2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

voltajım keşke tanışıyor olsak yakın olsak da ben baksam o minnaklara... gurbeti yaşamayan bilemez gerçekten herkes gelse de bunalırdın eminim ama gelmeyince de kötü oluyor insan onu da bilirim Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle canım benim

SEDAGG doğum günün kutlu olsun canım..

Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur

Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi :18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..

hayırlısı olsun canım..güzel haberlerini bekliyoruz

usg de belli oluyor aslında...benim rahim ağzıma bakıyor her seferinde şu sıralar ve hatta bana da gösteerdi rahim ağzın kapalı,sıkıntı yok dedi hatta bebeğin başıyla rahim ağzını mesafesi de iyimiş,yakın olsa doğum yakın olurdu demek ki..

epidural normal doğum düşünen annelerin fikrini almak istiyorum birde 35.haftadayım bebişlerinizin kiloları ne kadar?

ben önceki doğumumu epidural yapmıştım ve hiç sıkıntı yaşamadım,bir kaç saat sonra yürüyordum..

aayyy,heyecan yaptım seni okurken..ben de nidilat kullanıyorum ama daha kesmedik 6 taneydi günde 4 de düşürdü..perşembe günü belli olacak bakalım son durumumuz..

ben nst ye bağlıykenki yazını okurken tam da fazla tutmaz artık doktor demiştim ki öle de olmuş.ama yine de iyi bekletiyor,tansiyon yüksek olunca pek risk almıyorlar çünkü..canım bence çok fazla dert de yapma kendine,elbet bir şekilde atlatırsın..kayınvaliden gelse çocuklarına baksa,eşin de hastane de yanında kalsa,bir de 1 gece kalacağın bir hastane ayarlasaydın keşke en baştaan..çok uzunmuş kalacağın gün sayısı..devlet hsatanesi mi ki acep bu??*

Gun aldın ha.. Bir hoş oldum 2 Nisan.. Dualarım seninle olacak...bir de diğer üzüntülerin için ..La Tahzen! İnnALLAHel meane!

Bı gece iki gece hicbirsey olmaz sokakta kalmazlar.. Annem ameliyat olmuştu gurbette bizi askerler götürmüştü anlatmıştım belki hatırlarsın..erkek kardesimle birbirimize sarılıp uyumustuk.. Sen emanet edeceğin yere et ve huzurla Rana'yi almaya git...

​çalıştığım için mümkün olmuyor uzanmak canım. daha 2 haftam var

Laternem yolunda olmasına sevindim herseyin.. Epidural için oyle dedi demek :26:

Hayirlisiyla al kucağına ben seni mı bekliyorum acaba

Şu poğaçınızın tarifini verirmisiniz rica etsem canımız çekti oğluşumla :))

Puf pogaca

1 su bard su
1 su bard süt ( ikiside ılık olacak )
1 su bard siviyag
2 ufak paket toz maya
1 yumurta
9 tatlı kasığı toz seker
1.5 tatlı kasığı tuz
Aldığı kadar un

Bu malzemelerle katı olmayan bir hamur yapıyorsun 35 dk dinlendirdikten sonra istediğin boyutta ve icine ne istersen koyup tepsiye diziyorsun. Üzerine yumurta sarısı ... Bı 40 dk tepside de dinlendiğim 200 derece ( onceden isit) fırında üzeri kizarana kadar pişir. Sürekli kontrol et çabuk pişiyorlar
Mıss mis
Afiyet olsun

Biz weewell digital aldık kuzenin bebeği gelince denedik memnunuz canım.. E bebek te vardı indirimde 170 tl

Hanipeks kız dün gece korkuttun bizi.. Dedim çınar pasa erkenci çıktı

Yerim onu ya gelsin de su yakışıklı yüzünü görelim artık

amanamazoncum şimdi nasılsın canım??? sıkıntın devam ediyor mu??

teşekkür ederim tatlı kuzum bugün iyiym çok şükür bulantı hapları iyi geldi gece yatmadan içsem artık iyi olacak uyumama da yardımcı oluyo hem. vücut şaştı iyice arada bi enerji patlaması yaşayıp gökteyim arada bi yerlerdeyim =)

hasta halinle ne diye halı silmeye kalkarsın
hafta sonu eşine yaptır hepsini, sen bebeğini yorma

canım bi acayibim enerji patlaması yaşıyorum arada bi duramıyorum. halı kirli miydi yoo ama duramıyorum bazen öyle halbuki dün sürünüyodum ağlaya ağlaya...eşme mutfal dolapları camlar perdeler var daha bulurum ben ona iş =)

canım benim allah kimseyi darda bırakmaz kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş inşallah sen de sıkıntı çekmeden atlatacaksın üzme kendini..allah yar ve yardımcın olsun hepimizle beraber çektiğin sıkıntıları unutturacak kadar güzel şeyler yaşarsın inşallah...

canımcım ben de aynı odada yatırcam ama gene de aldım telsiz hani yanında olmadığımda gündüz diğer odadayken falan gezmede orda burda da kullanırım diye. biz gittigidiyor.com dan aldım 110 tl ye markası da KRAFT eşimle denedik gayet iyi hassaslık ayarı da var zaten ayarlanıyo

poğaçanın tarifini ben de aldımm yarın annemler gelcek şehir dışından yapayım onlara inşallah ben yiyemiyorum mayalı olduğundan midem iflas ediyo

dizim başlıcak az sonra intikammmm onu bekliyorummm arada da elim gözüm burda doğuran sancılanan var mı diye bakıyorum =)

Kızlar hastene çantasına bebişe içten giydirmek için ne koydunuz iç zıbınmı yoksa çıtçıtlı atletmi.
Ben zıbın koymuştum ama kullanılmıyor dedi arkadaşlarım çıkardım.
Sizcede tulumun yada takımın altından bir tek çıtçıtlı badi yeterli gelirmi zaten hastane sıcak olucak üstündende ince penye battaniye sararım.

Yuksek_voltaj insallah gözün arkada kalmadan o anin tadini cikara cikara yavrunu alirsin kollarina..allah yardimciniz olur elbette!!
İnsallah canım sagol.cumlemiz...
Sagol canım benim.ben kimse gelsin istemiyorum zaten hani istesemde imkansız da.cocuklarim sefil olmasın yeter.
Yok canım özel.
Hayırlısı olsun bakalım...
İnsallah canım hepimiz saga salim bir solukta...

​durduramıyorum gözyaşlarımı durduramıyorum

​çalıştığım için mümkün olmuyor uzanmak canım. daha 2 haftam var

kıyamam ben sana... ne oldu kuzu neden ağlıyorsun??

sen yine de kendini çok yormamaya çalış canım... enerji patlamalarında da temizlik yapma artık ne olur...

Kizlar bugun isyerinde tuvalete gittigimde altimdaki pecetenin sirilsiklam oldugunu gordum camasirim hatta pantalonum islanmisti idrar mi su mu bilemedim belim de felaket agriodu kopcakti sanki korktum bende doktora gittim ameliyatta oldugu icin ebe ilgilendi alttan kontrol etti acilma yok dedi nst bagladi iki tane cok az sanci cikti belki sancidan dolayi idrar sizintisi olmustur dedi bu aksam takip et dedi doktora haber verdi yrn gel dedi yrn gidicem ama az once tuvalete gidince pedde iki damla kan vardi peceteye de geldi acaba kurcaladi diye mi sizceee korkuyorum daha erkennnn((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…