2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar hatim okuyorum bitmesine 5 cüz var daha, son cüzler normalde hızlı hızlı biterdi ama bu aralar da çok evde olamıyorum, süre uzamış oldu malesef:26:
70.000 kelime -i tevhid başlamıştım 50.000 okudum, 20. 000 i kaldı, Allahın izniyle bitiririm doğumdan önce,
doğum başlamadan bunları bitirip okunması lazım gelenleri liste yaptım,
7 pirince 7 taha suresi, sancı başlayınca pirinçleri çiğne dedi bi abla, bol bol meryem ve yasin sureleri,
esmaül hüsnadan çekilecek var, her haftada cüzler dağıtılıyıo sohbette zorunlu alıyorum
o yüzden size yardım için okuyamadım, umarım bitirebilirsiniz doğumdan önce

birde doğumun kolay olması için Ya BAsit celle celaluhu okuyun bol bol inşallah

ne zaman uyuyabileceğiz bakalım =) bir derdim var bölümüne bakındım da forumda gezinirken ne dertler var allahım...

Kizlaaarrr suyum geldi oyle boyle degil.. Hastanedeyim.. Hersey yarim saat icinde oldu..
Muhtemelen sezeryan olucam sekiz dokuz gibi.. Dualarinizi eksik etmeyin fistiklarimmmm

Meraba hoşqeldin bana 36.haftada yapmıstı doktorum çatı muaynesisini hicte abartıldqı qibi acı weren bi durum dgl suan 38 hafta olduk safak sayıyoz :) ilk 3 ay folik plus kullandım snra ferum fort halada dwam ediorm.

Kizlaaarrr suyum geldi oyle boyle degil.. Hastanedeyim.. Hersey yarim saat icinde oldu..
Muhtemelen sezeryan olucam sekiz dokuz gibi.. Dualarinizi eksik etmeyin fistiklarimmmm

Tebrik edrm saq saqlim kucagna alırsın inş bebeqini allah yardmcın olsun.

Ayyy pek heyecanlandik.. Tum islemler yapildi.. Dr bekliyoruz.. Sancilarim olunca aciklik var mi diye de bakildi.. Korkmayin sakin.. Rahat birakin kendinizi.. Hicbisey olmuyor.. Daha gelip yazamam sanirim.. Hepinizi seviyorum.. Kendimi iyi hissettigim ilk anda gelicem..

Allah yardimcin olsun neguzel birkac saate oglun kollarinda bizlerede nasip olsun en kisa zamanda..

günaydın anneler ve minikleri

anam bi yeğen daha geliyor ne güzel yaa Allah ım kolaylıklar versin Yarabbbim sağlıkla kucağına al bir an önce inşallah canım darısı başımıza

Hanipeeekkss caniiimmm sabah sabah moral oldun.. Binlerce tesekkur :))

Herkese tesekkur ayrica.. Dr gelmek uzere.. Bende heyecan dorukta.. Allahim saglicakla dogum nasip etsin..

Gunaydin arkadaslarim. Hepinize tesekkurler ama konu aclik da degildi artik cok bunaldim hergun gec geliyor isi yuzunden (dertsiz canim banka seni cagirsa da gitme sakin bak bunalimdayim) kendi yemegimi kendim yiyeyim desem bu sefer de esimle birarada tutan bir sey kalmayacak bizi. Yillardir babami bekledik masaya hepimiz ayni anda oturduk yedik bu gelenegi bozmak istemiyorum. Sinirlerim cok bozuktu birkac gundur gerginim zaten. Esim de gelince sarildi gozleri doldu ama yapacak bir sey yok.

Canım yaaa allah yardımcın olsun ağrısız sızısız sağlıkla kucağına al inşallahh.. Güzel haberlerini bekliyoruz

tuncss Hadi bakalim gelsin ali emir baykuslar havalarda sevinc danslari yapsin serbet kadehleri tokusturulsun

günaydın kızlar. bakalım gece doğuran eden var mı diye baktım. tuncssun suyu gelmiş. ne güzel bebeği bugün kollarında olacak. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. benimde bugün kontrolüm var. 28 mart olarak verdiği sezeryan tarihini değiştirecek mi bakalım doktorum. 25 i pazartesi olsa mesela. dayanamıyorum artık. gelin bebişim bir an önce.

Gunaydin kizlar ben geldim.

Suan.hastaneye giris.yaptik.
Heyecandan.erkenden.cikdik.yola.baya erken.gelmisiz.
Gorevlileri.bekliyoruz.odamizi.belirleyip.yerlesicez.
Ben.size.firsat buldukca yazarim.heyecan dorukda oglusda.kipir.kipir.

ersnil, tuncss kızlar allah yar ve yardımcınız olsun. rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
sabah sabah salya sümük ağlıyorum. hamileliğin başından beri çok şey paylaştık.
ne kadar bağlanmışız birbirimize de haberimiz yokmuş. sanki abla, kardeş gibi...
cuma mübarek günde ağrısız, sancısız hayırlı doğumlar diliyorum ikinize de.
iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar.

Canim sali gununu beklerken ayni anda heyecani yasamak.nasio.oldu.
Saglikla.alalim bebislerimii.kucagimiza.insalah.
Kizlar dualarinizi.eksik.etmeyin.mumkun.oldugunca yazicam.size.

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar.

hanipeks tatlım banka işi olmayacak sanırım. kılık kıyafet ve asker eşi olmam da sanırım sorun. eşimle de konuştuk bu konuyu olursa ne yaparız diye. henüz bir cevap gelmeden boş yere kafa yormanın bir anlamı yok boşver dedi. olmasın diye dua ediyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…