2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Girene kadar çatladım arkadas,
Ben net yavaşladı sanıyordum ama esiminkinden girdim aksam yine attı.

Bebeci soracağım insallah
Bugun esim gelecek(sözde)
Bir keseyi gördü o.

Dertsizim sagol kuzum.

Aaumut hangisinden kirt dustu kiz"sezaryen"mı:))))))

Vitamin hayatım erkekte belden geliyor
Kızda kasıktan

canim benim cok iyi yapiyorsun, ben de son ana kadar evde beklemeyi dusunuyorum hastane ortami insani geriyor, sezaryen olasiligini arttiriyor. Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin hepimize. cesaretin icin tebrik ederim ayrica :)

Kız biberonları bulaşık makinasındamı yıkadın deterjan falan koydunmu?

günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda

Derineser
Nasilsin kizzz yoktun hic Yada ben mı görmüyorum

Zapzupppp sen nerdesin dogumdasim girmiyorsun

Günaydın kızlar..
Geçmişi okudumda herkeste doğum belirtileri görülmeye başlamış..
Benimde yarın sabah yatışım yapılıcak artık nolucaksa olsunn.. Normal doğum için gün werildiğini ilk defa qörüyorum inşş açılmam iyice artmıştırda sancıya fazla gerek kalmaz.. Bugün halılarım gelicek..Evi son kez derleyip toplayıp çocuklarımla beraber banyo yapcaz. Sonra ew için bi markete çıkıcam akşamada bi tatlı yapıp yarında doğuma qidiorum inşş..
Banada dua edin kızlar çok korkuyormm. İster 1. çocuğun olsun ister 2. istersen bnm gibi 3. çocuğun.. Hepsinin hikayeside farklı.. İnsanı korkutanda nasıl olucağını bilmemesi.. ALLAH hepimizi iyi dr larla karşılaştırsın.. Hiç bi melek dr doğum anında şeytanlaşmasınn

günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda

Aa nice mutlu sağlıklı yıllar olsun hayatım.esinle kizinla:)
Zamanında gelsinler insallah...

benim kiz yerini almis hatta kafayi bir tik asagi bile indirmisti gecen hafta, ben de normal istedigim icin doktorumun verdigi hareketleri yapmistim. boyle ziplayan kurbaga pozisyonunda oturma, bol bol yurume, gunde yarim saat pilates topuna oturma, yavas yavas comelip kalkma vs.. gibi bence bunlar bana yardimci oldu

doğum günün kutlu olsun canım, seneye bebişinle birlikte kutlarsınız artık

Neden gün verdiler :S
Saçmalık ya normal dogumsa"normal zamanı"gelince kendi gelir.
Neden zorluyor ki ne demek o ,gün doldu mü?
Sancın gelince git bence,yoksa sezaryen için firsat olur onlara.

3. Dogum hem bikkinlik hem daha cok endişe.cunku ardında bıraktıkların var,birken biraktiginda icin buruk,iki olunca aklin hep orda.onlar sana muhtaç.sen onlara.ben ağrıdan sızıdan geç bunu dusunmekten yoruluyorum.
Basına neler gelecek az cok tahmin ediyorsun ama emin degilsin.

mutlu yıllar canım

anaaaaam doğuma gider ayak çok yorma kendini bacım,dinlenmeye çalış,bu enerji yarın lazım olucak sana
allah kolay doğum nasip etsin inşallah canım

kızlar midem bulanıyor yalancı sancılar geliyor karnım sertleşti bu yalancı sancılara dayanamıyorum gerçeğine nasıl dayanıcam?? (
soğuk soğuk terliyorum çok kötüyüm (

Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtarsın inşallah. esmerlover bi tanesini yaptım mı gerisi kolay diye düşünüyodum ama hepsi ayrı heyecan ayrı korku demekki...
acımasız kadın... ben oğluşuma yarasın diye ağzıma bile sürmediğim şeyleri yiyorum gözüm kapalı, ne manyaklar var ya!

doğum günün kutlu olsun sedacım, dur daha erken azcık daha beklesin bebişin ama yine de yakın olacak doğum günleriniz.

sancı çıkmadıysa bugün için niye çağardıki
senin nekadar stres yaptığını anladı çınar, doktor ayrılmadan gelmek isteyecek sanırım

ben iki haftadır bebeğin kilosu geride diye neler neler yiyiyorum. ben 2 kilo almışım bakalım yarın kızım ne kadar almış olacak.
o 3 kilonun üzerine çıksında ben doğumdan sonra açlık grevine girerim razıyım

anca toparlandim voltajcim, dogum iznine cikar cikmaz grip oldum sansima , 3 gun yattim anca iyilestim, bu arada doguran arkadaslar olmus hepsini kacirmisim. senin misafirler bile gitmis, sasirdim :)

Gecmis olsun canım.
Şükür gitti
BoO_ ve dmt_ doğurdu
Hil_bur ,mrl_26 ve erzulum da doğurdu.
Anam bunlar hep alt tireli:26:
Bende iskillendim simdi,tesadüf mü?
Yuksek_voltaj
Nayiiirrrrr

yapma bunu bana patrickkkk

Nöyyyyyy kasıktan mı :18:

ama ama ben bunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…