2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar,geldik biz...

2 Nisan salı dogum tarihimiz.

İleri atabilir misim.hafta sonu vs diye hani esim hep isinde ya.O kadar üzgünüm ki anlatamam.
Beklenen olmasına rağmen ,
Beni bekleyeceklere dayanamıyorum.
Ağlıyorum söylüyorum öylesine
Esimin isleri yogun konuşamadık zaten.
Kardesim sınava girecek annem onun stresinde.
Ben her daim bir basıma.

selam güzellerim hepiniz iyisinizdir inşallah..
ben bugün kontrole gittim,çatı kontrolümde yapıldı
her şey çok güzel,normal olarak hiç sıkıntısız doğum yapabilirsin dedi dr'um
oğlum 4 kilo olmuş teyzeleri ve kafada 10 küsür:18:
ilk doğumda epidural sebebiyle yaşadığım sıkıntıları tekrar değerlendirdik ve yapmamaya karar verdik..
bebeğin iri de olsa doğuma engel bir şey yok ama epidural yine ıkınma engel olursa sıkıntı olur dedi..
ben de tam aynı şekilde düşünüyordum
gerçi en son;epidurali bağlarız gerekirse tek hafif doz uygularız dedi ama bu konuda kafamız uyuşuyor dr'la

artık her an gelebilir hazırlıklı olun dedi
tanıştıkları için kendi çocuk dr'umuzu da arayıp,doğuma birlikte gireceklerini hatırlattı

benden haberler böyle biraz geçmişe bakayım ne var ne yok..

Ersnilim yarın kuzuna kavuşacaksın Allahın izniyle kimbilir nasıl heyecanlısındır..dualarım seninle tatlım..

canım yaa üzülme

emin ol bazen bende yalnız yavrularımla kalsam diyorum ama maalesef kaynana görümcek taa istanbuldan kalkıp gelecek oğluşum ne yapacak daha küçük 4 yaşında sen iyi anne diyerek dolanıyor zor rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.. ben senle doğumdaş oluruz diye bekliyordum 4 nisan olarak.. allah hayırlısını versin canım....

voltajcım üzülme ama akşam eşin gelince konuşursunuz. hem 2 tane evladın var yalnız değilsin ki... bak ben gurbet kuşuyum yapayalnızım burda aniden doğum olsa kimsemiz yok bi başımıza gideceğiz.
bu haftaki sınava mı giriyo kardeşin sonrasında annen gelir artık doğuma az kaldı.

Voltajım tatlım günün kesinleşmesi seni biraz germiş galiba kuzum
verilen tarihte kimin nerede olacağını şimdiden biliyor gibisin ama belki öyle olmaz tatlım
tarih belli olduğu için eşin illa ki işlerini ona göre ayarlayacaktir üzülme nolur
dediğin gibi annen kardeşin sebebiyle gelemese bile kayınvaliden gelir,bir de erkek yeğenim var diyordun doğuma gelip çocuklarla ilgilenecek..
sıkılma daralma nolur elbet bir kolayı bulunacaktır,biliyorum sen şimdi en çok zehrayı düşünüyorsun ama eminim onun şansına
hiç ummadığın kapılar açılacaktır..

Allah Rana'nı da sağlıkla kucağına almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım

Voltajım üzülme lütfen kıyamam sana sen burda her zaman bizlerin içini rahatlatın detdimize derman olmaya çalıştın dertlerimizi paylaştın Rabbim bunları görüyor ve eminim sana yardımcı olacak sıkma canını noluuur

slm canlarım
artık herkesin doğumu belli olmuş gibi hayırlsısıyla sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
benimde yarın tam olarak belli olacak.
yarın ersnilde bebeğini kucağına alacakmış sağlıkla gelsin inşallah
laterna canım ilk haberi senden beklerken bi çok arkadaşımız geçti seniseninki içirde rahat herhalde
voltaj canım sıkma kendini lütfen herşeyde bi hayır vardır günü belli olduğuna göre eşin de işlerini ona göre ayarlar.inşallah annende erkenden gelebilir yanmına

hasta halinle ne diye halı silmeye kalkarsın
hafta sonu eşine yaptır hepsini, sen bebeğini yorma

hayırlı olsun canım ama hafta sonunu beklesen daha rahat edersin. zehra babasının yanında olur

Şu poğaçınızın tarifini verirmisiniz rica etsem canımız çekti oğluşumla :))

canı çekenlere:)
not almıştım daha önce ama henüz deneyemedim

Malzemeler
-7 su bardağı un
-2,5 su bardağı süt ılık olsun
-2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ küçük küçük doğranmış
- 1,5 çay bardağı sıvı yağ
-1 tatlı kaşığı tuz
-1 yemek kaşığı toz şeker
-1 paket instant maya

üzeri içi
-1 yumurta sarısı
-çörek otu veya susam

iç harcı için
-200 grbeyaz peynir
-maydanoz (benim eşim maydonoz sevmez ben sadece peynirli yapıyorum)

