2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sağolasın cnm olmazsa ben bi arayayım ya :26: gel dicek biliorum napm gidim bebişden önemli değil , de kocacık çok yoğun dükkanı bırakıp gelcek ondan bişe diyemiorum

canım benimde çook sulu akıntılarım başladığında korkmuştum amniyon sıvısı diye çok şükür değilmiş akıntılarımda devam ediyor doktorum berrak su gibi olur amniyon sıvısı ama akıntı ile beraberde gelebilir dedi sende riske atma gerçi çok az kaçakta bir sorun olmaz sanırım en iyisi doktora danışmak

bncede cnm bi arayayım da kocacık da gelsin,dr gel dicek nasılsa......bnmde böle afedersiniz wc den sonra peçeteyle az bişe bastırıorum su gibi bişe oluyo idrar olsa anlarım sanırsam ay bilmiorum ki

bncede cnm bi arayayım da kocacık da gelsin,dr gel dicek nasılsa......bnmde böle afedersiniz wc den sonra peçeteyle az bişe bastırıorum su gibi bişe oluyo idrar olsa anlarım sanırsam ay bilmiorum ki

korkma canım sakin ol doktorun seni aydınlatır

selam hatunlar..seda doğum günün kutlu olsun...hanipeks geçmiş olsun.. huysuz melek umarım ciddi bişey yoktur haber ver gelince..

2gun sonra disari cikicam hava cok guzel gidiyim ahududu cayi aliyim bari..birde hastane cantam hazir degil eksikleri aliyim hazirliyim cantayi..ya kizlar sizler dogumdan sonra nasil korunacaksiniz?? Ben spiral taktirmayi dusunuyorum aranizda kullanan varmiydi??

Benim hamileligin basindan beri hep cok akintim oluyor ama senin magdem suyun az kalmis kontrol ettir neolur neolmaz..artik oyle boyle derke yavas yavas gelecek bebisler

Kızlar cok sınırlıyor. Elim ayağım titriyor sabah kalktık esim ekmek almaya gitti sonra ardı inşaata ugriycam dedi
sona gelirken yine aradı kuzeni gelmiş adam evli çocuklu orta yası geckin, neyşe esimin abisinin bekar evi var orada kalmışlar
esime telefonda abisi kahvaltıya davet ettirmiş bende dedim ki ev müsait degil de nasıl diyim bilmem ne kavga !!!
Sonra ben insanlık bende kalsın mis gb masa hazırladım yedik ictik kahve yaptım ben sofrayı toplarken kuzeni falci arıyor kendine
Bebeci bakar dediler bende dedim ben hamileyim bakamam adam demesin mı " ablacim senin de hamileliğin bir tuhaf heralde " kayınvalideme geldiginde çay hizmeti vermekten belimin koptuğu kuzeni bu!!! Bende dedim kayınvalidem dedi hamileler fal bakmaz diyince kayinbiraderim tabii doğru aslında diye konuştu mutfağa gittim mgeldim demesin mı kendi oğlunda eşinin 6 aylık hamileymis bilmemişler yobazlar bende dedim bende 9 aylık hamileyim ama bak ayaktayim o da ayakta olan tabii baskaneolcak diye gülüyor "üffff " dedim söylene söylene mutfağa gittim " ne dedi " diyor mutfakta da tabakları çarparak yerleştirdim ayaklandılar gitmeye , giderken " ablacim eline saglık dedi bende öptüm yine bekleriz dedim esim önümden geçerken baktı ters ters , sonra giderken abii öptü gitti esim kapının ağzında tip atmakla at,amak arasında kaldı kapattım kapıyı cat diye ... Bıktım bunların bu yobaz sülalesinden ya nasıl bir düşünce bicimi bu ya !

