2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Atlatacağız canım,şimdi canımız sıkılıyor ama o gün gelecek ve geçecek,+ 1 bonusla evlerimizin yolunu tutacağız ve evlatlarımızla birlikte olacağız hep...

Arkadaşlar ben de nisan annesi olacam inşallah. muhtemel doğum tarihi 2 nisan.beni de dualarınıza ekleyin...38+3. herkese hayırlı akşamlar diliyorum

neyse ben kaçıyorum artık,keyfim kalmadı pek...uzanırım,belki de oturduğum yerden yapılacak iş bulurum kendime oyalanacak..bakalım

VOLTAJ,
Canım, Allah yardımcın olsun inşaallah, kendini şimdiden düşünüp de yıpratma, gelip geçecek Allah'ın izniyle.

AMANAMAZON,
Canım sen de dün rahatsızdın, budün yine kendini yormuşsun, bırak artık, bak ben hiçbir şeye dokunamıyorum korkudan ama artık 36. haftayı atlattığımız için rahatladım. Doğarsa da hayırlısı :)

HANİPEKS,
Sana da geçmiş olsun canım, ağlayınca boşalıyor insan ama kendini çok hırpalama da bebişin etkilenmesin. Yemeği boşver sen artık dışarıdan söyleyin gitsin ya da eşin yapıversin kolay bir şeyler.

Ben bugün arkadaşıma gittim hastaneye söylemiştim, bugün doğum yaptı. Bir görseniz bembeyaz pamuk gibi tombiş bir oğlancık :)
Çok tatlıydı maşaallah :)
Rabb'im bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı...

anam herkes kaynanadan görümcede şikayetci bende çok rahatım erken doğum riskim var ve doktor bana yataktan kalkma dediği gün yanımda olan kaynanam bizi arabaya bindirdi kendi evine gitti aradan 4 hafta geçti hala aramadı ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz doğurdunmu ne yatın diye :))

Ben geldim kizlar..

Kaynaam.beni yine gerdi.yamaciniza.gelim.dedim
Ama.sarzim bitmek.uzere yine gelcem.

ayy yarın sen bebişini sevcen bu saatlerde inşallahh gerilme tatlım =))) nası imrendim sana şimdi yarın ben de alsam artık zeynebimi kucağıma diye =)

ay evet canım yarın nasıl olacağım da muallakta ama işte duramadım azcık iyi hissedince hooop elime temizlik bezi kova alıyorum. ama senin de dediğin gibi bu saatten sonra tabi dursa azcık daha iyi ama doğarsa da hani rahatım =)

hahaaa bi akrabamız aradı durdu bugün çocuğunu yazılıyı hazırlamam için el insaf ya el insaf diyorum bişi diyemiyorum

dyteda canım teşekkür ederim.. baykuşlarla özleştim artık

voltajım kuzuuummmm seninde gün belli olmuş.. kafana takma Rabbim elbet bir kapı açacaktır evlatların seni heyecanla bekleyecekler.. gönlüne göre olsun inşallah herşey.. benim annem sana da bakar kız sen de gel buraya

ersinil tatlııımmmm.. sabah kuzuna kavuşuyorsun.. iyi haberlerinizi bekliyorum.. bu gece nasıl geçer sana ya da geçmez kimbilir.. ben salıyı düşündükçe uyuyamıyorum bugünde bitti işte.. Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi yavrularımıza.

hanipeks canımmm iyi olmanıza sevindim.. aç durma kız kocan yoksa evde dışardan söleseydin ya yemek..

hızlıca göz gezdirdim.. gözden kaçanlar kusurumuza bakmasınlar.. bizim babamız yolda, az sonra burda olucak.. artık içim rahat.. oğlum erken de gelmek isterse sıkıntım yok.. o yanımda olduktan sonra..

hepinize iyi geceler diliyorum.. yarın gelip güzel haberler görelim inşallah..
mutlu rüyalar..

