Canimsin ya. Aynen katiliyorum.sana o.kadar baglanmisiz.ki birbirimize.
Elimden tel.dusmedi geler gelme.kizlara yaziyim.dedim.
Esimde.saskin.saskin bana bakiyo :)
Suan.keyfim yerinee.ailem.de esimde yanimda ins.bole devam eder.
Hanipeeekkss caniiimmm sabah sabah moral oldun.. Binlerce tesekkur :))
Herkese tesekkur ayrica.. Dr gelmek uzere.. Bende heyecan dorukta.. Allahim saglicakla dogum nasip etsin..
hanipeks naptı
sancıları vardı
tekrardan günaydınlar arkadaşlarım ve bebiklerrrrrr
liseden bir arkadaşım evleniyormuş, nişanlısının adı nurefşan. anlamını bilmiyorum ama çok hoşuma gitti isim.
evet benim eski iş arkadaşımın adı nurefşan dı.kız o olmasın bide .nereliymiş kız
Ya ise baslayamadim gitti
Doğdu mü doğacak mı çatladım
Tuncss normal mı yapacak acep,ikna edebildi mı ki Dr U
Ersnil genel anestezi mı aldı
Kaynana hastanede mı
Birde bozuk hava var ki ,
İcim şişti
Bir dünya soru var kızlar yok Aksama kalmadan gelse haber
Yarın bu vakitler kim gidecek
Ya ise baslayamadim gitti
Doğdu mü doğacak mı çatladım
Tuncss normal mı yapacak acep,ikna edebildi mı ki Dr U
Ersnil genel anestezi mı aldı
Kaynana hastanede mı
Birde bozuk hava var ki ,
İcim şişti
Bir dünya soru var kızlar yok Aksama kalmadan gelse haber
Yarın bu vakitler kim gidecek
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ersnili aradım şimdi, kardeşi açtı, bebk çok iyiymişşşşşşşşşşşşşş, kendisi daha çıkmamış.
tam ersnili kapattım tuncssu arayacakken o aradı, genel anesteziydi kendine gelmiş, bebişi yanındaymış yatıyormuş sağlık durumları iyi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım davetiyelerine baktım nikah akhisar manisa diyor, düğün mersin (erkek tarafı mersin)
tuncss sezaryen, genel anestezi
ersnilin anestezisini sormamışım :26:
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ersnili aradım şimdi, kardeşi açtı, bebk çok iyiymişşşşşşşşşşşşşş, kendisi daha çıkmamış.
tam ersnili kapattım tuncssu arayacakken o aradı, genel anesteziydi kendine gelmiş, bebişi yanındaymış yatıyormuş sağlık durumları iyi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?