Noluyoooo, whatsPptan da yazdimKizlar uzun uzun yazdim sistem atti cildiriyorum suan
epidural normal doğum düşünen annelerin fikrini almak istiyorum birde 35.haftadayım bebişlerinizin kiloları ne kadar?[/QUOT
benim bebeğim 35+5 te 2800 gram. tam standartlarında dedi doktor nazar değmesin:)
Gayet güzel canım benim 35. Haftada 2.200 civarıydı..
Az once geldik eve. Nst ye bagladi hemsire hem sanciya hem kalp atislarina bakti. Sık sık kramplarim oldu cinar da hic durmadi yerinde deli gibi hareket etti. Sonra hemsire sonuclari aldi bir sorun gorunmuyor drunuzu arayayim dedi. Biz de toparlandik ayakkabilarimi giydim hemsire geldi tekrar baglicam bu sefer sadece sanciya bakcaz dedi. Tekrar uzandim bi yarim saat kadar. Sonra hemsire sancin yok dr unu arayayim dedi. Dr yarin gelmemi istemis tekrardan nst ye baglayacakmis. Kramplarim ve agrim devam ediyor malesef
Gayet güzel canım benim 35. Haftada 2.200 civarıydı..
Benimde 35+0 da 2730 du
kızlar vitamin ve kan hapına devam ediyormusunuz? bizim bebişin kilosu fazla doktora sormayı da unuttum,vitamine devam etmek gerekir mi? bırakan var mı?
dr bana bol bol merdiven çık dedi canım...bi de dr'un sekreteri bi hareket gösterdi(tuvalete oturuyormuş gibi yapıp geri kalkma) bunu yapman faydalı olur demişti...hayırlı sabahlar güzel anneler.bizim dün kontrolümüz vardı kızım 3350 kg olmuş.nst ye bağladı.çatı muayenesini de yaptı öyle korkulacak bir muayene değişlmiş kızlar bende korkuyodum ama muayene anında aklım bebeğimdeydi acaba başı yerleşmişmi diye düşünürken muayene oldum bitti.bebeğim başı aşağıda fakat yerine yerleşmemiş daha bol bol yürüyüş yapıcaksın dedi.bende normal doğum istiyorum inşallah tam yerini alır bebeğim de hayırlısıyla normal doğum yaparım.bebeğin tam yerini alması için bildiğiniz bişeyler varmı kızlar
çok geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri...
Allahım günümüzün çok iyi geçmesini nasip etsin...
umarım herkes iyidir...
geçmişi okuyamadım hala... kısmetse şimdi okuyacağım...
Bizim dünden beri tansiyonumuz biraz yüksek.. eller-ayaklar şiş...:2:
bakalım bugün nasıl olacak??:18:
benim yeni dr'um hemen bıraktırmıştı vitamin hapını...doğal yollarla almak varken ilaca ne gerek var demişti...kan ilacı içiyorum hala,doğumdan sonra da bi süre daha içicekmişim...her dr'un uygulaması farklı işte canım...kızlar vitamin ve kan hapına devam ediyormusunuz? bizim bebişin kilosu fazla doktora sormayı da unuttum,vitamine devam etmek gerekir mi? bırakan var mı?
en son ben kalıcam galiba canım.​dertsiz canım benim 14ü ya da 12si sezeryan olacak eğer önden gelmezse
maşallah canım ya benim oğlum 35+2 de 2400 çok az ya.Benimde 35+0 da 2730 du
canım bende vitamin hapı içiyorum ama kiloya neden olduğunu düşünmüyorum.ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?
ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?
ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?