2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende de oluyo. yalancı sancı dedikleri oymuş. doğum sancısı bunun daha sık ve düzenli olanıymış.

erkek kadın farketmiyor canım patron/müdür hepsi aynı kafadan.
benim müdürüm kadın ve 2 çocuk annesi, bana bu halimle bile 5 dk. geç gelsem laf sokar, söylenir bi de herkesin içinde bağıra bağıra.
hamileliğimi ilk söylediğimde hayırlı olsun bile demimişti, hatta ozaman 8-9 haftalıktı "daha erken düşebilir yani" demişti düşün artık, düşse sevinecek...

benim de yarın son günüm. haftaya yıllık iznimden kalan 1 haftayı kullanıcam sonra da rapor...

sen benden 1 hafta daha ilerisin daha zordur senin halin. Allah kolaylık versin

selam canlar..

geçmişe baktım hızlıca doğuran eden yok daha.. ama varya eli kulağında herkes patır patır doğuracak moda girmiş..

bende bir tuhafım.. gecelerim gündüz, gündüzlerim gece oldu resmen.. gece uyuyamıyorum dön sağ dön sol.. sonra gün içinde yorgun düşüp sızıyorum..

bugün de bitti sayılır artık.. oğlumun hareketleri pek azaldı.. ben burdayım anne diyor ara sıra o kadarcık.. doktor 10 hareket hissedersen normal diyor.. ama ben endişeleniyorum bazen.. içiimde tuhaf duygular.. heyecan, korku, merak hepsi karışık.. bazı anlar çok sakinim bazense çok stresli.. dakikalarım birbirini tutmuyor..

inşallah tadını da beğenirsin canım

tansiyonun mu yüksek :26:
niye yükseliyomuş ki,dr bi şey demedi mi?
belki nst'de bunaldığın için çıkmıştır,dışarı çıkıp hava alınca normale döner inşallah canım :26:

kızlarrr samcılar falan başlamışşşş...

korkmalı mıyım bilemiyorum ..????

bir ikiz annesi olarak????

benim de karnım ara ara sertleşiyor, ara ara ağrıyor, ara ara akıntım oluyor, ara ara su gibi birşeyler geliyor....

aaayyyyy annecim yaaa sona mı geldim yoksa???

ama karnım çok yukarda hala, hiç inmeye de niyeti yok gibi

yarın benim de kontrolüm var bakalım kiloları nasıl ballarımın

canım seni iyi anlıyorum...
bence artık sana izin vermeliler hiç çekinme direk söyle..izin vermek zorunda...

mergen nerde yaa??

yar bana bir ikiz annesi medeetttttt.... :18:

korkma canım belki gaz sancısıdır ov karnının her tarafını dik otur böyle bana da sabah oldu ay ben bide soğuk soğuk terledim kafanı başka şeylere ver :))

nisan annesi olmama rağmen oğlum küçük olduğu için aranızda bulunamadım. 37+1 de prensesimiz sabırsızlandı ve aramıza katıldı. ilk doğumumu epidural sezeryala olmuştum bu defa spinal anestezi ile dünyaya getirdim kızımı erken doğdugu için 1 gece gözetim altında kaldıktan sonra ertesi gün taburcu oldukherşey yolunda ve güzel gitti öyle de devam ediyor. darısı doğumu bekleyen tüm annelerin başına inşallah. bu arada epidural de çok fazla bel ağrısı olmuştu spinal de de çok fazla baş ağrısı oluyormuş onu gördük merak ettiğiniz bişey olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım. herkese hayılı doğumlar sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alın inşallah...

kontrolden geldim ben de sonunda, nst de sancım çıktı ama ben hissetmiyordum, oğluşum 500 gr almış 1 haftada 3100 olmuşuz şükür :) haftayada çatı muaynesi var bakalım o nasıl geçecek

bende de oluyo. yalancı sancı dedikleri oymuş. doğum sancısı bunun daha sık ve düzenli olanıymış.

