- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
ya kızlar 2 saattir bi tuhaflık ben de anlatamıyorum, böle acayip gaz olur karnında kasılırsın öle bişe , bebek de bir yerde toplandı sonra ayağa kalktım yayıldı neyseki, dışarı çıktım bi yarım saat yürüdüm böle karnım kasılıyo, belim ağrıyo, ay anlamadım, oturdum şimdi, karnım o kadar şişti patlıycak gibiyim kasılma da oldu şu anda yok ama belim ağrıyo bi de, ay doğurmak istemyiyorum okuldayım şu anda korkuyorum ne bu??
Merhaba kızlar, , yarın kontrolüm var , dr. ne dicek bakalım bebek iyi derse haftayada çalışıp izne ayrılıcam ama o kadar zorlanıyorumki artık , beden olarak değiş psikolojik olarak, Dokunsan ağlıcam ,
Dün ö. arası midem bulandı e çıkarttıkm, birazda elim ayağım kesildi bitkin hale geldim, Müdürüm gördüğü halde bana git demedi, Dışarı çıktı , sonra düşündüm şurda kalmış bir haftam ö.sonra için izin alsam gitsem ne dicek artık normal değil mi? Aradım ben eve geçebilir miyim dinleneyim biraz dedim bana rahatsızsan geç dedi( O kadar dokundu ki ,5 yıldır bursayım artık beni tanıyor olmalı , Şu ana kadar dr. kontrolleirnin dışında gelmemezlik yapmadım. Bir izin istedim böyle söyledi , Bugünde doluyum artık arın kontrolüm var onu nasıl söylücem diye stres yaptım,
erkek çalışanlarla anı ortamda olmak zor bu anları kadın daha iyi anlar idare eder,erkeklere dert anlatamıyorsun hafife alıyorlar galiba(
ben vilin'in bahsettiği kk'deki nöbet poğaçalarından yaptım az önce. şuan pişiyo. gayet güzel görünüyo. tadının da güzel olacağını düşünüyorum. yapacak olanlara ben de tavsiye edrim :)
Suan nst zikimindayim
Esim yine gelemedi gelenek bozulmadı.
Yanımda pc li ( o neyse) bir bayan yatıyor yabancı, anlaşamıyoruz da.
Cok ağlıyor cani mı yanıyor ki anam.tarzanca hareketlerde bulunmayim da.
Kızımın kilosu aynı çıktı Dr tekrar soyleyim demin demedim dilim tutuldu.
Bende yabanciyim.
Tansiyon yuksek+kalp atışımız yavaş.
Carpintiliyim yan yatıyorum .
Öyle iste.
Merhaba kızlar, , yarın kontrolüm var , dr. ne dicek bakalım bebek iyi derse haftayada çalışıp izne ayrılıcam ama o kadar zorlanıyorumki artık , beden olarak değiş psikolojik olarak, Dokunsan ağlıcam ,
Dün ö. arası midem bulandı e çıkarttıkm, birazda elim ayağım kesildi bitkin hale geldim, Müdürüm gördüğü halde bana git demedi, Dışarı çıktı , sonra düşündüm şurda kalmış bir haftam ö.sonra için izin alsam gitsem ne dicek artık normal değil mi? Aradım ben eve geçebilir miyim dinleneyim biraz dedim bana rahatsızsan geç dedi( O kadar dokundu ki ,5 yıldır bursayım artık beni tanıyor olmalı , Şu ana kadar dr. kontrolleirnin dışında gelmemezlik yapmadım. Bir izin istedim böyle söyledi , Bugünde doluyum artık arın kontrolüm var onu nasıl söylücem diye stres yaptım,
erkek çalışanlarla anı ortamda olmak zor bu anları kadın daha iyi anlar idare eder,erkeklere dert anlatamıyorsun hafife alıyorlar galiba(
ya kızlar 2 saattir bi tuhaflık ben de anlatamıyorum, böle acayip gaz olur karnında kasılırsın öle bişe , bebek de bir yerde toplandı sonra ayağa kalktım yayıldı neyseki, dışarı çıktım bi yarım saat yürüdüm böle karnım kasılıyo, belim ağrıyo, ay anlamadım, oturdum şimdi, karnım o kadar şişti patlıycak gibiyim kasılma da oldu şu anda yok ama belim ağrıyo bi de, ay doğurmak istemyiyorum okuldayım şu anda korkuyorum ne bu??
