2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Selaaammmm biz iyiyiz teyzeleerrrr..

Kendime geldim.. Agrim var ama gecicek :)))

Ne güzel bir gün bugün Oldukça gri bir havaya uyanmıştım ama forumda bu güzel haberleri alınca aydınlandı heryer Sevgili Tuncs, Ersnil o kadar o kadar mutluyum ki sizin adınıza Yakışıklı oğullarımız hoşgelmişler dünyaya.. Aras'a da Ali Emir'e de çok mutlu olacakları, sağlıkla huzurla yaşayacakları uzun uzuuuuuuuun yaşlar diliyorum, Allah sizleri de başlarından eksik etmesin... Çok çok mutlu oldum anlatamam, çok enteresan bir duygu sanki kardeşim doğurmuş gibi heyecanlandım..Bir de artık sona geldiğimizi yeni anlıyorum sanırım.. Darısı başımıza olsun inşallah... Çok çok sevgiler..

Canlar,
Ben de şimdi oturdum popomun üstüne, 3 saattir ayaktayım :S
Revani, poğaçalar ve son olarak cevizli tarçınlı kurabiyem hazırrr
Çok rahatladım vallahi.
Doğuma kadar yeniden kirlenmesin diye kadını hâlâ çağırmadım, halıları göndereyim de gelince sermem hemen bekletirim.
Ev de temizlendi mi, benim temizliğim var onu en sona bırakıyorum, hemşire rahmi uyarabilir ağda dedi, o yüzden en sona bırakacağım uyarırsa doğar artık o vakit her iş bitmiş olunca sıkıntı yok

MERYEM, teşekkür ederim, hakikaten güzel oldu kurabiye :)
Ben dolaba atamadan bitirmeyiz umarım :)

ben arayamadım ağlarım diye; heyecanlanırım ben; hatta döndüm yattım;

herkesin iyi olmasına çok sevindim;sağlıkla mutlulukla dönsünler evlerine.

ya ciddi ciddi bitti mi şimdi
hanipeks allah razı olsun senden

evet canım var

çok şükürrr :)) maşallah bebiklerimizeeeee

fotograf istiyoruz anneleriiiiiiiiii

Hanipeks canım geçmiş olsun Tansiyonun ne kadar yüksek? Bir de ara ara ölçtürme şansın var mı? Öyle kısa süreli yükselmeler olabilir sanırım, ama sen yine de tuzu kes bu ara. Ve de limonsuyu iç canım. Çok geçmiş olsun..

Görkemre nasılsın? Doktora gitme şansın oldu mu?

hanipeks yaaa keşke adanada olsa idim şimdi kıııız git şırdan ye havan yerine gelir aaaay şaka bir yana çok istedim ama hamileliğim boyunca hiç gidemedim adanaya

benim hitap şekillerinde yaratıcılıkta sınır tanımayan kocamın son incisi: Matruşkam benim dedi adam yaaa:) göbeğimi zıplata zıplata güldürdü beni :)))

Katinammmmm aynıyiz..Tuncs doğurdu.. Sende bir belirti olursa ben psikolojik olarak doğururum heralde..

Hanipeks iyiki varsın..

Ali Emir geldi.. Belki Aras da bu vakitler gelmiştir..

Tuncs ve Ersnilll kizlar bebeklerinizi anali babali buyutun insallah... İcim cok buruk oldu sevinç ve kaygı karışımı.. Sanki gozumle görmesem kızları icim rahat etmeyecek.. Aylardır oyle içli dışlı olduk ki her derdimizi sıkıntımızı paylaştık.. Aklım burda sizde sürekli..

Darısı bizlerin basına.. Kızımı istiyorummmm artık.. Ne sancı var ne su...

Son düzenleme:
ersnil ve tunç arkadaşlarız kavuşmuşlar yawrularına gözleri aydın çok mutlu oldum bi an kendim geldim aklıma gözlerim doldu walla resimleri bekliorıuz artık allah analı babalı büyütsün

canım benim ne güzel haberler verdin bize Allah razı olsun senden
Ersnilimin de kendine geldiğinin haberini çabucak alırız inşallah..
Tuncss'a 41 kere maşallah valla,kuzum kendine gelir gelmez bize haber etmiş

kızlaaaaaaaaaaaaaaarr bugün benim son iş günüm, son artık, insanların saçma sapan sorularından , yorumlarından, erken kalkmak zorunda kalmaktan, sandalyenin tepesinde tünemekten kurtuluyorum çok şükür,
kızçem nolur şimdi gelme de annecik biraz dinlensin nolur , senin için enerji toplaması lazım
3 gün mazeret izni aldım, biraz laf etti müdür ama umrumda diil, bakalım perşembe cuma için raporu alabilicek miyim
birazdan veda turuna çıkarım, gerçi dün pasta kestiler falan ama ben yine de giderim yanlarına bugün

Yeni bebisler gelmis :) Allah hayirli uzun onurler nasip etsin aileleriyle birlikte insallah.
Ben ne zaman doguracam acaba :S
Bugun karnimin baya asagiya indigini farkettim. Dun yuruyus yapmistim faydasi oldu galiba. Ama ben 20 kilo aldigim icin yuruyus yaptigim gun belimin ve bacaklarimin agrisindan kimildayamiyorum :S
Her sey bebis icin :)

canım benim ne güzel haberler verdin bize Allah razı olsun senden
Ersnilimin de kendine geldiğinin haberini çabucak alırız inşallah..
Tuncss'a 41 kere maşallah valla,kuzum kendine gelir gelmez bize haber etmiş

laterne cim ESKİŞEHİR denmişsin sende..hangi dr a gidiyosun.bn acıbadem hulusi bey e gidiyorum.

Selaaammmm biz iyiyiz teyzeleerrrr..

Kendime geldim.. Agrim var ama gecicek :)))

oyyy kuzum benim çok çok geçmiş olsun;41 kere maşallah sana
ağrıların da çabucak geçsin gitsin inşallah tatlım benim..

off çok heyecanlandım valla yeğenimizin sağlığı,kilosu nasıl?çok göresim geldi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…