korkma canım belki gaz sancısıdır ov karnının her tarafını dik otur böyle bana da sabah oldu ay ben bide soğuk soğuk terledim kafanı başka şeylere ver :))

ay bilmiyorum valla, bi eve atsam kendimi de yatsam ara ara oluyo yine hay Allah'ım,

müdürüm beni bi korkuttu, girilmesi gereken formlar vardı yine mi girmedin bunları diye, ay zaten tuhafım bi korktum, odaya çağırdı hemen bi girdim, bi sürü kişi, meğer bana veda etmek içinmiş, pasta kestik saolsunlar, ama erken doğurucaktım korkudan:)

perilious ben de bitirdim tefriciyemi allah kabul etsin canım..
temizliği de bitidik mutfak halısıyla içerisinin halısını şöle bi sildim. silmişken içerinin koltuklarına da el attım yastık yüzlerini makineye attım. ev mis mis kokuyo =) bi salonumla mutfağım kaldı dipli bucaklı temizlik için onu da haftasonu eşimle halletcez nasipse...kızım hıçkırıyo sanırım ritmik ritmik dalgalanıyo karnım =)

ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?

cnm kilo almanın ilaçlarla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum..bende hiç aksatmadan kullandım ilaçlarımı.12 kilo aldım..herşeyden de yedim..sanırım bünyeyle alakalı bişey..bide bende çok hareket var..

hamilelikten yana bir sıkıntım yoktu bu zamana kadar bu son haftalar çok fena mide yanmasından uyuyamıyorum sabah bacak kramplarımdan günler hiç geçmiyor sanki hayırlısıyla doğum yapsaydık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok güzel doğum hikayelerimizi yazmak nasip olur

Cnm hayirli olsun allah kizina saglikli uzun ömürler versin..bende istiyorum hemen gelsin yavrum offf;(

Cnm insallah hemencik gelir bebeklerimiz artik merakimdan catlicam:) kizimi kollarimda istiyorum!! Sende kalan zamani sikintisiz gecirirsin insallah..ben hamileligin baslangacindan beri hic kramp olmadi bunu sodaya borcluyum ben gunluk 0.5litre soda iciyorum krampi onluyor ve bebek dogdugunda sarilik olmaz diyorlar bakalim insallah ise yarar..

ben de ne zaman nst ye girsem tansiyonum yukselirdi, o kadar bunalirdim yani anla iste. yarin giricem ben de bakalim kac dakika surecek iskence

hoşgeldin aramıza canım... Allahım sana da hayırlı, sağlıklı doğum nasip etsin...

canım isim bulamayan birde ben varım, başkada kalmamıştır sanırım

seçeneklerimiz; zeynep, hazal, ırmak, pınar, beril, deren
Zeynep...

canım sepetin kenarında yapraklarla uyumlu bir renkte kurdela geçersen yeterli olur bence...
park yatak kaplaması çok güzel görünüyor... iyi bir terzi elinden çıkarsa müthiş olur diye düşünüyorum...

hadi hayırlısı annesi... bizi de mutlu etti prenses... 41 kere Maşallah fıstığımıza...
sezeryan olursa 4 nisan'da 4.annemiz sensin güzelim.... çok heyecanlıyım... o gün doğum yapacak kaç kişi olacağız acaba???

"pes" dedirten kaynana cinsi bu... Allahım sana sabır versin gülüm ama sen onu hiç düşünme.. ne derse desin zaten senin dediğin olacak... ona neymiş..
sen şimdi rahatına bak, kafana hiçbir şey takma... haftaya bebişin kollarında olacak, misler gibi kokacak sen sadece onu düşün annesi... bir de Meryem suresi iyi geliyormuş onu oku olur mu??

Canım vardır bunda da bir hayır.. moralini bozma... yeter ki sağlıkla ve hayırlısı ile gelsin oğluşun...
normal doğumu tetikleme planına kocişle yaramazlık eklersen işe yarayabilirmiş...

Biz de epey geç kaldık karar vermekte ama başardık sonunda :)
"NEHİR" olacak kızımızın adı siz de en kısa zamanda birini seçersiniz inşallah.

çok güzel bir isim olmuş annesi... adıyla, sağlıkla, uzun bir ömrü olsun inşallah...
Dur onu deneyim olmadı what's upp (

Bu arada Dyteda doğurdu mü acep sesi cikmiyo ?

