ben fatih beye gidiyorum canım..
senin doğum normal mi olacaktı?
anam herkes kaynanadan görümcede şikayetci bende çok rahatım erken doğum riskim var ve doktor bana yataktan kalkma dediği gün yanımda olan kaynanam bizi arabaya bindirdi kendi evine gitti aradan 4 hafta geçti hala aramadı ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz doğurdunmu ne yatın diye :))
benim hitap şekillerinde yaratıcılıkta sınır tanımayan kocamın son incisi: Matruşkam benim dedi adam yaaa:) göbeğimi zıplata zıplata güldürdü beni :)))
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ersnili aradım şimdi, kardeşi açtı, bebk çok iyiymişşşşşşşşşşşşşş, kendisi daha çıkmamış.
tam ersnili kapattım tuncssu arayacakken o aradı, genel anesteziydi kendine gelmiş, bebişi yanındaymış yatıyormuş sağlık durumları iyi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Selaaammmm biz iyiyiz teyzeleerrrr..
Kendime geldim.. Agrim var ama gecicek :)))
ben de merak ediyorum çok, ve mergeni de ve nazı da :26:
Mekan degisikliginde ferahlik vardır,
Ama Gittiğin yerde seni kıracak biri varsa zaten gitme.
Son demler hep boyle hayatım doğumdan sonrada biraz sıkıntılı olacağız
Bakımsız ilgiye alakaya muhtaç bebege artik dayanamayacak gibi uykusuz yalnız isler aksayacak vs hepsini hissedeceğiz .sonrada pişman olacağız o caanim günlerimi heba ettim diye.
Eslerde sıkıldı ,
Basım ağrıyor diye 2 gün söyleseler bayıyor
Bizim ki9 ay gerçi bizden kaynaklı sorun değil :)
İnsallah icini ferahlatan bir sebep çıkar sana.
Rabbim yardım etsin...
Katinammmmm aynıyiz..Tuncs doğurdu.. Sende bir belirti olursa ben psikolojik olarak doğururum heralde..
Hanipeks iyiki varsın..
Ali Emir geldi.. Belki Aras da bu vakitler gelmiştir..
Tuncs ve Ersnilll kizlar bebeklerinizi anali babali buyutun insallah... İcim cok buruk oldu sevinç ve kaygı karışımı.. Sanki gozumle görmesem kızları icim rahat etmeyecek.. Aylardır oyle içli dışlı olduk ki her derdimizi sıkıntımızı paylaştık.. Aklım burda sizde sürekli..
Darısı bizlerin basına.. Kızımı istiyorummmm artık.. Ne sancı var ne su...
belkide karşılaştık kontrole gittğmzde..şimdilik normal.dün geldim daha kontrlden...15 gün sonra gidicem açılma ve çatıya bakıcak.o zmn dahada netleşicek.çatım uygun dğeilse gün vericek sezeryan için büyük ihtimal..senin nasıl ?
Cnm insallah hemencik gelir bebeklerimiz artik merakimdan catlicam:) kizimi kollarimda istiyorum!! Sende kalan zamani sikintisiz gecirirsin insallah..ben hamileligin baslangacindan beri hic kramp olmadi bunu sodaya borcluyum ben gunluk 0.5litre soda iciyorum krampi onluyor ve bebek dogdugunda sarilik olmaz diyorlar bakalim insallah ise yarar..
canım ben de hergün 1 tane soda içiyorum ayrıca doktorum magnezyumda verdi onu da kullanmama rağmen yine oluyor maalesef
Kızlar yarım saattir sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var.. Evde de yalnızım tırstımm
ben trakyalıyım, göçmenlik var sülalede.eşimle de matruşka bebeklerini pek bi severiz...siz nerelisiniz?[/QUOTE]nerelisiniz siz? matruşka bizim oralarda bilinir genellikle..
aynı ağrı bende de var kalktım gezindim bi lavaboya gittim geldim bişi de yok görünürde ama yalancı sancı falan mı acaba?
aynı durumdayız senle hep,hem erken doğum riskimiz var hemde kananalar duyarsız..amannn boşverr bebişlerimiz iyi olsun tere bize..annen yok mu yanında,kim bakıyor sana?
Tuncss ve Ersnil bu gün doğum heyecanı yaşayan ve yavrularına kavuşan şanslı anneler sizlersiniz..ne mutlu size..fotolarınızı bekliyoruz..
nerelisiniz siz? matruşka bizim oralarda bilinir genellikle..
ben trakyalıyım, göçmenlik var sülalede.eşimle de matruşka bebeklerini pek bi severiz...siz nerelisiniz?
tekmili mekanda ferahlık vardır dedim ve gitmeye karar verdim. süslendim püslendim bi güzel...
eşime söyleyecek söz bulamıyorum. inanırmısın başım ağrıyo bile demedim hamileliğim boyunca, alıştı tabi rahata. ama ben yapacağımı biliyorum.
ben kaçtım canım. ben gelene kadar sahip çıkın bebelerinize doğurmayın ha
ben trakyalıyım, göçmenlik var sülalede.eşimle de matruşka bebeklerini pek bi severiz...siz nerelisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?