Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur
vitamin canım çatı muayenesi olmuştun değil mi? acaba nişanı o mu tetikledi.
chosy canım ama ben kendimi fil yavrusu gibi hssediyorum.
en son ben kalıcam galiba canım.
geçmiş olsun canım umarım ağrıların biraz geçmiştir.
maşallah canım ya benim oğlum 35+2 de 2400 çok az ya.
canım bende vitamin hapı içiyorum ama kiloya neden olduğunu düşünmüyorum.
Hırkıızlarrr...çaldınız kızımın adınııııııı....şaka şaka..hayırlı olsun isminiz,kızıma adaş geliyor desene..
Gecmis olsun canım yaHayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri...
Allahım günümüzün çok iyi geçmesini nasip etsin...
umarım herkes iyidir...
geçmişi okuyamadım hala... kısmetse şimdi okuyacağım...
Bizim dünden beri tansiyonumuz biraz yüksek.. eller-ayaklar şiş...:2:
bakalım bugün nasıl olacak??:18:
Günaydın canlar,
Hemen bakayım dedim:)
Vitaminden haber yok galiba.
Ersnilim icim güm güm benim senin nasil kimbilir
Bu gece asla uyku tutmaz seni ve yarında :)
Bugun dehşet bel bacak ağrım var
Siyatik azdı yineacaba siyatik varken spinal anestezi yapılıyor mü ki?
Hanipeks gecmis olsun hayatım.
Ay ne diyecektim başka
Bugun öğleden sonra kontrol var.
günaydın kızçeler
ara ara kasıklarımı ağrı yokluyor fakat şuan belden gelen bi sancım yok sonuçta nişan geldikten 3 saat sonrada doğum başlarmış 1 hafta sonrada.bendeki bu özgüvende nerden geliyorsa
eşim mesaide bugün akşama kadar dikkatli ol dedi ve gitti.
herşeyim hazırlamıştım akşam biberonları ve göğüs pompasını bulaşık makinesine attım onları paketleyip valize koyacağım sadece.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr hayırlısı ile normal doğum olur inşallahhh aminn
kızlar vitamin ve kan hapına devam ediyormusunuz? bizim bebişin kilosu fazla doktora sormayı da unuttum,vitamine devam etmek gerekir mi? bırakan var mı?
dr bana bol bol merdiven çık dedi canım...bi de dr'un sekreteri bi hareket gösterdi(tuvalete oturuyormuş gibi yapıp geri kalkma) bunu yapman faydalı olur demişti...
çok geçmiş olsun canım
benim yeni dr'um hemen bıraktırmıştı vitamin hapını...doğal yollarla almak varken ilaca ne gerek var demişti...kan ilacı içiyorum hala,doğumdan sonra da bi süre daha içicekmişim...her dr'un uygulaması farklı işte canım...
herkese günaydıııııın
biz yine mutfakta uyuduk kızımlagece boyu uyuyamayınca sabah babamızın alarmını duyamadık uykudan...kocişim hazırlanmış beni öperken uyandım,yolcu ettim sadece...kızımla dünkü yaptıklarımızdan verdik yanına,klinikte çayla birlikte yer artık
hanipeks,vitamin ve msflowergirl ne yaptılar acaba
vitamin sabahları erkenden günaydın yazardı,acaba hastanede falan mı :26:
genelde dinleniyorum canım yemek yapmak dışında ve tuvalet harici pek kalkmıyorum
cuma günü kontrolum var.son olabilir bu kontrol çarşambaya kadar kendiliğinden gelmezse oğlum çarşamba günü sezeryanla dünyaya gelecek oğlum
yalancı sancılar yokluyor arada senin nasıl gidiyor canım
İyi akşamlar kızlar....Bu yazımın herkes tarafından cvplanmasını istiorum lütfenn :2::2: Çünkü napcamı bilemiorum.. Pazar gününden beri bende bi telaşş hiç oturamadım.. Pazar günü boya oldu ewim.. Pazartesi dip köşe tüller heryer temizlendi.. Salı günü doktor muayenesine gittim.. Bugünde dolaba sigara böreği dolma fln sardık koyduk.. Yarında pazara çıkıp ewe biraz sebze fln alcam. Akşamda ewe tatlımı fln yapıp cuma günü sbh 8.30da yatış istedi dr.. Size sormak istediğime gelince.. Dün dr muayemde 2 cm açılma we rahimde iyi yumuşama war dedi.. Bu kadar koşuşturma we 2 çocukla uğraşınca 2 cm az bilee qerçi..Cuma gününe kadar doğumun olur eğer olmazsa cuma günü yatış yapıcaz dedi sbh 8.30da gel.. Gün içinde durumuna göre doğumunu gerçekleştiricez dedi. Ama bende sancı fln yok we bebeğim 37+3 haftalık.. Cuma gidersem kesin sancı wericekk. Doktorumun sancımın yada suyumun gelmesni beklemesi gerekmiyomu.. 2 cm açıklıktan noolcak sanki belkide diğerlerinden kalan açılmadır çünkü bnm dikişlerim tutmuyo genelde..beklenen doğum tarihimde 7 nisan ama O zaman dr a soramadım panikledim gün fln werince ama şimdi diyorum acaba beklesemmi yoksa gitsemmi Bebeğim tam 37+5 olcak doğduğunda.. 3100 gr dedi.. 3.çocuğum ama sanki ilk gibi şaşırdım kaldım.. Hiç böyle gün werilipte normal doğuma gitmemiştim. napmam lazım yhaa.. Sancı bağlanıp bağıra bağıra doğum yapmak istemiorum.. Hemde daha erkendennn.. Benim kızım tam 38. haftanın dolduğu gün suyum sancım geldide doğdu ama bu açıklık war diye doğucak anlamadım gitti.. Offf
Benim kizim yemeklerden sonraki 1saat icinde hareket etmiyo ya. 2 saat gecince basliyo harekete. Bu aksam da yemekten sonra bekleye bekleye bi hal oldum. Baktim hareket yok. Blendirda muzlu cilekli sutlu cikolatali bir karisim yaptim. Puding gibi bsy oldu. Yiyene kadar catladim resmen. Ama ben yedikce hareketlendi cok sukur :) Sizce ben o 1 saatte hastaneye gitmeli miyim? Yoksa 2 saat de olsa bekleyim mi?
kızlar bugün muayeneden sonra bir kaç saat gezdim eve geldik duş alayım dedim birde ne göreyim nişan gelmiş:18:
dr u aradım sancın var mı dedi bende çok yürüdüm ondan olur mu var biraz dedim sancın geçmez artarsa hastaneye geç gelirim dedi.sancım geçti şimdilik ama yürümeye devam edeceğim yarında çarşıya ineceğiz arkadaşa nişan alışverişi yapcazzzzzzz yollarda doğurabilirimherkese ii geceler öptüm
kızlar bi forumda okudum iki kişide kuşburnunun doğumu başlattığını söylemiş kesinlikle deneyeceğim evde kuşburnu meyvesi var halis muhlis çünkü sezaryan istemiyorum ama ben salı gününe kadar kendim doğuramazsam dr sezaryanla doğurtacak beni ben gidip hemen ocağa koyayım
Evet canım alttan bakıyor.
Nst sancı için.
Ne alemdesin sancın vs var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?