2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tekrardan günaydınlar arkadaşlarım ve bebiklerrrrrr

liseden bir arkadaşım evleniyormuş, nişanlısının adı nurefşan. anlamını bilmiyorum ama çok hoşuma gitti isim.

Canimsin ya. Aynen katiliyorum.sana o.kadar baglanmisiz.ki birbirimize.
Elimden tel.dusmedi geler gelme.kizlara yaziyim.dedim.
Esimde.saskin.saskin bana bakiyo :)
Suan.keyfim yerinee.ailem.de esimde yanimda ins.bole devam eder.

Tuncss ve ersnil çok heycanlıyım kızlar evde deli gini dolanıyorum aynı şehirde olsak hastaneye gelicem nerdeyse:))) güzel haberlerinizi bekliyoruz fotograflarla birlikteeeeee :)))

Hanipeeekkss caniiimmm sabah sabah moral oldun.. Binlerce tesekkur :))

Herkese tesekkur ayrica.. Dr gelmek uzere.. Bende heyecan dorukta.. Allahim saglicakla dogum nasip etsin..

Allah yardımcınız olsun kızlar, sağlıkla alın bebişlerinizi inşallah.

bugün 2 bebek birden geliyor, ne çok şey paylaştınız burda, ne güzel doğum tarihleri aynı olacak

günaydın kızlar

ersnil bugün sezaryanın vardı diye hatırlıyorum, allah yardımcın olsun; hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

derken tunccs un da suyu gelmiş; bir günde iki tane

kızlar dualarımız sizlerle; sezaryanınız mübarek olsun

ayyyy heyecan yaptım; ne yapsam ki

güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar, bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız bugün ne güzel

Kızlar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim ikinizide sağ salim kurtarsın.sağlıkla kavusun ogluslara .
Tuncss canım dogumdasim hemen son hazırlıkları bugün yapmam lazım.aynı gunduk seninle.

Gunaydin fistik anneler ve daha dun findik kadarken bugun kocaman bebis olup sirayla gelen yegenler:)

Ersnilim ve tuncsum belki de coktan bebislerinizi kucaklariniza aldiniz
Cok heyecanli cok duygusal:)
Esime kahvaltida tuncsun suyunun geldigini ersnilde girmistir doguma diye soyledigimde " nasil yani hastaneden yazdilar mi sen yazacak misin " dedi bende heraldw yani nasil en yakinlarina haber veriyorsun onlara ilk haber vericem dedim :) gercekten 9 ay boyunca cok sey paylastik yazistik teselli verdik dertlestik hamileligimizi gun be gun paylastik hepinizin yeri benim icin cok ayri realde tanidigim bircok insandan once geliyorsunuz diyebilirim dilerim bu topik hicbir zaman susmaz ... Cok seviyorum sizleri..

Ya ise baslayamadim gitti
Doğdu mü doğacak mı çatladım

Tuncss normal mı yapacak acep,ikna edebildi mı ki Dr U

Ersnil genel anestezi mı aldı
Kaynana hastanede mı

Birde bozuk hava var ki ,
İcim şişti
Bir dünya soru var kızlar yok Aksama kalmadan gelse haber
Yarın bu vakitler kim gidecek

evet benim eski iş arkadaşımın adı nurefşan dı.kız o olmasın bide .nereliymiş kız

canım davetiyelerine baktım nikah akhisar manisa diyor, düğün mersin (erkek tarafı mersin)

tuncss sezaryen, genel anestezi

ersnilin anestezisini sormamışım
:26:

aynı durumdayız :))

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ersnili aradım şimdi, kardeşi açtı, bebk çok iyiymişşşşşşşşşşşşşş, kendisi daha çıkmamış.

tam ersnili kapattım tuncssu arayacakken o aradı, genel anesteziydi kendine gelmiş, bebişi yanındaymış yatıyormuş sağlık durumları iyi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ya şaka maka herkes doğuruyor ben çok heycanlanıyorum sizlerden haberler geldikçe ersnil ve tuncss doğumdaymış Allah kolaylık versin en güzel şekilde bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah darısı başımıza

maşallah suphanallah:)

canım davetiyelerine baktım nikah akhisar manisa diyor, düğün mersin (erkek tarafı mersin)

tuncss sezaryen, genel anestezi

ersnilin anestezisini sormamışım
:26:

yok cnm o zmn o değil zaten türkiyede de bi tek bizim nurefşan yoktur herhalde.:26:.ben bileciktenim zaten..ama eskişehir de doğum yapıcm dr um orda.eskişehirden olan hamişimiz varmı ki topicte.

Masallah..allah saglikli uzun omur versin bebislere:)

Ayy hadi geçmiş olsun bebişlerini analı babalı büyütsünler inşallah :) Okudukça doğurasım geliyor sonra kendime kızıyorum azcık daha Dursun kızım 37 yi bi tamamlasın ne kadar aceleciyim diye :)

Hanipeksim sağol canım...allah senden razı olsun... bilgisayarın başında haber var mı diye bakıp duruyordum... içim rahatladı...

Mâşaallah, bârekallah

Allahım evlatlarının analarına babalarına vefalı, hayırlı, sağlıklı, uzun, mutlu, başarılı ve huzurlu bir ömürleri olmasını nasip etsin. (AMİN)
Darısı bizlere inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…