2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay valla benim de aklıma geldi de yazmiyim dedim vitamin konusunda ben de öle düşündüm ya

Hanipeks geçmiş olsun .sanırım yalanci doğum kasılmaları yaşıyorsun.
Ahh gece uyku yok gündüz uyku yok.zombi olduk resmen.

günaydın kızlar.büyük çoğunlukta ağrılar kıramplar başlamış.benimde karnım yanlardan göbeğe doğru felaket ağrıyor ve tombalakımın ayakları yukarıda dokunuyorum minnak ayaklara seviyorum sonra çekiyor ayaklarını artık doğum yaklaşıyormu ne?lütfen son gününe kadar dur bebişim.

Günaydın canlar,
Hemen bakayım dedim:)
Vitaminden haber yok galiba.
Ersnilim icim güm güm benim senin nasil kimbilir
Bu gece asla uyku tutmaz seni ve yarında :)

Bugun dehşet bel bacak ağrım var
Siyatik azdı yine acaba siyatik varken spinal anestezi yapılıyor mü ki?
Hanipeks gecmis olsun hayatım.

Ay ne diyecektim başka

Bugun öğleden sonra kontrol var.

Kizlar vitamin hapi kullanmayin,en dogal haliyle beslenmeniz daha dogru. Ama omega-3 takviyesi sart. Bebegin bagisiklik/temel yapi taslari/ ve beyin gelisimi icin. O da balik yaginda ve keten tohumunda en cok var. Vitamin haplari bence plastik urunler,ilac firmalarinin kar amacli urettigi urunler. Sebzeler en iyi vitamin kaynagi hem kilo yapmaz,meyve gibi. Ben 10 kilo aldim. 6. aya kadar da ayniydim. son 3,5 ayda aldim bebisim suan 2900. 38+ da sez.le alacak oglum Ruzgar'ı. Bide icebiliyorsaniz kefir icin :)) O da cok iyi,kalsiyum ve yine bagisiklik sistemi icin bide buyume hormonunu tetikliyorrrr.

Gecmis olsun canım ya
Benim bugun iyice düştü şükür
12-13 görünce icime su serpiliyor,isin garibi Tuzla alakasi olsaydı keske

Gunaydin kızlar ,
dun evin birkaç eksiğini tamamlamak için eşimle koctasa gittik oraya adım attığım andan eve gelene kadar Enis hep tekmeledi
canimin bu kadar yandığını bilmem doğuruyorum heralde dedim dün sürekli iç camasriri kontrolü yaptım cok sukur birşey yok
sanirim bunlar daha lelesi daha lolosuna gelmeden yaygara koparıyoruz Boo gb doğurup kurtulsak ne var

Kontrolde işitme testini soracaksın unutma
narkoz yapan kişiyle görüşeceksen bunu da sormayı unutma
benden bir sürü test istedi doktor yaptıktan sonra narkozu yapan doktorla görüşcez

günaydın kızçeler

ara ara kasıklarımı ağrı yokluyor fakat şuan belden gelen bi sancım yok sonuçta nişan geldikten 3 saat sonrada doğum başlarmış 1 hafta sonrada.bendeki bu özgüvende nerden geliyorsa
eşim mesaide bugün akşama kadar dikkatli ol dedi ve gitti.
herşeyim hazırlamıştım akşam biberonları ve göğüs pompasını bulaşık makinesine attım onları paketleyip valize koyacağım sadece.

dualarınızı eksik etmeyin nolurrr hayırlısı ile normal doğum olur inşallahhh aminn

selencim...

ben 3 kez dr değiştirdim memnun kalmadığım için...şimdiki dr'uma 36. haftamda başladım...kabul etmem falan da demedi...
senin dr'un normal doğum yaptırmadığını önceden söylemeliydi sana,normal doğum da yaptırmicaksa niye kadın doğumcu olmuş

kızların bahsettiği poğaçanuın tarifinden bende de yok...ben kk'dan almıştım çok önce bi tarif,hep onu yaparım,çokta beğenilir...istersen onu dene...arama motoruna 'eşimin nöbet poğaçaları' yaz,çıkar tarifi...eğer yapıcaksan hamurun yumuşak,bezelerin küçük olsun,çünkü çok kabarıyo...yarım ölçüsünden 1 tepsi çıkıyo...eğer yarım ölçü yaparsan da mayayı bi poşet kullan bi de

valla bravo :) ne güzel işte Allah kalbine göre versin inş., ikiniz de bir avazda kurtulursunuz, dualarımız seninle

kızlar vitamin ve kan hapına devam ediyormusunuz? bizim bebişin kilosu fazla doktora sormayı da unuttum,vitamine devam etmek gerekir mi? bırakan var mı?

canım vitamin ilacımı 36.haftada doktorum bırakmamı söyledi sadece kan ilacı içiyorum şuan.

çok saol canım bu bahsettiğin hareketi bende yapıcam inşallah normal doğum olur:)

Gnydınlar
başlamış herkeste sancılar ağrılar hadi hayırlısı olsun.
güzel doğum hikayelerinizi bekliyoruz. dualarımız sizinle.

bizde erken doğum olasılığı ile başladığımız nidilat içme olayına pazartesi bırakıyoruz.
Sonrası Allah kerimdir.

bu arada bebişim 2600 olmuş

voltajım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

kızlar biz bebeğin kilosunu o kadar dert ediyoruz ki nasıl üzülüyoruz bebeğimiz zayıf diye.
dün hastanede bir teyzeyle konuştuk. kadın gelinini getirmiş. kızı görseniz hamile demezsiniz.
34 haftalıkmış bebek ama 1300 gr. kayınvalidesi dert yandı bana. sadece günde 1 tane muz yiyormuş.
kadın nasıl üzgün yediği önünde yemediği arkasında diyor.
hayatımda yumurta yemedim yemem, süt içmedim içmem, yoğurt yemem, et yemem diyormuş.
o yavrumun ne günahı var ama yaaaaa...bu kızda anne olacak işte.

benimde yarın son, izne ayrılıyorum artık.
boo dan sonra gözüm korktuda hastane çantamı hazırladım ama diğer işlerim duruyor
sanırım mutfak dolabı silerken doğuracağım

senin ve bebek için herşey yolundaysa ben olsam sancım gelene kadar beklerim.
benim sezeryan olacağı halde ben sancım başlamadan alınsın istemiyorum

yüksek voltaj içime kurt düşürdün doğrusu nasıl yazılıyordu?

benim kızım hiç bir zaman çok hareketli olmadı, 37. haftadayım hala tüm gün ahreket hissetmediğim oluyor ama çok şükür kontrollerde herşey yolunda çıkıyor. artık panik yapmıyorum, sende rahat ol canım

alışveriş merkezinde doğuracaksın sonra kızında çok düşkün olacak gezmeye, alışverişe
şimdiden alıştırma annesi

anam ben gribim diye verdim kuşburnunun gözüne. sancılarım ondan mı çoğaldı acaba:44:

Gunaydin guzel annisler ve tatli bebislerrrriiii
Dogumu belli olanlari Allah saglikla bebislerine kavustursun
Benim daha var erken de gelmicek gibi bibyandan gelsin istiyorum bi yandan korkuyorum ama zor da geliyo artik
Bi de biraz izin yapayim istiorum izne cikip hemen dogmasin dinleneyim azcik poffff oyle hi acayip yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…