Cok bunaldim bu saat oldu esim hala yok yemek yok halim yok cok yorgunum karnim ac
Cok bunaldim bu saat oldu esim hala yok yemek yok halim yok cok yorgunum karnim ac
Kizlar bugun isyerinde tuvalete gittigimde altimdaki pecetenin sirilsiklam oldugunu gordum camasirim hatta pantalonum islanmisti idrar mi su mu bilemedim belim de felaket agriodu kopcakti sanki korktum bende doktora gittim ameliyatta oldugu icin ebe ilgilendi alttan kontrol etti acilma yok dedi nst bagladi iki tane cok az sanci cikti belki sancidan dolayi idrar sizintisi olmustur dedi bu aksam takip et dedi doktora haber verdi yrn gel dedi yrn gidicem ama az once tuvalete gidince pedde iki damla kan vardi peceteye de geldi acaba kurcaladi diye mi sizceee korkuyorum daha erkennnn((((
ağlamak rahatlatır ama güzel düşün canım bak eşin nasılsa gelecek yanında olacak yemeği dışardan bişiler söle canım benim aç aç durmasan((( bak bebişin de nasiplensin hem ya da eşin gelirken bişiler ayarlasa?? yemeği dert etme artık bu zamanlarda ne bulursak ne olursa evde onu yicez biz de makarnaya talim olduk bikaç gündür hazır çorbayla. inşirah suresini oku istersen azcık rahatlatır faydası olur
görkemrecim ya bi ara doktorunu istersen hani nişan falan mı acaba diye malum bu ara nişanı gelen gelene için rahatlar hem yarınki kontrole kadar
Kizlar bugun isyerinde tuvalete gittigimde altimdaki pecetenin sirilsiklam oldugunu gordum camasirim hatta pantalonum islanmisti idrar mi su mu bilemedim belim de felaket agriodu kopcakti sanki korktum bende doktora gittim ameliyatta oldugu icin ebe ilgilendi alttan kontrol etti acilma yok dedi nst bagladi iki tane cok az sanci cikti belki sancidan dolayi idrar sizintisi olmustur dedi bu aksam takip et dedi doktora haber verdi yrn gel dedi yrn gidicem ama az once tuvalete gidince pedde iki damla kan vardi peceteye de geldi acaba kurcaladi diye mi sizceee korkuyorum daha erkennnn((((
sağol canım diline sağlık Allah razı olsunCanım benim 100 tane tamamdır...
Allahım duanı kabul etsin... (AMİN)
sağol canım Allah kabul etsin inşallahperilious ben de bitirdim tefriciyemi allah kabul etsin canım..
temizliği de bitidik mutfak halısıyla içerisinin halısını şöle bi sildim. silmişken içerinin koltuklarına da el attım yastık yüzlerini makineye attım. ev mis mis kokuyo =) bi salonumla mutfağım kaldı dipli bucaklı temizlik için onu da haftasonu eşimle halletcez nasipse...kızım hıçkırıyo sanırım ritmik ritmik dalgalanıyo karnım =)
İnsallah canım sagol.cumlemiz...
Yok canım özel.
Hayırlısı olsun bakalım...
Ben geldim kizlar..
Kaynaam.beni yine gerdi.yamaciniza.gelim.dedim
Ama.sarzim bitmek.uzere yine gelcem.
merhabalar kızlaar bende hamileliğimin başından beri sizi takip ediyorum sürekli yazılanları okuyorum ama yazmak kısmet olmadı.şuanda 38+1 hamilelik haftasına geldim henüz bir doğum sinyali yok.yarın kontrolümüz var bakalım hayırlısı artık.. sağlıkla şu süreci bi atlatabilsek
Hosgeldin cnm..saati vakti geldiginde nasil olsa beklemezler..insallah sag saglik gelir yavrular
Gun aldın ha.. Bir hoş oldum 2 Nisan.. Dualarım seninle olacak...bir de diğer üzüntülerin için ..La Tahzen! İnnALLAHel meane!
Bı gece iki gece hicbirsey olmaz sokakta kalmazlar.. Annem ameliyat olmuştu gurbette bizi askerler götürmüştü anlatmıştım belki hatırlarsın..erkek kardesimle birbirimize sarılıp uyumustuk.. Sen emanet edeceğin yere et ve huzurla Rana'yi almaya git...
Öyle hayatım benimkilerde onceden hemen bir günde yolladılarAaaaaaa,özel hastane olmasına rağmen 3 gün mü tutuyorlar..ben sordum benimkini 1 gün dediler,önceki de o kadardı..neyse sen içini ferah tut,hayırlısıyla herşey yoluna gider,evlatlarında idare ederler artık o kdar süre,kayınvalideni ayarlayabilirsen için daha rahat olur en azından..
seni çok iyi anlıyorum bende oğlumdan ilk defa ayrı bir gece geçircem,her ne kadar eşim olacak olsa da yanında aklımın yarısı onda olacak..ne yapalım,geçecek o günler de..sağlık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?