YAPILIŞI

önce kuru malzemeleri karıştırın un, şeker, tuz, maya bunları bir kabın içerisinde karıştırın. Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyin
süt, sıvıyağ, tereyağ, hepsini iyice yoğurun kulak memesi kıvamında olacak biraz süt ve un ilavesiyle kıvamı istenilen şekilde ayarlayabilirsiniz. Üzerini bir tepsiyle kapatıp mayalanması için bekletiyoruz yaklaşık yarım saatte mayalanır (hamur kabarınca mayalandığı anlaşılır). Hamur mayalanırken peyniri eziyoruz ve minik minik doğradığımız maydanozu peynirle karıştırıyoruz böylece iç harcımız hazır oluyor peynir tuzsuz ise bir miktar tuz atabilrsiniz. Mayalanmış olan hamurdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyoruz sonra bastırarak düz hale getiriyoruz içine 1 tatlı kaşığı peynirli harçtan katıyoruz ve üzerini hafifçe kapatıyoruz yağlanmış olan tepsiye bunları diziyoruz üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüyoruz üzerine isteğe göre çörekotu, susam serpebiliriz sade yumurtalı olarak da kalabilir tepsiye dizdiğimiz poğaçaları 10dk bekletiyoruz mayalanıyor bu sırada. mayaandıktan sonra ısıtılmış fırında 200 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. afiyet bal şeker olsun nefis miss poğaçaların oluyor

Sagolun canlarım benim
Hani sussamda artık sinir mı boşaldı birşeylerde oldu
Hic göz yaslarım bu kadar seri akmadı.
Benim burda hic kimsemin olmayışı zaten kotu olan.yani aniden olsa eşimle çıkıp giderim diyemem.
Cocuklar var.doguma oncesi ve sonrasına gelmeyecek annem.yani öyle bir Plan'ım olamaz da ben anali babali yetimim kabul.
Kaynana gelebilir,o çocuklarla durursa ,esim yanımda kalabilirse belki o kalır sanmam fazla.
Ben hasta bakiciyla falan idare ederim.bir kaldırsa yeter zaten.
Yani çaresizliğimi görür elbet biri.

Tatlım yeni yaşın kutlu olsun,iyi ki doğmuşsun
sevdiklerinle geçirebileceğin sağlıklı,huzurlu,uzun bir ömrün olsun inşallah

Canım Allah büyüktür elbet bir çıkar yol bulunur.
Daha önceki doğumlarında nasıl olmuştu, ozaman var mıydı yardım eden

Yüksek Voltaj'cım üzülme lütfen Rabbim sana güç kuvvet sabır versin benim eşim tarafı da imkansızlıklardan (biraz da vurdumduymazlık diyeyim) açıp sormazlar bile ne haldeyim annem kısmetse 4 Nisan'da gelecek 1 Mayıs'ta gidecek sonra sen sağ ben selamet gurbette bebekle ben başbaşa :))

Laterne'cim bebişine MaşaAllah 4 kilo normal doğum mu olacak canım cesaretlendim ben de :)

ben vitamin ve kan şurubuna devam ediyorum.her gün bir tane. kilo almama da bunlar mı sebep ,bilmiyorum. çünkü nerdeyse 25 kilo aldım.
sizlerde durum nasıl?

canım ben vitamin hapını 4. aydan itibaren kestim. bir ayda 5 kilo alınca. artık içmiyorum. ben de 13 klo aldım. bakalım doğuruncaya kadar kaç olacağım

ben de senin le aynı durumdayım. aynı şeyleri kullanıyoruz. ilk 3 ay kilo almayan ben 5. ayda 10 kilo almıştım.

canım sen avrupa yakasındasın bu tarafta olsan gelirdim.
Allah kolay sıkıntısız doğum nasip etsin inşallah.
Allah yardımcın olacaktır. dua edeceğiz inşallah.
yalnız değilsin burda bir sürü kardeşin senin için duacı

merhaba arkadaşlarım ve nazlı kuzuları

hastaneden geldim evdeyim, nst güzel çıktı ama ikinci kez tansiyonum yüksek çıktı, dr endişelendi çok dikkatli ol dedi ben 500gr bebiş 550 gr almış. yarın 35+0 olcam. haftama göre 2950 iyi mi kötü mü bilemedim :26:

tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı tesekkür ederim, paşa korkuttu bizi, durgunum yorgunum.

sedalog canım doğum günün kutlu olsun. eşinle bebişinle nice yaşlara kavuşman dileğiyle.

hapineks çok geçmiş olsun. Allah sıkıntılarını gidersin. bebişin en hayırlı zaman da gelsin inşallah

vitamin nişanın gelmiş canım. Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah. mart annelerinde nişanı gelipte 15 gün sonra sezaryen olan vardı. heyecan yapma ve doğumu kolaylaştıran tüm hareketleri ya. hurma ye. bol bol dua.

laterna maşallah bebişin kilosuna seni de tebrik etmek lazım 4 kilo ile normal doğum. Allah bir avaz da kurtarsın inşallah.

amanamzon çok iş yapıp kendini yorma. bebişin senden alacağı enerjiye ihtiyacı var.

kızlar bugün ben bütün gün boyunca uyudum nerdeyse. artık yürümemin şekli değişti. iyice yamuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…