slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 37+3 hamileyim tahmini doğum tarihimiz 8 nisan kızım olcak inşallah...
canım,doğumda yalnız olmak istemiyosun...Kizlar,geldik biz...
2 Nisan salı dogum tarihimiz.
İleri atabilir misim.hafta sonu vs diye hani esim hep isinde ya.O kadar üzgünüm ki anlatamam.
Beklenen olmasına rağmen ,
Beni bekleyeceklere dayanamıyorum.
Ağlıyorum söylüyorum öylesine
Esimin isleri yogun konuşamadık zaten.
Kardesim sınava girecek annem onun stresinde.
Ben her daim bir basıma.
hey maşallah kuzunaselam güzellerim hepiniz iyisinizdir inşallah..
ben bugün kontrole gittim,çatı kontrolümde yapıldı
her şey çok güzel,normal olarak hiç sıkıntısız doğum yapabilirsin dedi dr'um
oğlum 4 kilo olmuş teyzelerive kafada 10 küsür:18:
ilk doğumda epidural sebebiyle yaşadığım sıkıntıları tekrar değerlendirdik ve yapmamaya karar verdik..
bebeğin iri de olsa doğuma engel bir şey yok ama epidural yine ıkınma engel olursa sıkıntı olur dedi..
ben de tam aynı şekilde düşünüyordum
gerçi en son;epidurali bağlarız gerekirse tek hafif doz uygularız dedi ama bu konuda kafamız uyuşuyor dr'la
artık her an gelebilir hazırlıklı olun dedi
tanıştıkları için kendi çocuk dr'umuzu da arayıp,doğuma birlikte gireceklerini hatırlattı
benden haberler böyle biraz geçmişe bakayım ne var ne yok..
Ersnilim yarın kuzuna kavuşacaksın Allahın izniylekimbilir nasıl heyecanlısındır..dualarım seninle tatlım..
kızlar benim bebişin odası ayrı olacak. yatak odamda yer olmadığı için ilk baştan itibaren ayrı yatacak kuzum. bebek telsizi alayım dedim eşim ne gerek var. bizim ev 500 m2 değil ki dedi. odalar bitişik ama ben duymam diye korkuyorum. bebek telsizi alan yada kullananlar hangi marka ve neyi öneriyorsunuz.
inşallah tadını da beğenirsin canım
tansiyonun mu yüksek :26:
niye yükseliyomuş ki,dr bi şey demedi mi?
belki nst'de bunaldığın için çıkmıştır,dışarı çıkıp hava alınca normale döner inşallah canım :26:
Bence telsiz şart hatta görüntülü olanlardan almalısın.kızlar benim bebişin odası ayrı olacak. yatak odamda yer olmadığı için ilk baştan itibaren ayrı yatacak kuzum. bebek telsizi alayım dedim eşim ne gerek var. bizim ev 500 m2 değil ki dedi. odalar bitişik ama ben duymam diye korkuyorum. bebek telsizi alan yada kullananlar hangi marka ve neyi öneriyorsunuz.
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı büyütsün:)nisan annesi olmama rağmen oğlum küçük olduğu için aranızda bulunamadım. 37+1 de prensesimiz sabırsızlandı ve aramıza katıldı. ilk doğumumu epidural sezeryala olmuştum bu defa spinal anestezi ile dünyaya getirdim kızımı erken doğdugu için 1 gece gözetim altında kaldıktan sonra ertesi gün taburcu oldukherşey yolunda ve güzel gitti öyle de devam ediyor. darısı doğumu bekleyen tüm annelerin başına inşallah. bu arada epidural de çok fazla bel ağrısı olmuştu spinal de de çok fazla baş ağrısı oluyormuş onu gördük merak ettiğiniz bişey olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım. herkese hayılı doğumlar sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alın inşallah...
kızlar bnmde bugün kontrlm vardı.kalp dr una gözüktüm hem prof. hemde bşka bi dr daha baktı.ameliyatlı olduğumu yazmıştım daha önce.normal doğum için hiç bi engelin yok istersen 5 tane doğur dedi..ordan da kendi dr uma gittm nst ye girdim usg fln... herşey yolundaymış.bebişim 2931 kg olmuş.3000 diyelim biz ona dedi.15 gün sonra tekrar gidicem açılmaya ve çatıya bakacak.eğer ağrın sızın olmazsa 16 nisana kadar beklerim dedi.tabi bizim eşşek sıpası önceden gelip bi süpriz yapmazsa..
selam güzellerim hepiniz iyisinizdir inşallah..
oğlum 4 kilo olmuş teyzelerive kafada 10 küsür:18:
ilk doğumda epidural sebebiyle yaşadığım sıkıntıları tekrar değerlendirdik ve yapmamaya karar verdik..
bebeğin iri de olsa doğuma engel bir şey yok ama epidural yine ıkınma engel olursa sıkıntı olur dedi..
ben de tam aynı şekilde düşünüyordum
gerçi en son;epidurali bağlarız gerekirse tek hafif doz uygularız dedi ama bu konuda kafamız uyuşuyor dr'la
tanıştıkları için kendi çocuk dr'umuzu da arayıp,doğuma birlikte gireceklerini hatırlattı
benden haberler böyle biraz geçmişe bakayım ne var ne yok..
