2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah çok güzel haberler verdin bize saol canım darısı bizlere olsun inşallah.ne güzel bebişleri yanlarında bende doğurmak istiyorum artık yaa:)

Sabah 9.30'da uyandığım gibi kendimi mutfağa attım. Bizim bey dün tatlı diye tutturmuştu ben de burada bulduğum bir nutellalı cevizli milföy tarifi vardı dün gece onu yaptım hani şu KİT KAT TAT diye milföylü bir ürün vardı ya ülkerin ona benzedi hamur hafif tuzlu olduğu için. Ben de hiç sevmem tatlıyla tuzluyu karıştırmayı.
Neyse sabah hemen haşhaşlı revani yaptım, poğaça hamurumu da yoğurmuştum, o çıkınca poğaçaları attım, artık buzluğa depolayabilirim ben de pofuduk poğaçalarımı :)
Şimdi de tarçınlı cevizli kurabiyeye sıvayacağım kollarımı. Yalnız bulduğum tarifte yumurta yok sorun olur m u sizce. Gerçi buzluğa atacağım için daha iyi sanırım yumurta kokusu tadi falan olmaz. Tarif şöyle bakar mısınız?

•250 gr tereyağı ya da margarin (oda ısısında yumuşamış)
•1 çay bardağı pudra şekeri
•1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi
•1 paket vanilya
•1 paket kabartma tozu
•yarım çay bardağı sıvıyağ
•1 çay kaşığı tarçın
•3,5-4 su bardağı un (bende biraz daha fazla lazım oldu)

Üzeri İçin:
•4 yemek kaşığı pudra şekeri
•2 tatlı kaşığı tarçın

YAPILIŞI:
1.Yağları, vanilyayı, pudra şekerini, tarçını ve cevizi karıştırma kabına alın, elinizle malzemeler özleşene kadar karıştırın.
2.Unu ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde edin.
3.Hamurdan cevizden biraz daha küçük parçalar kolartıp yuvarlayın ve yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
4.160 dereceli önceden ısınmış fırında 20-25 dakika pişirin.
5.Üzeri için gereken pudra şekeri ve tarçını karıştırın, fırından çıkan kurabiyeleri bekletmeden bu karışıma bulayın ve soğuyunca servis edin. (Tavsiyem kurabiyeleri teker teker bu karışıma bulamanız, biraz ilave yapmanızda gerekebilir.)

BU ARADA BUGÜN BEBİŞLER GELECEKTİ, GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM ŞU AN MUTFAKTAYIM ÇÜNKÜ.
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN DOĞANLARI :) Hayırlı uzun ömürler versin inşaallah :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,
Allah'ım inanamıyorum, bebiklerimiz oldu , şükürler olsun, hepsi iyi ay çok şükür Allah'ım:)darısı başımıza

Hanipeks canim Allah razi olsun senden bekledigimiz haberler geldi
Ersnil de saglikla ciksin onun da saglikli oldugunun haberini alirsak ne mutlu :)
Masallah iki tane oglumuz oldu nasillar acaba sacli mi sacsiz mi beyaz mi esmer mi tombik mi zayif mi :)

canım aynı tarifi bende yapıyorum çok güzel oluyor yumurta yok..

ne güzel haberler bunlar :)))ben hepinizi doğuma gönderip en son gideceğim en geç benimki herhalde:))) ben doğum yaptığımda forumda doğurdum demeye kimse kalmayacak herhalde:))))

günaydın çok şükür tuncss eve ersnil kurtulmuşlar darısı bizlere inşa5llah.. tarih belli olunca insan daha çok heycan yapıyor..

ne güzel haberler verdin bize... çok şükür
bugünlerde iyice duygusala bağladım sürekli ağlamak geliyodu içimden çok güzel bi bahanem oldu Allahım bizi de böyle kurtarsın inşallah. kızlar gerçekten ben çok fenayım ya kırılacak üzülecek yer arıyorum şu sıra. sürekli eşimin üstüne gidiyorum oda sağolsun yoğunluktan beni hiç umursamıyo... nazar değdirdim adama ya o eski halinden eser yok. dün akşam söyledim sırf senin bu davranışların yüzünden 2. çocuğu asla düşünmüyorum diye. bugün nöbeti bitiyo, çok iyi bir eş olacağına söz verdi özürler diledi bakalım.

Anammm
Anammmmmmm

Kiz hanipeks cok sagol.
Valla nasil sevindim nasil
Tuncsun daktir jet Osman mübarek
Ne ara almış ne ara ayiltmis
Ama 8-9 gibi alacaktı ya normal tmm taslar yerine anca oturdu bende.
Ersnilim de çıksın insallah.

Selaaammmm biz iyiyiz teyzeleerrrr..

Kendime geldim.. Agrim var ama gecicek :)))

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun evladın Allahım size bağışlasın sağlıklı uzun mutlu huzurlu ömrü olsun. geçicek elbette ağrıların çok güzel telaşlar Allahım bizleride hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Amin.

cnm üzülüyrum sen böyle yazınca.maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa bi kuaföre gitsen bi fön çektirsen yada ne biliyim bi makyaj yaptırsan filn.bn sıkıntılı anlarımda böyle yaparım iyi geliyo.bide alışveriş çok iyi geliyo ama bu halimizle ne dükkan gezebiliriz ne de bişey alabiliriz. Yakın bi arkadşınla gidip bi yere bişeyler yiyp içsen temiz hava fln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…