- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
günaydın kızçeler
ara ara kasıklarımı ağrı yokluyor fakat şuan belden gelen bi sancım yok sonuçta nişan geldikten 3 saat sonrada doğum başlarmış 1 hafta sonrada.bendeki bu özgüvende nerden geliyorsa
eşim mesaide bugün akşama kadar dikkatli ol dedi ve gitti.
herşeyim hazırlamıştım akşam biberonları ve göğüs pompasını bulaşık makinesine attım onları paketleyip valize koyacağım sadece.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr hayırlısı ile normal doğum olur inşallahhh aminn
günaydın kızçeler
ara ara kasıklarımı ağrı yokluyor fakat şuan belden gelen bi sancım yok sonuçta nişan geldikten 3 saat sonrada doğum başlarmış 1 hafta sonrada.bendeki bu özgüvende nerden geliyorsa
herşeyim hazırlamıştım akşam biberonları ve göğüs pompasını bulaşık makinesine attım onları paketleyip valize koyacağım sadece.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr hayırlısı ile normal doğum olur inşallahhh aminn
günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
hayırlı sabahlar güzel anneler.bizim dün kontrolümüz vardı kızım 3350 kg olmuş.nst ye bağladı.çatı muayenesini de yaptı öyle korkulacak bir muayene değişlmiş kızlar bende korkuyodum ama muayene anında aklım bebeğimdeydi acaba başı yerleşmişmi diye düşünürken muayene oldum bitti.bebeğim başı aşağıda fakat yerine yerleşmemiş daha bol bol yürüyüş yapıcaksın dedi.bende normal doğum istiyorum inşallah tam yerini alır bebeğim de hayırlısıyla normal doğum yaparım.bebeğin tam yerini alması için bildiğiniz bişeyler varmı kızlar
Derineser
Nasilsin kizzz yoktun hic Yada ben mı görmüyorum
Zapzupppp sen nerdesin dogumdasim girmiyorsun
günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
Neden gün verdiler :SGünaydın kızlar..
Geçmişi okudumda herkeste doğum belirtileri görülmeye başlamış..
Benimde yarın sabah yatışım yapılıcak artık nolucaksa olsunn.. Normal doğum için gün werildiğini ilk defa qörüyorum inşş açılmam iyice artmıştırda sancıya fazla gerek kalmaz.. Bugün halılarım gelicek..Evi son kez derleyip toplayıp çocuklarımla beraber banyo yapcaz. Sonra ew için bi markete çıkıcam akşamada bi tatlı yapıp yarında doğuma qidiorum inşş..
Banada dua edin kızlar çok korkuyormm. İster 1. çocuğun olsun ister 2. istersen bnm gibi 3. çocuğun.. Hepsinin hikayeside farklı.. İnsanı korkutanda nasıl olucağını bilmemesi.. ALLAH hepimizi iyi dr larla karşılaştırsın.. Hiç bi melek dr doğum anında şeytanlaşmasınn
mutlu yıllar canımgünaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
anaaaaam doğuma gider ayak çok yorma kendini bacım,dinlenmeye çalış,bu enerji yarın lazım olucak sanaGünaydın kızlar..
Benimde yarın sabah yatışım yapılıcak artık nolucaksa olsunn.. Normal doğum için gün werildiğini ilk defa qörüyorum inşş açılmam iyice artmıştırda sancıya fazla gerek kalmaz.. Bugün halılarım gelicek..Evi son kez derleyip toplayıp çocuklarımla beraber banyo yapcaz. Sonra ew için bi markete çıkıcam akşamada bi tatlı yapıp yarında doğuma qidiorum inşş..
Banada dua edin kızlar çok korkuyormm. İster 1. çocuğun olsun ister 2. istersen bnm gibi 3. çocuğun.. Hepsinin hikayeside farklı.. İnsanı korkutanda nasıl olucağını bilmemesi.. ALLAH hepimizi iyi dr larla karşılaştırsın.. Hiç bi melek dr doğum anında şeytanlaşmasınn
günaydın kızçeler
Günaydın kızlar..
acımasız kadın... ben oğluşuma yarasın diye ağzıma bile sürmediğim şeyleri yiyorum gözüm kapalı, ne manyaklar var ya!voltajım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
kızlar biz bebeğin kilosunu o kadar dert ediyoruz ki nasıl üzülüyoruz bebeğimiz zayıf diye.
dün hastanede bir teyzeyle konuştuk. kadın gelinini getirmiş. kızı görseniz hamile demezsiniz.
34 haftalıkmış bebek ama 1300 gr. kayınvalidesi dert yandı bana. sadece günde 1 tane muz yiyormuş.
kadın nasıl üzgün yediği önünde yemediği arkasında diyor.
hayatımda yumurta yemedim yemem, süt içmedim içmem, yoğurt yemem, et yemem diyormuş.
o yavrumun ne günahı var ama yaaaaa...bu kızda anne olacak işte.
doğum günün kutlu olsun sedacım, dur daha erken azcık daha beklesin bebişin ama yine de yakın olacak doğum günleriniz.günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
Az once geldik eve. Nst ye bagladi hemsire hem sanciya hem kalp atislarina bakti. Sık sık kramplarim oldu cinar da hic durmadi yerinde deli gibi hareket etti. Sonra hemsire sonuclari aldi bir sorun gorunmuyor drunuzu arayayim dedi. Biz de toparlandik ayakkabilarimi giydim hemsire geldi tekrar baglicam bu sefer sadece sanciya bakcaz dedi. Tekrar uzandim bi yarim saat kadar. Sonra hemsire sancin yok dr unu arayayim dedi. Dr yarin gelmemi istemis tekrardan nst ye baglayacakmis. Kramplarim ve agrim devam ediyor malesef
voltajım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
kızlar biz bebeğin kilosunu o kadar dert ediyoruz ki nasıl üzülüyoruz bebeğimiz zayıf diye.
dün hastanede bir teyzeyle konuştuk. kadın gelinini getirmiş. kızı görseniz hamile demezsiniz.
34 haftalıkmış bebek ama 1300 gr. kayınvalidesi dert yandı bana. sadece günde 1 tane muz yiyormuş.
kadın nasıl üzgün yediği önünde yemediği arkasında diyor.
hayatımda yumurta yemedim yemem, süt içmedim içmem, yoğurt yemem, et yemem diyormuş.
o yavrumun ne günahı var ama yaaaaa...bu kızda anne olacak işte.
Kız biberonları bulaşık makinasındamı yıkadın deterjan falan koydunmu?
anca toparlandim voltajcim, dogum iznine cikar cikmaz grip oldum sansima , 3 gun yattim anca iyilestim, bu arada doguran arkadaslar olmus hepsini kacirmisim. senin misafirler bile gitmis, sasirdim :)
Girene kadar çatladım arkadas,
Ben net yavaşladı sanıyordum ama esiminkinden girdim aksam yine attı.
Bebeci soracağım insallah
Bugun esim gelecek(sözde)
Bir keseyi gördü o.
Dertsizim sagol kuzum.
Aaumut hangisinden kirt dustu kiz"sezaryen"mı:))))))
Vitamin hayatım erkekte belden geliyor
Kızda kasıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?