2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar benim bebişin odası ayrı olacak. yatak odamda yer olmadığı için ilk baştan itibaren ayrı yatacak kuzum. bebek telsizi alayım dedim eşim ne gerek var. bizim ev 500 m2 değil ki dedi. odalar bitişik ama ben duymam diye korkuyorum. bebek telsizi alan yada kullananlar hangi marka ve neyi öneriyorsunuz.

canım,doğumda yalnız olmak istemiyosun...
2 kuzun var,gözün arkada biliyorum...
ama burdaki bi çok arkadaş inan senin yerinde olmak istiyo...
herkes geleceklerden/gelenlerden şikayetçi...
tamam,şartlarınız aynı değil ama,üzme kendini...
rabbim böylesini reva görmüşse vardır bir bildiği,sıkma canını...
inan sen üstesinden gelirsin,hem de çok rahat...
dualarımız seninle canım...
hem eminim eşin destek olucaktır sana...

hey maşallah kuzuna
allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

başka odada yatıracaksan mutlaka telsiz al, yada bebeğin odası müsaitse oraya çekyat gibi birşey koy mutlaka.
yanında yatmanda gerekecek

sedagg canım nice nice mutlu umutlu huzurlu yıllara ailenle girmeni diliyorum. Doğum günün kutlu olsun

tadı da çok güzel oldu eşimden zor kaçırdım, baktım götürüyo poğaçaları kalanları kurtardım, dondurucuya atabildim neyse ki

Bence telsiz şart hatta görüntülü olanlardan almalısın.

hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı büyütsün:)

günümüz aynı seninle, benim bebişte 2900 çıkmıştı:)) maşallah bebişine..

maşallah oğluna ve cesaretine:) takdir ettim çok
ama senin gibi incecik bi hatunda nası 4 kilo bebek oluyo ya, tü tü

Maşallah canım... Rabbim kuzunun hayırlı zamanda sağlıkla gelmesini nasip etsin canım...

Kizlar,geldik biz...
2 Nisan salı dogum tarihimiz.

Allahım hayırlısını versin Voltajım.... sen üzülme ne olur... Rabbim darda kalanlara muhakkak bir kapı açar...
sınav pazar annen belki pazartesi çıkar gelir... sonra tarih belli eşin de kayınvaliden de ona göre kendilerini ayarlarlar....
sen canını sıkma muhakkak bir yol bulunur...Rana'mız sağlıkla gelsin herşey hallolur güzel annesi...

canım sonuçların iyi olmasına çok sevindim... artık dinlenip, bekleyeceksin kuzunu annesi...

canım Çınar paşa doktorum gitmeden çıkayım ben artık diyor herhalde... kilosu da gayet iyi Maşallah...
tansiyon benim de yüksek çıkıyor.. bol bol su iç ve sol tarafına yatıp sürekli dinlen... benim doktor wc hariç kalkma dedi...
bunları yapınca tansiyon da iyi seyrediyor...

Cnm bencede telsiz al ben angelcare diye bir marka aldim esimle test ettik memnumun simdilik..

benim yavaş yavaş çıkma vaktim geldi....
Ersnil.. canım inşallah yarın hayırlı haberlerini alacağız.
Yarın Aras kucağında olacak, şimdiden gözün aydın canım
Allah oğluna analı babalı uzun ömürler versin

yüksek voltaj canım üzülme nolur bak benim de içim burkuldu. herkes görümceklerini kovalama derdinde, sukunetin tadını çıkar canım.

Canım Allah büyüktür elbet bir çıkar yol bulunur.
Daha önceki doğumlarında nasıl olmuştu, ozaman var mıydı yardım eden
İnsallah canım.yoktu kimse ama bende de sayı azdı:)
Canım sen tek bebeğe bakacaksın
Elbette yeni ve ilk defa yaşayacaksın .ama İnan bana yalnizken daha rahat bakacaksın.

sagol canım benim Allah razı olsun.
Düşünmen bile cok güzel:)
Canım ben yalnız kesinlikle idare ederim ondan hic şüphem yok elhamdulillah.ben hep diyorum zaten yalnız bakmak daha güzel daha kolay herseye karışan olunca sinir oluyorsun.bana bile akıl verenin haddi hesabı yok sunu giydir sunu yap diye.onlar kendince destek olduğunu sanıyor boyle.
Benim cocukların rahat durabileceklerini bilsem hic sıkılmam üzülmem.kizim cok düşkün bugun bile nst bağlandığında bacaklarimda yatıyordu.oğlumu bugun uyandirdigimda"günaydın annem,14 gün kaldı değil mı "dedi.ogle yemeğine geldi kac gün hastanede kalınır yanında başka yatak var mı vs vs.
2 gün sefil olsakta sonu mutluluk olur insallah.
Sagol canım.annem gelmez,
Gelmesi soz konusu oldu diyelim k.valide ile dargınlar.duramazlar.
Eşimde ne yapmak istiyorsa bası pınar ayağı gol.ister gelir benle durur ister cocukların yanında isterse de ısinin basında.cocuklarla ilgilensin yeter diyorum .
Hayırlısı ya öyle boyle hallolacak.
2 gece 3 gündüz kalınıyormuş.
Daha neler,
Benim kızda ertesi gün yolladılar.oglumda boyle 3-4 gün kalınıyordu.
Abarttılar olabildiğince erken çıkmayı istiyorum bir eve geceyim tamam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…