Selaaammmm biz iyiyiz teyzeleerrrr..
Kendime geldim.. Agrim var ama gecicek :)))[allah size bağışlasın bebeğinizi:))) sağlıkla huzurla büyüsün inşallah..torunlarını da görmeyi nasip etsin allah....
Kendime geldim.. Agrim var ama gecicek :)))
cnm üzülüyrum sen böyle yazınca.maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa bi kuaföre gitsen bi fön çektirsen yada ne biliyim bi makyaj yaptırsan filn.bn sıkıntılı anlarımda böyle yaparım iyi geliyo.bide alışveriş çok iyi geliyo ama bu halimizle ne dükkan gezebiliriz ne de bişey alabiliriz. Yakın bi arkadşınla gidip bi yere bişeyler yiyp içsen temiz hava fln..
Yuksek voltaj
Sordun mu isitme testini doktoruna bir de spinal anestezi olabiliyor muymussun ?
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ersnili aradım şimdi, kardeşi açtı, bebk çok iyiymişşşşşşşşşşşşşş, kendisi daha çıkmamış.
tam ersnili kapattım tuncssu arayacakken o aradı, genel anesteziydi kendine gelmiş, bebişi yanındaymış yatıyormuş sağlık durumları iyi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kizlaaarrr suyum geldi oyle boyle degil.. Hastanedeyim.. Hersey yarim saat icinde oldu..
Muhtemelen sezeryan olucam sekiz dokuz gibi.. Dualarinizi eksik etmeyin fistiklarimmmm
Gunaydin kizlar ben geldim.
Suan.hastaneye giris.yaptik.
Heyecandan.erkenden.cikdik.yola.baya erken.gelmisiz.
Gorevlileri.bekliyoruz.odamizi.belirleyip.yerlesicez.
Ben.size.firsat buldukca yazarim.heyecan dorukda oglusda.kipir.kipir.
biz de bi ara eşimle bu ismi düşünmüştük kızımıza koymak için ama tıpkı nazenin gibi bu da veto yeditekrardan günaydınlar arkadaşlarım ve bebiklerrrrrr
liseden bir arkadaşım evleniyormuş, nişanlısının adı nurefşan. anlamını bilmiyorum ama çok hoşuma gitti isim.
canım,bence bunaldığın için çıkıyo tansiyonun​canım onlar yalancıymış, ama tansiyonum yüksek çıktıBir de bunalımdayım...
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ersnili aradım şimdi, kardeşi açtı, bebk çok iyiymişşşşşşşşşşşşşş, kendisi daha çıkmamış.
tam ersnili kapattım tuncssu arayacakken o aradı, genel anesteziydi kendine gelmiş, bebişi yanındaymış yatıyormuş sağlık durumları iyi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
öğleden sonra günümüz var arkadaşlarla ona bile gitmemeyi düşünüyorum. kimseyi çekecek durumda değilim, öyle suratımı asıp oturasım var, biri sinirimi bozacak bişey söylerse ağlamaya başlayacağım diye korkuyorum. offf bende doğurmak istiyorum artık, belki oğlumun güzel yüzü kendime getirir beni.
canım benim yaaaaa gözün aydın Ali Emir'de merhaba demiş dünyaya aaay yerim ben onun totosunuSelaaammmm biz iyiyiz teyzeleerrrr..
canım benimki hala bitmedi biter bitmez bende alırım sendenkızlar iyi geceler..
her gün biraz daha yorulmaya başladım..bugun daha yorgun ve ağrılı hissediyorum kendimi..
belim ağrıyor biraz bacaklarım da bir halsizlik..
akıntıda çoğaldı..
sanırım sona yaklaştık..
kızlar aklınızda olsun.sizden birşey rica edicem.
ben kendime salavat-ı tefriciye niyetlenmiştim..
1200 okudum..gerisini paylaştırabilirmiyiz..artık gelemezsem anlarsınız kızlar..bunu okuyamaz ve doğuma gidersem içimde kalacak..
canım Allah razı olsun olsun canım önemli değilkızlar hatim okuyorum bitmesine 5 cüz var daha, son cüzler normalde hızlı hızlı biterdi ama bu aralar da çok evde olamıyorum, süre uzamış oldu malesef:26:
70.000 kelime -i tevhid başlamıştım 50.000 okudum, 20. 000 i kaldı, Allahın izniyle bitiririm doğumdan önce,
doğum başlamadan bunları bitirip okunması lazım gelenleri liste yaptım,
7 pirince 7 taha suresi, sancı başlayınca pirinçleri çiğne dedi bi abla, bol bol meryem ve yasin sureleri,
esmaül hüsnadan çekilecek var, her haftada cüzler dağıtılıyıo sohbette zorunlu alıyorum
o yüzden size yardım için okuyamadım, umarım bitirebilirsiniz doğumdan önce
birde doğumun kolay olması için Ya BAsit celle celaluhu okuyun bol bol inşallah
perilious cnm ben okudum 100 tane Allah kabul etsin niyetini..
​canım onlar yalancıymış, ama tansiyonum yüksek çıktıBir de bunalımdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?