bende de oluyo. yalancı sancı dedikleri oymuş. doğum sancısı bunun daha sık ve düzenli olanıymış.
korkma canım belki gaz sancısıdır ov karnının her tarafını dik otur böyle bana da sabah oldu ay ben bide soğuk soğuk terledim kafanı başka şeylere ver :))
ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?
nisan annesi olmama rağmen oğlum küçük olduğu için aranızda bulunamadım. 37+1 de prensesimiz sabırsızlandı ve aramıza katıldı. ilk doğumumu epidural sezeryala olmuştum bu defa spinal anestezi ile dünyaya getirdim kızımı erken doğdugu için 1 gece gözetim altında kaldıktan sonra ertesi gün taburcu oldukherşey yolunda ve güzel gitti öyle de devam ediyor. darısı doğumu bekleyen tüm annelerin başına inşallah. bu arada epidural de çok fazla bel ağrısı olmuştu spinal de de çok fazla baş ağrısı oluyormuş onu gördük merak ettiğiniz bişey olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım. herkese hayılı doğumlar sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alın inşallah...
hamilelikten yana bir sıkıntım yoktu bu zamana kadar bu son haftalar çok fena mide yanmasından uyuyamıyorum sabah bacak kramplarımdan günler hiç geçmiyor sanki hayırlısıyla doğum yapsaydık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok güzel doğum hikayelerimizi yazmak nasip olur
Suan nst zikimindayim
Esim yine gelemedi gelenek bozulmadı.
Yanımda pc li ( o neyse) bir bayan yatıyor yabancı, anlaşamıyoruz da.
Cok ağlıyor cani mı yanıyor ki anam.tarzanca hareketlerde bulunmayim da.
Kızımın kilosu aynı çıktı Dr tekrar soyleyim demin demedim dilim tutuldu.
Bende yabanciyim.
Tansiyon yuksek+kalp atışımız yavaş.
Carpintiliyim yan yatıyorum .
Öyle iste.
hoşgeldin aramıza canım... Allahım sana da hayırlı, sağlıklı doğum nasip etsin...Kizlar hepinize iyi gunler ben sizleri hamileligin ilk ayindan beri takip ediorum fakat uye olmak bugune nasipmis:) bende 2yil ugrastiktan sonra sonunda hamile kaldim kizim olacak allahin izniyle..37+2 haftalik hamileyim tahmini dogum tarihim 8nisan...benide araniza alirsaniz mutlu olurum..
Zeynep...canım isim bulamayan birde ben varım, başkada kalmamıştır sanırım
seçeneklerimiz; zeynep, hazal, ırmak, pınar, beril, deren
Bir de park yatağı şu aşağıdaki model gibi süsletmek istiyorum nette başka güzel örnekler bulamadım, mart annesinin süslettiği de bana sade gelmedi çok güzel olmuştu ama, sizce nasıl? acaba terzi başarılı bir çalışma çıkarır mı ortaya?
Çok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
selam..
ellerim ayaklarım çok şişmeye başladı.. bikaç haftadır şişiyordu zaten ama bu kadar çok olmuyordu.. bebek de içerde artık iyice daraldı sanırım çok çok az hareket ediyor.. doktor günde 10 hareket hissediyorsan sıkıntı yok dedi.. ama yine de endişelenmemek elde değil..
bu arada kaynanam doğuma gelecekmiş, gözlerim yaşardı.. hemde bi gün önceden gelirim demiş.. ama ben son gecemde onunla olmak istemiyorum.. eşime dedim doğum sabahı binsin otobüse öyle gelsin.. son gece zaten stresim tavan olacak, ehh bi de sabahında ameliyata girecekken onun abuk konuşmalarıyla filan uğraşamam..
kadın çok basite alıyor herşeyi.. eşime diyormuş ki salı sabahı bebek doğar akşam eve gideriz.. yuuuhh dedim.. nasıl bir mantıktır.. gaz çıkarmadan zaten hastaneden salmazlar ki doktorum gaz da çıkarsan 2 gece yatış olacak dedi.. ama kadın rahat kadın ne gerek var eve gelirsiniz diyormuş eşime
kışlar doktordan geldim moralim bozuk;
bugün raporumu aldım son 3 haftaya girdik artık işe gitmicez.
