Sagolun canlarım benim
Hani sussamda artık sinir mı boşaldı birşeylerde oldu
Hic göz yaslarım bu kadar seri akmadı.
Benim burda hic kimsemin olmayışı zaten kotu olan.yani aniden olsa eşimle çıkıp giderim diyemem.
Cocuklar var.doguma oncesi ve sonrasına gelmeyecek annem.yani öyle bir Plan'ım olamaz da ben anali babali yetimim kabul.
Kaynana gelebilir,o çocuklarla durursa ,esim yanımda kalabilirse belki o kalır sanmam fazla.
Ben hasta bakiciyla falan idare ederim.bir kaldırsa yeter zaten.
Yani çaresizliğimi görür elbet biri.
Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur
Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi:18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
canım benim bir muayenemde dr usg ile bakarken doğum belirtisi yok demişti demekki usgde de bazı belirtiler görünüyormuş sancın vs yoksa usgde de bi belirti görünmüyorsa dr bakmaz alttan diye düşünüyorum
epidural normal doğum düşünen annelerin fikrini almak istiyorum birde 35.haftadayım bebişlerinizin kiloları ne kadar?
Gnydınlar
başlamış herkeste sancılar ağrılar hadi hayırlısı olsun.
güzel doğum hikayelerinizi bekliyoruz. dualarımız sizinle.
bizde erken doğum olasılığı ile başladığımız nidilat içme olayına pazartesi bırakıyoruz.
Sonrası Allah kerimdir.
bu arada bebişim 2600 olmuş
Kizlar,geldik biz...
2 Nisan salı dogum tarihimiz.
İleri atabilir misim.hafta sonu vs diye hani esim hep isinde ya.O kadar üzgünüm ki anlatamam.
Beklenen olmasına rağmen ,
Beni bekleyeceklere dayanamıyorum.
Ağlıyorum söylüyorum öylesine
Esimin isleri yogun konuşamadık zaten.
Kardesim sınava girecek annem onun stresinde.
Ben her daim bir basıma.
Kizlar,geldik biz...
2 Nisan salı dogum tarihimiz.
İleri atabilir misim.hafta sonu vs diye hani esim hep isinde ya.O kadar üzgünüm ki anlatamam.
Beklenen olmasına rağmen ,
Beni bekleyeceklere dayanamıyorum.
Ağlıyorum söylüyorum öylesine
Esimin isleri yogun konuşamadık zaten.
Kardesim sınava girecek annem onun stresinde.
Ben her daim bir basıma.
[/COLOR]canım Çınar paşa doktorum gitmeden çıkayım ben artık diyor herhalde...kilosu da gayet iyi Maşallah...
tansiyon benim de yüksek çıkıyor.. bol bol su iç ve sol tarafına yatıp sürekli dinlen... benim doktor wc hariç kalkma dedi...
bunları yapınca tansiyon da iyi seyrediyor...
selam güzellerim hepiniz iyisinizdir inşallah..
ben bugün kontrole gittim,çatı kontrolümde yapıldı
her şey çok güzel,normal olarak hiç sıkıntısız doğum yapabilirsin dedi dr'um
oğlum 4 kilo olmuş teyzelerive kafada 10 küsür:18:
ilk doğumda epidural sebebiyle yaşadığım sıkıntıları tekrar değerlendirdik ve yapmamaya karar verdik..
bebeğin iri de olsa doğuma engel bir şey yok ama epidural yine ıkınma engel olursa sıkıntı olur dedi..
ben de tam aynı şekilde düşünüyordum
gerçi en son;epidurali bağlarız gerekirse tek hafif doz uygularız dedi ama bu konuda kafamız uyuşuyor dr'la
..
Şu poğaçınızın tarifini verirmisiniz rica etsem canımız çekti oğluşumla :))
kızlar benim bebişin odası ayrı olacak. yatak odamda yer olmadığı için ilk baştan itibaren ayrı yatacak kuzum. bebek telsizi alayım dedim eşim ne gerek var. bizim ev 500 m2 değil ki dedi. odalar bitişik ama ben duymam diye korkuyorum. bebek telsizi alan yada kullananlar hangi marka ve neyi öneriyorsunuz.
Hanipeks kız dün gece korkuttun bizi.. Dedim çınar pasa erkenci çıktı
Yerim onu ya gelsin de su yakışıklı yüzünü görelim artık
amanamazoncum şimdi nasılsın canım??? sıkıntın devam ediyor mu??
hasta halinle ne diye halı silmeye kalkarsın
hafta sonu eşine yaptır hepsini, sen bebeğini yorma
Sagolun canlarım benim
Hani sussamda artık sinir mı boşaldı birşeylerde oldu
Hic göz yaslarım bu kadar seri akmadı.
