kızlaaaaaaaaaaaaaaarr bugün benim son iş günüm, son artık, insanların saçma sapan sorularından , yorumlarından, erken kalkmak zorunda kalmaktan, sandalyenin tepesinde tünemekten kurtuluyorum çok şükür,
kızçem nolur şimdi gelme de annecik biraz dinlensin nolur , senin için enerji toplaması lazım
3 gün mazeret izni aldım, biraz laf etti müdür ama umrumda diil, bakalım perşembe cuma için raporu alabilicek miyim
birazdan veda turuna çıkarım, gerçi dün pasta kestiler falan ama ben yine de giderim yanlarına bugün
kızlar gene ben geldim :) bişi sormak istiyorum. 37. haftasına kadar çalışan var mı topikte. zor oluyor mu
ben de magnezyum içiyorum günde 3 şişe maden suyu da içiyorum ama yine de çatı ve kalça kemiğimde ağrılar tutulmalar oluyor.içmezsem tam tutuluyorum yürüyemiyorum bile( doğum yapınca hemen geççek mi acaba bu sıkıntılar:???
aynen benimde bacak aramda ağrı ve tutulmalar inşallah geçer herşey bebişlerimiz için
bizde göçmeniz bizde
bulgaristan
aynen onlar iyi olsunlar sağlıklı olsunlar...anne olunca anlarsın derlerdi de çok gıcık olurdum hakikaten anneme düşkün olan ben anneciğimin çektiği sıkıntı kadar bilmiyormuşum kıymetini bilmek de imkansız.canım annem bir de beni ters doğurmuş çoook zor valla
bizde göçmeniz bizde
bulgaristan
Kiz ben göçmen degilim ama ev göçecek
Yastıkların iç kılıflarını çıkardım yıkandı kurumalarını bekliyorum
Hemen geçirseydim yünler silikonlar fora.
14 yastık vardı.iclerini dagitip azaltacagim biraz yuksek olsunlar.
Laternem,
9 aydır bir güne gidemedik gitti
Kimse niye çağırmıyor
Valla bana gelenler direkt ben birsey desem "ayy yapsakta yesek,istersen bizde yapalım"derler.sanki gelin ben yapayım diyorum.
Bende canım istediğinde kalkıp yapıyorum yimirtalarimla yiyoruz:)
Bir gün başlattılar sadece para donüyor:)
Biride sadece kahve icmeli .
Ben boyle değil eski usul istiyorum cayli kisirli falan:26:
Kızlar yarım saattir sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var.. Evde de yalnızım tırstımm
aynı ağrı bende de var kalktım gezindim bi lavaboya gittim geldim bişi de yok görünürde ama yalancı sancı falan mı acaba?
Laternem,
9 aydır bir güne gidemedik gitti
Kimse niye çağırmıyor
Valla bana gelenler direkt ben birsey desem "ayy yapsakta yesek,istersen bizde yapalım"derler.sanki gelin ben yapayım diyorum.
Bende canım istediğinde kalkıp yapıyorum yimirtalarimla yiyoruz:)
Bir gün başlattılar sadece para donüyor:)
Biride sadece kahve icmeli .
Ben boyle değil eski usul istiyorum cayli kisirli falan:26:
anaaammm ortalık aman bre deryalar kaynıyormuş yaaa :)))
bana gelin bana
ne isterseniz yaparım ben,zaten dondurucu dolu...çıkarır çıkarır yeriz
ben de sıkıldım evde yalnız oturmaktan hem iki çift lafın belini kırarız...
bana bebek görmeye gelen fazla olmaz,akrabalarım 1,5 saatlik uzaklıktalar,yazın bebek tevhidine ancak gelirler,ama aç gözlülükten dolabı doldurdum benkocamamı çekmeye başladım ne
kızlar kızlar...
yarın çatı kontrolüm var...
azıcık ağda yapıp çıkmaya başlayanları alıyım diyorum...
ağdadan tırstığım kadar çatı kontrolünden tırsmıyorum yaa :18:
benim dedemin dedesi gelmiş ama beni gören soruyo hemen göçmenmisiniz diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?