Zapzup un pofuduk pogacasindan yaptım yapmaz olaydım.. Yemekten mide fesati geciricem cok güzel olmuş ..

Dolaba koymaya kalmadı yarın bir daha yapıcam

Mezoşum buradayım canım... daha doğurmadım ama inşallah oğluşum acele etmeyip 4'ünü bekler...
bu arada pofuduk poğaçanın tarifini ben de istiyorum lütfen... acayip canım çekti...

Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi :18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..

sen hiç korkma canım... bak ne güzel sancısız, ağrısız 4 cm açılman olmuş.. gerisi de böyle gelir inşallah...
Dualarımız seninle canım... Allahım hayırlısı ve sağlıkla kuzunu kucağına almayı nasip etsin...

vitaminim kendine dikkat et... senin bebiş doktorun verdiği tarihi bile beklemeyecek anlaşılan....

Maşallah anneyi üzmeden, sağlıkla, hayırlısıyla gelecek inşallah...

vitamin canım bende tarif istiyorum lütfen....

canım benim doktorom yemek yedikten 1 saat sonra 60 dakika süre ile saydırmaya başlıyor. 4'ü geçince saymayı bırakabilirsin diyor... bebişin gün içinde 2 saat hiç hareket etmeyebileceğini o zaman zarfında uyuduğunu belirtiyor... senin de gün içinde hareketler iyi gözüküyor... bence içini ferah tut... ama çok kafana takılıyorsa doktorunla görüş...
acilden geliyoruz gene biz kan kusuyorum bugün hiçbişi yiyip içemedim yatamadım kalkamadım bulanıyorum sanki enbaştaki gibi..hapı aldım şimdi sersemlemeye başladım yatağa düşmeyi bekliyorum

amanamazoncum şimdi nasılsın canım??? sıkıntın devam ediyor mu??
İyi akşamlar kızlar....Bu yazımın herkes tarafından cvplanmasını istiorum lütfenn

canım sen daha iyi bilirsin ama bence doktorunla görüş.... bebişte ya da sen de bir sıkıntı yoksa suni sancı olmadan biraz daha beklemek istediğini söyle...

canım keşke kaynanana sabunlu su yetmez çamaşır suyuyla silelim deseydin...
işlemeli havluyu ne yapacaksa???? onun aklı iyice eskilerde kalmış anlaşılan hastaneyi evle mi karıştırıyor acep???
neyse sen boşver onu... ne güzel yarın kuzun kucağında olacak inşallah... bugün dua ettim sana... Allahım sağlıkla kurtarsın...
müsait olduğunda bizleri habersiz bırakma olur mu???

Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin...dönüşte bize haber tatlım...

günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda

sedacım doğum günün kutlu olsun... Allahım sevdiklerinle, eşinle, bebişinle uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı ve bol kazançlı yaşlar nasip etsin...

süper görünüyorlar canım, nereden bakıyorsun?
link var mı?

yapma bana bunu yapmaaaaa...
bak şimdi birini bulup bunlardan yaptırasım geldi.. ama yooook yeter bu kadar..

canım nerede baykuşlu şirin birşey görsem aaaaa bunu tuncss'da görmeli diyorum... sonra vazgeçip eklemiyorum ama bunu görünce dayanamadım....
aaumut canım bunları kurabiye kamyonu diye bir yerden buldum...

Son düzenleme:
kızlar bnmde bugün kontrlm vardı.kalp dr una gözüktüm hem prof. hemde bşka bi dr daha baktı.ameliyatlı olduğumu yazmıştım daha önce.normal doğum için hiç bi engelin yok istersen 5 tane doğur dedi..ordan da kendi dr uma gittm nst ye girdim usg fln... herşey yolundaymış.bebişim 2931 kg olmuş.3000 diyelim biz ona dedi.15 gün sonra tekrar gidicem açılmaya ve çatıya bakacak.eğer ağrın sızın olmazsa 16 nisana kadar beklerim dedi.tabi bizim eşşek sıpası önceden gelip bi süpriz yapmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…