2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben fatih beye gidiyorum canım..
senin doğum normal mi olacaktı?

belkide karşılaştık kontrole gittğmzde..şimdilik normal.dün geldim daha kontrlden...15 gün sonra gidicem açılma ve çatıya bakıcak.o zmn dahada netleşicek.çatım uygun dğeilse gün vericek sezeryan için büyük ihtimal..senin nasıl ?

aynı durumdayız senle hep,hem erken doğum riskimiz var hemde kananalar duyarsız..amannn boşverr bebişlerimiz iyi olsun tere bize..annen yok mu yanında,kim bakıyor sana?

Tuncss ve Ersnil bu gün doğum heyecanı yaşayan ve yavrularına kavuşan şanslı anneler sizlersiniz..ne mutlu size..fotolarınızı bekliyoruz..

benim hitap şekillerinde yaratıcılıkta sınır tanımayan kocamın son incisi: Matruşkam benim dedi adam yaaa:) göbeğimi zıplata zıplata güldürdü beni :)))

nerelisiniz siz? matruşka bizim oralarda bilinir genellikle..

Selaaammmm biz iyiyiz teyzeleerrrr..

Kendime geldim.. Agrim var ama gecicek :)))

Maşallah kızlar size de, oğluşlarımıza da
9 aylık süreci tamamladınız çok şükür. Sıkıntılar geride kaldı.
Çok özendim,ben de doğurucam yaa bananee

tekmili mekanda ferahlık vardır dedim ve gitmeye karar verdim. süslendim püslendim bi güzel...
eşime söyleyecek söz bulamıyorum. inanırmısın başım ağrıyo bile demedim hamileliğim boyunca, alıştı tabi rahata. ama ben yapacağımı biliyorum.
ben kaçtım canım. ben gelene kadar sahip çıkın bebelerinize doğurmayın ha

kızlar gene ben geldim :) bişi sormak istiyorum. 37. haftasına kadar çalışan var mı topikte. zor oluyor mu

Ne güzel ii haberlerimizi almak kalabalık bi aile olduk mutluluk, heyecan, sevinç, kaygı ,sabırlı bekleyiş..Rabbim sırası gelene hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin ...

ya neymiş bu ahududu çayı hiçbiryerde yok bende artık benziyor diye böğürtlen aldım

nerelisiniz siz? matruşka bizim oralarda bilinir genellikle..[/QUOTE]
ben trakyalıyım, göçmenlik var sülalede.eşimle de matruşka bebeklerini pek bi severiz...siz nerelisiniz?

dün ben de kontrole gitmiştim :) dediğin gibi belki de karşılaştık :)
benim de Allah nasip ederse normal olacak;çatıya da bakıldı çok şükür uygun herşey

canım ben de hergün 1 tane soda içiyorum ayrıca doktorum magnezyumda verdi onu da kullanmama rağmen yine oluyor maalesef

canım ben de hergün 1 tane soda içiyorum ayrıca doktorum magnezyumda verdi onu da kullanmama rağmen yine oluyor maalesef

ben de magnezyum içiyorum günde 3 şişe maden suyu da içiyorum ama yine de çatı ve kalça kemiğimde ağrılar tutulmalar oluyor.içmezsem tam tutuluyorum yürüyemiyorum bile( doğum yapınca hemen geççek mi acaba bu sıkıntılar:???

nerelisiniz siz? matruşka bizim oralarda bilinir genellikle..
ben trakyalıyım, göçmenlik var sülalede.eşimle de matruşka bebeklerini pek bi severiz...siz nerelisiniz?[/QUOTE]

yakınız..bulgaristan göçmeniyiz bizde..matruşka bende de var ve çok severim,çocukluğumun en güzel simgesi..

aynı ağrı bende de var kalktım gezindim bi lavaboya gittim geldim bişi de yok görünürde ama yalancı sancı falan mı acaba?

Sancı olsa belden vuruyor dediler.. Off sıkıntı bastı.. Bende baktım su nişan var mı diye hiçbir halt da yok kurbanlık koyun gibi bekliyorum :))

:) benim kocam var anama da kaynanama da görüceme de ablamlara da bedel vallahi allah ondan razı olsun. ben hiç birşey yapmıyorum çoraplarımı bile o giydiriyor.

bu arada ben hala çalışıyorum... 2 hafta daha çalışacağım. doğumdan sonra kullanayım izni diye zorluyorum kendimi allahtan bilg. başındayımda yorulmuyorum.

ben trakyalıyım, göçmenlik var sülalede.eşimle de matruşka bebeklerini pek bi severiz...siz nerelisiniz?

yakınız..bulgaristan göçmeniyiz bizde..matruşka bende de var ve çok severim,çocukluğumun en güzel simgesi..[/QUOTE]

biz de bulgaristan göçmeniyiz ama anneannemler göçmüşler ben diil. hamilelik içn de matruşka güzel bi yakıştırma oldu yavrusuyla içiçe:)))))

İyi yaptın hayatım güzel güzel ye iç Gul geç...
Benim esime şuram ağrıyor desemde inanacagini sanmam
Her hastalığımda adam ayakta gördüğünden canım pek sanıyor.
Dun ne oldu bak sana deyimde Gul
Dr gunu erteleyebilecegimizi söyledi bende ertelemek istiyorum oğlanın okulu için dedim bunada benle gelmiyor diye hic umursamis gibi yapmadım.birsey dese sen o kadar babasin ben bu kadar anneyim diyeceğim.
Demedi uyanık.diyor Dr bile gördü hic gelemedigimi belki ondan dedi,dedi.
Tabi bunları derken boyunda 2 gündür tutuk kafasını kaldırmadan yerden yerden bakıyor.
Elemana yakı yapistirtmis.yatamadi bana dedi çıkarsan yavaş yavaş
hay hayyyy
Yumusakca tuttum Allah ne verdiyse çektim yerde yuvarlanıyor.
Noldu ki dedim
Yavaşça çeksen daha mı iyiydi vs dedi ama

Kendine gelmiştir,bende rahatladım hem

yakınız..bulgaristan göçmeniyiz bizde..matruşka bende de var ve çok severim,çocukluğumun en güzel simgesi..[/QUOTE]

abe hemşerilerim varmış burda beyaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…