2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canimsin ya. Aynen katiliyorum.sana o.kadar baglanmisiz.ki birbirimize.
Elimden tel.dusmedi geler gelme.kizlara yaziyim.dedim.
Esimde.saskin.saskin bana bakiyo :)
Suan.keyfim yerinee.ailem.de esimde yanimda ins.bole devam eder.

Kizlaaarrr suyum geldi oyle boyle degil.. Hastanedeyim.. Hersey yarim saat icinde oldu..
Muhtemelen sezeryan olucam sekiz dokuz gibi.. Dualarinizi eksik etmeyin fistiklarimmmm

anammmmmmmm :18: tuncs sende mi erkencisin.desene paşa bekleyemedi daha fazla.hayırlı haberlerle gel canım.allah yar ve yardımcınız olsun

yüksek voltajım canım benim okuyunca gözümün önünde canlandı sanki yaşamış gibi.hiç kolay değil ama rabbim kuluna yardım eder bir şekilde.inanıyorum sıkıntısız bu doğumunu da atlatacaksın allahın izniyle.aynı yerlerde yaşıyor olsaydık ne güzel olurdu

canım benim yaa çok heycanlıyım senin adına.ne güzel bebeğini bugün kollarına alıp koklayabileceksin.rabbim hayırlısı ile sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin.ne güzel bi tablo değil mi bütün sevdiklerin yanında güzel haberlerini geciktirme paşanın resmini falan hemen koy olur mu

dualarımız sizinle tatlım.

Şekerlerim ballarım dualarımız sizinle ayyy dayanamadım salya sümük ağlıyorum şu an Allah yardımcımız olsun...

Kizlaaarrr suyum geldi oyle boyle degil.. Hastanedeyim.. Hersey yarim saat icinde oldu..
Muhtemelen sezeryan olucam sekiz dokuz gibi.. Dualarinizi eksik etmeyin fistiklarimmmm

Dualarımız sizlerle.... hadi bakalım hayırlısı canlar... çok heyecanlandım, gözlerim dolu dolu okudum... Allahım ikinizin de bebişlerini sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin... bizleri habersiz bırakmayın...

Son düzenleme:

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım hayırlı doğumlar olsun sağlıklı sıhhatli oğlunu kucağına alırsın inşallah.çok heyecanlandım canım duygusala bağladım ağlıyorum şuan...

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli doğum haberlerinizi alırız inşallah

Günaydın canlar... açar açmaz Ersnil ve Tuncss'un haberlerini görünce günaydınlaşamadan heyecanla onlara yazdım... Hayırlı Cumalar...

bence de hiç kafana takma canım... biz baştan beri hep hayırlısı için dua ettik senin için...
Allahım seni en kısa zamanda feraha çıkarsın tatlım...

Son düzenleme:
tuncs, ernsil canlarım Alalh hayırlı bir avazda kolaycacık doğumlar nasip etsin ikinize de, dün akşam sabah ernsil doğurucak deyip duruyodum, şimdi tuncs'u görünce çok oldum, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, yeğenlerimize kavuşuyoruz:)

Ersnil ve tuncss canlarım benim.
Size çok özeniyorum ama ben yaa, ersnil seninle günlerimiz de aynı.
Ne güzel bebeğinizi alacaksınız bugün kucağınıza, minicik ellerini ayaklarını bu akşam öpüyor, kokluyor olacaksınız.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlarım, herşey çok güzel olacak, hemen haberlerinizi bekliyoruz

Ersnile bakayım derken tuncss ...
Kızlar Allah yar ve yardımcılarınız olsun...Hayırlı haberleriniz gelsin bir an evvel.hadi bakem Kimin oglu abi olacak:)
Duayla

gnydınlar herkese

Gunaydin kizlar ben geldim.

Suan.hastaneye giris.yaptik.
Heyecandan.erkenden.cikdik.yola.baya erken.gelmisiz.
Gorevlileri.bekliyoruz.odamizi.belirleyip.yerlesicez.
Ben.size.firsat buldukca yazarim.heyecan dorukda oglusda.kipir.kipir.

dularımız sizinle Allah yardımcınız olsun bir avazdaa inşallah :)

İnsallah canım sagol.
Herseyi denir ya zamana bırakıyorum diye aynen öyle.
Görelim Rabbim neyler,neylerse güzel eyler...

Ersnilim fistigim Allah sağlıkla kurtarsın inşallah; hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz tatlım♥♡

Tuncss tatlım benim sende mi
Allah sağlıkla kurtarsın inşallah tatlım..
Bizi habersiz bırakmayın; Allaha emanet olun ikiniz de..

Günaydın hepinize guzellerim♡♥♡
Bugün hep hayırlı haberler alacağımız guzel bir gün olsun inşallah..

Hayırlı cumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…