2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evet, hangisi doğru? sezeryen, sezeryan, sezaryen....

günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda

nice senelere canım
seneye bebişin büyümüş olacak ve bir öpücük konduracak annesinin yanağına

alışveriş merkezinde doğuracaksın sonra kızında çok düşkün olacak gezmeye, alışverişe
şimdiden alıştırma annesi

hiç sorma canım yaa onu bende düşündüm ve çok samimi bi arkadaşımda gebeliği boyunca elekçi gibi gezdi burda böyle derler çok gezene kızı evde ağlıyor arabaya bi koyuyor gezerse ondan mutlu bi bebiş yok
olsun napalım katlanırım o sağlıkla bi gelsinde hayırlısı ile

Canım bende geçen haftadan beri bol bol yedim geçen hafta 2730du bu hafta maşallah 3150 olmuş seninkide almıştır bu arada bende 1 haftada 1,5 kilo aldım ama aldığım kilo için hiç bu kadar sevinmemiştim :)

hepinizeteşekkürederim kızlar en güzel yaş günüm anne olacağım allah hepimize eşiyle çocuklarıyla sağlıklı sıhhatli günler versin nst kadın biz beklerken nasıl emzireceğimizi falan anlattı o anı düşünün anne olmak çok güzel onu hissetmek falan kadın anlattıkça biz ağladık kızlar biz dünyanın en şanslı insanlarıyız çoğu insana nasip olmaz anne olmak o yüzdenhayatımızdaki parazitleri(kaynana,görümce ,o,bu) boşverip tadını çıkaralım

Ben bugun cok heyecanlıyım ya
Gün verirse birde:26:
Ayy adak kurbanı gibi beklemek cok zor olur galiba çünkü hic gün alıp bekleyemedim
İkiside Zaman'ından geç ve erken doğdu
Dun çantamı hazırladım
Ped almamisim lazım değil yabugun onuda alayım .

adak kurbanı ne ya voltaj yüreğime mi indireceksin sen benim
gün verince hazırlıklı olacağız işte ne güzel...

günaydın kızlar bi soru sorsam sizleree .......... amniyon sıvısı sızıntısını nası anlayabilirim ? ztn bebeğin suyu azaldı eğer sızıntı warsa gel demişti diye hatırlıyorum ama :26: nasıl anlicam .. böle pütür pütür bişe geldi sabah akıntı içinde anlamadım ne olduğunu :26::26::26::26:

Mutlu yıllar Sedacım, yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
Doğumun kolay olsun, bebeğin sağlıkla doğsun inşallah.

Canım bende geçen haftadan beri bol bol yedim geçen hafta 2730du bu hafta maşallah 3150 olmuş seninkide almıştır bu arada bende 1 haftada 1,5 kilo aldım ama aldığım kilo için hiç bu kadar sevinmemiştim :)

inşallah benim kızçemde güzel kilo almıştır, 3 kilonun üstünde doğsa mutlu eder beni

ben senin tarihi biliyorum
04.04.13

Ben.geldim.kizlar...

Butun gece kabus gorrdum. Dogum.yapcakmiaim ama evdedyim annem.bir ara geliyor.sonra gidiyor.
Ben.sanci cekiyorum. Sanci ceksikce karnim.morariyor. Allahim hayra.cikarsin ins.

Yarin bu saatlerde hersey.bitmis.olcak.
Saglikla.alayim.oglusu.ins.

hoşgeldn cnm hayırlısıyla almayı nasip etsin Allah .. kuzuna kawuşcaksn ayyyy ne güzeeeeeel ya bu rüyalar ahh bu rüyalaaar

canım doktorumun söylediğine göre berrak su gibi
günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara
perilous ordamısın cnm
duan eksik kaldıysa 100 tane de ben alayım
eksiğim var canım yazıyorum sanada

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100 *
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................400 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100 *
ruveyda12............................100 *
dertsiz.................................100 *
DytEda.................................100
__merve__...........................100

Kalan=300

Son düzenleme:
kızlar midem bulanıyor yalancı sancılar geliyor karnım sertleşti bu yalancı sancılara dayanamıyorum gerçeğine nasıl dayanıcam?? (
soğuk soğuk terliyorum çok kötüyüm (

günaydınlar kızlarrrr...lena ben de aynıydım kan kustum tüm gece bulantı hapıyla sızıp kaldım en son ama ter içinde uyandım durdum sonra. allahım annem hala şehir dışında o olmadan inşallah doğurmam (

sedagg doğum günün kutlu olsun canımm nice güzel hayırlıvemutlu yaşlara =)

ben de belki yavrrumu doğum gününmde 1 nisanda doğrururm diye düşünüyorum =)

akşam o kadar daraldım ki oturdum ağladım gene sabır çekerek nolur artık doğurayım diye...

canım çooooook az zamanın kaldı ya kabusların normal artık hatırlıyorumda liseye kadar her yıl okulun açılacağı ilk gün rüyam fixti okul başlamış ben geç kalmışım gece olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…