benim tosuncuk beni tamamen alt üst edip 10 günde 400 gram kuralını yıkıp 10 günde 700 gram almış; neyse yeniden ölçtük falan 500 gramda anlaştık doktorla. 38. haftaya 3750 ile girmiş olduk. sonuç:sezeryan için gün aldık:1 nisan
doktorum gelecek salı çatı muayenesi yapacak ve son kararı verecek; belki de normal doğum olabilir dicek ama ben umudumu kaybettim:
ama kafamda yeni bir plan var: erken doğum: doğumu tetikleyecek ne varsa yapıp erken doğurcam yoksa leblebi ile beslediğim oğlum beni kesmelerine neden olacak
Biz de epey geç kaldık karar vermekte ama başardık sonunda :)
"NEHİR" olacak kızımızın adı siz de en kısa zamanda birini seçersiniz inşallah.
Dur onu deneyim olmadı what's upp(
Bu arada Dyteda doğurdu mü acep sesi cikmiyo ?
Zapzup un pofuduk pogacasindan yaptım yapmaz olaydım.. Yemekten mide fesati geciricem cok güzel olmuş ..
Dolaba koymaya kalmadı yarın bir daha yapıcam
Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi:18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
kızlar bugün muayeneden sonra bir kaç saat gezdim eve geldik duş alayım dedim birde ne göreyim nişan gelmiş:18:
dr u aradım sancın var mı dedi bende çok yürüdüm ondan olur mu var biraz dedim sancın geçmez artarsa hastaneye geç gelirim dedi.sancım geçti şimdilik ama yürümeye devam edeceğim yarında çarşıya ineceğiz arkadaşa nişan alışverişi yapcazzzzzzz yollarda doğurabilirimherkese ii geceler öptüm
güzel olduğuna sevindim canım afiyet bal şeker olsun
sarma sardım başka bişey koymadım ama pofidik poğaça yapıp koyabilrsin mikrodalgada ısıtıp ısıtıp koyarsın misafirlerine benim buzlukta yer yok olsaaa
Benim kizim yemeklerden sonraki 1saat icinde hareket etmiyo ya. 2 saat gecince basliyo harekete. Bu aksam da yemekten sonra bekleye bekleye bi hal oldum. Baktim hareket yok. Blendirda muzlu cilekli sutlu cikolatali bir karisim yaptim. Puding gibi bsy oldu. Yiyene kadar catladim resmen. Ama ben yedikce hareketlendi cok sukur :) Sizce ben o 1 saatte hastaneye gitmeli miyim? Yoksa 2 saat de olsa bekleyim mi?
acilden geliyoruz gene biz kan kusuyorum bugün hiçbişi yiyip içemedim yatamadım kalkamadım bulanıyorum sanki enbaştaki gibi..hapı aldım şimdi sersemlemeye başladım yatağa düşmeyi bekliyorum
İyi akşamlar kızlar....Bu yazımın herkes tarafından cvplanmasını istiorum lütfenn
Bugun kaynanam nts de dioki dogumdan sonra emzircem ya bebegimi hayirlisiyla
Oncesinee gogus uclarimi sabunlu bezle silcekmisim
Agzim bir karis.acik kaldi. Dedim sabun la olur.mu hic ben istemem.
Yok.durulucakmisiz sonra. Hey allahim.ya.o evde dogurmus hey gidi hey simdi.hic bisi.ole degilmis.
Birde tutturmus ceyizdeki.havlullardan hastaneye goturcekmisim. Agir islemeli yeni gelinler ole yaparmis.
Dedim benim is arkadaslarim da gelicek ziyarete istemem
Bozuldu baya ama ne yapim.
tmm bitanem sağolasın , umarm çok sızıntı olmaz da waktiyle gelir kızım ... ben kaçayım canlar kahwaltı hazırlayım sonrada çıkalım hastaneye gidelim bi ..bakalım ne olcak öpüyorum gelince haber ederim ..
günaydın kızlar bugun benim doğum günüm çok isterdim yawrumun bugun olmasını annesine hediye olsun ama nasip sağlıklı olsunda
süper görünüyorlar canım, nereden bakıyorsun?
link var mı?
yapma bana bunu yapmaaaaa...
bak şimdi birini bulup bunlardan yaptırasım geldi.. ama yooook yeter bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?