Girene kadar çatladım arkadas,
Ben net yavaşladı sanıyordum ama esiminkinden girdim aksam yine attı.
Bebeci soracağım insallah
Bugun esim gelecek(sözde)
Bir keseyi gördü o.
Dertsizim sagol kuzum.
Aaumut hangisinden kirt dustu kiz"sezaryen"mı:))))))
Vitamin hayatım erkekte belden geliyor
Kızda kasıktan
günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
alışveriş merkezinde doğuracaksın sonra kızında çok düşkün olacak gezmeye, alışverişe
şimdiden alıştırma annesi
sancı çıkmadıysa bugün için niye çağardıki
senin nekadar stres yaptığını anladı çınar, doktor ayrılmadan gelmek isteyecek sanırım
ben iki haftadır bebeğin kilosu geride diye neler neler yiyiyorum. ben 2 kilo almışım bakalım yarın kızım ne kadar almış olacak.
o 3 kilonun üzerine çıksında ben doğumdan sonra açlık grevine girerim razıyım
En sondakievet, hangisi doğru? sezeryen, sezeryan, sezaryen....
Ben bugun cok heyecanlıyım ya
Gün verirse birde:26:
Ayy adak kurbanı gibi beklemek cok zor olur galiba çünkü hic gün alıp bekleyemedim
İkiside Zaman'ından geç ve erken doğdu
Dun çantamı hazırladım
Ped almamisimlazım değil ya bugun onuda alayım .
adak kurbanı ne ya voltaj yüreğime mi indireceksin sen benim
gün verince hazırlıklı olacağız işte ne güzel...
Sende mı sezaryen olacaksın ?
Canım bende geçen haftadan beri bol bol yedim geçen hafta 2730du bu hafta maşallah 3150 olmuş seninkide almıştır bu arada bende 1 haftada 1,5 kilo aldım ama aldığım kilo için hiç bu kadar sevinmemiştim :)
Ben bugun cok heyecanlıyım ya
Gün verirse birde:26:
Ayy adak kurbanı gibi beklemek cok zor olur galiba çünkü hic gün alıp bekleyemedim
İkiside Zaman'ından geç ve erken doğdu
Dun çantamı hazırladım
Ped almamisimlazım değil ya bugun onuda alayım .
Ben.geldim.kizlar...
Butun gece kabus gorrdum. Dogum.yapcakmiaim ama evdedyim annem.bir ara geliyor.sonra gidiyor.
Ben.sanci cekiyorum. Sanci ceksikce karnim.morariyor. Allahim hayra.cikarsin ins.
Yarin bu saatlerde hersey.bitmis.olcak.
Saglikla.alayim.oglusu.ins.
canım doktorumun söylediğine göre berrak su gibigünaydın kızlarbi soru sorsam sizleree .......... amniyon sıvısı sızıntısını nası anlayabilirim ? ztn bebeğin suyu azaldı eğer sızıntı warsa gel demişti diye hatırlıyorum ama :26: nasıl anlicam .. böle pütür pütür bişe geldi sabah akıntı içinde anlamadım ne olduğunu :26::26::26::26:
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllaragünaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
eksiğim var canım yazıyorum sanadaperilous ordamısın cnm
duan eksik kaldıysa 100 tane de ben alayım
kızlar midem bulanıyor yalancı sancılar geliyor karnım sertleşti bu yalancı sancılara dayanamıyorum gerçeğine nasıl dayanıcam??(
soğuk soğuk terliyorum çok kötüyüm(
Ben.geldim.kizlar...
Butun gece kabus gorrdum. Dogum.yapcakmiaim ama evdedyim annem.bir ara geliyor.sonra gidiyor.
Ben.sanci cekiyorum. Sanci ceksikce karnim.morariyor. Allahim hayra.cikarsin ins.
Yarin bu saatlerde hersey.bitmis.olcak.
Saglikla.alayim.oglusu.ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?