2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Son düzenleme:
Cok bunaldim bu saat oldu esim hala yok yemek yok halim yok cok yorgunum karnim ac

ağlamak rahatlatır ama güzel düşün canım bak eşin nasılsa gelecek yanında olacak yemeği dışardan bişiler söle canım benim aç aç durmasan ((( bak bebişin de nasiplensin hem ya da eşin gelirken bişiler ayarlasa?? yemeği dert etme artık bu zamanlarda ne bulursak ne olursa evde onu yicez biz de makarnaya talim olduk bikaç gündür hazır çorbayla. inşirah suresini oku istersen azcık rahatlatır faydası olur

görkemrecim ya bi ara doktorunu istersen hani nişan falan mı acaba diye malum bu ara nişanı gelen gelene için rahatlar hem yarınki kontrole kadar

Bilmiyrum canim nisan mi acaba arayim lmadi ya dogru diyosun

canım doktorunu bilgilendir mutlaka..içini rahatlatır en azından..

canım turnusol kağıtlı ped'ler var... idrar mı bebişin suyumu ancak onunla anlarsın...
sancılarını takip etmeye çalış.. doktorunla da iletişimde olursan iyi olur......

Son düzenleme:

Canim benim de tuvaletten kalktiktan sonra ustelik peceteyle kurulanmistim. Kalktim. Bacagimdan suzulmustu. Dr u aradim cagirdi. Turnusol kagidiyla alttan bakti. Suyum degilmis. Buyuk ihtimalle idrardi. Sende de aynisi olabilir. Ayrica, 1-2 gun icinde kahverengi yada pembe akinti gelebilir korkma demisti. Yani kurcalandigi icin de olabilir. İcin rahat etmiyosa dr una danisirsin.

kızlar kendinize dikkat edin... sabah görüşürüz....
hayırlı geceler....

Canım benim 100 tane tamamdır...
Allahım duanı kabul etsin... (AMİN)
sağol canım diline sağlık Allah razı olsun
sağol canım Allah kabul etsin inşallah

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100 *
amanamazon......................300 *
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................400 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100 *
ruveyda12............................100 *
dertsiz.................................100 *
DytEda.................................100 *
__merve__............................100

Kalan=300

İnsallah canım sagol.cumlemiz...
Yok canım özel.
Hayırlısı olsun bakalım...

Aaaaaaa,özel hastane olmasına rağmen 3 gün mü tutuyorlar..ben sordum benimkini 1 gün dediler,önceki de o kadardı..neyse sen içini ferah tut,hayırlısıyla herşey yoluna gider,evlatlarında idare ederler artık o kdar süre,kayınvalideni ayarlayabilirsen için daha rahat olur en azından..
seni çok iyi anlıyorum bende oğlumdan ilk defa ayrı bir gece geçircem,her ne kadar eşim olacak olsa da yanında aklımın yarısı onda olacak..ne yapalım,geçecek o günler de..sağlık olsun...

Selam annisler, bisey sorcaktim sizde de aynisi oluyo mu? İki gundur ozellikle bugun vajina kismimda hareket ediyo bebek. Disardan da belli oluyo. Cikicak saniyorum. Hamileligimin basindan beri ben erken dogurcam deyip dururdum. Bunlar belirti olabilir mi. Zaten bakiyorum da sancisi olan mi dersin acikligi olan mi. Bunlari okudukca psikolojikmen dogurucaz valla..

kuzular ve güzel anneleri nasılsınız kızlar ben çok kötüyüm temizlik bitti ama bende bittim belim çok kötü bide çok sanCIM var sizler nasılsınız takip edemiyorum temizlik bitti ya artık girerim sedagg-In doğumgünü imiş doğum -günün kutlu -olsun kardeşim eee geçmişe bakamıyorum telefondan girdiğimden kimler nasıl hasta olanlara geçmiş olsun üzgün-Sıkıntılı olanlara Allahtan derman diliyorum doğum yapan yok değil mi boO dan sonra başka

merhabalar kızlaar bende hamileliğimin başından beri sizi takip ediyorum sürekli yazılanları okuyorum ama yazmak kısmet olmadı.şuanda 38+1 hamilelik haftasına geldim henüz bir doğum sinyali yok.yarın kontrolümüz var bakalım hayırlısı artık.. sağlıkla şu süreci bi atlatabilsek

Hosgeldin cnm..saati vakti geldiginde nasil olsa beklemezler..insallah sag saglik gelir yavrular

Hosgeldin cnm..saati vakti geldiginde nasil olsa beklemezler..insallah sag saglik gelir yavrular

Çatı muayenesinde dr normal doğumu kolaylıkla yapabileceğimi söyledi inşallah yapabilirim kendimi o şekilde odakladım ama çok da korkuyorum.normal doğumu kolaylaştıran ne duyduysam yapıyorum :) hakkımızda hayırlısı bekleyip görcez inşallah ..

Sinirlerim bozuldu çok fena...

az evvel eşime "yarın temizlik günü,ablamla ikiniz yaparsınız dedim" aannaammm niye ben ona yaptırmıyormuşum o oğluna ödev yaptırıyormuş filannn..halbuki o sadece mutfak duvarını silcek bir de banyoda küveti falan yıkayacak..tuvaleti de ablama sen ova diyemem kii..

oğlum doğdunda da bütün işleri bizimkilerin üstüne yıkmıştık,hatta beyfendi evi kokmasın diye annemde yaotırıyordu yemeği,kadın ordan buraya tşıyordu her öğun,sonradan çok kzımıştım kendime..kendi anası sefa sürdü alt katta,hiç bir şeye bulaşmadı olan benimkilere oldu..maalesef şimdi de bizimkilere yük olduk..annem zaten sabahtan akşama kadar bana hizmet ediyor,ablam a da kalan temizlik işlerimi yaptırıyorum ara ara...hep onlara yüklenmek istemiyorum,amdem anasının bir faydası yok oğlu bari yapsın bişeyler..ben yatağa düşmeseydim birlikte yapacaktık zaten..ooooooooofffff...iyice gerildim yaa,elinden bişey gelemememsi insanın çok fena

Sagolasin,
Sokakta kalacak kadar da vahim değillerdir herhalde:)
Önemli olan akıllarında öyle kotu bir sahne kalmaması.

Neyse,
Zamana bırakmak en iyisi olacak...

Öyle hayatım benimkilerde onceden hemen bir günde yolladılar
Bura neden öyle dedi bende anlamadım.
Konuşurum ama ya,2 gece 3 gündüz cok.2 gündüz bir gece tmm.
Ah Tuna,
Bende oğlumu bırakırken ne üzüldüm bilmem ne.simdi onu iki kat yasıyorum.
Yapacak birsey yok ne yapalım.k.valide ile görüştüm o dünden razı zaten ...
Zamana bırakıyorum Rabbim yavrularimla benimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…