Ersnilim yarın kuzuna kavuşacaksın Allahın izniylekimbilir nasıl heyecanlısındır..dualarım seninle tatlım..
selam güzellerim hepiniz iyisinizdir inşallah..
Kizlar,geldik biz...
2 Nisan salı dogum tarihimiz.
kızlar bnmde bugün kontrlm vardı.kalp dr una gözüktüm hem prof. hemde bşka bi dr daha baktı.ameliyatlı olduğumu yazmıştım daha önce.normal doğum için hiç bi engelin yok istersen 5 tane doğur dedi..ordan da kendi dr uma gittm nst ye girdim usg fln... herşey yolundaymış.bebişim 2931 kg olmuş.3000 diyelim biz ona dedi.15 gün sonra tekrar gidicem açılmaya ve çatıya bakacak.eğer ağrın sızın olmazsa 16 nisana kadar beklerim dedi.tabi bizim eşşek sıpası önceden gelip bi süpriz yapmazsa..
merhaba arkadaşlarım ve nazlı kuzuları
hastaneden geldim evdeyim, nst güzel çıktı ama ikinci kez tansiyonum yüksek çıktı, dr endişelendi çok dikkatli ol dedi ben 500gr bebiş 550 gr almış. yarın 35+0 olcam. haftama göre 2950 iyi mi kötü mü bilemedim :26:
tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı tesekkür ederim, paşa korkuttu bizi, durgunum yorgunum.
kızlar benim bebişin odası ayrı olacak. yatak odamda yer olmadığı için ilk baştan itibaren ayrı yatacak kuzum. bebek telsizi alayım dedim eşim ne gerek var. bizim ev 500 m2 değil ki dedi. odalar bitişik ama ben duymam diye korkuyorum. bebek telsizi alan yada kullananlar hangi marka ve neyi öneriyorsunuz.
(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim)
Cnm bencede telsiz al ben angelcare diye bir marka aldim esimle test ettik memnumun simdilik..
İnsallah canım.yoktu kimse ama bende de sayı azdı:)Canım Allah büyüktür elbet bir çıkar yol bulunur.
Daha önceki doğumlarında nasıl olmuştu, ozaman var mıydı yardım eden
Canım sen tek bebeğe bakacaksınYüksek Voltaj'cım üzülme lütfen Rabbim sana güç kuvvet sabır versin benim eşim tarafı da imkansızlıklardan (biraz da vurdumduymazlık diyeyim) açıp sormazlar bile ne haldeyim annem kısmetse 4 Nisan'da gelecek 1 Mayıs'ta gidecek sonra sen sağ ben selamet gurbette bebekle ben başbaşa :))
sagol canım benim Allah razı olsun.canım sen avrupa yakasındasın bu tarafta olsan gelirdim.
Allah kolay sıkıntısız doğum nasip etsin inşallah.
Allah yardımcın olacaktır. dua edeceğiz inşallah.
yalnız değilsin burda bir sürü kardeşin senin için duacı
Canım ben yalnız kesinlikle idare ederim ondan hic şüphem yok elhamdulillah.ben hep diyorum zaten yalnız bakmak daha güzel daha kolay herseye karışan olunca sinir oluyorsun.bana bile akıl verenin haddi hesabı yok sunu giydir sunu yap diye.onlar kendince destek olduğunu sanıyor boyle.canım,doğumda yalnız olmak istemiyosun...
2 kuzun var,gözün arkada biliyorum...
ama burdaki bi çok arkadaş inan senin yerinde olmak istiyo...
herkes geleceklerden/gelenlerden şikayetçi...
tamam,şartlarınız aynı değil ama,üzme kendini...
rabbim böylesini reva görmüşse vardır bir bildiği,sıkma canını...
inan sen üstesinden gelirsin,hem de çok rahat...
dualarımız seninle canım...
hem eminim eşin destek olucaktır sana...
Sagol canım.annem gelmez,Allahım hayırlısını versin Voltajım.... sen üzülme ne olur... Rabbim darda kalanlara muhakkak bir kapı açar...
sınav pazar annen belki pazartesi çıkar gelir... sonra tarih belli eşin de kayınvaliden de ona göre kendilerini ayarlarlar....
sen canını sıkma muhakkak bir yol bulunur...Rana'mız sağlıkla gelsin herşey hallolur güzel annesi...
nerden aldınız canım
Sagol canım,yüksek voltaj canım üzülme nolur bak benim de içim burkuldu. herkes görümceklerini kovalama derdinde, sukunetin tadını çıkar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?