebeğim başı aşağıda fakat yerine yerleşmemiş daha bol bol yürüyüş yapıcaksın dedi.bende normal doğum istiyorum inşallah tam yerini alır bebeğim de hayırlısıyla normal doğum yaparım.bebeğin tam yerini alması için bildiğiniz bişeyler varmı kızlar

Hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri...
Allahım günümüzün çok iyi geçmesini nasip etsin...
umarım herkes iyidir...
geçmişi okuyamadım hala... kısmetse şimdi okuyacağım...
Bizim dünden beri tansiyonumuz biraz yüksek.. eller-ayaklar şiş...
:2:
bakalım bugün nasıl olacak??
:18:

kızlar günaydın,

dün ben çekilene kadar bişe yoktu, sonra neler olmuş

hanipeks çok geçmiş olsun

vitamin ve missflowergirl hayırlısı inş., haberlerinizi bekliyoruz.

günaydın kızlar,
nasılsınız,bu gece de uykusuz anne adayları bu topikte paylaşımda bulunuyor.nasıl gidiyor son günler,saatler.
bence de gelecek hafta nisan annelerinin doğumları başlar.
ben yarın kontrole gidecem. dayanacak takaatim kalmadı. o yüzden yarın için sezeryan teklif edecem. bakalım beni hazırlıksız bir şekilde sezeryana alır mı?
sizde son durumlar nasıl?
magnezyum tozu ben de kullandım bir aralar. bacaklarımda sadece bir kere kram yaşadım.
şimdi magnezyum içmiyorum artık. dr. baNA SON 3 hafta kullanmayacaksın demişti.sebebini de sormadım gerçi.

kızlar vitamin ve kan hapına devam ediyormusunuz? bizim bebişin kilosu fazla doktora sormayı da unuttum,vitamine devam etmek gerekir mi? bırakan var mı?

kızlar vitamin ve kan hapına devam ediyormusunuz? bizim bebişin kilosu fazla doktora sormayı da unuttum,vitamine devam etmek gerekir mi? bırakan var mı?

ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?

dr bana bol bol merdiven çık dedi canım...bi de dr'un sekreteri bi hareket gösterdi(tuvalete oturuyormuş gibi yapıp geri kalkma) bunu yapman faydalı olur demişti...

çok geçmiş olsun canım

benim yeni dr'um hemen bıraktırmıştı vitamin hapını...doğal yollarla almak varken ilaca ne gerek var demişti...kan ilacı içiyorum hala,doğumdan sonra da bi süre daha içicekmişim...her dr'un uygulaması farklı işte canım...

herkese günaydıııııın
biz yine mutfakta uyuduk kızımla gece boyu uyuyamayınca sabah babamızın alarmını duyamadık uykudan...kocişim hazırlanmış beni öperken uyandım,yolcu ettim sadece...kızımla dünkü yaptıklarımızdan verdik yanına,klinikte çayla birlikte yer artık

hanipeks,vitamin ve msflowergirl ne yaptılar acaba
vitamin sabahları erkenden günaydın yazardı,acaba hastanede falan mı :26:

vitamin canım çatı muayenesi olmuştun değil mi? acaba nişanı o mu tetikledi.

chosy canım ama ben kendimi fil yavrusu gibi hssediyorum.

​dertsiz canım benim 14ü ya da 12si sezeryan olacak eğer önden gelmezse
en son ben kalıcam galiba canım.

geçmiş olsun canım umarım ağrıların biraz geçmiştir.

Benimde 35+0 da 2730 du
maşallah canım ya benim oğlum 35+2 de 2400 çok az ya.

ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?
canım bende vitamin hapı içiyorum ama kiloya neden olduğunu düşünmüyorum.

ersnil canımmmmmmmmm
yarın oğlunu kucağına alacaksın.
ayyyyy kendi kardeşim gibi heyecanlıyım.

sizlerde durum nasıl?

ben de başlarda hızla kilo alıyodum, 24. haftada 14 kilo almıştım bile.sonra şeker çıkınca diyet verdi doktor. uzunca bir süre kilo almadım, son zamanlarda diyet baydı beni biraz gevşettim sanırım 2 kilo falan daha aldım. şuan toplamda 16 kilo almış oldum yani. bugün itibariyle 36+2. günümdeyim.. şekerli gıdaları ve hamur işini bırakınca kilo almıyor insan. bir de 6 öğün beslenip ara öğünlerde meyve yanına süt ürünleri tüketmek gerekiyor.belki bundan sonrası için dikkat edebilirsin. geç deme son dönemlerde daha da hızlı kilo alınıyor 1-2 kilo bile eksik girsen doğuma kardır..

vilin ne kadar süre sonra yeni bir doktora başladın..benim doktor geçen hafta normal olursa kendinin doğuma katılamayacağını söyledi biraz bozuldum başka bir doktora gitsem mi bu saatten sonra diye düşünüyorum..37. haftama girdim doktorlar kabul edermi başkasının hastasını diye de düşünüyorum bir yandan..

bir diğer sorum tüm ısrarlı isteklere rağmen şu buzdolabına koyduğunuz poğaçaların tarifini kimse vermedi, linki verde bakalım biz de nasiplenelim dimi ama

Sabah gözlerimi açar açmaz burası geliyor aklıma, nasıl merakla açıyorum hemen bilgisayarı, bebeğine kavuşan var mı diye :)
Dün gece de hareketli geçmiş yine..

Hanipeks, canım çok geçmiş olsun, kasık ağrısı bende de çok kötü durumda..
Bugün doktorun ne diyecek bakalım.

MsFlowerGirl, canım sana da maşallah. Hepimizin hayalidir herhalde hiç sancı çekmeden bu kadar açılma olması.
İnşallah çok kolay bir doğum olacak seninki

Bakalım gün içerisinde kimlerden ne haberler gelecek..

sizlerde durum nasıl?

Ben de 4.-5. ay gibi hızla kilo almaya başladığım için doktorum vitamin hapını kesmişti canım. Kilo alışını arttırdığını söylemişti.
Şu anda kan hapı ve kalsiyum-magnezyum hapını içmeye devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…