2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Cok sevindim senin adına

Nihayettttt dinleneceksin.

doktordan geldik.sezeryan için 1 nisana gün verdi.kendi kararımdı.ama eve gelincede acaba normali denesemiydim diye kendimi kötü hissetmeye başladımnormal adet ağrısına dayanamayıp ağrı kesicilerle atlatmaya çalışan ben normal doğumada cesaret edemedim.umarım hayırlı bir karar vermişimdir kızlar.

kızlar gene ben geldim :) bişi sormak istiyorum. 37. haftasına kadar çalışan var mı topikte. zor oluyor mu

ben çalışıyorum,pazartesi dr. çalışamaz raporu verecek.şimdiye kadar sorunum olmadı ama evde olmayıda bazen çok istedim tek derdim doğumdan sonra izinlerim fazla olsun.sağlık problemimiz yok çok şükür eğer problem olsaydı zaten izne ayrılacaktım.ben devlet dairesinde çalışyorum, bilgisayar başındayım arada araziye çıkmam gerekiyor sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular.bebeğim sağ salim olsun onunla daha fazla vakit geçirmek istiyorum.bide şu 6 ay meselesi hallolsa.

aynen benimde bacak aramda ağrı ve tutulmalar inşallah geçer herşey bebişlerimiz için

aynen benimde bacak aramda ağrı ve tutulmalar inşallah geçer herşey bebişlerimiz için

aynen onlar iyi olsunlar sağlıklı olsunlar...anne olunca anlarsın derlerdi de çok gıcık olurdum hakikaten anneme düşkün olan ben anneciğimin çektiği sıkıntı kadar bilmiyormuşum kıymetini bilmek de imkansız.canım annem bir de beni ters doğurmuş çoook zor valla

Laternem,
9 aydır bir güne gidemedik gitti
Kimse niye çağırmıyor

Valla bana gelenler direkt ben birsey desem "ayy yapsakta yesek,istersen bizde yapalım"derler.sanki gelin ben yapayım diyorum.
Bende canım istediğinde kalkıp yapıyorum yimirtalarimla yiyoruz:)
Bir gün başlattılar sadece para donüyor:)
Biride sadece kahve icmeli .
Ben boyle değil eski usul istiyorum cayli kisirli falan:26:

Kas kemik agrilari icin Kefir icin kizlarrrrrr ben hep iciyorum ne kramp ne bacaklarimda agri oldu. Hem yogurttan 14 kat yuksek kalsiyum vs degerleri....

arkadaşlar şimdi ben bebek şekeri alacağım

aynı zamanda mevlüt içinde bebek kurabiyelerinden mi yapayım yoksa mevlüt şekerlerinden mi yapayım karar veremedim.
bebek kurabiyesi düşünüyordum ama mevlüt şekerlerini görünce kafam karıştı
sizce hangisi daha mantıklı?
sizler birşeyler yaptınızmı yada yapacakmısınız

bizde göçmeniz bizde
bulgaristan

Kiz ben göçmen degilim ama ev göçecek
Yastıkların iç kılıflarını çıkardım yıkandı kurumalarını bekliyorum
Hemen geçirseydim yünler silikonlar fora.
14 yastık vardı.iclerini dagitip azaltacagim biraz yuksek olsunlar.

kızlar selam

muhabbetinize bodoslama dalıyorum kusura bakmayın ama acil yardıma ihtiyacım var.. hem sizde bir göz atın bakalım işinize yarayacak mı?

e-bebek teki avantaj paketini gördünüz mü?

prima premium care bez 19,90 tl ye geliyor, 6 ay boyunca 4 paket alabiliyorsunuz.

fiyat sabit.. ıslah medil de var yanında..

ne yapsam karar veremedim, bi bakıp bana akıl verebilir misiniz lütfen

acil ayrım..
250 avantaj paketinden 130 tane kalmış bu arada???

selam kızlar
Ersnil ve Esmer lower i beklerken Tuncstan haber gelmiş.
bugün 3 bebeğimiz birden geldi
darısı diğer bekleyen annelerimize

benim de bugün mutfak göçecek hiçbi şey yapasım yok tezgahtaki bardakları itip kendime yemek hazırlamak için yer açtım kocamı bekliyorum akşam gelip toplasın diye:))

bende istiyorum gün, bizde arkadaşlarla yapardık o eski usulden her sene
bu sene 6 kişiden 4ü hamile olunca olmadı:))
seneye inşallah, senide çağırırım ben

senin bebeler iş yaparak doğuyodur heralde, bu ne kız
sürekli bi iş yapıyon,
en sevmediğim işlerden biri o yastıklar
benimki çok terliyo, sürekli yastık yıkanıyo evde

Kızlar yarım saattir sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var.. Evde de yalnızım tırstımm

aynı ağrı bende de var kalktım gezindim bi lavaboya gittim geldim bişi de yok görünürde ama yalancı sancı falan mı acaba?

arada bana da ağrı geliyo kızlar ama inanın bi kaç saat sürüyo,sonra da geçiyo...
korkulacak bi şey olduğunu sanmıyorum ben...rahat olun

bana gelin bana
ne isterseniz yaparım ben,zaten dondurucu dolu...çıkarır çıkarır yeriz
ben de sıkıldım evde yalnız oturmaktan hem iki çift lafın belini kırarız...
bana bebek görmeye gelen fazla olmaz,akrabalarım 1,5 saatlik uzaklıktalar,yazın bebek tevhidine ancak gelirler,ama aç gözlülükten dolabı doldurdum ben kocamamı çekmeye başladım ne

kızlar kızlar...
yarın çatı kontrolüm var...
azıcık ağda yapıp çıkmaya başlayanları alıyım diyorum...
ağdadan tırstığım kadar çatı kontrolünden tırsmıyorum yaa :18:

bende kurabiye yaptım geçen, 2 tanesini attım dondurucuya:) nası olucak bakalım die:))
ağdaya giderken ayaklarım geri geri gider benim:)
ama sanırım en çok ömrümdeki ilk ağdam ve de geçen haftaki acımıştır
hamileyken daha acıyomuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…