kızlar hayırlı geceler,
eve yeni geldim o yüzden şimdi yazıyorum,
sabahtan doktorumuza gittik, kızım 2850 gr olmuş, eli yüzündeydi her zman ki gibi daha uyanmamıştı fıstığım
1 ayda 5 kilo almıştım, doktorum ne yaptın sen dedi, ben masumum her yanım şiş dedim
sonraaaaa çatı muayenesine geçtik,
biraz kemikli kısım dar dedi, öyle korkulacak bişiy değil çatı muayenesi kızlar, ama 2 parmağını sonuna kadar sokup bakıyo çatına
normal doğurabilirsin ama sancı çekip çekip açılma olmazsa sezeryana da alabilirz dedi.
nst ye girdik ilk kez, cok cok cok cuk cuk cuk kalp atışlarını dinlerken benim kız uyandı sabah mahmurluğuyla bir iki teklemedi beni

Iyi geceler fistiklar
Gecmis olsuna gelen misafirlerimiz vardi yine yrm saat oldu gideli..

Cok yorulmusum; yattigim yerden muhabbet ederim biraz demiştim ama gözlerim kapaniyor
Kendinize iyi bakin opuldunuz

zeynebim coştu yine içimde =) kalktık geri biz de bakalım şu galip dervişi de izleyelim de yatalım. şöyle gözlerim kapansa olduğum yere sızsam ne güzel olur ne tatlı bi duyguydu o olduğun yerde uyumak =) ahh ahhh =)

kızlar iyi geceler..
her gün biraz daha yorulmaya başladım..bugun daha yorgun ve ağrılı hissediyorum kendimi..
belim ağrıyor biraz bacaklarım da bir halsizlik..
akıntıda çoğaldı..
sanırım sona yaklaştık..
kızlar aklınızda olsun.sizden birşey rica edicem.
ben kendime salavat-ı tefriciye niyetlenmiştim..
1200 okudum..gerisini paylaştırabilirmiyiz..artık gelemezsem anlarsınız kızlar..bunu okuyamaz ve doğuma gidersem içimde kalacak..

​durduramıyorum gözyaşlarımı durduramıyorum

Canım bende dün oyleydim ya . Bir gunüm dgerine uymuyor.. Ruh Halim berbat

Katinammmm aynen her an su yada nişan bekliyorum karnımı biri aşağı cekiyo sanki iki uç gündür vajinal bölge içten içten agriyo...

Tefriciyeni paylastirirsan bana 200 yaz.. İns doğurmadan okurum canım..

canım bende 300 tane okuyabilirim

mezosum o ağrıyı söylemiyorum bile hiç..otururken kalkarkenkemikler içe içe batıyo..hamlamış gibi..
sağol canım duaların kabul olsun şimdiden..

arkadaslar merhaba... bende ALLAH'ın ızniyle nisan annesi olucam,bu sayfayı yeni kesfettim aklıma takılan bır ıkı sey var.. şu çatı muayenesi, kacıncı haftada oluyo belırlı bı haftası var mı,bır de kullandıgınız ılacları ne kadar kala bıraktınız ya da bıraktınız mı ?

Son düzenleme:
ersnil canım, yarın sabah bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle, hayırlı olsun, heyecan dorukta şu an

voltajım Rabbim yardımcın olur eminim buna, kayınvalide gelicek mi bari, hevesli falan yazmışsın,
sen, benim doğumu kendi tarihine yakın olur diyodun, bende nisan girince mi doğururum acep, çatım çok mükemmel değilmiş ama kötü de değilmiş,

sedagcım doğum günün kutlu olsun, bebeişin sağlıkla gelsin inşallah

avusturyadan yazan arkadaş (ismini hatırlayamadım özür) ne güzel 4 cm açılmış kolay doğum olsun inşallah

esmer lover bebeğin sağlıkla gelsin inşallah,

laternacım, maşallah paşaya bak hele bügün hastanedede bi erkek bebek 4 kilo doğmuş, herkes maşallah maşallah diyodu

hanipekscim bişeyler atıştır, bebeğini de üzme

benim kayınvalideden ses yok, gelmeyecek galiba, annemde bana gel diyo, bende kendi evimde rahat ederim diye düşünüyorum karar veremedim hala, eşime de dedim, annen gelicekse misafir gibi hizmet beklemesin, mutfağa girip yemek yapacaksa, bebeğe bakmaya yardım edecekse gelsin dedim, ben dedim ben işittim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…