Esimin abisi mesaj çekmiş " o kendi vurdumduymazligini söylemeye çalıştı kötü niyetli degildi ama tiye alındığını hissettiğin anda bu sekilde net tepki verirsen herkes vermesi gereken degeri daha iyi anlar kanda olsa Can'da olsa on numara tepki verdin yanındayım :) " yazmış helal olsun iyi geldi mesaj

Merhaba kızlar, , yarın kontrolüm var , dr. ne dicek bakalım bebek iyi derse haftayada çalışıp izne ayrılıcam ama o kadar zorlanıyorumki artık , beden olarak değiş psikolojik olarak, Dokunsan ağlıcam ,

Dün ö. arası midem bulandı e çıkarttıkm, birazda elim ayağım kesildi bitkin hale geldim, Müdürüm gördüğü halde bana git demedi, Dışarı çıktı , sonra düşündüm şurda kalmış bir haftam ö.sonra için izin alsam gitsem ne dicek artık normal değil mi? Aradım ben eve geçebilir miyim dinleneyim biraz dedim bana rahatsızsan geç dedi ( O kadar dokundu ki ,5 yıldır bursayım artık beni tanıyor olmalı , Şu ana kadar dr. kontrolleirnin dışında gelmemezlik yapmadım. Bir izin istedim böyle söyledi , Bugünde doluyum artık arın kontrolüm var onu nasıl söylücem diye stres yaptım,

erkek çalışanlarla anı ortamda olmak zor bu anları kadın daha iyi anlar idare eder,erkeklere dert anlatamıyorsun hafife alıyorlar galiba(

günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda

doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuun, yeni yaşında sağlıkla kucağına al bebeğini

yaklaşık bir gün olursa orta bir günde birlikte kutlarsınız artık
içerdekilerin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor çünkü

ben bugün düne göre daha iyiyim; alt karnımdaki acı azalmış

bugünkü planım;

yerleri silmeye devam(dizlerim acayip acıyor-keşke cam silseydik)
ütü
bulgur köftesi

voltaj duymasın ama, akşama anca biter bu liste

tek doğum belirtim: akıntım bayağı arttı ama bu kadar
azıcık sancı için hadi temizlik zamanı

Cnm bosver surda kalmis bir haftan niye uzuyorsunki kendini?? Soyle gitsin kontrolum var diye neyapabilecekler hicbirsey!! Isverene kolay kolay yaranilmaz.
:)

son hafta hep en zoru canım; kendini psikolojik olarak yormamaya çalış; doğumdan önceki üç haftayı sabah geç kalkacağın bugün ne yapsam diye sıkılacağın günleri düşün

ya kızlar 2 saattir bi tuhaflık ben de anlatamıyorum, böle acayip gaz olur karnında kasılırsın öle bişe , bebek de bir yerde toplandı sonra ayağa kalktım yayıldı neyseki, dışarı çıktım bi yarım saat yürüdüm böle karnım kasılıyo, belim ağrıyo, ay anlamadım, oturdum şimdi, karnım o kadar şişti patlıycak gibiyim kasılma da oldu şu anda yok ama belim ağrıyo bi de, ay doğurmak istemyiyorum okuldayım şu anda korkuyorum ne bu??

Suan nst zikimindayim
Esim yine gelemedi gelenek bozulmadı.
Yanımda pc li ( o neyse) bir bayan yatıyor yabancı, anlaşamıyoruz da.
Cok ağlıyor cani mı yanıyor ki anam.tarzanca hareketlerde bulunmayim da.
Kızımın kilosu aynı çıktı Dr tekrar soyleyim demin demedim dilim tutuldu.
Bende yabanciyim.
Tansiyon yuksek+kalp atışımız yavaş.
Carpintiliyim yan yatıyorum .
Öyle iste.

ben vilin'in bahsettiği kk'deki nöbet poğaçalarından yaptım az önce. şuan pişiyo. gayet güzel görünüyo. tadının da güzel olacağını düşünüyorum. yapacak olanlara ben de tavsiye edrim :)

herkese merhaba ,
bende foruma başlarda çok sık giriyordum ama daha sonra fırsat bulamamıştım .şimdi izinde eve olunca yeniden döndüm.bende 2 nisan sabahı sezaryen olucam kısmetse. ama öncesinde kızım gelmek isterse yok demeyiz tabi :)))) doğum yapanları duyunca çok heyecanlanmaya başladım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…