Benim burda hic kimsemin olmayışı zaten kotu olan.yani aniden olsa eşimle çıkıp giderim diyemem.
Cocuklar var.doguma oncesi ve sonrasına gelmeyecek annem.yani öyle bir Plan'ım olamaz da ben anali babali yetimim kabul.
Kaynana gelebilir,o çocuklarla durursa ,esim yanımda kalabilirse belki o kalır sanmam fazla.
Ben hasta bakiciyla falan idare ederim.bir kaldırsa yeter zaten.
Yani çaresizliğimi görür elbet biri.
kızlar benim bebişin odası ayrı olacak. yatak odamda yer olmadığı için ilk baştan itibaren ayrı yatacak kuzum. bebek telsizi alayım dedim eşim ne gerek var. bizim ev 500 m2 değil ki dedi. odalar bitişik ama ben duymam diye korkuyorum. bebek telsizi alan yada kullananlar hangi marka ve neyi öneriyorsunuz.
​durduramıyorum gözyaşlarımı durduramıyorum
İnsallah canım sagol.cumlemiz...Yuksek_voltaj insallah gözün arkada kalmadan o anin tadini cikara cikara yavrunu alirsin kollarina..allah yardimciniz olur elbette!!
Sagol canım benim.ben kimse gelsin istemiyorum zaten hani istesemde imkansız da.cocuklarim sefil olmasın yeter.voltajım keşke tanışıyor olsak yakın olsak da ben baksam o minnaklara... gurbeti yaşamayan bilemez gerçekten herkes gelse de bunalırdın eminim ama gelmeyince de kötü oluyor insan onu da bilirim Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle canım benim
Yok canım özel.SEDAGG doğum günün kutlu olsun canım..
hayırlısı olsun canım..güzel haberlerini bekliyoruz
usg de belli oluyor aslında...benim rahim ağzıma bakıyor her seferinde şu sıralar ve hatta bana da gösteerdi rahim ağzın kapalı,sıkıntı yok dedi hatta bebeğin başıyla rahim ağzını mesafesi de iyimiş,yakın olsa doğum yakın olurdu demek ki..
ben önceki doğumumu epidural yapmıştım ve hiç sıkıntı yaşamadım,bir kaç saat sonra yürüyordum..
aayyy,heyecan yaptım seni okurken..ben de nidilat kullanıyorum ama daha kesmedik 6 taneydi günde 4 de düşürdü..perşembe günü belli olacak bakalım son durumumuz..
ben nst ye bağlıykenki yazını okurken tam da fazla tutmaz artık doktor demiştim ki öle de olmuş.ama yine de iyi bekletiyor,tansiyon yüksek olunca pek risk almıyorlar çünkü..canım bence çok fazla dert de yapma kendine,elbet bir şekilde atlatırsın..kayınvaliden gelse çocuklarına baksa,eşin de hastane de yanında kalsa,bir de 1 gece kalacağın bir hastane ayarlasaydın keşke en baştaan..çok uzunmuş kalacağın gün sayısı..devlet hsatanesi mi ki acep bu??*
İnsallah canım hepimiz saga salim bir solukta...canım bi acayibim enerji patlaması yaşıyorum arada bi duramıyorum. halı kirli miydi yoo ama duramıyorum bazen öyle halbuki dün sürünüyodum ağlaya ağlaya...eşme mutfal dolapları camlar perdeler var daha bulurum ben ona iş =)
canım benim allah kimseyi darda bırakmaz kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş inşallah sen de sıkıntı çekmeden atlatacaksın üzme kendini..allah yar ve yardımcın olsun hepimizle beraber çektiğin sıkıntıları unutturacak kadar güzel şeyler yaşarsın inşallah...
canımcım ben de aynı odada yatırcam ama gene de aldım telsiz hani yanında olmadığımda gündüz diğer odadayken falan gezmede orda burda da kullanırım diye. biz gittigidiyor.com dan aldım 110 tl ye markası da KRAFT eşimle denedik gayet iyi hassaslık ayarı da var zaten ayarlanıyo
​durduramıyorum gözyaşlarımı durduramıyorum
​çalıştığım için mümkün olmuyor uzanmak canım. daha 2 haftam var
teşekkür ederim tatlı kuzum bugün iyiym çok şükür bulantı hapları iyi geldi gece yatmadan içsem artık iyi olacak uyumama da yardımcı oluyo hem. vücut şaştı iyice arada bi enerji patlaması yaşayıp gökteyim arada bi yerlerdeyim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?